Yayın İhalesi

Yayın İhalesi

Son dakika yayın ihalesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yayın ihalesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yayın ihalesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yayın İhalesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yayın ihalesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 210 yayın ihalesi haberi bulunmuştur. Tüm yayın ihalesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig'in yayın ihalesi sonuçlandı! İşte ödenecek rakam
Süper Lig'in yayın ihalesi sonuçlandı! İşte ödenecek rakam Trendyol Süper Lig'de 29 Şubat'ta iptal edilen yayın ihalesinde olumlu gelişme yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu yayın ihale komisyonu son yapılan teklifi kabul etti, rakam belli oldu.
2.03.2024 Süper Lig
TFF açıkladı! Süper Lig naklen yayın ihalesiyle ilgili flaş gelişme
TFF açıkladı! Süper Lig naklen yayın ihalesiyle ilgili flaş gelişme TFF Süper Lig ve TFF 1. Lig Müsabakaları Yayın Haklarının devrine ilişkin ihalenin 29.02.2024 tarihine kadar tamamlanması hedeflenmişti ama ihale iptal edildi.
29.02.2024 Fenerbahçe
TFF'den yayın ihalesi flaş açıklaması
TFF'den yayın ihalesi flaş açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu, yayın ihalesiyle ilgili açıklama yaptı.
14.02.2024 Futbol
TFF'den yayın ihalesi açıklaması
TFF'den yayın ihalesi açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği temsilcilerinin yer aldığı Yayın İhale Komisyonu, daha önce 26 Ocak 2024 saat 17.00 olarak belirlenen ihale dökümanlarının en son teslim alınma süresinin bir hafta uzatılarak 2 Şubat 2024 saat 17.00 olarak belirlenmesine karar verdi.
29.01.2024 Süper Lig
Türk takımlarının Avrupa maçları şifresiz yayınlanacak
Türk takımlarının Avrupa maçları şifresiz yayınlanacak UEFA’nın düzenlediği kupaların yayın haklarının el değiştirmesi spor yayıncılığında yeni bir dönemi başlatacak. 1974-94 yılları arasında da Avrupa kupalarının yayın haklarını elinde bulunduran ancak bazı maçları ekrana getiren TRT, 60 yıllık tarihinde ilk kez karşılaşmaların tümünü futbolseverlerle buluşturacak. Maçlar, TRT 1 ve TRT Spor’un yanı sıra dijital platform Tabii’den yayınlanacak.
27.01.2024 Süper Lig
TFF'den yayın ihalesiyle ilgili açıklama
TFF'den yayın ihalesiyle ilgili açıklama Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig maçlarının 3 sezonluk yayın hakları için ihale dökümanlarını alma sürecinin başladığını açıkladı.
3.01.2024 Futbol
TFF'den flaş play-off açıklaması
TFF'den flaş play-off açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yeni dönem yayın ihalesiyle ve yeni bir lig tasarımı önerisi ile ilgili detayları açıkladı.
30.11.2023 Süper Lig
'Artık beIN'e öfkeli değilim asıl sorun TFF'de'
'Artık beIN'e öfkeli değilim asıl sorun TFF'de' Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç "2016 yılında 500 milyon dolarlık ihale yaptık. Bugün rakam 100 milyon dolara indi. TFF'yi çıkarırsak 86 milyon dolara rakam indi" ifadelerini kullandı.
19.07.2023 Fenerbahçe
TFF,  Süper Lig ve 1. Lig'in yayıncı kuruluşunu açıkladı
TFF, Süper Lig ve 1. Lig'in yayıncı kuruluşunu açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2022-2023 futbol sezonu ve devam eden sezonlara ilişkin yayın ihalesini iptal edildiğini ve mevcut yayıncı Digiturk beIN MEDIA GROUP ile 2 yıllık uzatma sözleşmesi yapılmasına oy birliği ile karar verildiğini açıkladı.
23.06.2022 Futbol
Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı Mehmet Büyükekşi!
Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı Mehmet Büyükekşi! Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Seçimli ve Olağan Mali Genel Kurulu, Ankara'da gerçekleştirildi. Başvuru yapan 9 adayın 8'i yeterli delege imza sayısına ulaşamadı. Yeterli imza sayısına ulaşan Mehmet Büyükekşi Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçimine tek aday olarak girdi. Oy verme işleminin ardından Mehmet Büyükekşi TFF başkanı seçildi. Büyükekşi'nin yönetim kurulu listesi belli oldu. Eski yönetimden Hamit Altıntop, Ali Düşmez ve Alkın Kalkavan, yeni listede de yer alırken tarihte ilk kez kadın yönetici de TFF yönetimine yazıldı.
16.06.2022 Süper Lig
Flaş açıklama! 'Ben bu görevi uzun süre yapmak için gelmedim'
Flaş açıklama! 'Ben bu görevi uzun süre yapmak için gelmedim' Trabzonspor ve Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
25.05.2022 Trabzonspor
Ezeli rakipler transfer peşinde Galatasaray daha seçim derdinde!
Ezeli rakipler transfer peşinde Galatasaray daha seçim derdinde! Dün seçimlerin iptal olmasının ardından açıklamalarda bulunan Burak Elmas " Seçimlerin önünü açmak için istifa etmeye gerek yok. Galatasaray’da tartışılmaz denilen konuları tartıştırdık, üyelerimize birçok rakamları paylaştık. Bu birilerini rahatsız etti." ifadelerini kullandı.
30.04.2022 Galatasaray
"Tavrımız belli fazla para" dediler Fenerbahçe ile Galatasaray'ı kenetlendirdiler
"Tavrımız belli fazla para" dediler Fenerbahçe ile Galatasaray'ı kenetlendirdiler Kulüpler Birliği toplantısının ardından çok çarpıcı açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas "Kendi prestijimizi, ağırlığımızı bu birliğe emanet ediyoruz ama Kulüpler Birliği bizim adımızı kullanarak yaptığı işlerde bize haber bile verme zahmetinde bulunmuyor." ifadelerini kullandı.
22.03.2022 Süper Lig
Sadettin Saran'ın yayın ihalesi teklifleri ortaya çıktı! 5 pakete ödeyeceği tutar...
Sadettin Saran'ın yayın ihalesi teklifleri ortaya çıktı! 5 pakete ödeyeceği tutar... beIN Sports'un geri çekildiği Süper Lig yayın ihalesinde Saran Grup'un 5 paketlik teklifi ortaya çıktı. Paket 1-B, Paket 1-C, Paket 1-E, Paket 2 ve Paket 3 seçeneklerini masaya yatıran Saran Grup TFF'nin vereceği kararı beklemeye koyuldu.
14.03.2022 Süper Lig
Ahmet Ağaoğlu açıkladı: 800 bin Euro'dan 180 bin Euro'ya düştü!
Ahmet Ağaoğlu açıkladı: 800 bin Euro'dan 180 bin Euro'ya düştü! Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kulüp başkanlarıyla gerçekleştirdiği toplantının ardından açıklama yaptı. Yayın ihalesi hakkında da açıklamalarda bulunan Ağaoğlu, "Kulüplerimiz 3 sene içerisinde yüzde 80'e varan bir gelir kaybına uğradı. 3 puana verilen galibiyet ücreti 800 bin Euro'dan 180 bin Euro'ya düştü." ifadelerini kullandı.
10.03.2022 Şampiy10
Yayın ihalesinde de yoktu maçlarda da... Ali Koç'un nerede olduğu ortaya çıktı yeni teknik direktörle prensip anlaşmasına varıldı
Yayın ihalesinde de yoktu maçlarda da... Ali Koç'un nerede olduğu ortaya çıktı yeni teknik direktörle prensip anlaşmasına varıldı Yayın ihalesi toplantılarına katılmadığı gibi, maçlara da gelemeyen Ali Koç'un nerede olduğu ortaya çıktı. Başkan Koç'un yeni teknik direktörle prensip anlaşmasına vardığı belirtildi. İşte Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi...
1.03.2022 Fenerbahçe
Şansal Büyüka'dan Arda Turan hakkında olay yorum!
Şansal Büyüka'dan Arda Turan hakkında olay yorum! Ünlü futbol yorumcusu Şansal Büyüka yeni yayıncı kuruluşun ismini açıkladı Arda Turan olayıyla ilgili ise "Arda, Galatasaray takımının kaptanı olarak, şu travmatik günlerde dostluk ve dayanışma örneği verme adına, bu takımın kaptanı olarak keşke yeni hocası Torrent ile de böyle bir fotoğraf çektirmeyi aklına getirebilseydi." ifadelerini kullandı.
