Ebru Polat

Ebru Polat

Son dakika ebru polat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ebru polat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ebru polat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ebru Polat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ebru polat gelişmeleri de dahil olmak üzere 362 ebru polat haberi bulunmuştur. Tüm ebru polat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Estetiğin dozunu kaçırdı! 'Kendine ne yaptın Çağla'
Estetiğin dozunu kaçırdı! 'Kendine ne yaptın Çağla' Çağla Şıkel, imaj değişikliğiyle gündeme geldi. Şıkel’in hayranları “Estetiklerinden dolayı tanıyamadım” yorumunu yaptı.
10.04.2024 Magazin
Estetikli ünlüler kervanına katılan Cenk Eren son halini paylaştı
Estetikli ünlüler kervanına katılan Cenk Eren son halini paylaştı Birçok ünlü isim estetik işlemler ile güzelliğine güzellik katıyor. Ünlü erkekler de estetik cerrahisini keşfetti. Geçtiğimiz aylarda yüz gerdirme ameliyatı olan ünlü şarkıcı, değişimini sosyal medya hesabında paylaştı.
7.04.2024 Magazin
Ebru Polat 'Silikon kafa' yorumunu affetmedi! Soluğu mahkemede aldı
Ebru Polat 'Silikon kafa' yorumunu affetmedi! Soluğu mahkemede aldı Şarkıcı Ebru Polat, bir takipçisinin sosyal medyada kendisi için yaptığı "Silikon kafa" yorumunu görünce soluğu mahkemede aldı. Küçük düşürüldüğünü ve hakarete uğradığını söyleyen şarkıcı, suç duyurusunda bulundu.
4.10.2023 Magazin
Ebru Polat 'kalça estetiği' iddialarına yanıt verdi
Ebru Polat 'kalça estetiği' iddialarına yanıt verdi Ebru Polat, önceki gün Nişantaşı'nda aracına binerken objektiflere takıldı.
28.08.2023 Magazin
Ebru Polat'tan estetik yanıtı: Doğuştan gelen bir güzelliğim var
Ebru Polat'tan estetik yanıtı: Doğuştan gelen bir güzelliğim var Ebru Polat, önceki gün Nişantaşı City's AVM'de objektiflere yansıdı. Güzelliği ve fit hali ile yıllara meydan okuyan 40 yaşındaki şarkıcı, basın mensuplarının 'estetik' sorusunu cevapladı.
18.07.2023 Magazin
Ebru Polat dekoltesiyle sınırları zorladı!
Ebru Polat dekoltesiyle sınırları zorladı! Sosyal medyada yaptığı iddialı paylaşımlarla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Ebru Polat bir dizi estetik yaptırarak adından söz ettirmişti. İddialı paylaşımlarıyla adından söz ettiren şarkıcı son olarak göbeğine kadar inen dekoltesiyle dikkat çekti.
18.06.2023 Magazin
Seda Sayan estetiğe doymuyor! Yine bıçak altına yattı
Seda Sayan estetiğe doymuyor! Yine bıçak altına yattı Seda Sayan, estetik operasyonlarından vazgeçmiyor. Ünlü isim estetik yaptırdı ve sosyal medya hesabından paylaştı.
27.05.2023 Magazin
Ebru Polat takipçilerine tepki gösterdi: 3.5 katlı, 7 odalı...
Ebru Polat takipçilerine tepki gösterdi: 3.5 katlı, 7 odalı... Sosyal medyada dekolteli pozlarıyla ve açıklamalarıyla gündeme gelen şarkıcı Ebru Polat evinin küçük olduğuna dair mesaj atan takipçilerine yanıt verdi. Polat kirasına dair de yorumda bulundu.
21.05.2023 Magazin
Estetikli ünlüler
Estetikli ünlüler Sosyal medya pozlarıyla adından söz ettiren Ebru Polat'ın yüzünü görenler şoke oldu. Yaptırdığı yeni estetikleri sayan Ebru Polat'a "Eski yüzünüz daha güzeldi" yorumları yağdı.
17.04.2023 Magazin
Oryantal Asena yeni işiyle şaşırttı!
