Yüz

Yüz

Son dakika yüz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yüz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yüz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yüz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yüz gelişmeleri de dahil olmak üzere 22.594 yüz haberi bulunmuştur. Tüm yüz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ressam Şeref Sonel tarafından yapılan Atatürk portresi MEB envanterine girdi!
 Ressam Şeref Sonel tarafından yapılan Atatürk portresi MEB envanterine girdi! Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) envanterine dahil edilen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün okul kitaplarında ve sınıflarda yer alan portresi,  19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda sergilenmesi planlandığı açıklandı.
6.05.2024 Gündem
Estetikli ünlüler kervanına katılan Mahmut Tuncer: Ivana geleceği görmüş!
Estetikli ünlüler kervanına katılan Mahmut Tuncer: Ivana geleceği görmüş! Birçok ünlü isim estetik işlemler ile güzelliğine güzellik katıyor. Ünlü erkekler de estetik cerrahisini keşfetti. Yüz gençleştirme işlemi yaptıran Mahmut Tuncer, konuştu: “Ivana Sert’in paylaşım yaptığı filtreli çocuk oldum ”
5.05.2024 Magazin
Yurt dışında yaşayanların sosyal güvenlik işlemlerine kolaylık
Yurt dışında yaşayanların sosyal güvenlik işlemlerine kolaylık Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının çalışma ve sosyal güvenlik işlerine ilişkin, “Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın çalışma ve sosyal güvenliğe ilişkin işlerini dijital olarak yapabilmesi için çalışmalara başladık” dedi.
3.05.2024 Ekonomi
Unutulmaya yüz tutmuş oyunlarla yarışma! "Çok heyecanlı ve keyifli oyunlar"
Unutulmaya yüz tutmuş oyunlarla yarışma! "Çok heyecanlı ve keyifli oyunlar" Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Geleneksel Çocuk Oyunları Şenlikleri", Adana’nın Kozan ilçesindeki İsmet Atlı Stadyumu'nda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
5.05.2024 Adana
MHP Lideri Bahçeli'den '3 Mayıs Türkçülük Günü' mesajı
MHP Lideri Bahçeli'den '3 Mayıs Türkçülük Günü' mesajı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 3 Mayıs Türkçülük Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Bahçeli, "3 Mayıs meşalesi, esas itibariyle Türk milliyetçilerinin iç ve dış çalkantılar karşısında göstermiş oldukları direncin aydınlığı; baskı, dayatma ve zor şartlarda sivil, meşru ve demokratik duruşun ahkamıdır. Merhum Hüseyin Nihal Atsız’ın dediği gibi, 3 Mayıs milli şuurun ayağa kalkışı, küresel güç blokları arasında sarkaç gibi gidip gelen köşesiz politikalara karşı Türk milliyetçilerinin hür ve ahlaki direniş kararıdır" ifadelerini kullandı.
3.05.2024 Gündem
1 Mayıs'ta polise saldırıp kaçan 29 kişi yakalandı! Aralarında fenomen de var
1 Mayıs'ta polise saldırıp kaçan 29 kişi yakalandı! Aralarında fenomen de var İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1 Mayıs günü Saraçhane'de polise saldıran ve fiziki müdahalede bulunan 29 şüphelinin kaçtıkları adreslerde yakalandığını duyurdu. Öte yandan polise saldıran grup arasında bulunan sosyal medya fenomeni 'Basel' de gözaltına alındı.
3.05.2024 Gündem
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CNN Türk'te gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Güler terörle mücadelede net mesajlar vererek, 'Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
Yüz 150 zam geldi! Fiyat artışı ile ilgili dikkat çeken hamle geldi
Yüz 150 zam geldi! Fiyat artışı ile ilgili dikkat çeken hamle geldi Tavuk etinde son 6 ayda yaşanan yüzde 150'lik fiyat artışlarının, yıl sonuna kadar getirilen ihracat kısıtlamasının etkisiyle duracağı bekleniyor. Kasaplar, söz konusu kısıtlamayla iç piyasadaki arzın talebi karşılayacağını düşünüyor.
