Bağlanma

Bağlanma

Son dakika bağlanma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bağlanma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bağlanma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bağlanma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bağlanma gelişmeleri de dahil olmak üzere 444 bağlanma haberi bulunmuştur. Tüm bağlanma haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, ilk durağı Adana’da 13 Nisan’da başlayacak 21 Nisan'a kadar devam edecek.
4.04.2024 Adana
Bayram ikramiyesi ödemesinde kritik tarih 31 Mart! Emekli ikramiyesinde net tutar hesabı belli oldu
Bayram ikramiyesi ödemesinde kritik tarih 31 Mart! Emekli ikramiyesinde net tutar hesabı belli oldu Emekli ikramiyesi ile ilgili son dakika gelişmesi! İkramiye almak isteyenlerin başvuru yapması gerekiyor. Son tarih 31 Mart olarak açıklandı. Sadece emekliler değil dul ve yetim aylığı alanlarda ikramiye imkanından yararlanacak. Peki kim kaç lira ikramiye alacak? Ödeme tutarı maaş bağlanma oranına göre değişiyor. İşte emekli ikramiyesine dair merak edilen ayrıntılar...
19.03.2024 Çalışma Hayatı
Wps Nedir, Nasıl Kullanılır? Wps Bağlantısı Nasıl Kurulur?
Wps Nedir, Nasıl Kullanılır? Wps Bağlantısı Nasıl Kurulur? Günümüzde kablosuz internet herkesin hayatını kolaylaştıran bir konuma sahiptir. Hemen hemen herkesin evinde, ofisinde ve iş yerlerinde kablosuz internete rastlamak mümkündür. Günden güne gelişen teknoloji ile birlikte elimizde bulunan çoğu cihazı kullanmak için bir internet bağlantısına ihtiyaç duyduğumuz gerçeği ortadır. 
5.02.2024 Gündem
Hot Spot Nedir, Ne İşe Yarar? Hotspot Nasıl Kullanılır?
Hot Spot Nedir, Ne İşe Yarar? Hotspot Nasıl Kullanılır? Hayatımızın büyük bölümünü sarmış olan internet erişimi hayatımızı yönlendirmede ve kolaylaştırmadı büyük rol oynamaktadır. Hotspot kamuya müsait yerlerde, WİFİ aracılığı ile hizmet sunan internet sunucusudur. Hotspot, bulunduğunuz her ortamda cep telefonunuz ve taşınabilir cihazlarınızın olduğu her yerde kullanıma uygun olmaktadır. 
29.01.2024 Gündem
Telefonunuzda bu uygulamalar yüklüyse dikkat: Kesinlikle kullanılmamalı
Telefonunuzda bu uygulamalar yüklüyse dikkat: Kesinlikle kullanılmamalı Whatsapp, Telegram, Signal gibi uygulamalar kullananlar dikkat. Etik hacker Tamer Şahin mesajlaşma uygulamalarının taşıdığı güvenlik risklerine değinerek, “Bu uygulamalar normal kullanıcılar için bile güvenli değil, kamu görevlileri kesinlikle kullanmamalı” uyarısında bulundu...
13.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Bakan Tunç'tan sporda şiddet açıklaması!
Bakan Tunç'tan sporda şiddet açıklaması! 'Yedinci Yılında İstinaf Kanun Yolu Değerlendirme Toplantısı'na katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Türkiye yüzyılında, herkes için daha güven veren, herkes için daha erişilebilir olan güçlü bir adalet sistemini hayata geçireceğiz“ ifadelerine yer verdi.
14.12.2023 Gündem
Prim günü eksik olanlar dikkat! İşveren tarafından ödenecek
Prim günü eksik olanlar dikkat! İşveren tarafından ödenecek Pek çok çalışan ne zaman emekli olacağını merak ediyor. Doğum ya da askerlik borçlanması hakkından yararlanarak erken emekli olmak isteyenler dışında EYT'den yararlanıp yararlanamayacağını merak edenler, dul ve yetim aylığı bağlanma şartları ile ilgili ayrıntıları merak edenler bulunuyor. Çalışma hayatı ile ilgili merak edilen sorular yanıtını buldu.
26.10.2023 Çalışan Hakları
Emeklilik sistemi ve aylık bağlanma oranı değişiyor! Çifte maaş bağlanacak
Emeklilik sistemi ve aylık bağlanma oranı değişiyor! Çifte maaş bağlanacak Yeni emeklilik sistemi için düğmeye basıldı. TBMM'ye sunulan 12. Kalkınma Planı çalışma hayatında önemli değişiklikler getirecek. Emekli maaşı sistemi ve emeklilik kriterleri değişirken, evde bakım yapanların sigortası olacak. EYT sonrası sigortalı olanlar için yeni bir emeklilik dönemi başlayacak. Aylık bağlanma oranı (ABO) için değişiklikler masada olacak. Kişilerin daha çok prim ödeyerek daha çok yüksek emekli maaşı almalarının önü açılacak. Yani gün sayısı arttıkça aylık da artmış olacak.