23.02.2022 Futbol
Karar çıkmadı son görüşme perşembe günü...
Karar çıkmadı son görüşme perşembe günü... Süper Lig yayın ihalesinde bugün kesin karar çıkmadı. Perşembe günü bir kez daha toplantı yapılacak. Karar önümüzdeki pazartesi verilecek.
21.02.2022 Futbol
2022 Süper Lig yayın ihalesi ne zaman? Süper Lig TV kurulacak mı? 2022 Süper Lig yayın ihalesine kimler teklif verdi? İşte detaylar…
2022 Süper Lig yayın ihalesi ne zaman? Süper Lig TV kurulacak mı? 2022 Süper Lig yayın ihalesine kimler teklif verdi? İşte detaylar… 2022-2023 sezonundan itibaren TFF Süper Lig ve TFF 1. Lig yayın hakları ihalesi sonucu bugün belli olacak. İhale Komisyonu yayın hakları için düzenlenen ihalenin sonucu duyurması bekleniyor. Tekliflerin yetersiz olması durumunda Süper Lig TV kurulabileceği belirtilmişti. Peki, 2022 Süper Lig yayın ihalesi ne zaman? Süper Lig TV kurulacak mı? 2022 Süper Lig yayın ihalesine kimler teklif verdi? İşte detaylar…
21.02.2022 Gündem
Süper Lig yayın ihalesi teklif edilen rakamlar belli oldu!
Süper Lig yayın ihalesi teklif edilen rakamlar belli oldu! Süper Lig'de yeni naklen yayın ihalesi süreci devam ediyor. Yayıncı kuruluşların ilk tekliflerini Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği kabul etmedi. Tüm paketler için iki kuruluş teklif verdi. beIN Sports ve Saran Medya'nın teklif ettiği rakamlar belli oldu.
17.02.2022 Süper Lig
Beklenen teklif gelmezse TFF'nin 'B' planı hazır! Süper Lig Televizyonu...
Beklenen teklif gelmezse TFF'nin 'B' planı hazır! Süper Lig Televizyonu... Yayın ihalesiyle ilgili açıklamalarda bulunan TFF Başkanı Nihat Özdemir "Kulüplerimize uygun, yeterli teklif gelmezse bir Süper Lig Televizyonu kurma alternatifimiz var." ifadelerini kullandı.
16.02.2022 Süper Lig
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yayın ihalesiyle ilgili açıklama
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yayın ihalesiyle ilgili açıklama Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden yayın ihalesi ile ilgili açıklama yaptı. TFF, yayın hakları için 14 firmanın toplam 15 teklif sunduğunu duyurdu.
14.02.2022 Şampiy10
Süper Lig ihalesi için sıraya girdiler! Tam 46 firma...
Süper Lig ihalesi için sıraya girdiler! Tam 46 firma... Türkiye Futbol Federasyonu, 2022-23 ve devam eden futbol sezonlarını kapsayan Süper Lig ve 1’inci Lig müsabakaları için düzenlenecek yayın ihalesinde 36 tanesi yurt dışından olmak üzere toplamda 46 firmanın şartnameyi aldığını açıkladı. Öte yandan ihale sonuçlarının 21 Şubat 2022 tarihinde sonuçlandırılması bekleniyor.
12.02.2022 Süper Lig
Yayıncı kuruluştan flaş karar! Kulüplere ret...
Yayıncı kuruluştan flaş karar! Kulüplere ret... Süper Lig yayın ihalesi mevcut yayıncı kuruluşla 2021-2022 sezonu sonunda sona eriyordu. Yeni yayın ihalesiyle bekleyiş de sürüyor. Tüm bunlar yaşanırken sıcak bir gelişme yaşandı.
20.01.2022 Süper Lig
Nihat Özdemir'den flaş yayın ihalesi açıklaması
Nihat Özdemir'den flaş yayın ihalesi açıklaması TFF Başkanı Nihat Özdemir "Yayın ihalesini aralık-ocak aylarında sonuçlandıracağız." ifadelerini kullandı.
27.10.2021 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Yayın İhalesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yayın ihalesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.