2.05.2024 Gündem
Emmy adayı ünlü oyuncu Kimberly Reyes’e izsiz yüz germe ameliyatı oldu!
Emmy adayı ünlü oyuncu Kimberly Reyes’e izsiz yüz germe ameliyatı oldu! Emmy adayı Latin Amerikalı ünlü oyuncu Kimberly Reyes’e izsiz yüz germe ameliyatı yapan Plastik Cerrah Prof. Dr. Süleyman Taş, üzenlediği bilimsel kursa 36 farklı ülkeden plastik cerrah katıldı.
2.05.2024 Magazin
Üniversitelerde yapay zeka dönemi başlıyor! Açılacak yeni bölümler belli oldu
Üniversitelerde yapay zeka dönemi başlıyor! Açılacak yeni bölümler belli oldu Üniversitelerde toplamda 21 yeni lisans, 50 ön lisans programı olmak üzere 71 program açılacağını belirten Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, üniversitelerde yapay zeka, dijitalleşme ve büyük veri alanlarında açılacak yeni program ve bölümleri duyurdu.
30.04.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, "Polemik üretenler boşa heveslenmesin. Hazine ve Maliye Bakanımızın her zaman arkasındayız. Bir şeyi söylemek istersem doğrudan söylerim." ifadelerini kullandı. Bahçeli, 'Açıkça ifade etmek isterim ki İsrail'in Gazze'de işlediği soykırımın takipçisi bizzat Türkiye'dir. 35 bine yakın Filistinli kardeşimiz terör devleti İsrail'in saldırılarında hayatını kaybetmiştir. Dökülen kanları inşallah yerde kalmayacaktır. ' dedi.
30.04.2024 Gündem
Adalet Bakan Tunç'tan 'yeni anayasa' açıklaması!
Adalet Bakan Tunç'tan 'yeni anayasa' açıklaması! Türkiye Adalet Akademisi tarafından Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE) Ankara Eğitim Merkezi'nde düzenlenen 'Hakim Savcı Adayları Mezuniyet ve Yeni Eğitim Dönemi Açılış Töreni'nde Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına başlarken yeni bir anayasaya ihtiyacı olduğu açıktır" dedi
29.04.2024 Gündem
Estetikli ünlüler kervanına katılan Cenk Eren'den üzen haber!
Estetikli ünlüler kervanına katılan Cenk Eren'den üzen haber! Birçok ünlü isim estetik işlemler ile güzelliğine güzellik katıyor. Ünlü erkekler de estetik cerrahisini keşfetti. Geçtiğimiz aylarda yüz gerdirme ameliyatı olan ünlü şarkıcı, değişimini sosyal medya hesabında paylaştı.
29.04.2024 Magazin
Buğdayda hasat yaklaştı, fiyat bekleniyor! “Bu sene rekolteyi yüksek bekliyoruz”
Buğdayda hasat yaklaştı, fiyat bekleniyor! “Bu sene rekolteyi yüksek bekliyoruz” Adana’da stratejik öneme sahip buğdayda hasat yaklaşırken üreticiler bir an önce fiyatların açıklanmasını bekliyor. Üreticiler ayrıca buğdayda bu sene verimi yüksek beklediklerini söyledi.
1.05.2024 Adana
Unutulmaya yüz tutmuş sanat dallarından oluşan eserler gün yüzüne çıkıyor! İlgi büyük
Unutulmaya yüz tutmuş sanat dallarından oluşan eserler gün yüzüne çıkıyor! İlgi büyük Adana Olgunlaşma Enstitüsü Sanat Tasarım Atölyesinde, unutulmaya yüz tutmuş rölyef, hat, tezhip, resim sanatları birleştirilerek yapılan eserler dikkat çekiyor.
29.04.2024 Adana
Bayraktar TB3 bir aşamayı daha başarıyla geçti
Bayraktar TB3 bir aşamayı daha başarıyla geçti Yerli ve milli Bayraktar TB3 31. test uçuşunu da başarıyla tamamladı. Baykar, resmi sosyal medyasından o uçuşu paylaştı. Paylaşımda toplam uçuşun 295 saat olduğu belirtildi. İşte detaylar...
