6

6

Son dakika 6 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 6 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 6 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

6

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 6 gelişmeleri de dahil olmak üzere 181.943 6 haberi bulunmuştur. Tüm 6 haberleri aşağıda listelenmiştir.
6 yaşındayken lösemiye yakalandı! Gönüllü elçisi oldu
6 yaşındayken lösemiye yakalandı! Gönüllü elçisi oldu 6 yaşındayken lösemiye yakalanan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Sosyal Güvenlik Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi Elif Naz Holoğlu, LÖSEV’in gönüllü elçisi oldu. Holoğlu,“Ben ortaokula başladığımda, okuma yazmayı kendim öğrendim. Bu süreçte çok zorlandım ve arkadaşlarım tarafından çok fazla zorbalığa uğradım. Kendi çabamla Adalet Lisesi’ni ve üniversiteyi kazandım” dedi.
7.05.2024 Gündem
Öğretmenlere atama müjdesi! 20 bin atama, işte branş ve kadro sayıları..
Öğretmenlere atama müjdesi! 20 bin atama, işte branş ve kadro sayıları.. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin, "Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla Hazine ve Maliye Bakanımız ve ilgili kurmaylarıyla görüşme ve toplantılar yaptık. 20 bin öğretmen ataması konusunda uzlaştık" dedi.
7.05.2024 Gündem
6 Şubat depremlerinde nişanlısını 5 gün enkaz başında bekledi! Sağlığına kavuşunca evlendiler
6 Şubat depremlerinde nişanlısını 5 gün enkaz başında bekledi! Sağlığına kavuşunca evlendiler 6 Şubat depremlerinde Hatay’da nişanlısı Muhammet Yıldız ile küs olduğu sırada depreme yakalanıp 5 gün enkaz altında kalan Hediye Demirkol, uzun süren tedavi sürecinin ardından yerleştiği Zonguldak’ta düzenlenen törenle evlendi. İnsan sevdiğinden kopamayacağını vurgulayan Yıldız, "Depremin olduğu gün kendisiyle küstük. Sürekli bunu düşünüyordum, kahroldum. Neden kavga ettiğimizi düşündüm. Demek ki iki günlük dünyaymış, kavga etmeye hiç gerek yokmuş” dedi.
7.05.2024 Gündem
İsmail Kartal'la Tadic, Fred ve Dzeko birbirine girdi: Kapıları tekmeleyip çıldırdı
İsmail Kartal'la Tadic, Fred ve Dzeko birbirine girdi: Kapıları tekmeleyip çıldırdı Fenerbahçe'de İsmail Kartal'la oyuncular arasında ipler koptu. Son maçlarda yaşadığı düşüş sonrası lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de oyuncularla teknik direktör İsmail Kartal resmen birbirine girdi. İşte detaylar...
7.05.2024 Fenerbahçe
52 ilde yeni operasyon: 363 zehir taciri yakalandı
52 ilde yeni operasyon: 363 zehir taciri yakalandı 52 ilde zehir tacirlerinin oluşturduğu yerel suç örgütlerine, uyuşturucu imalatçılarına ve satıcılarına düzenlenen “NARKOÇELİK-15” operasyonunda 363 şüpheli yakalandı.
7.05.2024 Gündem
Emekli maaşına ve memur aylığına zam! Oran verildi, işte yeni zamlı maaşlar...
Emekli maaşına ve memur aylığına zam! Oran verildi, işte yeni zamlı maaşlar... Emekli kök maaş zammı, en düşük emekli maaşı, memur maaşları artışları ve 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı başta olmak üzere sosyal destek ödemeleri Temmuz ayında artacak. 4 aylık enflasyon oranı yüzde 18,72 olarak kesinleşirken, ekonomistlerin 6 aylık beklentisine göre de yeni maaş hesapları netleşti. Emekliye zam ne kadar olacak? Memur ne kadar enflasyon farkı alacak? İşte detaylar...