Oryantal Asena yeni işiyle şaşırttı! Oryantal Asena, sahnelere veda ettikten sonra gelinlik tasarımları yapmaya başladı.
7.11.2022 Magazin
Ebru Polat'a gelen itiraflar şoke etti!
Ebru Polat'a gelen itiraflar şoke etti! Sosyal medyada cesur pozlarını sık sık paylaşan şarkıcı Ebru Polat hayranlarıyla soru cevap etkinliği yaptı. Takipçilerine "Var mı itiraf, terbiyesiz olmasın" diyen Polat gelen mesajları karşısında şoke oldu. Bazı özel hayat itiraflarını paylaşan Polat'a gelen mesajlar herkesin ağzını açık bıraktı.
6.11.2022 Magazin
Ebru Polat 15 yılın ardından asıl mesleğine geri dönüyor! Yeni paylaşımla duyurdu
Ebru Polat 15 yılın ardından asıl mesleğine geri dönüyor! Yeni paylaşımla duyurdu 2005 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitimini tamamlayan Ebru Polat, bir süre avukat olarak görev yaptıktan sonra kariyerini bambaşka bir alan olan müzik üzerine kurmaya karar verdi. 2007'de 'Çetin Ceviz' adını verdiği ilk albümünü müzikseverlerle buluşturan ünlü şarkıcı, 15 yıl aradan sonra asıl mesleğine geri dönme kararı aldı.
22.10.2022 Magazin
Damla sakızı neden üretiliyor? Damla sakızı zayıflatır mı? Damla sakızı faydaları nelerdir?
Damla sakızı neden üretiliyor? Damla sakızı zayıflatır mı? Damla sakızı faydaları nelerdir? Şarkıcı Ebru Polat’ın sadece sakıza 900 lira ödemesi sosyal medyada gündem oldu. Doğal olarak elde edilen damla sakızının pek çok faydası bulunuyor. Türk mutfağında tatlı ve kurabiyelerde de sıklıkla kullanılan damla sakızının akciğeri temizleyici, hipertansiyonu düşürücü ve böbrekleri çalıştıran yönüyle faydaları saymakla bitmiyor. Peki, Damla sakızı neden üretiliyor? Damla sakızı işe yarar, ne için kullanılır? Damla sakızı zayıflatır mı? Damla sakızı faydaları nelerdir? Damla sakızı fiyatı ne kadar? İşte detaylar…
17.10.2022 Sağlık
Ebru Polat'tan bomba itiraf! "Kölem olmak isteyen birini..."
Ebru Polat'tan bomba itiraf! "Kölem olmak isteyen birini..." Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Ebru Polat kendisine gelen mesajlarla şoke oluyor. Polat son olarak "Kölem olmak isteyen çok. Bunlar yeni mi türedi? Mesajları görsen, gel beni döv, temizlik yaptır diyor. Bunun için para veririm" diyerek bu mesajı atan bir kişiye yaptığını itiraf etti.
16.10.2022 Magazin
Ebru Polat: Bugün kendime bir arsa aldım
Ebru Polat: Bugün kendime bir arsa aldım Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık magazin gündemine gelen, geçtiğimiz yıl kendi markasının çıkaran şarkıcı Ebru Polat, kendine arsa aldığını açıkladı.
1.10.2022 Magazin
Ebru Polat tatile gideceğini bikinili pozuyla duyurdu!
Ebru Polat tatile gideceğini bikinili pozuyla duyurdu! Şarkıcı Ebru Polat sonunda tatile çıkıyor. Kısa kısa deniz ve güneş keyfi yapan Polat, muradına erdi. Ebru Polat iddialı bikinisini giyip tatile ailesiyle gideceğini duyurdu.
8.08.2022 Magazin
Ebru Polat yine yaptı yapacağını! Bikinili pozu olay yarattı
Ebru Polat yine yaptı yapacağını! Bikinili pozu olay yarattı Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Ebru Polat, son paylaşımıyla gündeme damga vurdu. Siyah bikinisiyle poz veren Polat, takipçilerinin gözlerini kamaştırdı.
