Zahide Yetiş

Zahide Yetiş

Son dakika zahide yetiş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zahide yetiş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zahide yetiş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zahide Yetiş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zahide yetiş gelişmeleri de dahil olmak üzere 202 zahide yetiş haberi bulunmuştur. Tüm zahide yetiş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı?
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Sevdiği dizileri kaçırmadan izlemek, TV karşısında günün yoğunluğunu atmak isteyenler milli yas nedeniyle ara verilen dizilerin başlayıp başlamadığını sorguluyor. TV’lerin yayın akışı 24 Ekim 2023 Salı günü yayınlandı. Peki, Milli yas nedeniyle olmayan dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Bugün hangi diziler var, diziler ne zaman başlıyor?
24.10.2023 Televizyon
Ünlü sunucu Zahide Yetiş sessiz sedasız boşandı!
Ünlü sunucu Zahide Yetiş sessiz sedasız boşandı! Zahide Yetiş ve 2014 yılında evlendiği Cem Arısoy'ın sessiz sedasız boşandığı ortaya çıktı. Katıldığı programda soruları cevaplayan Zahide Yetiş, "Oğlum Aras'la hayatımıza devam ediyoruz." dedi.
6.04.2023 Magazin
Müge Anlı'yı kahreden acı haber! Hayatını kaybetti
Müge Anlı'yı kahreden acı haber! Hayatını kaybetti Yıllardır ATV ekranlarında 'Müge Anlı ile Tatlı Sert'i sunan Müge Anlı, geçtiğimiz ay 2021 yılında İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne atanan Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünyaevine girmişti. Şimdilerde mutlu günler geçiren Anlı, aldığı acı haberle sarsıldı. Ünlü ismin babası İhsan Anlı, hayatını kaybetti.
31.07.2022 Televizyon
Müge Anlı ne zaman evlenecek? Müge Anlı kimle evleniyor? Müge Anlı sevgilisi Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir?
Müge Anlı ne zaman evlenecek? Müge Anlı kimle evleniyor? Müge Anlı sevgilisi Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? Kayıpları, cinayet dosyaları ve olay çözümleri ile ekranların ilgiyle takip edilen program yapımcısı Müge Anlı şu sıralar evlilik hazırlığında. Geçtiğimiz günlerde canlı yayınında Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıklayan Müge Anlı evlilik tarihini de programında açıklamıştı. Müge Anlı’nın takipçileri sıklıkla, Müge Anlı ve nişanlısı Şinasi Yüzbaşıoğlu hakkındaki detayları araştırıyor. Peki, Müge Anlı ne zaman evlenecek? Müge Anlı kimle evleniyor? Müge Anlı sevgilisi Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? İşte detaylar…
24.06.2022 Ünlüler Dünyası
Müge Anlı ne zaman evleniyor? Müge Anlı kiminle evleniyor, Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir?
Müge Anlı ne zaman evleniyor? Müge Anlı kiminle evleniyor, Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, Müge Anlı ne zaman evleniyor? Müge Anlı, dünkü canlı yayında özel hayatıyla ilgili bir müjde paylaşarak evlilik kararı aldığını açıkladı. İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile birlikte olan Anlı, yakında nikah masasına oturacağını söyledi. İşte Müge Anlı’nın nikah ve düğün töreniyle ilgili detaylar…
21.06.2022 Magazin
Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman? Bu akşam Bir Zamanlar Çukurova var mı, yok mu? 13 Ocak ATV yayın akışı
Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman? Bu akşam Bir Zamanlar Çukurova var mı, yok mu? 13 Ocak ATV yayın akışı Bir Zamanlar Çukurova bu akşam var mı? 4. sezonuyla her hafta Perşembe günleri ekranlara gelen dizinin yeni bölümünü ATV yayın akışında göremeyenler arama motorlarına yöneldi. Peki, Bir Zamanlar Çukurova neden yok, Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman?
13.01.2022 Televizyon
Destan bugün var mı, bu akşam Destan yeni bölüm yayınlanacak mı? Destan 7. bölüm ne zaman?