22.10.2023 Emekli
İki ayrı statüde çalışmış sigortalılar dikkat! Emeklilik ile ilgili flaş detay
İki ayrı statüde çalışmış sigortalılar dikkat! Emeklilik ile ilgili flaş detay Emeklilik ile ilgili dikkat çeken detay ortaya çıktı. iki ayrı statüde sigortalı olarak çalışan bir kişinin her iki sigortalılıktaki yaşlılık aylığı bağlanma şartlarını ayrı ayrı yerine getirememesi durumunda bu hizmetlerin birleştirilmesi neticesinde emekli aylığına hak kazanıyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, 'Hizmet birleştirme yapılmadan sadece SSK, sadece Emekli Sandığı hizmetlerim dikkate alınarak emekli olmak istiyorum.' ibaresiyle başvur yapanların bu haktan yararlanmak istemediklerini belirtebileceğine vurgu yaptı.
4.10.2023 Emekli
Bu 10 adımı uygularsan ideal kadınsın! Erkekler nasıl aşık edilir işte formülü bu!
Bu 10 adımı uygularsan ideal kadınsın! Erkekler nasıl aşık edilir işte formülü bu! Erkekleri kendine bağlama, tüm kadınların ortak noktası. Bu bağlanma tamamladıktan sonra başlayan entrikaların sonu gelmez. Evet, erkekleri aşık etmek pek kolay görünür. Kısa bir süre ilgisini çekmek de kolaydır. Ancak bu bağlamak değildir. Biz de son yıllarda değişen ilişki dinamiklerine göre erkekleri kendine bağlamanın yollarını araştırdık.
4.07.2023 Gündem
Vpn Nasıl Kullanılır? Vpn Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Vpn Nasıl Kullanılır? Vpn Kullanırken Yapılması Gerekenler... VPN aynı zamanda kişiye özel ağ olarak ifade edilmektedir. Uzaktan erişim yolunu kullanmak suretiyle farklı ağlara bağlanma imkanı veren bir sistem olduğunu söylemek mümkün. Bu sistem genel çerçevede sanal bir ağ uzantısı oluşturmaktadır. Böylece VPN kullanımı ile beraber ağa bağlanmış olan bir sistem, fiziksel olarak bağlı görünüyor gibi internet doğrultusunda alışveriş gerçekleştirir. Özellikle günlük yaşamda yasaklı olan ya da girilmesi mümkün olmayan sitelere bağlantı konusunda ön plana çıkmaktadır. Aynı zamanda kişiyi uluslararası düzeyde farklı sitelere bağlanması konusunda da yardımcıdır.
18.06.2023 Gündem
Bakan Bilgin açıkladı! Asgari ücrette masadaki rakam belli oldu
Bakan Bilgin açıkladı! Asgari ücrette masadaki rakam belli oldu Kamu çalışanlarına yüzde 45 oranında zam yapılırken en düşük memur maaşı 22 bin liraya çıkarıldı. Hal böyle olunca milyonlarca emekli, memur ve asgari ücretli Temmuz ayında ne kadar zam alacağını merak ediyor. Konuyla ilgili Bakan Bilgin açıklamalarda bulunurken, Yeminli Mali Müşavir Ahmet Kurtuluş milliyet.com.tr'ye asgari ücret tahminini açıkladı.
23.05.2023 Ekonomi
Düğün yeri ile ilgili kapora kararı! İki farklı tanımı var, dikkat çeken ayrıntı
Düğün yeri ile ilgili kapora kararı! İki farklı tanımı var, dikkat çeken ayrıntı Düğün mevsiminin gelmesiyle birlikte düğün sahipleri ve işletmeler hazırlıklara başladı. Evlilik hazırlığı yapan ve aylar öncesinden düğün salonu tutan çiftler, anlaşmazlık durumunda ayrılık yaşayabiliyor ve düğün iptal edilebiliyor. Ya da bazı sebeplerden dolayı erteleme de talep edebiliyorlar. Bu durumda kaporanın düğün sahiplerine iadesi söz konusu oluyor. İşletmeler kaporanın iadesinin yapılamayacağını söylüyor ancak Yargıtay aynı görüşte değil. İşte detaylar...
