Yusuf Namoğlu

Yusuf Namoğlu

Son dakika Yusuf Namoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yusuf Namoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yusuf Namoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yusuf Namoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yusuf namoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 167 yusuf namoğlu haberi bulunmuştur. Tüm yusuf namoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı Son dönemde yaşanan hakem hatalarının ardından Türk futbolundaki en radikal kararlardan biri hayata geçiyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile kulüpler prensip anlaşmasına vardı. Süper Lig kulüplerinden onay geldi.
24.04.2024 Süper Lig
Sabri Çelik kimdir? Yeni MHK başkanı Sabri Çelik hakkında merak edilenler…
Sabri Çelik kimdir? Yeni MHK başkanı Sabri Çelik hakkında merak edilenler… TFF, MHK Başkanlığı için Sabri Çelik'in göreve getirildiğini açıkladı. Peki, Sabri Çelik kimdir, nereli, kaç yaşında? Yeni MHK başkanı Sabri Çelik hakkında merak edilenler…
18.04.2022 Şampiy10
VAR ile ilgili FBTV iddiası ve gerçekler
VAR ile ilgili FBTV iddiası ve gerçekler Hürriyet yazarı Tahit Kum, geçtiğimiz günlerde ortaya atılan 'VAR Odası' iddiasını köşesine taşıdı...
30.04.2020 Süper Lig
Fikret Orman'dan önemli açıklamalar
Fikret Orman'dan önemli açıklamalar Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yeni sponsor Dorak Holding'le düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.
19.02.2019 Beşiktaş
Yusuf Namoğlu'ndan istifa açıklaması
Yusuf Namoğlu'ndan istifa açıklaması MHK Başkanlığı'ndan istifa eden Yusuf Namoğlu, canlı yayında açıklamalarda bulundu.
13.02.2019 Süper Lig
MHK Başkanı Yusuf Namoğlu istifa etti
MHK Başkanı Yusuf Namoğlu istifa etti Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Yusuf Namoğlu, yarın istifasını vereceğini söyledi.
12.02.2019 Futbol
VAR Koordinatörü Barış Şimşek: Adaleti birlikte sağlayacağız
VAR Koordinatörü Barış Şimşek: Adaleti birlikte sağlayacağız Video Asistan Hakemliği'nde yeni dönem dün resmen başladı. Bu sezon Süper Lig ve Ziraat Türkiye kupası son çeyrek final maçlarından itibaren uygulanan VAR'ın Koordinatörlüğüne getirilen Süper Lig eski hakemi Barış Şimşek görevi devraldı.
11.02.2019 Süper Lig
Namoğlu: Yeni Cüneyt Çakırlar çıkacak
Namoğlu: Yeni Cüneyt Çakırlar çıkacak Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu, "Yeni Cüneyt Çakırlar çıkacak. Onları yok etmeden çıkartacağız. İnşallah yolları bozulmadan" dedi.
14.01.2019 Süper Lig
Arıcı: VAR'daki hatalar daha da azalacaktır
Arıcı: VAR'daki hatalar daha da azalacaktır TFFHGD Başkanı Abdurrahman Arıcı, bu sezon ilk kez uygulanan VAR sistemi ile ilgili değerlendirme yaptı.
31.12.2018 Süper Lig
Süper Lig Hakemleri Değerlendirme Semineri yapıldı
Süper Lig Hakemleri Değerlendirme Semineri yapıldı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından düzenlenen Süper Lig Hakemleri Değerlendirme Semineri, İstanbul'da yapıldı.
12.12.2018 Futbol
Mustafa Çulcu: VAR sistemini verimli buldum
Mustafa Çulcu: VAR sistemini verimli buldum Merkez Hakem Kurulu (MHK) eski Başkanı Mustafa Çulcu, Demirören Haber Ajansı’na (DHA) yaptığı özel açıklamalarda VAR sistemini değerlendirdi.
12.12.2018 Süper Lig
"Onların Gözünden Futbol Dünyası"
"Onların Gözünden Futbol Dünyası" Türkiye'nin en önemli futbol takımlarını aynı projede buluşturan Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği, Bizce Yapım ile ortak yürüttüğü ve İstanbul Emniyet Müdürlügü'nün desteğini de alarak "Onların Gözünden Futbol Dünyası" konseptiyle; şehit, gazi ve engelli polis ailelerinin çocuklarına yardım eli uzattı.
