Zekeriya Alp

Zekeriya Alp

Son dakika zekeriya alp haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zekeriya alp ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zekeriya alp haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zekeriya Alp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zekeriya alp gelişmeleri de dahil olmak üzere 201 zekeriya alp haberi bulunmuştur. Tüm zekeriya alp haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı Son dönemde yaşanan hakem hatalarının ardından Türk futbolundaki en radikal kararlardan biri hayata geçiyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile kulüpler prensip anlaşmasına vardı. Süper Lig kulüplerinden onay geldi.
24.04.2024 Süper Lig
Sabri Çelik kimdir? Yeni MHK başkanı Sabri Çelik hakkında merak edilenler…
Sabri Çelik kimdir? Yeni MHK başkanı Sabri Çelik hakkında merak edilenler… TFF, MHK Başkanlığı için Sabri Çelik'in göreve getirildiğini açıkladı. Peki, Sabri Çelik kimdir, nereli, kaç yaşında? Yeni MHK başkanı Sabri Çelik hakkında merak edilenler…
18.04.2022 Şampiy10
Serdar Tatlı'dan sonra... İşte yeni MHK Başkanı
Serdar Tatlı'dan sonra... İşte yeni MHK Başkanı Dün görevinden istifa eden Serdar Tatlı'nın yerine MHK Başkanlığı için yeni adaylar belirlendi. Listede 4 isim var.
22.10.2021 Süper Lig
Rıdvan Dilmen Ersin Düzen tartışması | Fatih Altaylı’nın Ersin Düzen yorumu nedir, Fatih Altaylı ile Ercan Taner arasında neler oluyor? İbrahim Seten, İsmail Er, Mehmet Arslan Dilmen' ne cevap verdi?
Rıdvan Dilmen Ersin Düzen tartışması | Fatih Altaylı’nın Ersin Düzen yorumu nedir, Fatih Altaylı ile Ercan Taner arasında neler oluyor? İbrahim Seten, İsmail Er, Mehmet Arslan Dilmen' ne cevap verdi? Futbol dünyası sert bir tartışma yaşıyor. Rıdvan Dilmen’in Ersin Düzen hakkında ''Ersin Düzen, senin maaşını kim veriyor? Sen federasyonda çalışmıyor musun? Ne güzel dünya ya! Artık her şeyi söyleceğim, her şeyi. Susmayacağım! Hem hakemlere çakıp hem de 2 senedir TFF çalışanısın. Sen hayırdır ey Ersin Düzen! Bugün hakemi eleştirebilirsiniz. Ancak TFF'de çalışmayacaksın o zaman Ersin Düzen. Nihat Özdemir'in danışmanısın sen. Hem TFF'den maaş alacaksın, hem TFF Başkanına çakacaksın. Yok öyle şey!!'' sözlerini kullanmasıyla ortaya atılan fitilin ateşi, Fatih Altaylı’nın Rıvdan Dilmen’i doğrulan ifadeler kullanması ve Ersen’in aldığı maaşı telaffuz etmesiyle yakıldı. Futbol dünyası neler oluyor sorusuna yanıt ararken, Ercan Taner’in Düzen’i desteklemesi ve canlı yayında Altaylı araması ve Altaylı’nın bunu izleyenlerle ile paylaması deyim yerindeyse ortalığı yaktı. İşte Rıdvan Dilmen Ersin Düzen tartışmasında son yaşananlar ile Fatih Altaylı ile Ercan Taner arasındaki tartışmanın detayları…
22.09.2020 Gündem
MHK'dan flaş karar
MHK'dan flaş karar Son dakika haberi: Merkez Hakem Kurulu, yeni sezonda görev yapacak hakemlerin sözleşmelerini yeniledi. Geçtiğimiz sezon 10 ay üzerinden yapılan yazılı anlaşmalar bu sezon 9 ay ile sınırlı tutuldu. Sözleşme imzalanan hakemler arasında sürprizler de var.
