Yılan Balığı

Yılan Balığı

Son dakika yılan balığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yılan balığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yılan balığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yılan Balığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yılan balığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 41 yılan balığı haberi bulunmuştur. Tüm yılan balığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ege'de 'canavar' yakalandı! Tam 1.5 metre...
Ege'de 'canavar' yakalandı! Tam 1.5 metre... Çanakkale Boğazı'nda 'yılan balığı' olarak anılan 1,5 metre uzunluğundaki mıgri avlandı. 10 kilogram ağırlığındaki balığın kilosu 20 TL'den satılıyor.
13.04.2021 Yaşam
Yılan balığı avcılığı ile ilgili yeni düzenleme...
Yılan balığı avcılığı ile ilgili yeni düzenleme... Yılan balığı avcılığı ile ilgili yeni düzenleme yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile yılan balığı avcılığı "izin belgesi" almış balıkçı gemilerince yapılacak.
27.03.2021 Gündem
'Yılan kurdu balığı' Çanakkale Boğazı'nda görüntülendi
'Yılan kurdu balığı' Çanakkale Boğazı'nda görüntülendi Prof. Dr. Tunçer, "Kızıldeniz'den denizlerimize giren, Doğu Akdeniz'den, önce Akdeniz'e, oradan Ege'ye, oradan da Marmara'ya göç eden balıklardan biri olmuştur. " dedi.
24.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Antalya'da şok eden anlar! Yağmur ve fırtına hayatı felç etti...
Antalya'da şok eden anlar! Yağmur ve fırtına hayatı felç etti... Antalya'da dün akşam saatlerinde başlayan yağış, gece saatlerde kuvvetli rüzgarla birlikte etkili oldu. Hızı 90 kilometreyi bulan fırtına Antalya Havalimanı'na uçakların inişine engel oldu. Bazı uçaklar geri dönerek Konya ve Esenboğa'ya iniş yaptı. Fırtına, çok sayıda ağacı devirdi. Yağmur ve fırtına hayatı olumsuz etkilemeye bugün de devam ediyor. Fırtınanın etkisi ile Konyaaltı Caddesi'ndeki sahil şeridi, dev dalgalara teslim oldu. Boyu zaman zaman 10 metreyi aşan dalgalar, sahil şeridini adeta döverken dalgaları izlemeye gelen bir kadın dalganın etkisiyle yola savruldu. Konyaaltı sahiline 60 metre mesafedeki bir sitenin 3'üncü katında oturan Kadriye Bahadır ise balkonunda gördüğü yılan balığı ile şaşkına döndü.
27.01.2021 Gündem
Başvurana nakit ödeme yapılıyor! Son gün...
Başvurana nakit ödeme yapılıyor! Son gün... Yüzlerce kişiyi sevindiren haber. Destek kapsamına alındı. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Ödeme alabilmek için müracat edilmesi gerekiyor. Su ürünleri desteklerinden yararlanmak isteyen yetiştiriciler, 25 Aralık'a kadar başvuru yapabilecek.
1.12.2020 Ekonomi
Aldığı haberle gözyaşlarına boğuldu!
Aldığı haberle gözyaşlarına boğuldu! MasterChef Türkiye, dün akşam eleme bölümüyle ekrana geldi. Elemeye kalan Yasin; Ekin, Alican ve Mustafa arasında elenmediğini öğrenince hüngür hüngür ağladı.
15.11.2019 Magazin
Yılanbaş balığı alarmı: Gördüğünüz yerde öldürüp dondurun!
Yılanbaş balığı alarmı: Gördüğünüz yerde öldürüp dondurun! ABD'nin Georgia eyaletinde geçen hafta, karada da yaşayabilen bir tatlı su balığı türünün yıllar sonra yeniden görülmesi endişeye neden oldu.
19.10.2019 Dünya
Büyük keşif... 860 volt elektrik üretebiliyor
Büyük keşif... 860 volt elektrik üretebiliyor Amazon havzasında, biri 860 voltluk elektrik şoku üretebilen iki elektrikli yılan balığı türü keşfedildi. Şimdiye kadar, pilin mucidi Alessandro Volta'ya ilham kaynağı olan elektrikli yılan balıklarının tek bir türü (Electrophorus electricus) olduğu düşünülüyordu.
11.09.2019 Dünya
Okyanusu aştı, Antalya'da yakalandı!
Okyanusu aştı, Antalya'da yakalandı! Antalyalı amatör balıkçılar, ilk kez asıl yaşam alanı Atlantik Okyanusu olan eğerli yılan balığı yakaladı.
12.07.2019 Yaşam
Görenler şoke oldu! Tam 3 metre boyunda...
Görenler şoke oldu! Tam 3 metre boyunda... Marmara Denizi Avşa adası açıklarında balıkçı ağlarına takılan dev yılan balığı, görenleri hayrete düşürdü. 41 kilo ağırlığında olan dev yılan balığı tam 3 metre boyunda.
