Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Son dakika Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eşkıya dünyaya hükümdar olmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 867 eşkıya dünyaya hükümdar olmaz haberi bulunmuştur. Tüm eşkıya dünyaya hükümdar olmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri?
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri? Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin bu akşam yayınlanacak bölümünde Sema Öztürk izleyiciyle buluşuyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler neler?
2.02.2024 Magazin
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim'
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim' Tiyatro ve sinema sanatçısı Can Gürzap, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen tören ardından Taksim Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
3.12.2023 Magazin
Can Gürzap hayatını kaybetti! Can Gürzap kimdir?
Can Gürzap hayatını kaybetti! Can Gürzap kimdir? Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, yazar, eğitmen Can Gürzap hayatını kaybetti.
1.12.2023 Magazin
Filenin Sultanları’ndan Gizem Örge'nin abisi oyuncu çıktı!
Filenin Sultanları’ndan Gizem Örge'nin abisi oyuncu çıktı! A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldız oyuncularından Gizem Örge'nin ağabeyi ünlü bir oyuncu çıktı. Dönem dizilerinden görmeye alışık olduğumuz Hakan Örge, “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinde de ‘Seçkin’ rolüyle seyirci karşısına çıktı.
13.09.2023 Magazin
Ali Sürmeli’den yıllar sonra gelen Deli Yürek ve Kenan Işık itirafı: ‘Acaba içimde kötü bir insan mı var'
Ali Sürmeli’den yıllar sonra gelen Deli Yürek ve Kenan Işık itirafı: ‘Acaba içimde kötü bir insan mı var' Geçtiğimiz yılların sonunda annesi Akçe Sürmeli’nin vefatı ile sarsılan Ali Sürmeli’den Kenan Işık itirafı geldi. 'Deli Yürek', 'Kurtlar Vadisi: Pusu', 'Çukur' ve 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' gibi çok izlenen dizilerde rol alan Ali Sürmeli, Kenan Işık'la olan anısını yıllar sonra anlattı.
22.07.2023 Magazin
Oyuncu Deniz Çakır evlilik kararı aldı!
Oyuncu Deniz Çakır evlilik kararı aldı! Ünlü oyuncu Deniz Çakır'dan müjdeli haber geldi. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü oyuncunun, uzun süredir birlikte olduğu Bilgehan Baykal ile evlilik kararı aldığı konuşuluyor.
9.03.2023 Magazin
Yalı Çapkını Vahit'i kim oynuyor? Mehmet Esen kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Yalı Çapkını Vahit'i kim oynuyor? Mehmet Esen kimdir, hangi dizilerde oynadı? Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin 20. bölümünden itibaren izleyicinin karşısına çıkacak Vahit karakteri merak ediliyor. Yalı Çapkını Vahit'i oynayan usta tiyatrocu Mehmet Esen'in kim olduğunu araştırmaya başladı. Kilit bir rolde ekrana çıkacak olan Yalı Çapkını Vahit kimdir? Mehmet Esen hangi dizilerde oynadı?
3.02.2023 Televizyon
Oyuncu Nurettin Uçar kimdir, hangi dizilerde oynadı? Nurettin Uçar Taksim'deki patlamada eski eşini ve kızını kaybetti!
Oyuncu Nurettin Uçar kimdir, hangi dizilerde oynadı? Nurettin Uçar Taksim'deki patlamada eski eşini ve kızını kaybetti! Oyuncu Nurettin Uçar, 13 Kasım Pazar akşamı İstiklal Caddesi'nde düzenlenen bombalı saldırıda eski eşini ve kızını kaybetti. Peki, Oyuncu Nurettin Uçar kimdir, hangi dizilerde oynadı?
15.11.2022 Televizyon
Oyuncu Ali Sürmeli'nin annesi, intihar etti
Oyuncu Ali Sürmeli'nin annesi, intihar etti Tiyatro ve sinema oyuncusu Ali Sürmeli'nin Kocaeli'nin Derince ilçesinde yaşayan annesi Akçe Sürmeli (82), evinin bahçesinde kendisini ağaca asarak, yaşamına son verdi.
