Yayıncı Kuruluş

Yayıncı Kuruluş

Son dakika Yayıncı Kuruluş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yayıncı Kuruluş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yayıncı Kuruluş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yayıncı Kuruluş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yayıncı kuruluş gelişmeleri de dahil olmak üzere 629 yayıncı kuruluş haberi bulunmuştur. Tüm yayıncı kuruluş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF'nin yayınladığı hakem toplantısının kayıtlarına değinen Timur, Fenerbahçe'ye de yüklendi.
26.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir?
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir? Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe'nin Pendikspor'u 4-1 yendiği maç sonrasında birçok pozisyon kamuoyunda tartışılmıştı. Ezeli rakip Galatasaray, Fenerbahçe ve Mert Hakan Yandaş hakkında açıklamalarda bulundu.
11.03.2024 Futbol
Süper Lig'in yayın ihalesi sonuçlandı! İşte ödenecek rakam
Süper Lig'in yayın ihalesi sonuçlandı! İşte ödenecek rakam Trendyol Süper Lig'de 29 Şubat'ta iptal edilen yayın ihalesinde olumlu gelişme yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu yayın ihale komisyonu son yapılan teklifi kabul etti, rakam belli oldu.
2.03.2024 Süper Lig
TFF açıkladı! Süper Lig naklen yayın ihalesiyle ilgili flaş gelişme
TFF açıkladı! Süper Lig naklen yayın ihalesiyle ilgili flaş gelişme TFF Süper Lig ve TFF 1. Lig Müsabakaları Yayın Haklarının devrine ilişkin ihalenin 29.02.2024 tarihine kadar tamamlanması hedeflenmişti ama ihale iptal edildi.
29.02.2024 Fenerbahçe
TFF'den Süper Lig için otomatik ofsayt sistemi açıklaması
TFF'den Süper Lig için otomatik ofsayt sistemi açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu, ikinci yarıdan itibaren yarı otomatik ofsayt sisteminin Türkiye’de de kullanılacağını açıkladı.
12.01.2024 Süper Lig
Hatayspor - Galatasaray maçındaki penaltı kararı sonrası eski hakem sert çıktı! 'VAR neden müdahale etmiyor?'
Hatayspor - Galatasaray maçındaki penaltı kararı sonrası eski hakem sert çıktı! 'VAR neden müdahale etmiyor?' Hatayspor - Galatasaray maçının tartışmalı kararlarını beIN Sports'un hakem programında eski hakemler değerlendirdi. Yayıncı kuruluş ekranlarında yayına gelen beIN Trio'da Deniz Çoban, Bülent Yıldırım ve Bahattin Duran çarpıcı yorumlarda bulundu.
12.11.2023 Şampiy10
Tartışmalı pozisyonlar Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçına damga vurdu! Karşılaşma için olay iddia: Hakemleri yanlış yönlendiriyor, o günden beri penaltı verilmiyor!
Tartışmalı pozisyonlar Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçına damga vurdu! Karşılaşma için olay iddia: Hakemleri yanlış yönlendiriyor, o günden beri penaltı verilmiyor! Fenerbahçe Süper Lig'in 7. haftasında sahasında konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 5-0 yenilgiye uğrattı. Kadıköy'deki mücadeleye hakem kararları damga vurdu. Süper Lig'in eski hakemleri, yayıncı kuruluş beIN SPORTS'un Trio isimli programında canlı yayında tartışmalı kararları yorumladı. İşte Fenerbahçe cephesinin penaltı beklediği pozisyonlara ve iptal edilen gole ilişkin yorumlar...
2.10.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'dan sol bek bombası! Dembele, Zapata ve Jovic derken yıldız isim imza atıyor
Galatasaray'dan sol bek bombası! Dembele, Zapata ve Jovic derken yıldız isim imza atıyor Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi. Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray aradığı sol beki buldu. Yayıncı kuruluş, sarı-kırmızılıların transferi yakın zamanda açıklayabileceğini öne sürdü. İşte detaylar...
28.06.2023 Galatasaray
Güntekin Onay ve Emre Aşık bile bu açıklamaya tepki gösterdi
Güntekin Onay ve Emre Aşık bile bu açıklamaya tepki gösterdi Galatasaray derbisi öncesi "Bu lig bu sene birçok şaibeyle dolu. Hak edilen bir şampiyonluk olduğunu düşünmüyorum." açıklamaları yapan İsmail Yüksek, yayıncı kuruluş yorumcularından Güntekin Onay ve Emre Aşın'ın tepkisini çekti.