Destan bugün var mı, bu akşam Destan yeni bölüm yayınlanacak mı? Destan 7. bölüm ne zaman? Bu akşam Destan var mı, Destan yeni bölüm ne zaman? Destan dizisi yeni bölümü dizinin hayranları tarafından sorgulanıyor. Dizlerin yılbaşı nedeniyle ara vermesi, dizi takipçilerini arama motorlarına yöneltti. İşte detaylar…
11.01.2022 Televizyon
Bugün Kalp Yarası var mı? Kalp Yarası yeni bölüm ne zaman, bu akşam neden yok?
Bugün Kalp Yarası var mı? Kalp Yarası yeni bölüm ne zaman, bu akşam neden yok? Kalp Yarası bugün var mı, yeni bölüm ne zaman? Atv ekranlarının sevilen yapımlarından Kalp Yarası dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Her hafta Pazartesi günü izleyenleriyle buluşan dizinin bu hafta yayın akışında yer almaması üzerine Bugün Kalp Yarası var mı, sorusuna yanıt aranamaya başlandı.
10.01.2022 Televizyon
Bu hafta diziler var mı? Dizeler bu hafta yayınlanacak mı, bugün hangi diziler var?
Bu hafta diziler var mı? Dizeler bu hafta yayınlanacak mı, bugün hangi diziler var? Bu hafta diziler yayınlanacak mı, yok mu 2022? Yeni haftanın başlamasıyla dizilerin akıbeti hakkında yapılan aramalar da arttı. Geçen hafta Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri TV'de takip ettikleri dizilerin yılbaşı nedeniyle ekranlara gelmemesi üzerine, bu hafta dizilerin olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, bu hafta diziler var mı, yok mu 2022? Diziler bu hafta oynayacak mı? Bugün hangi diziler var?
10.01.2022 Televizyon
31 Aralık TV yayın akışı 2021! Yılbaşında televizyonda neler var 2022, TV’de bugün hangi programlar var? Kanal D, Show, Star, ATV, Fox, TRT1, TV8!
31 Aralık TV yayın akışı 2021! Yılbaşında televizyonda neler var 2022, TV’de bugün hangi programlar var? Kanal D, Show, Star, ATV, Fox, TRT1, TV8! Yılbaşında TV’de ne var, yılbaşı gecesi televizyonda izlenecek neler var? Kanal D, Show TV, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1 ve TV8 yayın akışı yılbaşını evde geçirecekler tarafından sorgulanıyor.
31.12.2021 Televizyon
Eşkıya yeni sezon ne zaman? Bu akşam Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü var mı? EDHO yeni sezon ne zaman başlıyor?
Eşkıya yeni sezon ne zaman? Bu akşam Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü var mı? EDHO yeni sezon ne zaman başlıyor? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman? EDHO’nun yeni sezon tarihi merak ediliyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 200. bölüm ile yeni sezonda izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Peki Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam var mı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman?
12.10.2021 Gündem
EDHO ne zaman başlıyor? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni fragmanı yayınlandı mı?
EDHO ne zaman başlıyor? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni fragmanı yayınlandı mı? Ekranların sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın (EDHO) yeni sezonu için nefesler tutuldu. Dizinin takipçileri yeni sezonu merakla bekliyor. Geçtiğimiz sezonu akıllarda kalan bir final ile bitiren EDHO'da gözler yeni sezona çevrildi. Yeni oyuncuların da dahil olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı araştırılan konuların başında geliyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü ne zaman? EDHO ne zaman başlıyor? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni fragmanı yayınlandı mı? İşte EDHO ile ilgili merak edilenler...
27.09.2021 Gündem
Zahide Yetiş ekranlara dönüyor!
Zahide Yetiş ekranlara dönüyor! Atv'de yeni bir yarışma programı izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Hafta içi her gün ekrana gelecek programda, 5 çift en iyisi olmak için kıyasıya yarışacak.
9.08.2021 Televizyon
Müge Anlı artık Instagram'da!
Müge Anlı artık Instagram'da! Her fırsatta sosyal medyaya sıcak bakmadığını söyleyen Müge Anlı, sevenlerini şaşırttı. Anlı, canlı yayında Instagram hesabı açtığını duyurdu.
14.04.2021 Magazin
Sihirli Annem neden yok? Kanal D Sihirli Annem dizisi kaldırıldı mı, neden yayınlanmıyor?