21.03.2019 Yaşam
Oltayı çekmek için yarım saat uğraştı! 1,5 metrelik...
Oltayı çekmek için yarım saat uğraştı! 1,5 metrelik... Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde bir vatandaş oltasına takılan 1,5 metre uzunluğunda ve 5 kilogram ağırlığındaki yılan balığını çekebilmek için uzun süre uğraştı. Genç adam balığı konu komşuyla birlikte yiyeceklerini söyledi.
15.10.2018 Yaşam
Herkes şoka girdi! Anüsünden yılan balığı çıktı
Herkes şoka girdi! Anüsünden yılan balığı çıktı Çin'de, karın ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılan bir adamın içinden yılan balığı çıktı.
18.11.2017 Dünya
Gebelere 'balık tüketin' önerisi!
Gebelere 'balık tüketin' önerisi! Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Gülnihal Hazar, balık yağı ve balık tüketiminin gebelikten kaynaklanan hipertansiyonu, düşük veya prematüre doğumu önlediğini ve doğum kilosunu arttırdığını belirtti.
14.11.2017 Sağlık
Diyarbakır'da korkunç manzara!
Diyarbakır'da korkunç manzara! Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde bulunan Gözegöl Göleti'nin suyunun çekilmesiyle birlikte balık ölümleri baş gösterdi
12.09.2017 Yaşam
Bulutların üstünde damak çatlatan lezzetler
Bulutların üstünde damak çatlatan lezzetler Dünyanın etrafını uçakla 17 kez dolaşan, havayollarının ikramlarını konu alan inflightfeed.com sitesinin de sahibi olan yazar Nik Loukas’ın hazırladığı “en iyi yemek sunan havayolları” listesinde THY’yi dünyanın en lezzetlisi seçti.
8.04.2017 Arşiv
Tatilde talep patladı
Tatilde talep patladı Muğla’da Mavi Tur ve Dalyan kanalı tekne turundan sonra son yıllarda en yoğun ilgiyi gören Gökova Körfezi kenarındaki Ula’nın ‘Sakin Kent’ unvanlı Akyaka Mahallesi Azmak tekne turları, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde yerli turistin adeta akınına uğradı.
11.07.2016 Ekonomi
Karşı kıyıdan beş ada lokanta!
Karşı kıyıdan beş ada lokanta! Ufuk Kaan Altın’ın "Merhaba Cancağızım/Ya sou vre!" isimli kitabı gastronomi temelli bir eser...
7.07.2016 Arşiv
Sapanca Gölü için korkutan uyarı!
Sapanca Gölü için korkutan uyarı! SAPANCA Gölü Sulak alanı alt havzasında Orman ve su İşleri Müdürlüğü Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından yapılan Sapanca Gölü biyolojik çesitlilik, arazi ve literatür çalışmaları tamamlandı. Göl sulak alanı ve gölün bulunduğu havzanın yoğun baskı altında olmasına rağmen hala doğal yapısını koruduğu, su kodunun 28 metreye düşmesi halinde gölün yüzde 7.5 oranında küçüleceği, doğal hayatın yok olacağı ve gölün bataklık haline dönüşeceği belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Yılanlı dondurmaya ne dersiniz?!
Yılanlı dondurmaya ne dersiniz?! Sarımsaklı, kaz ciğerli, ahtapotlu dondurma varmış; "Bir de yılanlı yapalım" demişler!
13.02.2014 Yaşam
Yüzme bilmeden okyanusta 60 saat
Yüzme bilmeden okyanusta 60 saat Tayvan'da yüzme bilmeyen bir adam, 60 saat boyunca okyanus sularında hayatta kalmayı başardı...
8.01.2014 Arşiv
‘Deprem habercisi’
‘Deprem habercisi’ California kıyılarına 1 hafta içinde 2 dev yılan balığı vurdu
22.10.2013 Yaşam
Bunu da gördük...
Bunu da gördük... Porno bağımlısı adam öyle bir şey yaptı ki...
10.04.2013 Arşiv
Kobrayla tehlikeli dakikalar!
Kobrayla tehlikeli dakikalar! Dünyanın en zehirli kobrasıyla bakın ne yaptı
2.01.2013 Yaşam
48 saatte Oslo
48 saatte Oslo Geçen hafta dünyanın gözlerinin Breivnik yargılanmasına çevrili olduğu Norveç"in başkenti Oslo’daydım...
4.05.2012 Arşiv
Uzmanlar şaşırıp kaldı
Uzmanlar şaşırıp kaldı Uzmanlar evlerin arasındaki obruğa gerçekleştirdikleri dalışta unmadıkları birşeyle karşılatı...
27.04.2012 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yılan Balığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yılan balığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.