4.06.2023 Fenerbahçe
Güntekin Onay'dan olay yaratan şampiyonluk yorumu: Enkaz
Güntekin Onay'dan olay yaratan şampiyonluk yorumu: Enkaz Galatasaray'ın Ankaragücü'nü deplasmanda 4-1 yenmesinin ardından 23.şampiyonluğunu ilan eden Sarı Kırmızılılarda kutlamalar tüm hızıyla devam ederken, mücadelenin ardından yayıncı kuruluş yorumcularından Güntekin Onay'ın 'şampiyonluk' sözleri oldukça dikkat çekti.
30.05.2023 Galatasaray
Kasımpaşa maçı sonrasında gündemde yer alan iddialar üzerine Galatasaray'dan Lale Orta açıklaması
Kasımpaşa maçı sonrasında gündemde yer alan iddialar üzerine Galatasaray'dan Lale Orta açıklaması Galatasaray Kulübü, Kasımpaşa maçı sonrasında gündemde yer alan iddialar üzerine açıklama yaptı.
18.03.2023 Galatasaray
Okan Buruk da bahsetmişti! Lale Orta'dan 'yayıncı kuruluşa baskı' açıklaması
Okan Buruk da bahsetmişti! Lale Orta'dan 'yayıncı kuruluşa baskı' açıklaması MHK Başkanı Lale Orta hakkında ortaya atılan iddialara yazılı bir açıklamayla cevap verdi.
18.03.2023 Süper Lig
Okan Buruk: Rekor kırdık diye galibiyet serisini bitirmek istemiyoruz
Okan Buruk: Rekor kırdık diye galibiyet serisini bitirmek istemiyoruz Galatasaray'ın başarılı teknik direktörü Okan Buruk yayıncı kuruluş beIN Sports'a çok önemli açıklamalarda bulundu ve "Rekor kırdık diye galibiyet serisini bitirmek istemiyoruz" ifadelerini kullandı.
14.03.2023 Galatasaray
Süper Lig’de önümüzdeki iki hafta maçlar şifresiz yayınlanacak
Süper Lig’de önümüzdeki iki hafta maçlar şifresiz yayınlanacak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig'in bundan sonraki iki haftasının şifresiz yayınlanacağını açıkladı.
1.03.2023 Süper Lig
UEFA Avrupa Ligi kura çekimi canlı yayın izle! Avrupa Ligi kura çekimi canlı yayınlanıyor mu, hangi kanalda?
UEFA Avrupa Ligi kura çekimi canlı yayın izle! Avrupa Ligi kura çekimi canlı yayınlanıyor mu, hangi kanalda?  UEFA Avrupa Ligi kura çekimi başladı. UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nu 14 puanla lider tamamlayarak Son 16 biletini almıştı. Sarı Lacivertli ekibin muhtemel rakipleri belli olacak. UEFA Avrupa Ligi son 16 turu kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Avrupa Ligi kura çekimi canlı yayınlanıyor mu? UEFA Avrupa Ligi kura çekimi canlı yayın izle detayları... 
24.02.2023 Şampiy10
Hatayspor ve Gaziantep FK ligden çekildi 6 çözüm maddesi TFF'nin masasına geldi
Hatayspor ve Gaziantep FK ligden çekildi 6 çözüm maddesi TFF'nin masasına geldi Hatayspor ve Gaziantep FK’nın hakları dondurulacak ve sezona 17 takımla devam edilecek. Peki bu iki kulüp gelecek sezon nasıl mücadele edecek? Onlar için ne yapılabilir? İşte kalem kalem çözüm maddeleri...
12.02.2023 Gaziantepspor
PFDK Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a ceza yağdırdı
PFDK Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a ceza yağdırdı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe'ye 348 bin 500 TL, Galatasaray'a 100 bin TL, Beşiktaş'a 425 bin TL, Kasımpaşa'ya 156 bin TL, Gaziantep FK'ya 334 bin TL, MKE Ankaragücü'ne 156 bin TL para cezası verdi. Kurul ayrıca, Antalyasporlu futbolcu Fernando Lucas Martins'e 2 resmi müsabakadan men cezası, Kasımpaşa'dan Serkan Reçber'e ise 1 resmi müsabakadan men cezası verdi.
