Gazete Vatan Logo
Magazin Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim?

Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim?

Ünlü oyuncu Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu ardından bu kez ablası Dilara Gülatan ile Uğur Dündar davası başladı. Annesi Suphiye Orancı’yı bulmak için Müge Anlı İle Tatlı Sert programına çıkan Duygu Nebioğlu’nun açıklamaları gündemi meşgul ederken, Duygu Nebioğlu ablası Dilara Gülatan’ın babasının kim olduğu merak edilmeye başlandı.

Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim?

Metin Akpınar’a açtığı babalık davasıyla Türkiye’nin gündemine oturan Duygu Nebioğlu’nun açıklamaları devam ediyor. Metin Akpınar’ın 36 yıl önce yaşadığı evlilik dışı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Bu kez de Duygu Nebioğlu’nun ablası Dilara Gülatan ünlü gazeteci Uğur Dündar’a babalık davası açtı. Uğur Dündar DNA testinin negatif çıktığını açıkladı ancak Dilara Gülatan davasını geri çekmedi. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’dan, “Dilara’nın babası Uğur Dündar değil, başka bir sanatçı” açıklaması geldi. Peki, Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim?

DUYGU NEBİOĞLU ABLASI DİLARA GÜLATAN BABASI KİM?

Göksel Özdoğdu ile 63 yıl önce evlenen Metin Akpınar’ın, 36 yıl önce yaşadığı evlilik dışı ilişkiden ikiz kızları oldu. İkizlerden Duygu Nebioğlu, DNA testi ve mahkeme kararıyla 82 yaşındaki sanatçının öz kızı olduğunu resmiyete kavuşturdu. Tek yumurta ikizleri anneleri Suphiye Orancı tarafından henüz iki aylıkken Antalya’daki bir köyde bakıcı kadına bırakıldı. Çocuk Esirgeme Kurumuna yerleştirilen çocuklar daha sonra Nebioğlu Ailesi tarafından evlatlık alındı.

Haberin Devamı

Metin Akpınar’ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu ardından bu kez ablası Dilara Gülatan, ünlü gazeteci Uğur Dündar’a babalık davası açtı. Uğur Dündar DNA sonucunun negatif çıktığını açıklayarak mahkeme raporuna değindi. DNA sonucunun değiştirildiğini iddia eden Dilara Gülatan ile Duygu Nebioğlu, haziran ayında mahkemeden çıkacak karara itiraz etmeye hazırlandıklarını açıkladı.

Duygu Nebioğlu ablasının babası kim henüz bilinmiyor. ATV canlı yayın Müge Anlı İle Tatlı Sert programında işlenen Duygu Nebioğlu olayında Müge Anlı, “Suphiye Orancı’nın 35 yıl önce arkadaşı olduğunu iddia eden Zeynep isimli kadın Dilara’nın babası Uğur Dündar değil, başka bir sanatçı dedi. Şu an bunu veremeyiz. Ben yayın sonu sanatçımızı arayıp konuşacağım. Bunu konuşacağız. Duruma göre açıklarız” dedi.