25.04.2024 Ekonomi
İstanbul Valisi Gül'den kural açıklaması!
İstanbul Valisi Gül'den kural açıklaması! İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü'nde göreve yeni başlayan denetim personelleri ile bir araya gelen İstanbul Valisi Davut Gül, "kuralsızlığı kural olmaktan çıkaracağız. Piyasanın dengesini bozan kişilerle sizler mücadele edeceksiniz" dedi.
25.04.2024 Gündem
İnternetten orijinal diye aldıklarınız sahte çıkabilir! Saatlerde replika uyarısı
İnternetten orijinal diye aldıklarınız sahte çıkabilir! Saatlerde replika uyarısı Günümüzde en çok tercih edilen aksesuarlardan birisi olan saatleri, 7’den 70’e pek çok vatandaş gündelik olarak kullanıyor. Günümüz şartlarında internetten üzerinden de gerçekleştirilen saat satışları konusunda uyarıda bulunan esnaflar, özellikle kaliteli saatlerin yüz yüze yapılan ticaret ile alınmasının daha sağlıklı olduğunu söyledi.
24.04.2024 Ekonomi
Rami Kütüphanesi’nde 23 Nisan coşkusu
Rami Kütüphanesi’nde 23 Nisan coşkusu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Rami Kütüphanesi’nde çeşitli etkinliklerle kutlandı.
24.04.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resepsiyonu'na katıldı. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmesine dair gelen soruya "Önümüzdeki hafta Sayın Özgür Özel' ile inşallah bir araya geleceğiz" dedi.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Adana Portakal Çiçeği Karnavalı kendi rekorunu kırdı! Türkiye'de bir ilk gerçekleşti! Giden bir daha gitmek istiyor
Adana Portakal Çiçeği Karnavalı kendi rekorunu kırdı! Türkiye'de bir ilk gerçekleşti! Giden bir daha gitmek istiyor Bu yıl 12. kez düzenlenen ve yüz binlerce kişinin sokaklarda kutladığı Adana Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi. Karnaval için Adana’ya gelen yerli ve yabancı turistler 1 hafta boyunca sokakları doldurdu. Karnavalda kent genelinde 310 tona yakın et tüketildiği açıklanırken, esnafın yüzü karnavalda güldü. İşte Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'yla ilgili detaylar...
24.04.2024 Adana
Adana'da yapıldı, Türkiye konuştu! Giden bir daha gitmek istiyor
Adana'da yapıldı, Türkiye konuştu! Giden bir daha gitmek istiyor Bu yıl 12. kez düzenlenen ve yüz binlerce kişinin sokaklarda kutladığı Adana Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi. Karnaval için Adana’ya gelen yerli ve yabancı turistler 1 hafta boyunca sokakları doldurdu. Karnavalda kent genelinde 310 tona yakın et tüketildiği açıklanırken, esnafın yüzü karnavalda güldü. İşte Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'yla ilgili detaylar...
23.04.2024 Adana
Ağız kokusunu sorun olmaktan çıkarın! İşte nedenleri ve yapılması gerekenler
Ağız kokusunu sorun olmaktan çıkarın! İşte nedenleri ve yapılması gerekenler Ağız kokusu, muhtemelen bir kişinin yaşayabileceği en rahatsız edici durumlardan biri. Bu sorunun ortaya çıkmasının farklı nedenleri var. Birçok kişi diş dolgusunun ağız kokusu yapıp yapmadığını merak ediyor. İşte detaylar...
22.04.2024 Yaşam
Unutulmaya yüz tutmuş sanat dallarından oluşan eserler gün yüzüne çıkıyor! İlgi büyük
Unutulmaya yüz tutmuş sanat dallarından oluşan eserler gün yüzüne çıkıyor! İlgi büyük Adana Olgunlaşma Enstitüsü Sanat Tasarım Atölyesinde, unutulmaya yüz tutmuş rölyef, hat, tezhip, resim sanatları birleştirilerek yapılan eserler dikkat çekiyor.
23.04.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Yüz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yüz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.