Annesi

Annesi

Son dakika annesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan annesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını annesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Annesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan annesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 29.596 annesi haberi bulunmuştur. Tüm annesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
15 yaşındaki Damlasu'dan 3 aydır haber yok!
15 yaşındaki Damlasu'dan 3 aydır haber yok! Kars'ta 3 ay önce evinden kaçırılan 15 yaşındaki kızı Damlasu Badan'ı elinde fotoğrafı ile sokak sokak gezerek arayan Erdem Badan (47), "Ne olur evladımı bulun. Hayatından endişe ediyorum" dedi.
4.05.2024 Gündem
Anneler günü ne zaman 2024, yarın (5 Mayıs) anneler günü mü? Anneler günü mayısın kaçıncı pazarı kutlanıyor?
Anneler günü ne zaman 2024, yarın (5 Mayıs) anneler günü mü? Anneler günü mayısın kaçıncı pazarı kutlanıyor? Mayıs ayıyla birlikte anneler günü araştırması da başladı. Anneler Günü Mayıs ayı içerisinde Pazar günü kutlanıyor. Anneler Günü'nün Mayıs ayının kaçıncı Pazar günü kutlanacağı merak ediliyor. Peki, Anneler Günü Mayıs ayının kaçıncı pazar günü, 2024 Anneler Günü ne zaman?
4.05.2024 Gündem
Amerika'da ölen sosyal medya fenomeninin avukatı konuştu! 'Elimizde delil var'
Amerika'da ölen sosyal medya fenomeninin avukatı konuştu! 'Elimizde delil var' 'İşte Benim Stilim' isimli televizyon yarışmasıyla ünlenen Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeninin avukatı Fethi Öksüz, soruşturmayla ilgili açıklamalarda bulundu. Öksüz, "Vefat ettiği vakitte şüpheli şahsın yanında bulunduğuna ilişkin elimizde şu anda mevcut bir delil var" dedi.
3.05.2024 Gündem
Edanur'un can verdiği çukur kapatıldı! Aile dramı ortaya çıktı
Edanur'un can verdiği çukur kapatıldı! Aile dramı ortaya çıktı Küçükçekmece Menekşe Sahili'nde 5 yaşındaki Edanur Gezer'in düşerek öldüğü çukur, İBB ekipleri tarafından toprak ile kapatıldı.
2.05.2024 Gündem
Aldatan kocaya ibretlik ceza: 1 milyon TL tazminat ödeyecek
Aldatan kocaya ibretlik ceza: 1 milyon TL tazminat ödeyecek  Samsun’da Ayşe A. (42), kendisini hem yakın arkadaşı hem de dayısının eşi A.S. (50) ile aldattığını öne sürerek eşi Ahmet A.’ya (48) boşanma davası açtı. Çifti boşayan mahkeme, A.S. ile 326 günde 828 kez telefon görüşmesi yaptığı tespit edilen Ahmet A.’nın 500 bin lira maddi, 500 bin lira da manevi tazminat ödemesine hükmetti.
2.05.2024 Gündem
Down sendromlu Ramazan, ilk kez doğum günü kutladı! "Oğlumun bugün yüzü güldü"
Down sendromlu Ramazan, ilk kez doğum günü kutladı! "Oğlumun bugün yüzü güldü" Adana’da hayatı boyunca doğum günü kutlamayan down sendromlu 23 yaşındaki Ramazan için yapılan doğum günü sürprizinde annesi gözyaşlarını tutamadı. Ramazan’ın mutluluğu ise gözlerinden okundu.
2.05.2024 Adana
Havaların ısınmasıyla kadınların 'ot' mesaisi başladı!
Havaların ısınmasıyla kadınların 'ot' mesaisi başladı! Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kadınlar, bahar mevsimi ile sarı çiçekler açan ovada, peynir ve çeşitli yemek yapımında kullanılan otları toplamaya başladı.
1.05.2024 Gündem
Kızı cinayete kurban gitti! Cenazedeki sözleri yürekleri dağladı
Kızı cinayete kurban gitti! Cenazedeki sözleri yürekleri dağladı Manisa’nın Alaşehir ilçesinde kocası tarafından tüfekle öldürülen Buse Demirkıran memleketi Denizli’de toprağa verildi. Cezaevinde tutuklu bulunan babası jandarma eşliğinde kızının cenaze törenine katıldı.
30.04.2024 Gündem
Nazlı Sabancı'dan kayınvalidesine jest!
Nazlı Sabancı'dan kayınvalidesine jest! Sosyetenin en tanınan isimlerinden biri olan Hacı Sabancı’nın eşi Nazlı Sabancı, hafta sonunda annesi Güneş Sertkaya ile Karadeniz turuna gitti. Sosyetik güzel, sosyal medya hesabından keyifli anlarını yayınladı. Arzu Sabancı'dan yanıt geldi.
