Yılmaz Güney

Yılmaz Güney

Son dakika Yılmaz Güney haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yılmaz Güney ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yılmaz Güney haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yılmaz Güney

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yılmaz güney gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.249 yılmaz güney haberi bulunmuştur. Tüm yılmaz güney haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yılmaz Güney'in daha önce görülmemiş fotoğrafı ortaya çıktı!
Yılmaz Güney'in daha önce görülmemiş fotoğrafı ortaya çıktı! 40 yıl önce hayata veda eden yönetmen, senarist Yılmaz Güney'e ait görülmemiş bir fotoğraf ortaya çıktı. Paris'te çekildiği belirtilen bu fotoğraf, Güney'in son fotoğrafı olabilir.
25.04.2024 Magazin
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına alınan Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla şehre renk katmaya devam ediyor. Adanalılar ve civar kentlerden gelenler, kendilerine günlük rotalar çizerek, şehrin dört bir yanına yayılan etkinlikleri ziyaret ediyor.
17.04.2024 Adana
Yeşilçam'ın efsane oyuncularındna Hikmet Taşdemir hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın efsane oyuncularındna Hikmet Taşdemir hayatını kaybetti Türk Sineması'nın kötü adamı Hikmet Taşdemir, bir süredir tedavi gördüğü Tekirdağ Namık Kemal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 82 yaşında hayatını kaybetti.
25.01.2024 Magazin
Bu balın kilosu 2 bin 500 liradan satılıyor
Bu balın kilosu 2 bin 500 liradan satılıyor Batman’da 3 bin rakımlı Mereto Dağı'nın eteklerinde tamamen doğal şekilde üretilen Sason balı yurt dışından ve yurt içinden 2 bin 500 liraya kadar alıcı buluyor.
10.10.2023 Yaşam
Yılmaz Güney kavgası yeniden alevlendi! "Kimsenin haddi değil"
Yılmaz Güney kavgası yeniden alevlendi! "Kimsenin haddi değil" 1984 yılında vefat eden oyuncu, senarist ve yönetmen Yılmaz Güney, son dönemde Kanal D dizisi 'Dilek Taşı' ile gündemde. Farah Zeynep Abdullah geçtiğimiz günlerde Yılmaz Güney için “Sinemamızın en iyi yürüyen, kadın döven, şiddet türleri açısından zengin ve etkili silah kullanan erkeği” demişti. Türk sinemasının usta isimlerinden Nur Sürer, geçtiğimiz günlerde Farah Zeynep Abdullah’ın, Yılmaz Güney hakkındaki sözlerine sert tepki gösterdi.
10.10.2023 Magazin
Dilek Taşı Yılmaz’ı kim oynuyor, Dilek Taşı’ndaki Yılmaz abi Yılmaz Güney mi?
Dilek Taşı Yılmaz’ı kim oynuyor, Dilek Taşı’ndaki Yılmaz abi Yılmaz Güney mi? Dilek Taşı yeni sezonun en çok konuşulan yapıları arasına girdi. Kanal D’nin yeni sezon dizisi Dilek Taşı geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile reyting rekorları kırdı. Dilek Taşı dizisi izleyicileri dizi ile en çok Yılmaz karakterinin kim olduğunu merak etti. Yılmaz abi karakterinin Yılmaz Güney olabileceği iddiaları gündeme gelince, “Dilek Taşı Yılmaz’ı kim oynuyor, Dilek Taşı’ndaki Yılmaz abi Yılmaz Güney mi?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
12.09.2023 Televizyon
Dilek Taşı’nda büyük heyecan: Mustafa’yı ziyaret eden Yılmaz, Yılmaz Güney mi?
Dilek Taşı’nda büyük heyecan: Mustafa’yı ziyaret eden Yılmaz, Yılmaz Güney mi? İlk bölümüyle dün akşamın en çok izlenen dizisi olan Dilek Taşı, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Diziye dair en çok konuşulan detaylardan birisi ise "Sen bana Yılmaz Abi de, ben sana Mustafa kardeş... Belki seni kızına da kavuştururuz..." repliğine imza atan karakter oldu. İşte dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmayan o tarihi ‘detay’ ve duygu yüklü bölümün perde arkası…
8.09.2023 Televizyon
Yıldız Tezcan hayatını kaybetti
Yıldız Tezcan hayatını kaybetti "Orda Bir Köy Var Uzakta" adlı çocuk şarkısını yorumlamasıyla bilinen sanatçı Yıldız Tezcan hayatını kaybetti.
8.06.2023 Magazin
'Çirkin Kral'ın hayatı film oluyor!
'Çirkin Kral'ın hayatı film oluyor! Ünlü organizatör Ahmet San, Yılmaz Güney’in hayatını beyazperdeye yansıtacak. Bir yıla yakındır bu film için çalışmalarını sürdüren San, Türk sinemasının ‘Çirkin Kral’ının hikâyesini uluslararası bir ekiple anlatacak. Fatoş Güney’in kitabından uyarlanacak film, 2024’te vizyona girecek.
