Toplantı

Toplantı

Son dakika toplantı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan toplantı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını toplantı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toplantı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toplantı gelişmeleri de dahil olmak üzere 21.441 toplantı haberi bulunmuştur. Tüm toplantı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan Türk Yatırım Fonu açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan Türk Yatırım Fonu açıklaması Türk Yatırım Fonu Guvernörler Kuruluşu toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Toplamda 170 milyonu aşan genç ve dinamik nüfusumuz, 1,2 trilyon doları aşan ticaret hacmimiz ve müşterek zengin kültür mirasımız, büyük atılımlarımızı gerçekleştirmek için sağlam bir temel teşkil etmektedir” dedi.
18.05.2024 Ekonomi
19 Mayıs öncesi Samsun'da Bandırma Vapuru'na ziyaretçi akını
19 Mayıs öncesi Samsun'da Bandırma Vapuru'na ziyaretçi akını Samsun'da, '19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' öncesinde, Bandırma Gemi Müze ve Milli Mücadele Açık Hava Müzesi ziyaretçi akınına uğradı.
18.05.2024 Gündem
Bakan Şimşek duyurdu: Türk Yatırım Fonu'nu kuruyoruz
Bakan Şimşek duyurdu: Türk Yatırım Fonu'nu kuruyoruz Türk Devletleri Teşkilatı üyesi ülkeler tarafından kurulan Türk Yatırım Fonu'nun Guvernörler Kurulu Açılış Toplantısı İstanbul'da yapıldı. Burada konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Türk Yatırım Fonu'nu 500 milyon dolar kayıtlı sermaye ile kuruyoruz. Türk Yatırım Fonu hem kamu hem de özel sektör yatırımlarımızın ivmelenmesini sağlayacaktır. Ayrıca, Fon birçok alanda projelere teknik destek verecektir" dedi.
18.05.2024 Ekonomi
MHP lideri Bahçeli: Fetövari kalkışmalara asla izin vermeyeceğiz
MHP lideri Bahçeli: Fetövari kalkışmalara asla izin vermeyeceğiz MHP'nin Kızılcahamam'daki kampında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Devletin içinde FETÖVARİ benzeri hukuk dışı yapılanma ve gayrimeşru hiyerarşik sistem kuran, pozisyon mücadelelerine girişen, nifak üreten odaklarla asla yolumuz kesişemez. Türkiye Cumhuriyeti, bir hukuk devletidir.' dedi.
18.05.2024 Gündem
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk ekranlarında Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında soruları yanıtladı. Bakan Özhaseki "Biz bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz" diyerek sahillerde tarama yaptırıldığını ve tüm kaçak yapıların tespit edilip yıkılacağını duyurdu. Ayrıca Bakan Özhaseki, deprem bölgesinde yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edileceğini de açıkladı.
18.05.2024 Gündem
Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan İsrail ile Türkiye açıklaması!
Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan İsrail ile Türkiye açıklaması! İhracat Seferberliği Zirvesi’nde konuşan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İsrail ile ticaretin durdurulmasına değindi. Bakan Bolat, "Türkiye'nin tutumu dünyada vicdan sahibi herkes tarafından takdir ediliyor. Dünyada bu konuda Türkiye tek. Şu var, 2 Mayıs itibariyle Türkiye'den İsrail'e herhangi ihracat ve ithalat anlamında herhangi bir ticaret yapılmamaktadır" dedi.
17.05.2024 Gündem
GTB heyeti TOBB 80. genel kuruluna katıldı! Çok sayıda davetli katıldı
GTB heyeti TOBB 80. genel kuruluna katıldı! Çok sayıda davetli katıldı Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ve TOBB delegesi meclis üyeleri, Ankara’da düzenlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 80. Genel Kurulu’na katıldı.
17.05.2024 Gaziantep
Mehmet Büyükekşi, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi
Mehmet Büyükekşi, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bu yıl 74.'sü düzenlenen FIFA Kongresi'nde FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi.
