Edho

Edho

Son dakika EDHO haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan EDHO ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını EDHO haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Edho

haberleri sayfasında son dakika yaşanan edho gelişmeleri de dahil olmak üzere 244 edho haberi bulunmuştur. Tüm edho haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin konusu ne, oyuncular kim? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ne zaman başlayacak?
Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin konusu ne, oyuncular kim? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ne zaman başlayacak? Ben Bu Cihana Sığmazam dizi konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”ın final yapmasının ardından “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Oktay Kaynarca'nın partneri de Pelin Akil oldu. Peki, Ben Bu Cihana Aığmazam dizisinin konusu ne, oyuncular kim? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ne zaman başlayacak?
13.06.2022 Televizyon
Necati Şaşmaz'dan yeni proje!
Necati Şaşmaz'dan yeni proje! 'Kurtlar Vadisi' dizisinin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz ile şarkıcı Muazzez Ersoy, önceki gece Etiler'deydi. 2017 yapımı 'Kurtlar Vadisi: Vatan' filminden sonra ortalarda görünmeyen 50 yaşındaki oyuncu, 'sürpriz' olarak yorumlanan yeni projesini açıkladı.
10.03.2022 Magazin
Oktay Kaynarca'dan 'EDHO' çıkışı:  Bizi uzaktan yakından ilgilendirmiyor!
Oktay Kaynarca'dan 'EDHO' çıkışı: Bizi uzaktan yakından ilgilendirmiyor! Son olarak 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' adlı dizide rol alan ve dizinin yayından kaldırılmasının ardından bir projede yer almayan Oktay Kaynarca, geçtiğimiz akşam Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Usta oyuncu, EDHO'nun dijital bir platformda yayınlanacağı iddialarıyla ilgili konuştu.
16.01.2022 Magazin
Ülkede 'gergedan böceği' panik! Binlerce var, 4 kenti istila ettiler!
Ülkede 'gergedan böceği' panik! Binlerce var, 4 kenti istila ettiler! Arjantin’de son günlerde yaşanan aşırı sıcaklar nedeniyle La Pampa eyaletinde dört kenti binlerce gergedan böceği istila etti.
16.01.2022 Dünya
Oktay Kaynarca'dan 'Süleyman Çakır' açıklaması!
Oktay Kaynarca'dan 'Süleyman Çakır' açıklaması! Yıllar önce yayınlanan 'Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı 'Süleyman Çakır' karakteriyle gönüllerde taht kuran Oktay Kaynarca, 10'uncusu düzenlenecek Uluslararası Malatya Film Festivali'nin basın toplantısında objektiflere yansıdı. Son olarak 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde 'Hızır Çakırbeyli'yi canlandıran ünlü oyuncu, yeniden 'Süleyman Çakır’ rolünde oynayacağı iddialarına ilişkin konuştu.
1.12.2021 Magazin
EDHO setindeki saldırı davasına flaş gelişme! Oktay Kaynarca da şikayetçi oldu
EDHO setindeki saldırı davasına flaş gelişme! Oktay Kaynarca da şikayetçi oldu 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisi oyuncuları ile set ekibine kaldıkları otelde hakaretler edip, tehditler savuran ve saklandıkları odaya kapıyı tekmeleyerek girmeye çalıştığı iddiasıyla yargılanan 8 sanığın davasında, dizi oyuncularının celse arasında ifade verdiği ortaya çıktı. Dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'nın 2 sanığın kendisine ve mesai arkadaşlarına hakaret ve tehditler savurduğunu söyleyerek sanıklardan şikayetçi olduğu öğrenildi.
26.11.2021 Magazin
EDHO ne zaman başlıyor, hangi kanalda yayınlanacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. sezon devam edecek mi?
EDHO ne zaman başlıyor, hangi kanalda yayınlanacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. sezon devam edecek mi? EDHO hangi kanalda yayınlanacak, ne zaman başlıyor? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 7. Sezonu ile ilgili aramalar devam ediyor. EDHO ile ilgili son gelişmeleri haberimizde derledik. İşte EDHO hakkında merak edilenler…
16.11.2021 Televizyon
Oktay Kaynarca'dan açıklama! 'EDHO' devam edecek mi?
Oktay Kaynarca'dan açıklama! 'EDHO' devam edecek mi? Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında gerçekleştirilen Türk Dünyası’nın Oscar’ı 'Korkut Ata Türk Dünyası Film Festivali', görkemli ödül töreniyle sona erdi. AKM'de düzenlenen törene katılan Oktay Kaynarca, başrolünde yer aldığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin yayından kalkması hakkında konuştu.
