Barış

Barış

Son dakika barış haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan barış ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını barış haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Barış

haberleri sayfasında son dakika yaşanan barış gelişmeleri de dahil olmak üzere 29.306 barış haberi bulunmuştur. Tüm barış haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Şimşek'ten önemli açıklamalar! 'Reel kur oranları lehimize dönecek'
Bakan Şimşek'ten önemli açıklamalar! 'Reel kur oranları lehimize dönecek' Arap Bankacılık Zirvesi’nde açıklamalarda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye ile Arap dünyasının birçok alanda işbirlikleri ve ortaklıklar geliştirebileceğini söyledi. Bakan Şimşek, “Türkiye henüz küresel dezenflasyon rüzgarına kapılmadı. Cari açıktaki düşüş rezerv birikiminin temeli olacak. Portföy tercihleri TL’nin lehine olacak. Reel kur oranları bizim lehimize dönecek ve dezenflasyonu daha da güçlendirecek” dedi.
23.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail 76 yıldır kan döküyor, soykırımcılar hesap vermeli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail 76 yıldır kan döküyor, soykırımcılar hesap vermeli Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası İyilik Ödülleri töreni konuştu. Erdoğan, "İsrail Nekbe'den beri 76 yıldır kan döküyor, can alıyor. Filistin halkının topraklarını alenen gasp ediyor. Uluslararası hukuku tanımadığını her defasında açıkça gösteriyor." sözlerine yer verdi ve 'Soykırımcılar hesap vermeli' şeklinde konuştu.
22.05.2024 Gündem
Barış Boyun kimdir? Suç örgütü lideri Barış Boyun İtalya'da yakalandı: Gözaltına alınan Barış Boyun nereli, çetesi çökertildi mi?
Barış Boyun kimdir? Suç örgütü lideri Barış Boyun İtalya'da yakalandı: Gözaltına alınan Barış Boyun nereli, çetesi çökertildi mi? İtalya ve Avrupa'daki organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 19 kişinin gözaltına alındı. İtalyan basınında yer alan haberlere göre, gözaltına alınanlar arasında organize suç örgütü elebaşı Barış Boyun'un da bulunduğu belirtildi. Peki, Barış Boyun kimdir ve nerelidir? Barış Boyun çetesi kimdir, Barış Boyun suç çetesi çökertildi mi?
22.05.2024 Gündem
Suç örgütü lideri Barış Boyun İtalya'da yakalandı
Suç örgütü lideri Barış Boyun İtalya'da yakalandı Kırmızı bültenle aranan organize suç örgütü lideri Barış Boyun İtalya'nın Viterbo şehrinde İtalya ve Türk polisinden oluşan bir ekibin düzenlediği operasyonla yakalandı.
22.05.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: HDP ve devamı kapatılmalıdır
MHP lideri Devlet Bahçeli: HDP ve devamı kapatılmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İran Cumhurbaşkanı Reisi, Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile beraberindekilerin helikopter kazasında hayatını kaybetmesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
21.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reisi'nin ölümü sonra bir günlük yas kararı aldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reisi'nin ölümü sonra bir günlük yas kararı aldık Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı kardeşim sayın İbrahim Reisi ve heyet üyelerinin vefatından derin üzüntü duyduk. Helikopter kazasından sonra İran makamlarıyla iletişime geçerek arama kurtarma faaliyetlerine destek vermek için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Ülkemizde 1 günlük yas ilan edilmesini kararlaştırdık" dedi.
20.05.2024 Gündem
Ayhan Bora Kaplan suç örgütü davasında gizli tanığın ifadelerini geri çektiğini mahkeme başkanı açıkladı!
Ayhan Bora Kaplan suç örgütü davasında gizli tanığın ifadelerini geri çektiğini mahkeme başkanı açıkladı! 'Ayhan Bora Kaplan' suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında, haklarında dava açılan 20'si tutuklu, 61 sanığın yargılanmasına Ankara 32'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Davada mahkeme başkanı 'Ü5W1G8K6L3' kod adlı gizli tanığın ifadelerini geri çektiğini açıkladı. Tanık Erkan Doğan'ın ifadelerine sinirlenen Bora Kaplan da duruşma düzenini bozduğu gerekçesiyle salondan çıkartıldığı açıklandı.