17.05.2024 Futbol
Adana’da yürüyüş ve gösterilere geçici yasak
Adana’da yürüyüş ve gösterilere geçici yasak Adana'da 19 Mayıs gece yarısına kadar gösteri yürüyüşleri, basın açıklamaları, çadır kurma ve stant açma gibi etkinliklerin yasaklandığı bildirildi.
17.05.2024 Adana
Adana'da küçükbaş kurbanlıkların fiyatları belirlendi
Adana'da küçükbaş kurbanlıkların fiyatları belirlendi Adana Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği küçükbaş kurbanlık fiyatlarını belirledi. Koyun ve keçinin kilogram fiyatı 270 lira olarak açıklandı.
15.05.2024 Adana
15 Mayıs ne günü, 15 Mayıs’ta ne oldu? 15 Mayıs çiçek günü mü?
15 Mayıs ne günü, 15 Mayıs’ta ne oldu? 15 Mayıs çiçek günü mü? Bugünün anlam ve önemi merak ediliyor. Gün içinde sosyal medyada yapılan paylaşımlar ardından merak konusu olan bugün günlerden ne günü? 15 Mayıs ne günü, 15 Mayıs çiçek günü mü? 15 Mayıs’ta ne oldu?
15.05.2024 Gündem
AK Parti grup toplantısı saat kaçta? AK Parti grup toplantısı bugün var mı?
AK Parti grup toplantısı saat kaçta? AK Parti grup toplantısı bugün var mı? AK Parti grup toplantısı saat kaçta sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün akşam saatlerinde Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve MİT Başkanı İbrahim Kalın'la toplantı yapması Ankara'yı heyecanlandırdı. Tüm gözler bugün yapılacak grup toplantısına çevrildi. Peki AK Parti grup toplantısı bugün mü, saat kaçta? Detaylar haberimizde.
15.05.2024 Gündem
Ankara'da kritik zirve! Erdoğan MİT Başkanı Kalın ve Bakan Tunç'u kabul etti
Ankara'da kritik zirve! Erdoğan MİT Başkanı Kalın ve Bakan Tunç'u kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve MİT Başkanı İbrahim Kalın ile toplantı yaptı.
15.05.2024 Gündem
İstanbul'da suya yüzde 36 zam
İstanbul'da suya yüzde 36 zam İstanbul’da İSKİ’nin teklifiyle suya yüzde 36 ile 53 oranında zam yapıldı. Kabul edilen teklifle birlikte İstanbulluların yüzde 75’inin kullandığı birinci kademe birim fiyatı 23.72 liradan 32.28 liraya yükseldi.
14.05.2024 Ekonomi
SANKO Üniversitesi’nde romatoloji sempozyumu düzenlenecek! Tüm konular ele alınacak
SANKO Üniversitesi’nde romatoloji sempozyumu düzenlenecek! Tüm konular ele alınacak SANKO Üniversitesi ve Doğu Anadolu Romatoloji Derneği iş birliği ile 3. Romatoloji Sempozyumu düzenlenecek.
15.05.2024 Gaziantep
Emniyet ekipleri eğlence mekanına baskın yaptı! 'Zirek Kardeşler' ve 'Alabaylar' çetesi çökertildi
Emniyet ekipleri eğlence mekanına baskın yaptı! 'Zirek Kardeşler' ve 'Alabaylar' çetesi çökertildi İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, örgütlü olarak uyuşturucu imal ve satışı, silah kaçakçılığı ve rüşvet suçlarına karıştığı belirlenen 'Zirek Kardeşler' ile 'Alabaylar' suç örgütlerine yönelik operasyonda polislerin de aralarında olduğu 24 şüpheli, gözaltına alındığı açıklandı.
13.05.2024 Gündem
100 milyar TL’lik tasarruf paketi için geri sayım! Vatandaşa nasıl yansır?
