Whatsapp Android

Whatsapp Android

Son dakika WhatsApp android haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan WhatsApp android ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını WhatsApp android haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Whatsapp Android

haberleri sayfasında son dakika yaşanan whatsapp android gelişmeleri de dahil olmak üzere 331 whatsapp android haberi bulunmuştur. Tüm whatsapp android haberleri aşağıda listelenmiştir.
WhatsApp'ta yeni dönem! İlk kez olacak! Merakla beklenen özellikten ilk görüntü geldi ve...
WhatsApp'ta yeni dönem! İlk kez olacak! Merakla beklenen özellikten ilk görüntü geldi ve... WhatsApp kullanan herkesi yakından ilgilendiriyor. İlk kez olacak. WhatsApp, yeni bir özellik üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Nasıl görüneceği belli değildi. İlk görüntüler gelmeye başladı. WhatsApp gruplarında geçerli olacak. WhatsApp, önemli bir özelliği bünyesine eklemeye hazırlanıyor. Henüz geliştirme aşamasında olduğu için kullanıcılara açık değil. İşte detaylar...
5.04.2022 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp yeni özelliğini test ediyor! Ön izleme müjdesi...
WhatsApp yeni özelliğini test ediyor! Ön izleme müjdesi... WhatsApp, Android uygulamasının deneme sürümünde belge ön izleme özelliğini test etmeye başladı. Özelliğin, kullanıcıların paylaşılan belgenin ne olduğunu anlayabilmesini kolaylaştıracağı ifade edildi.
19.02.2022 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp, 'son görülme' özelliğini değiştiriyor
WhatsApp, 'son görülme' özelliğini değiştiriyor Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılarının en çok şikayet ettiği özellikler arasında yer alan 'son görülme'de değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. WhatsApp kullanıcıları, artık 'kara liste' oluşturarak, bu kişilerden son görülme zamanını gizleyebilecek.
7.09.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'a güncelleme geliyor! Artık...
WhatsApp'a güncelleme geliyor! Artık... Corona virüsten dolayı güvenlik bazında pek çok yenilik getiren WhatsApp, bu kez uzun zamandır beklenen özellikleri yayına vermek üzere.
9.04.2020 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ta parmak izi dönemi başladı
WhatsApp'ta parmak izi dönemi başladı WhatsApp'ın daha önce iOS platformunda aktif hale getirdiği parmak izi teknolojisi bu kez Android cihazlara da geldi.
1.11.2019 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'a bomba özellik! İşte ilk görüntü...
WhatsApp'a bomba özellik! İşte ilk görüntü... WhatsApp kullanıcılarını sevindirecek haber geldi ve merakla beklenen o özellik Beta kullanıcılarına sunuldu.
17.05.2019 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ta şoke eden hata!
WhatsApp'ta şoke eden hata! WhatsApp'ta beklenmedik bir hata ortaya çıktı. Sohbet sırasında birden fazla mesaj aldığınız anda gönderilen mesajın kim tarafından atıldığı bildirim ekranında gözükmüyor
4.04.2019 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp kararmaya başladı!
WhatsApp kararmaya başladı! Pek çok uygulama altında görmeye başladığımız karanlık mod şimdi de WhatsApp'a geliyor. Merakla beklenen özellik ilk olarak Android Beta uygulamasına eklendi.
27.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Yeni WhatsApp güncellemesi yayınlandı!
Yeni WhatsApp güncellemesi yayınlandı! Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni güncelleme ile beraber Android kullanıcılarının karşısına önemli değişiklerle çıktı.
13.02.2019 Bilim ve Teknoloji
Merakla beklenen özellik WhatsApp’ta!
Merakla beklenen özellik WhatsApp’ta! Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın merakla beklenen güncellenmesi yayınlandı.
17.12.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp Android kullanıcılarına müjde!
WhatsApp Android kullanıcılarına müjde! Günümüzün en popüler anlık mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, Android işletim sistemine uzun zamandır beklenen bir özelliği getiriyor.
4.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp bugün değişti! Artık birine mesaj yazarken
Whatsapp bugün değişti! Artık birine mesaj yazarken WhatsApp'ta gelen son yenilik sayesinde bir süre önce iOS sürümünde kullanılmaya başlanan bir özelliği artık android sürümünde de kullanılmaya başlanacak.
