Batuhan Karadeniz

Batuhan Karadeniz

Son dakika Batuhan Karadeniz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Batuhan Karadeniz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Batuhan Karadeniz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Batuhan Karadeniz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan batuhan karadeniz gelişmeleri de dahil olmak üzere 425 batuhan karadeniz haberi bulunmuştur. Tüm batuhan karadeniz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aleyna Eroğlu 'ilişkimiz oldu' deyip itiraf etti! Batuhan Karadeniz hakkında yakalama kararı
Aleyna Eroğlu 'ilişkimiz oldu' deyip itiraf etti! Batuhan Karadeniz hakkında yakalama kararı Eski futbolcu Batuhan Karadeniz’in eski sevgilisi sosyal medya fenomeni Aleyna Eroğlu’nu otelde darbettiği iddiasıyla açılan davada, ilk duruşma görüldü. Duruşmada Aleyna Eroğlu itiraflarda bulunurken mahkeme kararını açıkladı. İşte detaylar...
10.05.2024 Gündem
Batuhan Karadeniz'e 4.5 yıl hapis istemi! Aleyna Eroğlu'na şiddet uygulamıştı
Batuhan Karadeniz'e 4.5 yıl hapis istemi! Aleyna Eroğlu'na şiddet uygulamıştı Beşiktaş'ın altyapısından çıkan ve Türkiye'de birçok kulüpte forma giyen Batuhan Karadeniz'in başı dertte... Eski futbolcu ve yorumcu Batuhan Karadeniz 4.5 yıl hapis cezası alabilir!
1.02.2024 Süper Lig
'Sana el kol hareketi yapan Batshuayi'yi bugün cezalandırmazsan yarın diğerleri de yapar İsmail hocam'
'Sana el kol hareketi yapan Batshuayi'yi bugün cezalandırmazsan yarın diğerleri de yapar İsmail hocam' 4-0 biten Zimbru-Fenerbahçe maçından sonra 'SkySpor' kanalında çok önemli açıklamalarda bulunan Batuhan Karadeniz, Batshuayi'yi topa tuttu. Dusan Tadic için 'futboluna aşık oldum' diyen Karadeniz, İsmail Kartal'ı uyarırken, ünlü yorumcunun "Tadic'in attığı paslara Joshua King'in IQ'su yetmedi" ifadeleri ise oldukça dikkat çekti.
2.08.2023 Fenerbahçe
Letonya-Türkiye maçına Abdülkerim Bardakçı ile Arda Güler damgasını vurdu!
Letonya-Türkiye maçına Abdülkerim Bardakçı ile Arda Güler damgasını vurdu! EURO 2024 grup mücadelesinde Türkiye deplasmanda Letonya ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu karşılaşmada Arda Güler tarihe geçti. Öte yandan Abdülkerim Bardakcı bir ilke imza attı.
17.06.2023 Futbol
Yıldız futbolcu önce Jorge Jesus'a sonra Ali Koç'a kadar çıktı: Beni buradan gönderin, mutsuzum gitmek istiyorum
Yıldız futbolcu önce Jorge Jesus'a sonra Ali Koç'a kadar çıktı: Beni buradan gönderin, mutsuzum gitmek istiyorum Süper Lig'in 27.hafta maçında Ülker Stadı'nda Enner Valencia'nın penaltı golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen mücadeleden 4-2'lik yenilgiyle ayrılan Fenerbahçe'de bazı futbolcuların takımdan ayrılmayı kafasına koyduğu öğrenildi. NutSpor'da yaptığı açıklamalarda Sarı Lacivertli camiada deprem etkisi yaratan Batuhan Karadeniz, Fenerbahçe'de mutsuz olan oyuncunun ismini duyururken, eski milli futbolcunun 'Menajerine attığı mesajları biliyorum' sözleri oldukça dikkat çekti.
3.04.2023 Fenerbahçe
Aleyna Eroğlu: İlk şiddeti değil
Aleyna Eroğlu: İlk şiddeti değil Eski futbolcu Batuhan Karadeniz'in kendisini darp ettiğini iddia ederek şikayetçi olan Aleyna Eroğlu yaşadıklarını anlattı. Eroğlu, “Bu Batuhan'ın bana ilk şiddeti değil. Birkaç defa daha şiddet uygulamıştı" dedi.
4.07.2023 Vatan TV
Aleyna Eroğlu: Batuhan'ın bana ilk şiddeti değil
Aleyna Eroğlu: Batuhan'ın bana ilk şiddeti değil Eski futbolcu Batuhan Karadeniz'in kendisini darp ettiğini iddia ederek şikayetçi olan Aleyna Eroğlu yaşadıklarını anlattı. Eroğlu, "Bu Batuhan'ın bana ilk şiddeti değil. Birkaç defa daha şiddet uygulamıştı" dedi. Eroğlu'nun annesi Arzu Yurter ise kızının yanında olduğunu, ellerindeki delillerle birlikte hukuki süreci başlattıklarını belirterek, Batuhan Karadeniz hakkında da uzaklaştırma kararı aldırdıklarını söyledi.