7.05.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında ağır yara aldı
Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında ağır yara aldı Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında bugün TÜMOSAN Konyaspor ile deplasmanda karşılaştı. Fenerbahçe, Konyaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı ve zirvede puan farkı 6 oldu.
6.05.2024 Futbol
Milli Muharip Uçak KAAN, ikinci uçuşunu başarı ile tamamladı
Milli Muharip Uçak KAAN, ikinci uçuşunu başarı ile tamamladı Türkiye'nin en önemli teknoloji projelerinden Milli Muharip uçak KAAN, ikinci uçuşunu başarıyla tamamladı. KAAN, 14 dakika havada kalarak, 10.000 feet irtifa ve 230 knot hıza ulaşmayı başardı.
6.05.2024 Ekonomi
Emekli ve memurlar maaşına zam! Hesap değişti, enflasyon farkı müjdesi, işte yeni maaş tablosu
Emekli ve memurlar maaşına zam! Hesap değişti, enflasyon farkı müjdesi, işte yeni maaş tablosu Emekli ve memur milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. SSK, Bağ-Kur emekli maaşı ve memur zammı için 4 aylık farklar kesinleşirken, ekonomistlerin 6 aylık enflasyon beklentisi de netleşti. Temmuz ayında kök maaş zammı, en düşük emekli maaşı, memur maaşlarının yanında 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı artışları da yapılacak. Kim ne kadar alacak? İşte 4 tabloda tüm maaş hesapları...
6.05.2024 Ekonomi
Sağlık çalışanlarına kürekle saldıran genç açıklama yaptı: "Çok pişmanım, babam ellerimde öldü"
Sağlık çalışanlarına kürekle saldıran genç açıklama yaptı: "Çok pişmanım, babam ellerimde öldü" Adana'nın Kozan ilçesinde 112 sağlık çalışanlarına kürekle saldırıp ambulansa zarar veren, bir sağlık çalışanının yaralanmasına neden olan Yılmaz Aksoy yaptıklarından çok pişman olduğunu söyleyerek, "Babam elimde öldü" dedi.
6.05.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi iyice canileşiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi iyice canileşiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki Vakıf Haftası toplu açılış ve vakıf insan ödül töreninde açıklamalarda bulundu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına bir kez daha tepki gösteren Erdoğan, "İyice canileşen İsrail'i ateşkese zorlamak için baskının dozunu yükseltiyoruz 54 ürüne ihracat kısıtlaması getirmiştik. Geçen haftadan itibaren tüm ürünlerde ihracat ve ithalatı durdurduk. Soykırım davasına müdahil olmayı kararlaştırdık." dedi.
6.05.2024 Gündem
Proje okullarına öğretmen alımı ne zaman, proje okullarına öğretmen atama başvurusu ne zaman?
Proje okullarına öğretmen alımı ne zaman, proje okullarına öğretmen atama başvurusu ne zaman? Milli Eğitim Bakanlığınca özel program ve proje uygulayan eğitim kurumlarına öğretmen atamasına ilişkin başvuru şartlarının yer aldığı kılavuz yayımlandı. Kılavuzun yayımlanmasıyla şartlara ilişkin de detaylar sorgulanıyor. Peki, Proje okullarına öğretmen alımı ne zaman, proje okullarına öğretmen atama başvurusu ne zaman?
6.05.2024 Çalışma Hayatı
Milliyet Executive ile finans liderleri
Milliyet Executive ile finans liderleri Son dönemin gözdesi e-ticaretle yurt dışına açılmak isteyen şirketler, pek çok devlet desteğinden yararlanabilirken, süreç içinde püf noktalarına dikkat etmek büyük önem taşıyor. Ticaret Bakanlığı, e-ticaret yapacak şirketlere sağlanan desteklerle ilgili yeni bir rehber hazırladı. Destek başvurusunun hangi statüyle yapıldığı belirleyici olurken, e-ihracat destekleri, başvurudan ödemeye kadar 6 basamakta tamamlanıyor.