1.08.2022 Magazin
Ebru Polat: Pek fazla ileri gidemem diyordum ama...
Ebru Polat: Pek fazla ileri gidemem diyordum ama... Son dönemde sınırları zorlayan pozlarıyla adından söz ettiren Ebru Polat Onlyfans'a girdi. Müstehcen pozların paylaşıldığı sitede ne kadar ileri gidebileceği sorulan Polat tanga videolarını gördükten sonra sınırları zorlayacağını itiraf etti.
24.07.2022 Magazin
Ebru Polat itiraflar sonrası donup kaldı! "Komşumun eşiyle her gün.."
Ebru Polat itiraflar sonrası donup kaldı! "Komşumun eşiyle her gün.." Şarkıcı Ebru Polat, son dönemlerde takipçileriyle yaptığı soru-cevap etkinlikleriyle adından söz ettiriyor. Polar,takipçilerinden gelen itiraflar sonrasında adeta donup kaldı.
7.07.2022 Magazin
Ebru Polat takipçisinin sorusuna verdiği yanıtla olay yarattı!
Ebru Polat takipçisinin sorusuna verdiği yanıtla olay yarattı! Güzel şarkıcı Ebru Polat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık magazin basınının gündeminde yer alıyor. Takipçileriyle sürekli iletişimde olan güzel şarkıcı, son olarak bir takipçisinden gelen soruya verdiği yanıtla olay yarattı. Ebru Polat cevap olarak adeta öfke kustu.
28.06.2022 Magazin
Ebru Polat sosyal medyadan gelen itirafı ifşa etti!
Ebru Polat sosyal medyadan gelen itirafı ifşa etti! Şarkıcı Ebru Polat sosyal medyada takipçileriyle soru-cevap yapıyor. Sık sık gelen soruları paylaşan ve zaman zaman da kendi itirafta bulunan Ebru Polat son olarak "Ormanda grup seks yaptım" itirafına çok sinirlendi.
6.06.2022 Magazin
‘Ayak yıkama' paylaşımı olay olmuştu! Ebru Polat yaptığı en çılgın şeyi açıkladı: Soygun...
‘Ayak yıkama' paylaşımı olay olmuştu! Ebru Polat yaptığı en çılgın şeyi açıkladı: Soygun... Cesur pozlarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Ebru Polat bu defa söyledikleriyle duyanları şaşırttı. Instagram'dan soru-cevap etkinliği yapan Ebru Polat, bir takipçisinden gelen, "Lisedeki en çılgın anın neydi?" sorusuna bakın ne yanıt verdi...
21.04.2022 Magazin
Ebru Polat: Kim demiş erkeğinin ayaklarını yıkamak ayıp diye
Ebru Polat: Kim demiş erkeğinin ayaklarını yıkamak ayıp diye Şarkıcı Ebru Polat, sevgilisi Tolgahan Yıldız'ın ayaklarını yıkadı. Ünlü şarkıcı bu anları Instagram hesabından paylaştı ve "Kim demiş erkeğinin ayaklarını yıkamak ayıp diye, ben yıkarım" notunu düştü.
17.04.2022 Magazin
Ebru Polat dekolteli pozunu paylaştı! 'Ne izlediğime inanamazsınız'
Ebru Polat dekolteli pozunu paylaştı! 'Ne izlediğime inanamazsınız' Instagram'da yaptığı cesur paylaşımlarla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Ebru Polat, göğüs dekolteli yatak pozunu takipçileriyle paylaştı. Otel odasında televizyon izleyen Ebru Polat, ''Ne izlediğime inanamazsınız'' sözleriyle merak uyandırdı.
6.03.2022 Magazin
Ebru Polat transparan kıyafetiyle ödül törenine damga vurdu!
Ebru Polat transparan kıyafetiyle ödül törenine damga vurdu! Cesur paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen Ebru Polat, yine olay yarattı. Ebru Polat, yılın en başarılı kadın girişimcisi ödülünü almak için katıldığı organizasyonda iç gösteren kıyafetiyle dikkatleri üzerine topladı.
2.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ebru Polat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ebru polat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.