19.05.2023 Gündem
YSK Başkanı'ndan seçim sonuçlarına ilişkin yeni açıklama
YSK Başkanı'ndan seçim sonuçlarına ilişkin yeni açıklama YSK Başkanı Ahmet Yener seçim sonuçlarına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Yener, "Yurt içi sandık sayısı yüzde 100 oranında açılmış olup, katılım oranı yüzde 88,92, yurt dışında ise 52,69 oranında gerçekleşmiştir. Cumhurbaşkanı Seçimi'nde adayların seçilme yeterliliğini kazanamadığını, 28 Mayıs Pazar günü ikinci tur seçimin yapılmasına karar verilmiştir." diye konuştu.
15.05.2023 Gündem
Bakan Dönmez: Terörden temizlediğimiz topraklardan bereket fışkırıyor
Bakan Dönmez: Terörden temizlediğimiz topraklardan bereket fışkırıyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Gabar bölgesinde günlük 100 bin varil petrol üretecek rezerv tespit edildiğini hatırlatarak, “Cudi’de, bir zamanlar teröristlerin cirit attığı o dağlarda, oralardan terörü sildik. Kökünü kazıdık. Dağlardan, taşlardan terörü temizledik. Allah’a hamd olsun topraklarımızdan bereket fışkırıyor şimdi” dedi.
3.05.2023 Ekonomi
EYT'de son dakika gelişmesi! Bankaya başvurmaları gerekecek, indirim sağlanacak
EYT'de son dakika gelişmesi! Bankaya başvurmaları gerekecek, indirim sağlanacak EYT ile ilgili son dakika açıklaması geldi. EYT dikkat çeken banka ve prim indirimi detayı geldi. Maaş bağlanma işlemi tamamlanan bazı EYT’liler, aylıklarını belirttikleri hesaplarında göremeyince, ilk aylıklarının doğrudan doğruya hesaplara değil, seçilen bankanın havuzuna düştüğünü öğrendi. Bu durumdaki vatandaşların, aylıklarını alabilmesi için mobil bankacılık ya da ATM’ler yerine doğrudan bankalara başvurması gerekiyor. EYT’liler ilk aylıklarını isimleri ve kimlik numaralarıyla bankadan alabiliyor. EYT’den emekli olanlar, gelecek aylarda ise aylıklarını hesaplarından çekebilecekler. Öte yandan EYT işverene sağlanan prim desteğinin detayları belli oldu. İşte EYT ile ilgili son dakika tüm detaylar...
26.04.2023 Emekli
SGK Başkan Vekili Kürşad Arat: EYT'lilerin maaşları 1 Mart’tan itibaren hesaplara yatacak
SGK Başkan Vekili Kürşad Arat: EYT'lilerin maaşları 1 Mart’tan itibaren hesaplara yatacak Toplamda 4.8 milyon kişiyi etkilemesi beklenen EYT yasa teklifi, TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nda görüşüldü. Komisyona sunulan etki analiz raporuna göre EYT’nin SGK’ya maliyeti 144.7 milyar TL olacak. Raporu sunan SGK Başkan Vekili Kürşad Arat, “Bu yıl EYT ile 2.2 milyon kişi emekli olabilecek. Bu kişilerin maaşları ileri bir tarihte bağlansa bile 1 Mart’tan itibaren hesaplanarak yatırılacak” dedi.
3.02.2023 Ekonomi
Birinin sizden hoşlandığını kolaylıkla anlayabilirsiniz! Çoğu kişinin bilmediği detay: Göz bebekleri...
Birinin sizden hoşlandığını kolaylıkla anlayabilirsiniz! Çoğu kişinin bilmediği detay: Göz bebekleri... Birinden hoşlandığımız zaman genellikle hormonlarımız bizi ele verebiliyor, kontrol hormonlara geçiyor. Karşınızdaki insanın duygularını anlamak için hormon seviyelerinin etkilerine bakmak yeterli. Mesela hızlanmış kalp atışı ellerin terlemesine neden olabiliyor. İşte aşkın kimyasını öğrenerek duyguları anlayabilirsiniz.
6.01.2023 Yaşam
Türkiye'de yeni salgın alarmı! Griple COVID birbirine girdi
Türkiye'de yeni salgın alarmı! Griple COVID birbirine girdi Son günlerde hastaneler üst solunum yolu şikâyetleriyle dolup taşıyor. Influenza (grip), Rhinovirus, RSV, COVID gibi virüsler dolaşımda. Üstelik ABD’de yayılmaya başlayan Omikron’un Kraken varyantı da yeni bir dalga endişesine yol açtı. Peki bizi ülkece yatağa düşüren virüs hangisi? COVID miyiz grip mi? Yoksa Kraken de Türkiye’ye geldi mi? İşte tüm detaylar...