6.05.2024 Ekonomi
6 yaşında evlendirme davası 10 Haziran'a ertelendi
6 yaşında evlendirme davası 10 Haziran'a ertelendi 6 yaşında evlendirilme davasında kararın İstinaf Mahkemesi tarafından bozulmasının ardından sanıklar Kadir İstekli, Yusuf Ziya Gümüşel ve Fatima Gümüşel’in yargılanmasına başlandı. Duruşma sanık avukatlarının mazeretli şekilde katılmamaları nedeniyle 10 Haziran’a ertelendi.
6.05.2024 Gündem
Dilan Polat, sağlık durumunun tespiti için Adli Tıp Kurumu'na sevk edilecek! Rapor alınacak
Dilan Polat, sağlık durumunun tespiti için Adli Tıp Kurumu'na sevk edilecek! Rapor alınacak Dilan Polat'ın cezaevinde kesici aletle kendini yaraladığı iddiasının ardından avukatı tahliyesini talep etti. Dilan Polat'ın Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmesine karar verildi. Savcılık, Polat'ın tutuklu olarak cezaevinde bulunmasının sağlık durumu açısından tehlike arz edip etmediği konusunda rapor alınmasını istedi.
6.05.2024 Gündem
Lila Kağıt kaç lot verdi, Lila Kağıt halka arz ne zaman işlem görecek? LİLAK (Lila Kağıt) halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? Borsada Lilak ne zaman işlem görecek?
Lila Kağıt kaç lot verdi, Lila Kağıt halka arz ne zaman işlem görecek? LİLAK (Lila Kağıt) halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? Borsada Lilak ne zaman işlem görecek? 3 gün boyunca talep toplayan Lila Kağıt (LİLAK) halka arz sonuçları yeni haftayla birlikte sorgulanıyor. Mevcut sermayesini 500.000.000 TL’den 590.000.000 TL’ye çıkarmayı hedefleyen Lila Kağıt, 30.000.000 TL nominal değerli payların da satışıyla toplama 120.000.000 TL nominal değerli pay halka arz edildi. Peki, Lila Kağıt ne zaman işlem görecek, Lila Kağıt halka arz kaç lot verdi? Lila Kağıt halka arz sonuçları hakkında merak edilenler…
6.05.2024 Ekonomi
Met Gala 2024 saat kaçta (Türkiye saati ile)? Met Gala nereden izlenir? Met Gala 2024 ne zaman? İşte Met Gala 2024 canlı yayın
Met Gala 2024 saat kaçta (Türkiye saati ile)? Met Gala nereden izlenir? Met Gala 2024 ne zaman? İşte Met Gala 2024 canlı yayın Zendaya, Jennifer Lopez, Chris Hemsworth ve Bad Bunny gibi ünlülerden oluşan grubun ev sahipliği yapacağı Met Gala’nın kırmızı halı konukları ise Lady Gaga, Rihanna, Kim Kardashian ve Billie Eilish gibi isimler olacak. Peki, Met Gala Türkiye saati ile kaçta, Met Gala kaç saat sürüyor? Met Gala nereden izlenir?
6.05.2024 Dünya
Ressam Şeref Sonel tarafından yapılan Atatürk portresi MEB envanterine girdi!
 Ressam Şeref Sonel tarafından yapılan Atatürk portresi MEB envanterine girdi! Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) envanterine dahil edilen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün okul kitaplarında ve sınıflarda yer alan portresi,  19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda sergilenmesi planlandığı açıklandı.
6.05.2024 Gündem
Bakanlıktan altın ithalatına kota açıklaması
Bakanlıktan altın ithalatına kota açıklaması Hazine ve Maliye Bakanlığı, işlenmemiş altın ithalatında uygulanan kotaya ilişkin bir bilgilendirme duyurusu yayınladı.