3.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Telefonunuz çökebilir! Sakın siyah noktaya dokunmayın
Telefonunuz çökebilir! Sakın siyah noktaya dokunmayın Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan siyah emoji hatası haberleri WhatsApp kullanıcılarını korkutmuştu. WhatsApp Android uygulaması çökmesine sebep olan siyah emoji veya siyah nokta hata şimdi de iPhone'lara sıçradı. iPhone'unuza gelen bir mesaj ile telefonunuz çökebilir.
10.05.2018 Bilim ve Teknoloji
Kullanıcıları sevindirecek özelliğini yayınladı
Kullanıcıları sevindirecek özelliğini yayınladı Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Android sürümüne kullanıcılarının oldukça işine yarayacak bir özellik ekledi.
16.04.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp önlem alıyor!
WhatsApp önlem alıyor! İstenmeyen mesajlara savaş açan WhatsApp yeni işlevini test etmeye başladı. Detaylar haberimizde.
4.03.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp para transferini getiriyor!
WhatsApp para transferini getiriyor! En çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp bu defa çok farklı bir yeniliği kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. WhatsApp‘ın uzun süredir sunmaya hazırlandığı API temelli ödeme yöntemi sonunda beta sürecine giriyor.
9.02.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp için yeni özellikler geliyor!
WhatsApp için yeni özellikler geliyor! Android 8.0 Oreo, WhatsApp için yeni özellikler sunmaya hazırlanıyor. WhatsApp, Android 8.0 Oreo’da Bildirim Kanalı’nı yayınladı ve bu özellik V2.18.18 beta sürümünde yer alıyor.
22.01.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp Business çıktı! WhatsApp Business nedir?
WhatsApp Business çıktı! WhatsApp Business nedir? WhatsApp tarafından bir süredir çıkarılması beklenen WhatsApp Business sonunda kullanıma sunuldu. Peki nedir WhatsApp Business? Detaylar haberimizde.
19.01.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp uzun yıllardır kullanılan özelliğini kaldırdı
WhatsApp uzun yıllardır kullanılan özelliğini kaldırdı WhatsApp adını hep yeniliklerle duyururken bu sefer yıllardır kullanılan 'tüm kişileri göster' özelliği kaldırıldı.
8.01.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp bu telefonlarda artık yok!
WhatsApp bu telefonlarda artık yok! WhatsApp yılbaşından itibaren bazı modellerde açılmamaya başladı. Daha önce de yapılan uyarından sonra bakın hangi modellerde WhatsApp çalışmıyor. Detaylar haberimizde.
2.01.2018 Bilim ve Teknoloji
Bu telefonlar Whatsapp'ı kullanamayacak!
Bu telefonlar Whatsapp'ı kullanamayacak! En çok kullanılan mesajlaşma programlarından olan Whatsapp 31 Aralık 2017 tarihinden itibaren bu telefonlardan kullanılamayacak. Whatsapp ile ilgili detaylar haberimizde.
19.12.2017 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp 4 yeni özellik ile güncellenecek!
Whatsapp 4 yeni özellik ile güncellenecek! Whatsapp en fazla kullanılan mesajlaşma platformu olma özelliğini sürdürüyor. Whatsapp ekibi kullanıcılar için çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Whatsapp'ın 4 yeni özellik getireceği konuşuluyor...
13.12.2017 Bilim ve Teknoloji
Android kullanıcılarına 4 özellik birden
Android kullanıcılarına 4 özellik birden Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma devi WhatsApp’ın, Android kullanıcıların 4 yeni müjdesi var. Yakın zamanda Android kullanıcılarının kullanımına sunmayı planladığı bu dört özellik sayesinde platform, daha kullanışlı bir hale gelecek.
12.12.2017 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp'a bir mavi tik daha!
Whatsapp'a bir mavi tik daha! Whatsapp'a gelecek yeni özellik herkesi şaşırttı. Twitter ve Facebook gibi sosyal medya mecralarında sıklıkla kullanılan onaylanmış hesap Whatsapp için de geliyor. Whatsapp'ın yeni özelliğine dair detaylar haberimizde...
2.08.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp yeni özelliği test ediyor!
WhatsApp yeni özelliği test ediyor! WhatsApp, ikonun üzerinde çıkan açılır pencere ile WhatsApp'ı açmadan daha hızlı sonuca ulaşabileceğiniz yeni özeliği duyurdu.
29.07.2017 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Whatsapp Android ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki whatsapp android haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.