19.01.2023 Süper Lig
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 'Yıldız' göndermesi
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 'Yıldız' göndermesi Galatasaraylı futbolcular, Fenerbahçe'nin beş yıldızlı logosuna tepki gösterdi.
8.01.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan Fenerbahçe’ye 'Yıldız' tepkisi
Galatasaray'dan Fenerbahçe’ye 'Yıldız' tepkisi Galatasaraylı futbolcuların, 3-0 kazandıkları Fenerbahçe derbisi sonrası sarı-lacivertli kulübün stadyumunun röportaj alanında 5 yıldızlı logo olması sebebiyle açıklama yapmadığı belirtildi.
8.01.2023 Süper Lig
Sosyal medya yıkılmıştı! VAR'daki Whatsapp sesi için flaş açıklama
Sosyal medya yıkılmıştı! VAR'daki Whatsapp sesi için flaş açıklama Gaziantep FK-Beşiktaş ve Sivasspor-Galatasaray maçlarının VAR Kayıtlarının açıklanmasının ardından arkadan gelen Whatsapp sesleri hakkında açıklamada bulunan yayıncı kuruluş "Whatsapp sesinin" kendilerinden kaynakladığını duyurdu
4.01.2023 Süper Lig
TFF, VAR kayıtlarını inceledi ve hakem hatası yapıldığını tespit etti
TFF, VAR kayıtlarını inceledi ve hakem hatası yapıldığını tespit etti Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada; "Gaziantep FK A.Ş. Beşiktaş A.Ş. ve Demir Grup Sivasspor - Galatasaray A.Ş. maçlarının VAR kayıtları incelenmiştir ve bahsi geçen maçlarda hakemlerin önemli hakem hatası yaptıkları tespit edilmiştir" denildi.
3.01.2023 Süper Lig
Neden kırmızı kart gösterdiği belli oldu! Hava topundan sonra ortaya çıktı...
Neden kırmızı kart gösterdiği belli oldu! Hava topundan sonra ortaya çıktı... Galatasaray - Gaziantep FK maçından sonra yayıncı kuruluş ekranlarında tartışmalı pozisyonlar hakkında yorumlarda bulunan eski hakemlerden Lale Orta, Deniz Çoban ve Bülent Yıldırım 'Abdülkerim Bardakcı'nın' kırmızı kartına ise ayrı bir parantez açtı. İşte 3 golün atıldığı 90 dakikanın ardından yapılan o analizler...
6.09.2022 Galatasaray
Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezonu ertelendi mi? Müge Anlı ne zaman başlıyor?
Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezonu ertelendi mi? Müge Anlı ne zaman başlıyor? Yayınlarına sezon arası veren Müge Anlı’nın yeni sezon tarihi merak ediliyor. 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programı, yeni bölümleriyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Daha önce sosyal medya hesaplarından yeni sezonunun başlayacağı tarihi duyuran Müge Anlı’nın programının ertelendiği haberleri gündemde. İzleyicinin büyük ilgiyle izlediği ve merakla beklediği 'Müge Anlı ile Tatlı Sert programında hangi konuların işleneceği de merak konusu. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezonu ertelendi mi? Müge Anlı ne zaman başlıyor? İşte Müge Anlı yeni sezon tarihi ile ilgili detaylar…
21.08.2022 Televizyon
Yayıncı kuruluş açıkladı! Marcao-Nelsson-Kerem hiçbiri değil! G.Saray'da kriz ve 2 ayrılık...
Yayıncı kuruluş açıkladı! Marcao-Nelsson-Kerem hiçbiri değil! G.Saray'da kriz ve 2 ayrılık... Dursun Özbek başkanlığında önce yeni teknik direktörünü ardından yapılacak transferlerini belirlemek için kolları sıvayan sarı kırmızılı yönetime yıldız futbolcudan şok bir istek geldi. Yayıncı kuruluştan Kutlu Akpınar'ın haberine göre; Fatih Terim döneminde transfer edilen 2 futbolcunun takımdan ayrılmak için gün saydığı anlaşıldı.
15.06.2022 Galatasaray
Flaş açıklama! 'Ben bu görevi uzun süre yapmak için gelmedim'
Flaş açıklama! 'Ben bu görevi uzun süre yapmak için gelmedim' Trabzonspor ve Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
25.05.2022 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Yayıncı Kuruluş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yayıncı kuruluş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.