9.04.2023 Magazin
Aydemir Akbaş kanser mi, ne kanseri? Aydemir Akbaş kaç yaşında, nereli, kimdir, sağlık durumu nasıl?
Aydemir Akbaş kanser mi, ne kanseri? Aydemir Akbaş kaç yaşında, nereli, kimdir, sağlık durumu nasıl? Aydemir Akbaş kanser olduğunu duyurdu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Akbaş "Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam" dedi. Peki, Aydemir Akbaş ne kanseri, Aydemir Akbaş kimdir, nereli, kaç yaşında?
25.01.2023 Magazin
Sibel Can'dan Darülaceze’ye anlamlı ziyaret!
Sibel Can'dan Darülaceze’ye anlamlı ziyaret! Sibel Can, Darülaceze Başkanlığı’nı ziyaret etti. Sanatçıyı Darülaceze’de kalan 1968 Türkiye Güzeli Sevgi Can Danlı, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ve kurum çalışanları ellerinde çiçeklerle karşıladı.
14.11.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu?
İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi. Yalıkavak'tan evine doğru giderken aracı şarampole yuvarlanan İbrahim Tatlıses sıkıştığı araçtan çıkarıldı ve hastaneye götürüldü. Kaza haberinin ardından İbrahim Tatlıses ile ilgili aramalar arttı. Peki, İbrahim Tatlıses kaç yaşında, nereli, kimdir, kaç kez evlendi? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses’in çocukları ve diğer merak edilenler…
25.08.2022 Televizyon
Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney hangi film ve dizilerde oynadı? İşte hastalığı, biyografisi ve gençliği…
Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney hangi film ve dizilerde oynadı? İşte hastalığı, biyografisi ve gençliği… Ali Güney hayatını kaybetti. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Yeşilçam oyuncularından Ali Güney’in vefat ettiğini duyurdu. Yeşilçam'da kötü adam rolleriyle karşımıza çıkan Ali Güney, Yılmaz Güney’in bakışları ve ses tonundan çok etkilenerek sinemaya atıldı. Oyunculuğu dışında yapımcı ve senarist kimliğiyle de karşımıza çıkan Güney 3 gün önce hastaneye kaldırılmıştı. Peki, Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney oynadığı filmler, diziler, hastalığı ve gençliği…
24.08.2022 Magazin
Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? Civan Canova biyografisi!
Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? Civan Canova biyografisi! Televizyon dizilerindeki rolleri ile tanınan usta oyuncu Civan Canova hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun yakın zamanda akciğerinde kitle tespit edilmişti. Usta oyuncunun ölümü sanat dünyasını yasa boğdu. Peki, Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? İşte Civan Canova’nın oynadığı dizi ve filmler!
20.08.2022 Ünlüler Dünyası
Cüneyt Arkın’ın cenaze töreni ne zaman, cenazesi hangi camiden kalkacak? Cüneyt Arkın nereye defnedilecek? İşte cenaze programı
Cüneyt Arkın’ın cenaze töreni ne zaman, cenazesi hangi camiden kalkacak? Cüneyt Arkın nereye defnedilecek? İşte cenaze programı Yaşilcam’ın usta oyuncu Cüneyt Arkın dün gece saatlerinde rahatsızlandı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Peki, Cüneyt Arkın’ın cenaze töreni ne zaman, Cüneyt Arkın nereye defnedilecek?
28.06.2022 Magazin
Cüneyt Arkın doktorluk yaptı mı, branşı nedir? Cüneyt Arkın ne doktoru idi?
Cüneyt Arkın doktorluk yaptı mı, branşı nedir? Cüneyt Arkın ne doktoru idi? Cüneyt Arkın ne doktoru idi, Cüneyt Arkın doktorluk branşı nedir? Türk sinemasının efsane isimlerinden Cüneyt Arkın, 85 yaşında hayatını kaybetti. Usta ismin vefatı tüm Türkiye'yi yasa boğarken hayatı ve doktorluk yapıp yapmadığı merak edildi. Peki, Cüneyt Arkın doktorluk yaptı mı, branşı nedir?
28.06.2022 Magazin
Cüneyt Arkın’ın ölüm nedeni ne? Cüneyt Arkın kimdir? Cüneyt Arkın oğulları kim? Ünlü oyuncu Cüneyt Arkın vefat etti!
Cüneyt Arkın’ın ölüm nedeni ne? Cüneyt Arkın kimdir? Cüneyt Arkın oğulları kim? Ünlü oyuncu Cüneyt Arkın vefat etti! Türk Sineması’nın önemli oyuncularından Cüneyt Arkın hayatını kaybetti. 85 yaşındaki usta oyuncu Cüneyt Arkın dün gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş, Ulus’ta bulunan özel bir hastanede tedavi altına alındı. Kaldırıldığı hastaneden Cünet Arkın’ın ölüm nedeni ile ilgili de açıklama yapıldı. Peki, Cüneyt Arkın’ın ölüm nedeni ne? Cüneyt Arkın kimdir? Cüneyt Arkın oğulları kim? Cüneyt Arkın neden öldü, hastalığı neydi? İşte detaylar…
28.06.2022 Ünlüler Dünyası
Cüneyt Arkın kimdir? Cüneyt Arkın kaç yaşında? Cüneyt Arkın’ın hayatı!