6.01.2023 Gündem
EYT için geri sayım başladı! Dikkat çeken e-devlet uyarısı
EYT için geri sayım başladı! Dikkat çeken e-devlet uyarısı Emeklilik için gün sayan milyonları kapsayan son dakika gelişmesi! Sayılı günler kaldı, tüm işlemler e-devlet üzerinden yapılabiliyor. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı hizmetlerinin hizmet birleştirilmesi ile ilgili kritik uyarı geldi. EYT ile ilgili gelişmeler devam ederken, askerlik ve doğum dışında işe girişi geriye çeken borçlanmalar olup olmadığı merak konusu oldu. İşte dikkat çeken vefat durumu detayı...
28.12.2022 Çalışma Hayatı
EYT Emeklilikte Yaşa Takılanlar son durum! EYT hangi yılları ve kimleri kapsıyor? EYT son dakika haberleri
EYT Emeklilikte Yaşa Takılanlar son durum! EYT hangi yılları ve kimleri kapsıyor? EYT son dakika haberleri EYT son dakika haberleri, son durum gelişmeleri yakından takip ediliyor. EYT düzenlemesi aralık ayında Meclis gündemine gelecek. EYT düzenlemesinden yararlanmak için Eylül 1999 öncesi SSK’lı, yani 4/A statüsünde, sigortalı olan kadın çalışanların 20 yıllık sigortalılık süresi ve 5 bin prim gün sayısını doldurmaları gerekiyor. Erkek çalışanların ise 25 yıllık sigortalılık süresini ve 5 bin prim gün sayısını tamamlamaları gerekiyor. Peki, EYT şartları nelerdir, EYT yaş sınırı kalktı mı? EYT ne zaman çıkacak, EYT düzenlemesi ne zaman yürürlüğe girecek? İşte EYT son dakika haberleri…
17.11.2022 Emekli
EYT yürürlüğe girdikten sonra ilk emekli maaşı ne zaman verilir? İşte EYT'lilerin ilk maaşları alacağı tarih!
EYT yürürlüğe girdikten sonra ilk emekli maaşı ne zaman verilir? İşte EYT'lilerin ilk maaşları alacağı tarih! 1,5 milyon kişiyi ilgilendiren EYT düzenlemesinde gözler Meclis’e çevrilirken, hizmet şartları veya prim gün sayısında hangi şartların düzenlemede yer alacağı merak ediliyor. Hükümetin üzerinde çalıştığı EYT ile ilgili düzenlemede şartların açıklanması bekleniyor. Peki, EYT yürürlüğe girdikten sonra ilk emekli maaşı ne zaman verilir? EYT’liler ilk maaşını ne zaman alacak? İşte detaylar…
11.11.2022 Emekli
WhatsApp güncellemesi kabusları oldu! Kullanıcılar ikiye bölündü... 'Aldatmalar ve kavgalar artacak'
WhatsApp güncellemesi kabusları oldu! Kullanıcılar ikiye bölündü... 'Aldatmalar ve kavgalar artacak' WhatsApp, birkaç gün önce çevrimiçi olma özelliğini gizleyen yeni bir güncelleme yayınladı. Buna göre karşı taraf istemezseniz sizi 'online' göremeyecek. Bu özellik sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Bazı kullanıcılar durumdan memnun ancak bazıları için ise güncelleme tam anlamıyla 'kabus'...
7.11.2022 Yaşam
Ankara'nın başkent oluşu ne zaman, hangi yıl? Ankara nasıl başkent oldu, Ankara'nın başkent olması ne zaman anayasaya girdi?
Ankara'nın başkent oluşu ne zaman, hangi yıl? Ankara nasıl başkent oldu, Ankara'nın başkent olması ne zaman anayasaya girdi? 13 Ekim Ankara’nın başkent oluşu hakkında yapılan aramalar arttı. Anadolu'nun düşman işgalinden kurtarılmasından sonra Ankara Türkiye Cumhuriyeti'nin başkenti oldu. Peki, Ankara'nın başkent oluşu ne zaman, hangi yıl? Ankara nasıl başkent oldu, Ankara'nın başkent olması ne zaman anayasaya girdi?
13.10.2022 Gündem
Türkeli ilçe merkezine bağlanmak için 'evet' dediler
Türkeli ilçe merkezine bağlanmak için 'evet' dediler Sinop'un Türkeli ilçesi Işıklı köyüne bağlı üç mahallesi, ilçe merkezine bağlanmak için yapılan halk oylamasında 'evet' dedi.
2.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bağlanma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bağlanma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.