100 milyar TL’lik tasarruf paketi için geri sayım! Vatandaşa nasıl yansır? Vatandaşın gözü kulağı yarın açıklanacak olan kamuda tasarruf paketinde olacak. Peki açıklanacak önlemler neler olacak? Kamuda tasarruf tedbirleri vatandaşa nasıl yansır? İşte detaylar...
12.05.2024 Ekonomi
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'a Avrupa vizesi!
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'a Avrupa vizesi! Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Avrupa’ya gitme hayali olan Uğurcan’a izin verebileceklerini söyledi, “Bazı kulüplerin bizimle temasa geçtiği doğrudur. Resmi teklif geldikten sonra konuşmak daha doğru olur” dedi.
12.05.2024 Şampiy10
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş yeni anayasa çalışmalarıyla ilgili olarak "Şimdiye kadar ziyaret ettiğim partiler, anayasa çalışmaları için kapıyı açık tutmuştur. Yöntemi bulunduktan sonra esas tartışma, konulara girildikçe ortaya çıkacaktır" açıklamasını yaptı.
11.05.2024 Gündem
Ziraat Türkiye Kupası finali nerede oynanacak? TFF'de kritik görüşme
Ziraat Türkiye Kupası finali nerede oynanacak? TFF'de kritik görüşme TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ı 13 Mayıs Pazartesi günü Ziraat Türkiye Kupası finalinin yerinin kararlaştırılması için Riva'ya davet etti. İşte detaylar...
10.05.2024 Süper Lig
Yılın ikinci enflasyon raporu bugün açıklanacak
Yılın ikinci enflasyon raporu bugün açıklanacak Yılın ikinci enflasyon raporu bugün açıklanacak. Enflasyonda 3 yıllık tahmini patika da belli olacak.
9.05.2024 Ekonomi
Ev sahiplerine kötü, kiracılara güzel haber! 4 yıl sonra ilk kez oluyor, yakın takip başladı
Ev sahiplerine kötü, kiracılara güzel haber! 4 yıl sonra ilk kez oluyor, yakın takip başladı Ev sahibi ve kiracıları çok yakından ilgilendiriyor. Kira fiyatları ile ilgili yeni gelişmeler vatandaşların büyük çoğunluğu tarafından yakından takip ediliyor. Merkez Bankası kira fiyatlarını sıkı takibe aldı. Son açıklanan Para Politikası Kurulu (PPK) toplantı metninde ‘yüzde 25 zam sınırı’na dikkat çekildi’ Geçtiğimiz haftalarda Merkez Bankası tarafından açıklanan Konut Fiyat Endeksi verisine göre konut fiyatları 4 yıl sonra ilk kez enflasyon karşısında düşüş göstermişti. Peki kira fiyatları da gerileyecek mi? İşte detaylar...
9.05.2024 Ekonomi
Validen belediyelere barınak talimatı! "Takipçisi olacağız"
Validen belediyelere barınak talimatı! "Takipçisi olacağız" Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, barınak kurması zorunlu olan Yüreğir, Sarıçam ve Seyhan Belediyelerine bir an önce barınak kurulması talimatı verdiklerini söyledi.
8.05.2024 Yerel Haberler
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan göç açıklaması! Yeni yaklaşımları ortaya koymak durumundayız
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan göç açıklaması! Yeni yaklaşımları ortaya koymak durumundayız Türkiye’nin insani yardımlar konusunda, özellikle göçmenlerle ilgili alanda dünyada en büyük fedakarlığa katlanan ülkelerin başında geldiğini ifade eden Türkiye Büyük Milletler Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Meksika'nın başkenti Meksiko'da düzenlenen 10. Parlamento Başkanları Toplantısı'nın ‘Uluslararası Göç Akımlarındaki Artış Göz Önüne Alındığında, İnsan Hakları Nasıl Güvence Altına Alınır?’ konulu 4. Oturumunun başkanlığını yaptı.
7.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı.
6.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Toplantı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toplantı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.