Cüneyt Arkın kimdir? Cüneyt Arkın kaç yaşında? Cüneyt Arkın’ın hayatı! Yeşilçam’ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın hayatını kaybetti. Gerçek adı Fahrettin Cüreklibatır olan Cüneyt Arkın Türk Sinemasında pek çok filmin başrolündeydi. Peki, Cüneyt Arkın kimdir? Cüneyt Arkın kaç yaşında? Cüneyt Arkın’ın gerçek adı ne? Cüneyt Arkın’ın hayatı!
28.06.2022 Gündem
CHP lideri Kılıçdaroğlu: CHP'li olmak sıradan bir olay değildir
CHP lideri Kılıçdaroğlu: CHP'li olmak sıradan bir olay değildir İzmir'de 'Üye Katılım Töreni'nde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "CHP'ye katılmak yeni sorumluluklar üstlenmek demektir. Artık CHP üyesi sıradan bir kişi değildir. CHP'li partisini, halkı bilecek. Her sorunun nasıl çözüleceğini büyük bir sabır, dikkat ve bilgiyle karşısına aktaracak. CHP'li olmak sıradan bir olay değildir. CHP'li olmak Mustafa Kemal ve arkadaşlarının verdiği Kurtuluş Savaşı'nın, bağımsızlığın arkasında durmak demektir" dedi.
18.06.2022 Siyaset
Mahmut Çağlar kimdir, kaç yaşında, nereli? Sıfır Bir oyuncusu Mahmut Ç neden tutuklandı?
Mahmut Çağlar kimdir, kaç yaşında, nereli? Sıfır Bir oyuncusu Mahmut Ç neden tutuklandı? "Sıfır Bir" dizisinin oyuncusu Mahmut Çağlar Adana'da sokak ortasında silahla dehşet saçtı. Fenomen internet dizisi Adana Sıfır Bir'in oyuncusu Mahmut Ç. 2 kişiyi sokak ortasında vurdu. Gözaltına alınan genç oyuncu emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf etti. Mahmut Çağlar kimdir, kaç yaşında, nereli?
27.05.2022 Televizyon
Agah Özgüç öldü mü? Yazar Agah Özgüç kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Agah Özgüç öldü mü? Yazar Agah Özgüç kimdir, kaç yaşında ve nereli? Agah Özgüç kimdir, öldü mü? Türk sinemasının muhteşem arşivcisi, saygın eleştirmeni, yazar Agah Özgüç, 90 yaşında hayata veda etti.
28.04.2022 Televizyon
Korkusuz Korkak'ın 'Gaddar Kerim'i Hikmet Taşdemir'den Cüneyt Arkın'a sitem: Kırgınım
Korkusuz Korkak'ın 'Gaddar Kerim'i Hikmet Taşdemir'den Cüneyt Arkın'a sitem: Kırgınım Yeşilçam'ın 'kötü adam'ı Hikmet Taşdemir, sinema sektöründe kendilerine saygı gösterilmediğini ifade etti. Taşdemir "Yeşilçam oyuncularına ve yönetmenlerine vefasızlık yapılıyor" dedi.
9.04.2022 Magazin
Müşerref Akay kimdir? İşte Müşerref Akay’ın biyografisi!
Müşerref Akay kimdir? İşte Müşerref Akay’ın biyografisi! Müşerref Akay katıldığı televizyon programlarıyla gündeme geliyor. Alişan ile Hayata Gülümse programının bugünkü konuğu Müşerref Akay. Programın takipçileri de Müşerref Akay’ın hayatını merak ediyor. Peki, Müşerref Akay kimdir? Müşerref Akay kaç yaşında ve nereli? Müşerref Akay’ın eşi kim? Müşerref Akay’ın çocuğu var mı? İşte Müşerref Akay’ın hayatı!
16.02.2022 Magazin
Kar yağışı nedeniyle zincirleme trafik kazası! 36 araç birbirine girdi!
Kar yağışı nedeniyle zincirleme trafik kazası! 36 araç birbirine girdi! Kar yağışının etkili olduğu Düzce'de TIR ve otomobillerin karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazaya 36 aracın karıştığı ve yaralıların olduğu öğrenildi. Kaza anında orada bulunan CNN Türk editörü Esra Emral, "Her şey gözümün önünde yaşandı." dedi.
23.01.2022 Gündem
İbrahim Tatlıses kalp krizi geçirdi mi?
İbrahim Tatlıses kalp krizi geçirdi mi? İbrahim Tatlıses kalp krizi geçirdi haberleri çıktı. Ünlü türkücünün yakın dostu Mehmet Ali Erbil bu haberleri yalanladı.
16.06.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yılmaz Güney ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yılmaz güney haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.