8.09.2022 Yaşam
Meryem Uzerli pozlarıyla kısa sürede gündem oldu!
Meryem Uzerli pozlarıyla kısa sürede gündem oldu! 'Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı 'Hürrem Sultan' karakteriyle tanıdığımız oyuncu Meryem Uzerli, Instagram hesabından yeni fotoğraflarını yayınladı. Ünlü ismin takipçileri tarafından büyük ilgi gören pozları, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
7.08.2022 Magazin
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin konusu ne, oyuncular kim? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ne zaman başlayacak?
Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin konusu ne, oyuncular kim? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ne zaman başlayacak? Ben Bu Cihana Sığmazam dizi konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”ın final yapmasının ardından “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Oktay Kaynarca'nın partneri de Pelin Akil oldu. Peki, Ben Bu Cihana Aığmazam dizisinin konusu ne, oyuncular kim? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ne zaman başlayacak?
13.06.2022 Televizyon
Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi ve karakterinin adı belli oldu! Hem başrol, hem yapımcı...
Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi ve karakterinin adı belli oldu! Hem başrol, hem yapımcı... Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol alan Oktay Kaynarca, ATV ekranlarında yayınlanacak olan "Ben Bu Cihana Sığmazam" isimli dizide Cezayir karakterini oynayacak. Kaynarca dizide başrol olmanın yanı sıra projenin yapımcılığını da üstleniyor.
14.05.2022 Magazin
Burcu Binici'den 'Yargı' itirafı: Oynamak isterdim
Burcu Binici'den 'Yargı' itirafı: Oynamak isterdim Oyuncu Burcu Binici, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Binici, Kanal D'nin fenomen dizisi 'Yargı' ile ilgili konuşarak, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
2.05.2022 Magazin
Naz Elmas'ın annesinden herkesi şaşırtan tepki! 'Ne sorup duruyorsunuz?'
Naz Elmas'ın annesinden herkesi şaşırtan tepki! 'Ne sorup duruyorsunuz?' Son olarak 'Evlilik Hakkında Her Şey' adlı dizide boy gösteren Naz Elmas, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Üç yıllık eşi Erol Özmandıracı'dan boşanacağı yönündeki iddialarla adından söz ettiren ünlü isim, önceki gün annesiyle Nişantaşı'nda görüntülendi. Elmas, muhabirlerin sorularını cevapsız bırakırken anne Meral Elmas'ın araya girip teki göstermesi şaşırttı.
29.04.2022 Magazin
Gönül Dağı Veysel ölüyor mu, Semih Ertürk diziden ayrılıyor mu? Semih Ertürk kimdir?
Gönül Dağı Veysel ölüyor mu, Semih Ertürk diziden ayrılıyor mu? Semih Ertürk kimdir? Gönül Dağı dizisi izleyiciyi bu haftada ekranlara kilitleyecek. Gönül Dağı’nın yayınlanan yeni bölüm fragmanında Veysel karakteri kaza geçirince “Veysel ölüyor mu?" sorusunu akıllara geldi. Gönül Dağı'nda Veysel karakterini canlandıran Semih Ertürk'ün projeden ayrılıp ayrılmayacağı Merak ediliyor. Peki, Semih Ertürk Gönül Dağı’ndan ayrılıyor mu, Gönül Dağı Veysel ölüyor mu?
23.04.2022 Televizyon
Bir Evlilik Müzikali sahneleniyor!
Bir Evlilik Müzikali sahneleniyor! Bir Evlilik Müzikali oyunu mizahı müzikle harmanlayarak yüzyıllardır ayakta kalmaya çalışan evlilik müessesine dair sürüncemeleri ele alıyor.
30.03.2022 Kültür Sanat
Oktay Kaynarca ile Birce Akalay bir araya geldi!
Oktay Kaynarca ile Birce Akalay bir araya geldi! Uzun süredir ekranlardan uzak olan Birce Akalay ve kendisi gibi oyuncu Oktay Kaynarca, önceki akşam birlikte akşam yemeği yedi. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden ikili, birlikte bir projede olabileceklerinin sinyalini verdi.
