Can Gürzap

Can Gürzap

Son dakika Can Gürzap haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Can Gürzap ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Can Gürzap haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Can Gürzap

haberleri sayfasında son dakika yaşanan can gürzap gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 can gürzap haberi bulunmuştur. Tüm can gürzap haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cansu Canan Özgen kimdir? Kaç yaşında, nereli, Heimlich Manevrası nedir?
Cansu Canan Özgen kimdir? Kaç yaşında, nereli, Heimlich Manevrası nedir? Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen'in yayın sırasında yediği kuruyemiş soluk borusuna kaçtı. Özgen, gazeteci Can Özçelik’in heimlich manevrası müdahalesi ile kurtulduğunu belirtti. Peki, Cansu Canan Özgen kimdir? Kaç yaşında, nereli, Heimlich Manevrası nedir?
6.01.2024 Gündem
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim'
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim' Tiyatro ve sinema sanatçısı Can Gürzap, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen tören ardından Taksim Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
3.12.2023 Magazin
Can Gürzap öldü mü (neden)? Oyuncu Can Gürzap’ın hastalığı aort anevrizması nedir? İşte oyuncunun hayatı hakkında merak edilenler…
Can Gürzap öldü mü (neden)? Oyuncu Can Gürzap’ın hastalığı aort anevrizması nedir? İşte oyuncunun hayatı hakkında merak edilenler… Birçok dizi, film ve tiyatro oyununda rol alan 79 yaşındaki usta oyuncu Can Gürzap hayatını kaybetti. Peki, Can Gürzap neden öldü, hasta mıydı?
1.12.2023 Magazin
Can Gürzap hayatını kaybetti! Can Gürzap kimdir?
Can Gürzap hayatını kaybetti! Can Gürzap kimdir? Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, yazar, eğitmen Can Gürzap hayatını kaybetti.
1.12.2023 Magazin
Medcezir ne zaman başlayacak? Medcezir saat kaçta, hangi kanalda? Medcezir oyuncuları kim?
Medcezir ne zaman başlayacak? Medcezir saat kaçta, hangi kanalda? Medcezir oyuncuları kim? Corona virüs nedeniyle pek çok kişi evde sosyal izolasyon sürecini yaşıyor. Çoğu televizyon kanalı da evde karantina sürecinde yayınlandığı dönemde en çok izlenen dizileri ekranlara getiriyor. Bu dizilerden biri de Seranay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un başrolerini paylaştığı Medcezir dizisi. Diziyi yeniden izlemek isteyenler de Medcezir ne zaman başlayacak? Medcezir saat kaçta, hangi kanalda? sorularını aratıyor. İşte Medcezir yayın tarihi...
17.04.2020 Gündem
Medcezir hangi kanalda 2020? Medcezir ne zaman başlayacak? Tekrar mı başlayacak?
Medcezir hangi kanalda 2020? Medcezir ne zaman başlayacak? Tekrar mı başlayacak? Medcezir tekrar başlayacak mı? sorusu yoğun bir şekilde sorulmaya başlandı. 2013 yılında yayın hayatına başlayan Medcezir dizi büyük ilgi görmüş ve geniş hayran kitlesine ulaşmıştı. Serenay Sarıkaya’nın Medcezir paylaşımı hayranları sevindirdi ve arama motorlarına yöneltti. Corona virüsü nedeniyle setlere ara verilince, kanallar eski dizileri yayına koymaya başladı. Tekrar bölümleriyle yeniden izleyicisi ile bulaşacak olan Medcezir hangi kanalda 2020? Medcezir ne zaman başlayacak?
16.04.2020 Gündem
Şebnem Schaefer’dan Alman aksanı tepkisi: Yeter artık!
Şebnem Schaefer’dan Alman aksanı tepkisi: Yeter artık! Annesi Türk, babası Alman olan manken Şebnem Schaefer, alışverişe çıktığı Etiler’de objektiflere yansıdı.
21.12.2018 Magazin
Sanatçı Can Gürzap taburcu edildi
Sanatçı Can Gürzap taburcu edildi Sapanca’da motosikletin çarpması sonucu yaralanan Gürzap, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu
27.07.2018 Magazin
Usta oyuncu kaza sonrası bu halde
Usta oyuncu kaza sonrası bu halde Motosikletin çarpması sonucu yaralanan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Can Gürzap, yoğun bakımdan normal odaya çıkartılacak.
24.07.2018 Magazin
Ünlü oyuncu yoğun bakıma alındı!
Ünlü oyuncu yoğun bakıma alındı! Ünlü tiyatro ve dizi oyuncusu 74 yaşındaki Can Gürzap, dün gece Sapanca ilçesinde, yolun karşısına geçerken Suriye uyruklu bir kişinin kullandığı motosikletin çarpması sonucu yaralanmıştı.
23.07.2018 Magazin
Can Gürzap kimdir? Can Gürzap'ın sağlık durumu...
Can Gürzap kimdir? Can Gürzap'ın sağlık durumu... Can Gürzap kimdir? Sorusunun yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz. Başarılı oyuncu Can Gürzap'ın trafik kazası geçirdiği haberi gündemde bomba etkisi yarattı. Peki Can Gürzap'ın sağlık durumu nasıl? İşte tüm bilgiler...