Sihirli Annem neden yok? Kanal D Sihirli Annem dizisi kaldırıldı mı, neden yayınlanmıyor? 7 Eylül tarihinden itibaren saat 11.00'de Kanal D ekranlarında başlayan Sihirli Annem dizisinin tekrarları 7'den 70'e pek çok kişi tarafından ilgiliyle takip ediliyordu. Bugün Kanal D ekranlarını açan Sihirli Annem dizisinin olmadığı gördü. Kanal D’nin yayın akışında da dizi görülmüyor. Peki, Kanal D Sihirli Annem dizisi neden yok? Sihirli Annem neden bitti?
11.09.2020 Gündem
Zahide Yetiş'le Gelin Görün 10. Bölüm Fragmanı
Zahide Yetiş'le Gelin Görün 10. Bölüm Fragmanı Kaynanasının aldığı konsept kıyafeti beğenmeyen İpek, kaynanalardan kaç puan alacak?
10.09.2020 Televizyon
Zahide Yetiş'le Gelin Görün'de hafta birincisi kim?
Zahide Yetiş'le Gelin Görün'de hafta birincisi kim? İlk hafta finalinde, 10 Bin Liralık büyük ödülün sahibi hafta toplamında en yüksek puanları alan gelin oldu!
5.09.2020 Televizyon
Zahide Yetiş'le Gelin Görün 2. bölüm fragmanı yayınlandı!
Zahide Yetiş'le Gelin Görün 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Zahide, yarışmacı geline hamur açmayı öğretiyor.
31.08.2020 Televizyon
"Kanal D ile yeniden bir ilk'
"Kanal D ile yeniden bir ilk' Kanal D’nin sunuculuğunu Zahide Yetiş’in yaptığı yeni programı “Zahide Yetiş’le Gelin Görün”, 31 Ağustos Pazartesi günü saat 12.45’de izleyici ile buluşuyor.
29.08.2020 Televizyon
Kanal D’den renkli, iddialı bir yarışma
Kanal D’den renkli, iddialı bir yarışma “Zahide Yetiş’le Gelin Görün, 31 Ağustos Pazartesi gündüz kuşağında başlıyor..
22.08.2020 Televizyon
Zahide Yetiş'le Gelin Görün fragmanı!
Zahide Yetiş'le Gelin Görün fragmanı! Zahide Yetiş'le Kanal D ekranlarında rekabet dolu bir yarışma başlıyor.
20.08.2020 Televizyon
Ünlü isimler, TRT EBA kanallarından çocuklara masal anlatıyor!
Ünlü isimler, TRT EBA kanallarından çocuklara masal anlatıyor! Altan Erkekli, Aşkın Nur Yengi, Işın Karaca, Kerem Alışık, Kıraç, Müge Anlı, Nazlı Çelik, Seda Öğretir, Tamer Karadağlı, Zahide Yetiş, Zara, Hülya Koçyiğit Oktay Kaynarca, aralarında bulunduğu ünlü isimler, TRT EBA kanallarından çocuklara masal anlatmaya başladı.
4.05.2020 Eğitim
Prof. Dr. Oğuz Özyaral kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Prof. Dr. Oğuz Özyaral kimdir, kaç yaşında ve nereli? Televizyon ekranlarından tanıdığımız Prof. Dr. Oğuz Özyaral corona virüse yakalanmıştı. Corona virüsü yenen Prof. Dr. Oğuz Özyaral sosyal medyada gündem oldu. Peki, Prof. Dr. Oğuz Özyaral kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Oğuz Özyaral hakkında merak edilenler…
13.04.2020 Gündem
‘Medya Oscarları’ sahiplerini buldu... CNN Türk ve Kanal D 3 ödül aldı
‘Medya Oscarları’ sahiplerini buldu... CNN Türk ve Kanal D 3 ödül aldı Ahmet Hakan’ın sunduğu CNN Türk’te yayınlanan ‘Tarafsız Bölge’ Yılın Tartışma Programı ödülünü, Mine Uzun’un hazırladığı ‘Parametre’ yılın ekonomi programı ödülünü aldı. Yılın Kadın Oyuncusu Oscarı Kanal D’de yayınlanan ‘Zalim İstanbul’ dizisinden Deniz Uğur’a verildi.
14.08.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zahide Yetiş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zahide yetiş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.