20.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün sembolüdür
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün sembolüdür Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda milli sporcuları ve gençleri kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan “19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün, yılgınlığa karşı umudun, teslimiyete karşı milletimizin hür ve bağımsız yaşama kararlılığının sembolüdür” dedi.
19.05.2024 Gündem
19 Mayıs öncesi Samsun'da Bandırma Vapuru'na ziyaretçi akını
19 Mayıs öncesi Samsun'da Bandırma Vapuru'na ziyaretçi akını Samsun'da, '19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' öncesinde, Bandırma Gemi Müze ve Milli Mücadele Açık Hava Müzesi ziyaretçi akınına uğradı.
18.05.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Fetövari kalkışmalara asla izin vermeyeceğiz
MHP lideri Bahçeli: Fetövari kalkışmalara asla izin vermeyeceğiz MHP'nin Kızılcahamam'daki kampında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Devletin içinde FETÖVARİ benzeri hukuk dışı yapılanma ve gayrimeşru hiyerarşik sistem kuran, pozisyon mücadelelerine girişen, nifak üreten odaklarla asla yolumuz kesişemez. Türkiye Cumhuriyeti, bir hukuk devletidir.' dedi.
18.05.2024 Gündem
Çevik Bir kimdir? 28 Şubat davasında kimler affedildi, Çevik Bir öldü mü yaşıyor mu?
Çevik Bir kimdir? 28 Şubat davasında kimler affedildi, Çevik Bir öldü mü yaşıyor mu? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre; 28 Şubat davasında hüküm giyen Çevik Bir, Çetin Doğan, Erol Özkasnak, Fevzi Türkeri ve Aydan Erol gibi isimlerin de yer aldığı tutukluların, 'sürekli hastalık ve kocama hali' nedeniyle cezaları affedildi. Peki, Çevik Bir öldü mü yaşıyor mu, 28 Şubat davası sanığı Çevik Bir kimdir? Şu an Çevik Bir kaç yaşında ve nerede?
17.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gürcistan lideriyle görüştü: Ticaret hacmi 3 milyar dolara ulaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gürcistan lideriyle görüştü: Ticaret hacmi 3 milyar dolara ulaştı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Irakli Kobakhidze ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.
16.05.2024 Gündem
15 Mayıs ne günü, 15 Mayıs’ta ne oldu? 15 Mayıs çiçek günü mü?
15 Mayıs ne günü, 15 Mayıs’ta ne oldu? 15 Mayıs çiçek günü mü? Bugünün anlam ve önemi merak ediliyor. Gün içinde sosyal medyada yapılan paylaşımlar ardından merak konusu olan bugün günlerden ne günü? 15 Mayıs ne günü, 15 Mayıs çiçek günü mü? 15 Mayıs’ta ne oldu?
15.05.2024 Gündem
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
14.05.2024 İddaa
Okan Buruk 'Kalmasını istiyorum' dedi ama o yıldızlara kapıyı gösterdi
Okan Buruk 'Kalmasını istiyorum' dedi ama o yıldızlara kapıyı gösterdi Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, ligde fırtına gibi eserken, takım içi doğru iletişimin meyvelerini topladı. Buruk, yıldız futbolcu yönetimini çok iyi başardı, Barış Alper Yılmaz’ı bir yıldıza dönüştürdü, Berkan Kutlu’yu da kazanmayı bildi. Başarılı teknik adamın takımda kalmasını istediği ve üstünü çizdiği futbolcular belli oldu.
14.05.2024 Galatasaray
MHP lideri Devlet Bahçeli: Birkaç emniyet müdürünün açığa alınmasıyla komplo devrededir
MHP lideri Devlet Bahçeli: Birkaç emniyet müdürünün açığa alınmasıyla komplo devrededir Geçtiğimiz günlerde İsveç'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen Eurovision şarkı yarışması ve İsviçre'nin kazanmasına ilişkin MHP lideri Bahçeli açıklama yaptı. Bahçeli, bir soruşturma kapsamında Ankara Emniyeti'nde 3 üst düzey memurun görevden uzaklaştırılmasıyla ilgili de, 'Tüm kanun dışı irtibat ve ilişki ağının farkındayız. Bir komplo devrededir. Hedef AK Parti, MHP ve Cumhur İttifakı'dır. Maşa kullananları takipteyiz.' dedi.