12.03.2022 Magazin
Arka Sıradakiler’in Oktay’ı Bülent Çetinaslan yıllara meydan okuyor!
Arka Sıradakiler’in Oktay’ı Bülent Çetinaslan yıllara meydan okuyor! Bir döneme damga vuran Arka Sıradakiler dizisinin sevilen karakteri Oktay'ı canlandıran Bülent Çetinaslan'ın son hali görenleri şaşırtıyor. Şimdilerde 47 yaşında olan Bülent Çetinaslan son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde boy gösterdi. İşte, Bülent Çetinaslan son hali…
11.02.2022 Magazin
Camdaki Kız'ın Gülcihan'ı Devrim Yakut'un eşi Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri çıktı!
Camdaki Kız'ın Gülcihan'ı Devrim Yakut'un eşi Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri çıktı! Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Cihangir Ceyhan'ın yer aldığı Camdaki Kız dizisinde Gülcihan karakterini canlandıran ünlü oyuncu Devrim Yakut başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Özel hayatıyla da merak edilen başarılı oyuncunun eşi de çok ünlü bir oyuncu. Yakut'un eşi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi yapımlarda yer alan oyuncu Alper Kut.
28.01.2022 Magazin
Oktay Kaynarca'dan merak edilen o soruya yanıt: Bu işler kısmet!
Oktay Kaynarca'dan merak edilen o soruya yanıt: Bu işler kısmet! Son olarak 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde rol alan Oktay Kaynarca, önceki akşam 57'nci yaşını dostlarıyla kutladı. Kadıköy Koşuyolu'nda bulunan kız kardeşi Onur Kaynarca’nın sahip olduğu mekanda misafirlerini ağırlayan oyuncu oldukça mutluydu. "2022’de hayatınızda kimse olacak mı?" sorusunu cevaplayan Kaynarca’nın yakasındaki altın dikkat çekti.
28.01.2022 Magazin
Oktay Kaynarca sevenlerini maziye götürdü!
Oktay Kaynarca sevenlerini maziye götürdü! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle ekrana gelen Oktay Kaynarca, dizinin final yapmasıyla birlikte şu sıralar dinleniyor. Kaynarca,sevenlerini maziye götürdü.
27.01.2022 Magazin
Oktay Kaynarca'dan 'EDHO' çıkışı:  Bizi uzaktan yakından ilgilendirmiyor!
Oktay Kaynarca'dan 'EDHO' çıkışı: Bizi uzaktan yakından ilgilendirmiyor! Son olarak 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' adlı dizide rol alan ve dizinin yayından kaldırılmasının ardından bir projede yer almayan Oktay Kaynarca, geçtiğimiz akşam Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Usta oyuncu, EDHO'nun dijital bir platformda yayınlanacağı iddialarıyla ilgili konuştu.
16.01.2022 Magazin
Oktay Kaynarca'dan 'yatırım' açıklaması: Bizim sermayemiz, hayallerimiz!
Oktay Kaynarca'dan 'yatırım' açıklaması: Bizim sermayemiz, hayallerimiz! Son olarak 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' adlı dizide rol alan Oktay Kaynarca, önceki gün Etiler'de iş insanı Medet Anlı ile bir araya geldi. Yatırım konusunda bilgi alışverişinde bulunan usta oyuncu, muhabirlerle sohbet etti.
4.12.2021 Magazin
Oktay Kaynarca'dan 'Süleyman Çakır' açıklaması!
Oktay Kaynarca'dan 'Süleyman Çakır' açıklaması! Yıllar önce yayınlanan 'Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı 'Süleyman Çakır' karakteriyle gönüllerde taht kuran Oktay Kaynarca, 10'uncusu düzenlenecek Uluslararası Malatya Film Festivali'nin basın toplantısında objektiflere yansıdı. Son olarak 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde 'Hızır Çakırbeyli'yi canlandıran ünlü oyuncu, yeniden 'Süleyman Çakır’ rolünde oynayacağı iddialarına ilişkin konuştu.
1.12.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eşkıya dünyaya hükümdar olmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.