30.04.2024 Magazin
Barış Manço’nun arabası Türkiye’ye geldi mi? Doğukan Manço son durumu açıkladı
Barış Manço’nun arabası Türkiye’ye geldi mi? Doğukan Manço son durumu açıkladı Doğukan Manço, babası Barış Manço'nun vefatından önce Belçika'da satın aldığı otomobili Türkiye'ye getirmek istediğini ve harekete geçtiklerini açıklamıştı. Sosyal medyada annesi Lale Manço Ahıskalı ve kardeşi Batıkan Manço ile fotoğrafına yer veren Doğukan Manço arabayla ilgili son durumu paylaştı.
30.04.2024 Magazin
Kapısı açık otobüsten düştü! Korkunç ölüm
Kapısı açık otobüsten düştü! Korkunç ölüm Adana'da otobüste ücret ödemek için ayağa kalktığı sırada açık bırakılan kapıdan 24 Nisan günü aşağı düşerek ağır yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede bugün hayatını kaybetti.
28.04.2024 Adana
5 yaşındaki Edanur feci şekilde can verdi! Cenazesi annesine verilemedi, babadan DNA örneği alınacak
5 yaşındaki Edanur feci şekilde can verdi! Cenazesi annesine verilemedi, babadan DNA örneği alınacak Küçükçekmece’de kazı çalışması sonrasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer hayatını kaybetmişti. Küçük kızın cenazesini almak isteyen ailesi ve yakınları Adli Tıp Kurumu Morgu önüne geldi. Edanur Gezer'in cenazesi kimliği olmadığı öğrenilen annesi Nurcan Gezer'e teslim edilmedi. Cenazenin teslim edilebilmesi için, cezaevinde olan babadan DNA örneği alınacağı ve test yapılacağı öğrenildi. Anne Nurcan Gezer, "'Ben çocuğun annesiyim, doğum kağıdım var bana teslim edin' diyorum, vermiyorlar babasının DNA testini bekliyorlar." diye konuştu.
28.04.2024 Gündem
Görenler inanamıyor! Kuzuyu bebek beziyle bezleyip, biberonla besliyorlar
Görenler inanamıyor! Kuzuyu bebek beziyle bezleyip, biberonla besliyorlar Bursa’nın İznik ilçesinde doğumda annesi ölen kuzu, Karanfil ailesinin elinde bebekler gibi büyütülüyor. Altı bezlenen 2,5 aylık Mercan, sahil gezisinde ise vatandaşların ilgi odağı oldu.
27.04.2024 Gündem
Eşi kapıyı geç açtı! Mutfak tezgahının altında arkadaşını yakaladı
Eşi kapıyı geç açtı! Mutfak tezgahının altında arkadaşını yakaladı Adana’da eşinin kapıyı geç açmasından şüphelenip odaları aradı. Eşiyle görüşmemesini istediği arkadaşını mutfak tezgahının altında saklanmaya çalışırken bulup, bacak ve kalçasından bıçakladı. Saldırgan El-Melhem, “Eşimin üzerinde sadece tişört vardı ve iç çamaşırları yoktu. Memduh’u tezgahın altında görünce bir anlık öfkeyle bıçakladım” dedi.
24.04.2024 Gündem
Karısıyla bastığı kişiyi bıçaklayan koca tutuklandı! Tezgahın altında buldu
Karısıyla bastığı kişiyi bıçaklayan koca tutuklandı! Tezgahın altında buldu Adana’da bir kişi karısıyla yasak ilişki yaşadığını öne sürdüğü şahsı bıçakla yaraladı. Seyhan polisi tarafından yakalanan koca tutuklandı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.
24.04.2024 Adana
Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu! Taburcu edilecek
Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu! Taburcu edilecek Adana’da annesi trafik kazasında hayatını kaybeden ve annenin karnından sezaryenle alınan erkek bebek, solunum cihazı olmadan nefes alması sağlanarak hayati tehlikeyi atlattı. Doktorların ‘yaşaması imkansız’ olarak nitelendirdiği bebek, birkaç hafta sonra taburcu edilecek.
24.04.2024 Adana
Eşini keserle darp ederek öldürdü! Mahkeme 15 ay hapse çarptırdı
Eşini keserle darp ederek öldürdü! Mahkeme 15 ay hapse çarptırdı Antalya'da eşini keserle dövüp, boğduğu belirlenen Ercan Akdağ'a 'kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis ve 'eşi kasten yaralama' suçundan 15 ay hapse çarptırıldı. Sanık Akdağ,"Olay günü tartıştığımız, itiştiğimiz doğrudur ancak öldürme niyetiyle hareket etmedim" dedi.