14.11.2021 Magazin
Sosyal medya Kurtlar Vadisi iddiasıyla yıkıldı!
Sosyal medya Kurtlar Vadisi iddiasıyla yıkıldı! Bir döneme damga vuran ve yankıları süren Kurtlar Vadisi dizisiyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Sürpriz bir şekilde final yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi sonrasında, Kurtlar Vadisi serisinin Süleyman Çakır ile geri döneceği iddia edildi.
11.11.2021 Magazin
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bitti mi? EDHO bu akşam yayınlanacak mı?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bitti mi? EDHO bu akşam yayınlanacak mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam var mı, EDHO bitti mi? ATV ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) hayranları dizinin yayın gününde EDHO ile ilgili aramalar yaptı.
9.11.2021 Gündem
Oktay Kaynarca'dan 'EDHO' açıklaması!
Oktay Kaynarca'dan 'EDHO' açıklaması! Yayınlandığı kanalla yapım şirketi arasındaki anlaşmazlık nedeniyle son bölümü yayınlanmayıp ekrana veda eden 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, diziyle ilgili yeni açıklamada bulundu.
8.11.2021 Magazin
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bitti mi? EDHO yayınlanacak mı?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bitti mi? EDHO yayınlanacak mı? Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın (EDHO) akıbeti merak eidliyor. Sezon fragmanı yayınlanan EDHO'da yeni bölümün ekim ayında başlaması kararlaştırılmıştı. Ancak EDHO'dan kötü haber geldi. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bitti mi? EDHO yayınlanacak mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz final mi yaptı? İşte ayrıntılar...
7.11.2021 Gündem
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bitti mi, EDHO final mi yaptı? EDHO bu akşam var mı, neden yok?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bitti mi, EDHO final mi yaptı? EDHO bu akşam var mı, neden yok? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) bugün var mı, yok mu? Atv ekranlarının en çok izlenen yapımlarından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 7. sezon bölümleri merakla bekleniyordu. Yeni sezon için 26 Ekim tarihine işaret edilmiş, ancak Atv yayın akışında dizi yer almamıştı. Dizinin hayranları “EDHO bitti mi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?” sorularına yanıt aramaya başlamıştı. Konuyla ilgili Oktay Kaynarca ve dizinin yönetmeninden açıklama geldi. Peki, EDHO bitti mi, neden? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman?
2.11.2021 Gündem
Oktay Kaynarca, EDHO'nun bittiğini sosyal medyadan açıkladı!
Oktay Kaynarca, EDHO'nun bittiğini sosyal medyadan açıkladı! ATV'nin en sevilen dizilerinden olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin akıbetiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Dizinin başrolü Oktay Kaynarca, sosyal medya hesabından hayranlarına teşekkür ederek EDHO'nun bittiğini açıkladı.
31.10.2021 Magazin
EDHO neden yok 26 Ekim? EDHO neden yayınlanmadı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayından kaldırıldı mı, yeni bölüm ne zaman?
EDHO neden yok 26 Ekim? EDHO neden yayınlanmadı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayından kaldırıldı mı, yeni bölüm ne zaman? EDHO neden yok, EDHO yeni bölüm ne zaman? ATV'de EDHO'nun günlerce tanıtımı yayınlanmasına rağmen dün kanalı açanlar Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezon ilk bölümünün yerine başrolünü Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın oynadığı Baba Parası filmini yayınladı.
27.10.2021 Gündem
EDHO'nun Efraim'i Levent Ülgen kimdir? Levent Ülgen kaç yaşında ve nereli?
EDHO'nun Efraim'i Levent Ülgen kimdir? Levent Ülgen kaç yaşında ve nereli? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın (EDHO) yeni sezona yeni oyuncularla merhaba diyecek. Usta oyuncu ve tiyatrocu Levent Ülgen EDHO'nun yeni oyuncu kadrosuna katılan isimlerden... Levent Ülgen de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da "Efraim" karakterini canlandıracak. EDHO'nun takipçileri de Efraim karakterine hayat veren Levent Ülgen'in hayatını ve kariyerini merak ediyor. Peki, Efraim kimdir? EDHO'nun Efraim'i Levent Ülgen kimdir? Levent Ülgen kaç yaşında ve nereli? Levent Ülgen'in oynadığı diziler ve kariyeri hakkında merak edilenler...
26.10.2021 Gündem
Yosi Mizrahi kimdir? EDHO yeni sezon oyuncusu Yosi Mizrahi kaç yaşında ve nereli?