6.05.2024 Ekonomi
6 Mayıs günlük burç yorumları! Astrolog Aygül Aydın: Fikre ihtiyacı yok, 3 burç için Mayıs sınavlardan çıkma zamanı!
6 Mayıs günlük burç yorumları! Astrolog Aygül Aydın: Fikre ihtiyacı yok, 3 burç için Mayıs sınavlardan çıkma zamanı! "Kendi gücünü ve değerini hatırlayacağın bir Mayıs ayını yaşa! İnsanların senden beklentilerine cevap vermekle uğraşırsan kendine zarar verirsin" diyen Astrolog Aygül Aydın'dan 6 Mayıs günlük burç yorumları geldi. İşte 6-12 Mayıs haftalık burç yorumlarında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
6.05.2024 Astroloji
Şampiyon olacak takımı açıkladı! Ersun Yanal'dan Fenerbahçe'ye gönderme, artık bitti
Şampiyon olacak takımı açıkladı! Ersun Yanal'dan Fenerbahçe'ye gönderme, artık bitti Süper Lig'de heyecan dorukta artık son 3 haftaya girilirken Galatasaray sahasında Sivasspor'u ağırladı. Emin adımlarla şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren Sarı-Kırmızılı takım Sivasspor'u 6-1 yenerek maç fazlasıyla Fenerbahçe ile puan farkını 7'ye çıkarttı. Maçın ardından Ersun Yanal'ın Fenerbahçe sözleri gündem oldu. İşte detaylar...
6.05.2024 Fenerbahçe
Stokçuluk yapan işletmelere 61,6 milyon lira ceza kesildi!
Stokçuluk yapan işletmelere 61,6 milyon lira ceza kesildi! Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu 'nun 2 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilen toplantısında Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yaptığı tespit edilen işletmelere toplam 61 milyon 66 bin 431 lira ceza kesti.
6.05.2024 Gündem
Hıdırellez dilekleri yakılır mı? Hıdırellez dilekleri alındıktan sonra ne yapılır, Hıdırellez dilek kağıdı saklanır mı, Hıdırellez dilek kağıdı suya ne zaman atılır?
Hıdırellez dilekleri yakılır mı? Hıdırellez dilekleri alındıktan sonra ne yapılır, Hıdırellez dilek kağıdı saklanır mı, Hıdırellez dilek kağıdı suya ne zaman atılır? Hıdırellez dilekleri alındıktan sonra ne yapılır, Hıdırellez dilek kağıdı saklanır mı? Hıdırellez dilekleri dilendi. Baharın habercisi Hıdrellezde Hızır’ın uğradığı yerlere ve dokunduğu şeylere feyiz ve bereket vereceği inanılır. Bu inançla dilek ritüelleri gerçekleştirilir. Dilekler bir kağıda yazılır ya da çizilir, sonra dilek kağıtları gül ağacına asılır veya toprağa gömülür. Peki, Hıdırellez dilekleri yakılır mı, Hıdırellez dilek kağıdı saklanır mı? Hıdırellez dilekleri alındıktan sonra ne yapılır?
6.05.2024 Gündem
Çiftliğe operasyon yapıldı! Gardıroptan çok sayıda silah ve mühimmat çıktı
Çiftliğe operasyon yapıldı! Gardıroptan çok sayıda silah ve mühimmat çıktı Adana'nın Seyhan İlçesinde Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri cezaevinden firar edip, çiftlik evinde saklanan ‘uyuşturucu madde ticareti yapma’ suçundan kesinleşmiş 21 yıl 8 ay hapis cezasıyla aranan Sinan Ö. (32), ‘dolandırıcılık’ suçundan aranan kardeşi Muhammet Ö., kuzeni Serhat Ö. ve çiftliğin sahibi Mehmet G. ve 2 şüpheliyle birlikte düzenlenen baskınla yakalandığı açıklandı.
6.05.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

6 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 6 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.