23.04.2024 Gündem
Ümran Seyhan ve Kenan Tosun aşkı hız kesmeden devam ediyor! Evlilik sorusu gülümsetti
Ümran Seyhan ve Kenan Tosun aşkı hız kesmeden devam ediyor! Evlilik sorusu gülümsetti Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun'un aşkı tam gaz devam ediyor. İkili geçtiğimiz pazar günü güneşli havayı fırsat bilip yürüyüşe çıktı.
23.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten Suphiye Orancı açıklaması geldi! Aynı filmde rol almışlardı, merak edilen soruyu yanıtladı
İbrahim Tatlıses'ten Suphiye Orancı açıklaması geldi! Aynı filmde rol almışlardı, merak edilen soruyu yanıtladı Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Orancı’nın geçmişte İbrahim Tatlıses filmlerinde de oynadığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili Tatlıses, sessizliğini bozdu.
22.04.2024 Magazin
Duygu Nebioğlu’nun annesi kim, Suphiye Orancı ne iş yapıyor, oyuncu mu? Metin Akpınar’ın kızının annesi şu an nerede, neden kaçıyor? Orancı’nın filmleri ve gençliği
Duygu Nebioğlu’nun annesi kim, Suphiye Orancı ne iş yapıyor, oyuncu mu? Metin Akpınar’ın kızının annesi şu an nerede, neden kaçıyor? Orancı’nın filmleri ve gençliği Türk sinemanın usta oyuncusu Metin Akpınar'ın 36 yıl sonra gündeme gelen kızı Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı merak konusu oldu. Duygu Nebioğlu, Müge Anlı'nın programına başvurarak annesi Suphiye Orancı'nın şu an nerede olduğunu, çıkıp gerçekleri söylemesini istedi. Duygu Nebioğlu ayrıca annesinin gençlik fotoğraflarını da paylaştı. Peki Suphiye Orancı kimdir, kaç yaşında, nereli? Duygu Nebioğlu’nun annesi hangi filmlerde oynadı, ne iş yapıyor, mesleği ne, şu an nerede?
20.04.2024 Yaşam
Nilgün Belgün'den şaşırtıcı Suphiye Orancı yorumu! 'Kabak kimin başına patlayacak acaba?'
Nilgün Belgün'den şaşırtıcı Suphiye Orancı yorumu! 'Kabak kimin başına patlayacak acaba?' Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu’nun, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına başvurması Türkiye’nin gündemine oturdu. Nebioğlu'nun iki ablasının babaları da ünlü. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü oyuncu Nilgün Belgün, Türkiye’nin gündemini meşgul eden olayla ilgili şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.
20.04.2024 Magazin
Eylem Tok ve oğlunun ABD'ye kaçmasına yardım etmişti! Aile karara isyan etti: İçeri aldılar, şimdi bıraktılar
Eylem Tok ve oğlunun ABD'ye kaçmasına yardım etmişti! Aile karara isyan etti: İçeri aldılar, şimdi bıraktılar Oğuz Murat Aci’nin ölümüne, neden olan Timur Cihantimur ile annesi Eylem Tok’u Mısır’a kaçmaları için arabayla havalimanına götüren ailenin çalışanı Ayşe Ceren Saltoğlu, tahliye edildi. Baba Özer Aci, “Bu kişi delilleri kararttı, yanlış ifade verdi. Tahliye eden hâkime sormak lazım, ‘Madem suçluydu, içeri aldınız, şimdi niye bıraktınız?” dedi.
20.04.2024 Gündem
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim?
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim? Ünlü oyuncu Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu ardından bu kez ablası Dilara Gülatan ile Uğur Dündar davası başladı. Annesi Suphiye Orancı’yı bulmak için Müge Anlı İle Tatlı Sert programına çıkan Duygu Nebioğlu’nun açıklamaları gündemi meşgul ederken, Duygu Nebioğlu ablası Dilara Gülatan’ın babasının kim olduğu merak edilmeye başlandı.
19.04.2024 Magazin
Banyoda rezalet! Annesine anlattı, babanın iğrenç hareketi gizli kamerayla ifşa oldu
Banyoda rezalet! Annesine anlattı, babanın iğrenç hareketi gizli kamerayla ifşa oldu Banyo ve tuvalette babasından genç kıza iğrenç istismar. Gizli kamera görüntüleri rezalet gerçeği ortaya çıkardı. Ankara'da Satılmış B.'nin, fiziksel engelli kızı Gizem B.'ye (18) 11 yaşından itibaren 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulundu. İşte iğrenç haberin detayları...
18.04.2024 Gündem
Cinsel istismarcıyı gizli kamera görüntüleri ele verdi!
Cinsel istismarcıyı gizli kamera görüntüleri ele verdi! Ankara'da fiziksel engeli nedeniyle aksayarak yürüyen kızını 4 yıl boyunca babası cinsel istismar etti. Cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 18 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada, sanığın kızını görüntülemek için banyo ve tuvalete yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan görüntüsü delil oldu.
18.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Annesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki annesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.