23.07.2018 Gündem
Ünlü oyuncu trafik kazası geçirdi
Ünlü oyuncu trafik kazası geçirdi Tiyatro ve dizi oyuncusu Can Gürzap, Sakarya'nın Sapanca ilçesinde motosikletin çarpması sonucu yaralandı.
23.07.2018 Magazin
Hocasını görünce heyecanlandı!
Hocasını görünce heyecanlandı! Usta tiyatrocular Can ve Arsen Gürzap’ın sahibi olduğu spikerlik okulunu yüksek puanla bitiren ve bir dönem spor spikerliği yapan Nazlı, yıllar sonra çok sevdiği hocası Can Gürzap’la karşılaşmanın heyecanını yaşadı.
24.10.2017 Magazin
Nurseli İdiz'e bir şok daha!
Nurseli İdiz'e bir şok daha! Nurseli İdiz önceki akşam İzmir’deki ‘Kültür Park İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde sahnelenen ‘Aşk-ı Memduh’ adlı oyuna alkollü olduğu için çıkamadı.
25.08.2017 Magazin
Usta sanatçı Fikret Hakan’a veda…
Usta sanatçı Fikret Hakan’a veda… Usta sanatçı için Fikret Hakan İstanbul Üniversitesi Fen ve Edebiyat Fakültesi Prof. Dr. Cemil Bilsel Konferans Salonu’nda tören düzenlendi.
12.07.2017 Magazin
'İffet' dizisi Şili'de reytingleri alt üst etti!
'İffet' dizisi Şili'de reytingleri alt üst etti! 2011-2012 aralığında Star TV'de yayınlanan İffet dizisi, ilk bölümüyle ekrana geldiği Şili televizyonunda reytingleri altüst etti.
12.06.2017 Televizyon
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 71. bölüm nasıl bitti?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 71. bölüm nasıl bitti? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 71. bölümüyle dün akşam izleyenleri ekrana kilitledi. Sezon finaline giren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi heyecanlı olaylar yaşattı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler oldu, Hızır herkesi şaşırtan nasıl bir karar verdi? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da yaşananlar...
29.09.2021 Gündem
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 66. yeni bölümünde yeni oyuncu sürprizi!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 66. yeni bölümünde yeni oyuncu sürprizi! Reytinleri alt üst eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 66. bölümüyle yarın akşam yayınlanacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünden itibaren sürpriz bir oyuncu da yer alacak. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni bölümünde yaşanacaklar...
29.09.2021 Gündem
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 66. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 66. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam 65. son bölümüyle ekranlara geldi. Reytingleri alt üst eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde nefes kesen anlar yaşandı. Hemen arkasından 66. yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı merak edildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
"Annem için 'Ölsün inşallah, gebersin' diye beddua etti"
"Annem için 'Ölsün inşallah, gebersin' diye beddua etti" Oyuncu Nurseli İdiz'in bir dönem basın danışmanlığını üstlenen Özgür Aras, yaşadığı tatsız bir olayı ilk kez açıkladı: Annem için 'Ölsün inşallah, gebersin' diye beddua etti. O olaydan aylar sonra annem öldü...
13.06.2016 Magazin
Nurseli İdiz: İş bulup ödeyeceğim
Nurseli İdiz: İş bulup ödeyeceğim Nurseli İdiz 2012'de 'Evliliğe Gidince' adlı oyunun Kıbrıs'taki turnesine son anda gitmemiş, yapımcı Can Gürzap kendisine Can Qürzap dava açmıştı...
20.05.2016 Magazin
Hiçbir şeyim yok neyimi alacak!
Hiçbir şeyim yok neyimi alacak! Nurseli İdiz, önceki gün Bebek’te muhabirlerle sohbet etti...
19.05.2016 Magazin
İcra memuru eli boş döndü!
İcra memuru eli boş döndü! Ünlü oyuncu meteliksiz...
17.05.2016 Magazin
Öykü Gürman'dan Yavuz Bingöl açıklaması
Öykü Gürman'dan Yavuz Bingöl açıklaması Öykü Gürman boşanma davası açtığı Yavuz Bingöl ile ilgili ilk kez konuştu. Geçtiğimiz yıl evlenen Öykü Gürman; "Yavuz Bingöl ile aramızda küslük yok, Yavuz Bey kıymatli bir insandır" diye konuştu
6.04.2016 Magazin
Mimari Dehanın Şaheserleri açıldı
Mimari Dehanın Şaheserleri açıldı Sinan ve Mimari Dehanın Şaheserleri sergisi kapılarını açtı
10.04.2015 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Can Gürzap ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki can gürzap haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.