Yosi Mizrahi kimdir? EDHO yeni sezon oyuncusu Yosi Mizrahi kaç yaşında ve nereli? Ekranların ilgiyle takip edilen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ile 26 Ekim'de izleyici karşısına çıkıyor. Sevilen dizinin yeni sezonuna yeni oyuncu kadrosuyla başlıyor. Diziye dahil olan yeni isimler de gündemde. EDHO'nun yeni oyuncuları arasında ünlü oyuncu Yosi Mizrahi de bulunuyor. Pek çok kişi de, Yosi Mizrahi kimdir? EDHO yeni sezon oyuncusu Yosi Mizrahi kaç yaşında, nereli ve evli mi? sorularını araştırıyor. İşte Yosi Mizrahi’nin hayatı ve kariyeri...
26.10.2021 Gündem
Burcu Binici kimdir? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon oyuncusu Burcu Binici kaç yaşında, aslen nereli, evli mi?
Burcu Binici kimdir? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon oyuncusu Burcu Binici kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? EDHO yeni sezon bu akşam ekranlara geliyor. 200.bölüm ile ATV ekranlarında yayınlanacak dizinin yeni yeni sezon oyuncuları merak ediliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizinin yeni sezon oyuncularından biri de Burcu Binici oldu. Peki; Burcu Binici kimdir? EDHO yeni sezon oyuncusu Burcu Binici kaç yaşında, nereli ve evli mi?
26.10.2021 Gündem
İlyas ölüyor mu? Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı, EDHO İlyas Çakırbeyli öldü mü?
İlyas ölüyor mu? Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı, EDHO İlyas Çakırbeyli öldü mü? EDHO İlyas ölüyor mu, EDHO Azan Akbaba ayrıldı mı? Salı akşamlarının en çok izlenen dizlerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. Bölümüyle bu akşam ATV ekranlarında hayranlarıyla buluşacak. Geçtiğimiz hafta yayınlanan dizinin tanıtım fragmanında Ozan Akbaba'nın canlandırdığı İlyas Çakırbeyli karakterinin başından vurulduğu sahne diziyi izleyenleri şokey etti. Peki, EDHO İlyas ölecek mi, Ozan Akbaba diziden ayrılıyor mu?
26.10.2021 Gündem
EDHO ne zaman yayınlanacak? Yeni sezon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hangi gün, saat kaçta başlıyor?
EDHO ne zaman yayınlanacak? Yeni sezon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hangi gün, saat kaçta başlıyor? EDHO ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? EDHO yeni bölümleriyle izleyiciyle buluşuyor. Eylül ayında ayından beri EDHO’nun yeni sezonu büyük bir sabırsızlıkla bekleniyordu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. bölüm fragmanının yayınlanmasıyla dizinin yayın günü ve saati belli oldu. Yedinci sezonuyla ekrana dönecek olan EDHO ne zaman, saat kaçta yayınlanacak?
25.10.2021 Gündem
EDHO İlyas ölecek mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO’de İlyas Çayırbeyli karakterini oynayan Ozan Akbaba diziden ayrılıyor mu?
EDHO İlyas ölecek mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO’de İlyas Çayırbeyli karakterini oynayan Ozan Akbaba diziden ayrılıyor mu? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. bölüm fragmanı yayınlandı. 20 Ekim Çarşamba günü yayınlanan fragmanda İlyas’ı tuzağa çekip vurdukları görülüyor. EDHO yeni bölüm fragmanında İlyas’ın başından vurulması sonrası dizinin hayranları “İlhas öldü mü?” “EDHO İlyas Çakırbeyli ölecek mi?” dizi soruların cevapları aranmaya başlandı. Peki, Ozan Akbaba EDHO ayrılıyor mu? EDHO İlyas ölecek mi?
21.10.2021 Gündem
EDHO bu akşam var mı? 19 Ekim Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor, yeni bölüm bugün var mı yok mu?
EDHO bu akşam var mı? 19 Ekim Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor, yeni bölüm bugün var mı yok mu? EDHO yeni sezon ne zaman başlıyor 2021, bu akşam var mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı sorgulanıyor. ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 7. sezonu dizinin hayranları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Başrollerini Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba’nın paylaştığı diziye Uğur Yücel de katıldı. Peki, EDHO 200. Bölüm ne zaman başlayacak, EDHO 171. Bölüm bekleniyor…
19.10.2021 Gündem
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlıyor 2021? Oktay Kaynarca paylaştı: Ve nihayet!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlıyor 2021? Oktay Kaynarca paylaştı: Ve nihayet! ATV'nin en çok izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Oktay Kaynarca'dan beklenen paylaşım geldi. Peki, EDHO ne zaman başlıyor?
14.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Edho ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki edho haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.