18.09.2020 Süper Lig
Yeni MHK kadrosu belli oldu
Yeni MHK kadrosu belli oldu Zekeriya Alp ve ekibinin istifasının ardından gözler yeni sezondaki Merkez Hakem Kurulu'na çevrildi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetimi yarın toplanarak yeni MHK'yı atayacak.
24.08.2020 Futbol
MHK Başkanlığı için adaylar ortaya çıktı!
MHK Başkanlığı için adaylar ortaya çıktı! Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile dün bir araya gelen MHK Başkanı Zekeriya Alp, yapılan kısa görüşmenin ardından ekibiyle birlikte göreve devam etmeyecekleri yolundaki kararını iletti. İstifa, TFF Başkanı tarafından kabul edildi. Alp'in yerine gelmesi düşünülen isimler ortaya çıktı.
21.08.2020 Futbol
Serdar Tatlı MHK'nın başına geçiyor!
Serdar Tatlı MHK'nın başına geçiyor! MHK Başkanı Zekeriya Alp ile birlikte tüm kurul üyeleri görevinden istifa ederken gözler kurulun başına geçecek isme çevrildi.
20.08.2020 Futbol
Zekeriya Alp kimdir? MHK Başkanlığı’ndan istifa eden Zekeriya Alp nereli?
Zekeriya Alp kimdir? MHK Başkanlığı’ndan istifa eden Zekeriya Alp nereli? Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), resmi internet sitesi üzerinden Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp ve ekibinin istifa ettiğini duyurdu. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’in istifa açıklaması ardından Zekeriya Alp’in hayatı araştırılmaya başlandı. Peki, Zekeriya Alp kimdir? İşte MHK Başkanlığı’ndan istifa eden Zekeriya Alpi’in hayatı…
20.08.2020 Gündem
Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp istifa etti
Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp istifa etti TFF, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp'in istifa ettiğini açıkladı.
20.08.2020 Futbol
Trabzonspor'dan MHK Başkanı Alp'in açıklamasına yanıt!
Trabzonspor'dan MHK Başkanı Alp'in açıklamasına yanıt! Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, MHK Başkanı Zekeriya Alp'in yaptığı açıklamaya yanıt verdi.
8.03.2020 Futbol
Fatih Terim’in o tweetinden sonra Galatasaray kaybetmedi
Fatih Terim’in o tweetinden sonra Galatasaray kaybetmedi Fatih Terim’in 24 Aralık’taki, “Anlaşıldı; ikinci yarı çok ZORLU geçecek” tweetinden sonra Galatasaray, çıktığı 8 lig maçının tamamını kazanırken, 24 gol attı, 3 gol yedi, şampiyonluğun en güçlü adayı haline geldi.
3.03.2020 Galatasaray
"Liglerimizde 7-8 Takım şampiyonluğa oynuyor"
"Liglerimizde 7-8 Takım şampiyonluğa oynuyor" Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, “Görüyoruz ki liglerimizde 7-8 takım şampiyonluğa oynuyor. Lig tarihine bakın, böyle bir sezon yaşanmadı. VAR sisteminin uygulanması, hiçbir ofsayt hatasının olmamasıyla bütün takımlar şampiyonluğa oynar hale geldi. Bundan herkesin mutlu olması gerekiyor” dedi.
11.02.2020 Galatasaray
TFF Başkanı Nihat Özdemir'den flaş açıklamalar! Göztepe-Beşiktaş maçı...
TFF Başkanı Nihat Özdemir'den flaş açıklamalar! Göztepe-Beşiktaş maçı... Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Nihat Özdemir, lisans talimatı, Zorlu görüşmesi, VAR kayıtları ve Göztepe-Beşiktaş maçındaki kural hatası iddiaları hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.
6.02.2020 Futbol
Mustafa Cengiz'den flaş 'Zorlu' açıklaması!