4.12.2018 Futbol
Yusuf Namoğlu: "Yok etmek değil, kazanmak amaçlı"
Yusuf Namoğlu: "Yok etmek değil, kazanmak amaçlı" Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu, Hüseyin Göçek ile Halis Özkahya'nın dinlendirilmesinin hakemleri yok etmek değil, kazanmak amaçlı olduğunu söyledi.
27.11.2018 Galatasaray
MHK Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya için kararını açıkladı
MHK Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya için kararını açıkladı Merkez Hakem Kurulu (MHK), Galatasaray - Atiker Konyaspor maçında yaşanan tartışmalı penaltı pozisyonuyla ilgili kararlarını açıkladı.
27.11.2018 Süper Lig
TFF, Galatasaray-Atiker Konyaspor maçındaki penaltıya el koydu!
TFF, Galatasaray-Atiker Konyaspor maçındaki penaltıya el koydu! TFF Yönetimi, salı günü yapacağı toplantıda, Galatasaray-Konyaspor maçındaki tartışmalı penaltı pozisyonunu masaya yatıracak. Orta hakem Hüseyin Göçek ile Video Asistan Hakem (VAR) Halis Özkahya arasındaki konuşmalar dinlenecek. Kim ya da kimler hatalıysa onunla yollar ayrılacak.
24.11.2018 Galatasaray
"VAR'la oynama süresi arttı!"
"VAR'la oynama süresi arttı!" MHK Başkanı Namoğlu, Video Yardımcı Hakem'in sağladığı avantajları açıkladı:
24.10.2018 Süper Lig
"Lime lime doğradılar"
"Lime lime doğradılar" Fikret Orman, Namoğlu'na istifa çağrısında bulunmadığını belirtirken Beşiktaş'ın kayrıldığı iddialarına bu yanıtı verdi.
17.10.2018 Beşiktaş
Süper Lig Hakem Ara Semineri düzenlendi!
Süper Lig Hakem Ara Semineri düzenlendi! Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından düzenlenen Süper Lig Hakem Ara Semineri düzenlendi.
16.10.2018 Süper Lig
MHK Başkanı Yusuf Namoğlu: 'VAR'daki arızalar maç tekrarı gerektirmez"
MHK Başkanı Yusuf Namoğlu: 'VAR'daki arızalar maç tekrarı gerektirmez" Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Komitesi Başkanı Yusuf Namoğlu, NTV canlı yayınında Fenerbahçe-Başakşehir maçında yaşanan 'VAR' kesintisi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
8.10.2018 Süper Lig
Süper Lig Hakem Semineri başladı
Süper Lig Hakem Semineri başladı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulunun (MHK) düzenlediği ve 2 gün sürecek Süper Lig Hakem Semineri, İstanbul'da başladı.
11.09.2018 Süper Lig
VAR'ın ilk hafta değerlendirmesi yapıldı
VAR'ın ilk hafta değerlendirmesi yapıldı Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonunda uygulamaya konulan Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminin ilk hafta değerlendirme toplantısı yapıldı.
15.08.2018 Süper Lig
Ali Dürüst: VAR sistemi Türk futbolunda devrim
Ali Dürüst: VAR sistemi Türk futbolunda devrim Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) 2018-2019 sezonu öncesinde 2 Ağustos'ta başlayan Sakarya'nın Sapanca ilçesindeki eğitim semineri bugün sona eriyor.
8.08.2018 Süper Lig
MHK Yaz Semineri'nde ikinci gün tamamlandı
MHK Yaz Semineri'nde ikinci gün tamamlandı Merkez Hakem Kurulu (MHK) 2018 - 2019 Sezonu Yaz Semineri'nin ikinci etabı olan SLH ve SLYH seminerinde ikinci gün tamamlandı.
7.08.2018 TFF 1.Lig
Rosetti, TFF'deki görevinden ayrıldı
Rosetti, TFF'deki görevinden ayrıldı TFF'den yapılan açıklamada, Rosetti'nin, Pierluigi Collina'nın yerine UEFA Hakem Komitesi Başkanlığı'na getirilmesi nedeniyle 2 yıldan bu yana sürdürdüğü MHK Danışmanlığı görevinden ayrıldığı ifade edildi.
6.08.2018 Süper Lig
MHK Yaz Semineri tamamlandı
MHK Yaz Semineri tamamlandı Sapanca'da gerçekleştirilen organizasyonda A klasman hakem ve yardımcı hakem semineri sona erdi.
4.08.2018 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Yusuf Namoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yusuf namoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.