14.05.2024 Gündem
'Sıfır Atık' projesi atık üretimini azalttı! Ödüle layık görüldü
'Sıfır Atık' projesi atık üretimini azalttı! Ödüle layık görüldü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde yürütülen 'Sıfır Atık' projesi, Akdeniz Parlamenter Asamblesi (AKDENİZ-PA) Ödülü'ne değer görüldü. Ödülü, Emine Erdoğan'ın adına Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki alacağı ifade edildi.
14.05.2024 Gündem
Gaziantep AB Bilgi Merkezi 9 Mayıs Avrupa Günü’nü coşkuyla kutladı! Büyük katılım sağlandı
Gaziantep AB Bilgi Merkezi 9 Mayıs Avrupa Günü’nü coşkuyla kutladı! Büyük katılım sağlandı Türkiye’nin ilk AB Bilgi Merkezi olarak 1996 yılında Gaziantep Ticaret Odası'nda (GTO) kurulan ve kurulduğu günden bu yana Gaziantep’in sosyal ve kültürel hayatını zenginleştirecek etkinliklere imza atan Gaziantep AB Bilgi Merkezi, 9 Mayıs Avrupa Günü’nü de eğlence ve sanat dolu bir konserle kutladı.
15.05.2024 Gaziantep
Boğaziçi temalı Art Show Bakan Ersoy’un katılımıyla gerçekleşti
Boğaziçi temalı Art Show Bakan Ersoy’un katılımıyla gerçekleşti Küratörlüğünü Haldun Demirhisar’ın yaptığı, Bosphorus Art Society (B.A.S.) tarafından düzenlenen, Boğaziçi temalı Art Show, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ile iş ve sanat dünyasından çok sayıda tanınmış ismin katılımıyla gerçekleşti.
13.05.2024 Vitrin
Miçotakis'ten Türkiye ziyareti öncesi önemli mesaj: Gerilimsiz bir dönemi iki halka borçluyuz
Miçotakis'ten Türkiye ziyareti öncesi önemli mesaj: Gerilimsiz bir dönemi iki halka borçluyuz Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis, yarın gerçekleşecek Türkiye ziyareti öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Pozitif olunması gerektiğine değinen Miçotakis; bölgesel konulardan ticarete, 'kapıda vize' uygulamasından 'Kariye Cami'si gibi stratejik birçok konuda soruları da yanıtladı.
12.05.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunan basınına konuştu: Önyargı duvarını yıkmak elimizde
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunan basınına konuştu: Önyargı duvarını yıkmak elimizde Yunanistan'ın Kathimerini gazetesine konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan ile Türkiye arasındaki ilişkilere dair yeni mesajlar verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Önyargı duvarını yıkmak elimizde. Ebedi huzur için çalışıyoruz." dedi.
12.05.2024 Gündem
ÖSYM kapılarını açtı! Tüm sınav soruları 'kırmızı alan'da hazırlanıyor
ÖSYM kapılarını açtı! Tüm sınav soruları 'kırmızı alan'da hazırlanıyor Sınavlara yeni yaklaşımlar, soru hazırlama ve değerlendirme sürecinde yapay zekanın kullanımı, e-sınavlar... Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, kapılarını CNN TÜRK'e açtı. ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, tüm sınavların sorularının hazırlandığı kırmızı alanda önemli bilgiler verdi.
11.05.2024 Gündem
Dursun Özbek: En büyük transferi biz yaptık, 35 milyon euro
Dursun Özbek: En büyük transferi biz yaptık, 35 milyon euro Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı bir organizasyonda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
11.05.2024 Galatasaray
Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 17 terörist etkisiz hale getirildi
Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 17 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 17 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.
10.05.2024 Gündem
10 Mayıs ne günü, 10 Mayıs’ta ne var?
10 Mayıs ne günü, 10 Mayıs’ta ne var? 10 Mayıs’ın tarihte önemi merak ediliyor. Vatandaşlar 10 Mayıs’ın özel bir anlamı olup olmadığını araştırıyor. Peki, 10 Mayıs ne günü, 10 Mayıs özel gün mü, 10 Mayıs’ta ne var?
9.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Barış ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki barış haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.