Mustafa Cengiz'den flaş 'Zorlu' açıklaması! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Zorlu görüşmesi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Cengiz "Zorlu toplantısını unutturmaya çalışmak, övmek ihanettir. Bu toplantı özel bir büroda oldu ve kimseye haber verilmedi. MHK Başkanı diyor ki 'Ali Koç'u ikna ettim.' Zorlu'da yapılan toplantı doğru değildir ve yakışık almamıştır." dedi.
5.01.2020 Futbol
Fırat Aydınus'un hakemliği bırakacağı tarih!
Fırat Aydınus'un hakemliği bırakacağı tarih! MHK Başkanı Zekeriya Alp, Fırat Aydınus'un 1.5 yıl sonra hakemliği bırakacağını açıkladı.
3.01.2020 Futbol
Zekeriya Alp, Ali Koç ile yaptığı Zorlu görüşmesi hakkında ilk kez konuştu!
Zekeriya Alp, Ali Koç ile yaptığı Zorlu görüşmesi hakkında ilk kez konuştu! MHK Başkanı Zekeriya Alp, sezonun ilk yarısıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Zorlu'da yaptığı konuşmanın detaylarını açıkladı.
3.01.2020 Futbol
Fatih Terim'den imalı paylaşım; "Zorlu geçecek"
Fatih Terim'den imalı paylaşım; "Zorlu geçecek" Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sosyal medya hesabından çarpıcı bir paylaşım yaptı.
24.12.2019 Futbol
Ahmet Nur Çebi'den sert sözler: Tüm ülke rezaleti izledi!
Ahmet Nur Çebi'den sert sözler: Tüm ülke rezaleti izledi! Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe ile oynanan maçtaki hakem kararlarıyla ilgili saat basın toplantısı düzenledi. 'VAR kayıtları açıklansın' ifadelerini kullanan Çebi, derbide yaşananlarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
23.12.2019 Beşiktaş
TFF'den son dakika Ali Koç açıklaması!
TFF'den son dakika Ali Koç açıklaması! Türkiye Futbol Federasyonu, başkan Nihat Özdemir'in, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yaptığı görüşme hakkında açıklama yaptı.
12.12.2019 Futbol
Ali Koç, Özdemir ve Zekeriya Alp, 3. katta ne konuştu?
Ali Koç, Özdemir ve Zekeriya Alp, 3. katta ne konuştu? Sarı lacivertliler, TFF Başkanı ile Limak Holding’in ofisinde bir araya geldi. Futbol Federasyonu yerine ofisin seçilmesi eleştirilere neden olurken, Ali Koç Özdemir’e IFAB raporu ve hakem atamalarıyla ilgili şikayetini dile getirdi.
12.12.2019 Futbol
Fenerbahçe: Savcıları ve TFF'yi göreve davet ediyoruz
Fenerbahçe: Savcıları ve TFF'yi göreve davet ediyoruz Fenerbahçe kulübü, Kayserispor maçı sonrası kulüp sitesinden açıklama yaptı.
4.11.2019 Futbol
Ali Koç'tan kural hatası açıklaması ve Fatih Terim'e gönderme!
Ali Koç'tan kural hatası açıklaması ve Fatih Terim'e gönderme! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündemle ilgili konularda çarpıcı açıklamalar yaptı. Koç, Alanyaspor maçında yaşananlarla ilgili TFF'ye resmi başvurunun yapılacağını ifade ederken Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e de göndermede bulundu.
18.09.2019 Futbol
MHK Başkanı Zekeriya Alp: Eski futbolcuların hakemliğe kazandırılması için çalışmalarımıza başladık
MHK Başkanı Zekeriya Alp: Eski futbolcuların hakemliğe kazandırılması için çalışmalarımıza başladık Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu 2019-2020 Sezonu Doğan Babacan Yaz Semineri devam ediyor. İstanbul'da bir otelde gerçekleştirilen organizasyona TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF Ulusal Başkanı Şenes Erzik, MHK Başkanı Zekeriya Alp, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Fikret Orman, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri ve hakemler katıldı.
8.08.2019 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Zekeriya Alp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zekeriya alp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.