24.03.2023 Magazin
Batuhan'dan Fenerbahçe'nin yıldızına zehir zemberek sözler: Yemin ederim oynadığını 43.dakikada anladım
Batuhan'dan Fenerbahçe'nin yıldızına zehir zemberek sözler: Yemin ederim oynadığını 43.dakikada anladım Fenerbahçe haberleri... Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada Alanya deplasmanına giden, fakat ilk yarıda oynadığı futbolla taraftarlarına resmen saç baş yolduran bazı Fenerbahçeli oyuncular oldukça tepki çekerken, Beşiktaş'ın eski futbolcularından Batuhan Karadeniz'in İtalyan forvet hakkında sarfettiği sözler resmen bomba etkisi yarattı. İşte Batuhan Karadeniz'in değerlendirmeleri...
23.03.2023 Fenerbahçe
Fenomen yarışmacı Aleyna Eroğlu, futbolcu Batuhan Karadeniz'den şiddet gördüğünü iddia etti
Fenomen yarışmacı Aleyna Eroğlu, futbolcu Batuhan Karadeniz'den şiddet gördüğünü iddia etti 'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla tanınan Aleyna Eroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı videolarla futbolcu sevgilisi Batuhan Karadeniz tarafından darp edildiğini iddia etti. Gözyaşları içinde yaşadıklarını anlatan Eroğlu darp raporu aldı. Fenomen yarışmacı, polis ekibinin Batuhan Karadeniz'in evine gittiği sırada çektiği görüntüleri de paylaşarak, 'Polisi ben çağırdım' yazdı.
22.03.2023 Magazin
Şanlıurfaspor 0-2 Hekimoğlu Trabzonspor
Şanlıurfaspor 0-2 Hekimoğlu Trabzonspor Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'un 6. haftasında Şanlıurfaspor, sahasında konuk ettiği Hekimoğlu Trabzonspor'a 0-2 yenildi. Kurduğu iddialı kadroyla dikkatleri üzerine çeken Trabzon temsilcisinde Batuhan Karadeniz takımının ilk golünü kaydetti.
21.10.2020 Futbol
Batuhan şov devam ediyor
Batuhan şov devam ediyor Bandırmaspor forması giyen Batuhan Karadeniz, takımının evinde Sakaryaspor'u 3-0 mağlup ettiği maçta 2 gole imza attı.
14.10.2019 Futbol
Batuhan Karadeniz Bandırmaspor'da kaldı
Batuhan Karadeniz Bandırmaspor'da kaldı Geçtiğimiz sezonun devre arasında Bandırmaspor'a transfer olan ve attığı gollerle takımını ligde tutan Batuhan Karadeniz, anlaşmayı sosyal medya hesabından duyurdu.
16.07.2019 Futbol
Yeniden doğdu! Batuhan Karadeniz...
Yeniden doğdu! Batuhan Karadeniz... Gittiği birçok kulüpte istikrarsız ve başarısız dönemler geçirse de yeteneği konusunda herkesin hemfikir olduğu Batuhan Karadeniz, Bandırma’ya da öyle gitmişti.
7.05.2019 Futbol
Batuhan Karadeniz'in golünün ardından sahaya indiler!
Batuhan Karadeniz'in golünün ardından sahaya indiler! TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bandırmaspor Baltok'un, Batuhan Karadeniz'in 90 8. dakikada attığı golle sahasında Fethiyespor'u 2-1 yenerek ligde kalması ilçeye mutluluk yaşattı. Maçı izlemek için stada gelen taraftarlar maç bitiminden sonra sahaya inerek Batuhan Karadeniz'e büyük sevinç gösterdi.
5.05.2019 Futbol
Batuhan yeniden doğdu! 4 gol
Batuhan yeniden doğdu! 4 gol 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bandırmaspor'da forma giyen Batuhan Karadeniz gollerine devam ediyor.
25.03.2019 Futbol
Batuhan Karadeniz imzaladı
Batuhan Karadeniz imzaladı Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor, 2018-2019 sezonunun ikinci yarısının transfer bitiminde kadrosuna dahil ettiği Adanademirspor’dan Batuhan Karadeniz, Denizlispor’dan Cihan Özkaynak ve Fethiyespor’dan Hakan Olkan için imza töreni düzenledi.
4.02.2019 Futbol
Son saatlerde imzayı attı! Batuhan Karadeniz...
Son saatlerde imzayı attı! Batuhan Karadeniz... Son olarak Adana Demirspor forması giyen Batuhan Karadeniz, Bandırmaspor'la anlaştı. 27 yaşındaki futbolcu, böylece kariyerindeki 10. takımına imza atmış oldu.
1.02.2019 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Batuhan Karadeniz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki batuhan karadeniz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.