Whatsapp İos

Whatsapp İos

Son dakika whatsapp ios haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan whatsapp ios ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını whatsapp ios haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Whatsapp İos

haberleri sayfasında son dakika yaşanan whatsapp ios gelişmeleri de dahil olmak üzere 262 whatsapp ios haberi bulunmuştur. Tüm whatsapp ios haberleri aşağıda listelenmiştir.
WhatsApp’tan hayal kırıklına uğratacak karar! Çileden çıkaran özellikle ilgili flaş gelişme
WhatsApp’tan hayal kırıklına uğratacak karar! Çileden çıkaran özellikle ilgili flaş gelişme Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılarını bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı. Herkes bekliyordu, gelen haber kimseyi memnun etmedi. 7 günlük detay, çileden çıkardı. Uygulamanın süre sınırı 1 saat, 8 dakika 16 saniye olan ‘Herkes için Sil’ özelliğini bir haftaya çıkarması bekleniyordu ama alınan bilgilere göre durum hiç de öyle değil. Konuyla ilgili WhatsApp’tan henüz bir açıklama yapılmadı.
2.02.2022 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ta yeni dönem! Tamamen değişti, ilk kez olacak! Yeni uygulama devreye girdi, artık mesajlarda...
WhatsApp'ta yeni dönem! Tamamen değişti, ilk kez olacak! Yeni uygulama devreye girdi, artık mesajlarda... WhatsApp kullanan herkesi yakından ilgilendiriyor. Tamamen değişti. Resmen devreye girdi. Yeni uygulama hayata geçti. Tüm mesajlar için geçerli. Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, iPhone kullanıcıları için önemli bir özelliği bünyesine ekledi. İşte detaylar...
26.01.2022 Bilim ve Teknoloji
Android'in ardından yeni WhatsApp tasarımı iOS için geliyor
Android'in ardından yeni WhatsApp tasarımı iOS için geliyor WhatsApp pek çok yeniliği içinde barındırsa da her yeniliği Android ve iOS tarafına hemen vermiyor. Bazen sırayla bazense de tek bir işletim sistemi için verdiği özelliklerle karşımıza çıkan WhatsApp, yeni renkleri ve tasarım değişikliğini Android’in ardından iOS’a da getiriyor.
2.10.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp yıllar sonra tablet uygulaması yazıyor
WhatsApp yıllar sonra tablet uygulaması yazıyor WhatsApp'ın tabletler için uygulama geliştirdiği ortaya çıktı. Android sürümü henüz ortada gözükmese de iOS kullanıcıları iPad'ler için geliştirilen uygulamanın beta versiyonunu kullanabilir.
23.08.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'a güncelleme geliyor! Artık...
WhatsApp'a güncelleme geliyor! Artık... Corona virüsten dolayı güvenlik bazında pek çok yenilik getiren WhatsApp, bu kez uzun zamandır beklenen özellikleri yayına vermek üzere.
9.04.2020 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp iOS güncellemesini aldı
WhatsApp iOS güncellemesini aldı WhatsApp, hem iOS hem de Android platformlarında karanlık temaya geçtiğimiz haftalarda kavuşmuştu. Bugün ise WhatsApp iOS 13 için bir güncelleme aldı.
2.04.2020 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp 1 Şubat itibarıyla bazı telefonlardan desteği kesiyor
WhatsApp 1 Şubat itibarıyla bazı telefonlardan desteği kesiyor WhatsApp, 1 Şubat 2020 itibarıyla destek vermeyi keseceği Android ve iOS işletim sistemi ile çalışan telefonları açıkladı.
28.01.2020 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp artık o telefonlarda kullanılamayacak
WhatsApp artık o telefonlarda kullanılamayacak WhatsApp, Windows işletim sistemli telefonlarda artık kullanılmayacak. Microsoft, Windows 10 Mobile güncellemelerine devam edecek ama WhatsApp uygulamasını 16 Aralık'tan itibaren mağazadan kaldıracak.
21.11.2019 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'tan 3 yeni özellik birden
WhatsApp'tan 3 yeni özellik birden Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp iOS uygulamasına 3 yeni özellik birden getirdi.
7.01.2019 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp iOS grup sohbetlerinde yeni dönem!
WhatsApp iOS grup sohbetlerinde yeni dönem! WhatsApp iOS için yeni özelliklerini test etmeye devam ediyor. Bugün gün yüzüne çıkartılan detaylara göre, WhatsApp iOS grup çağrıları için yeni tasarımını, Beta sürümü ile birlikte kullanıma sundu.
26.11.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'a iki yeni özellik birden
WhatsApp'a iki yeni özellik birden WhatsApp'a yeni özellikler geliyor. Bu kez WhatsApp; yakın zamanda iOS biyometrik giriş sistemleri için destek sunmaya başlayacak. Alfa sürümünde ortaya çıkan özellik ile sizden başka kimse WhatsApp uygulamasına giremeyecek.
24.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Flaş karar! WhatsApp kararıyor...
Flaş karar! WhatsApp kararıyor... Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'a merakla beklenen özellik sonunda geliyor.
23.10.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp iOS kullanıcılarına kötü haber!
WhatsApp iOS kullanıcılarına kötü haber! WhatsApp’ın dünya çapında böylesine büyük bir popülerliğe sahip olmasının ardında bazı önemli özellikler yatıyor. Bunlardan ilki uygulamanın tamamen reklamsız olması, ikincisi kullanıcılara uçtan uca şifreli mesaj gönderme imkanı sağlaması, üçüncü olaraksa ücretsiz olması. Şimdi bu üç ana özellikten biri olan reklamsız hizmet WhatsApp iOS kullanıcıları için değişiyor.
1.10.2018 Bilim ve Teknoloji
O iPhone'larda artık WhatsApp kullanılamayacak!
O iPhone'larda artık WhatsApp kullanılamayacak! WhatsApp bazı iPhone modellerine desteğini kesmeye hazırlanıyor.
25.09.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'a iPhone'lar için mesaj yönlendirme sınırlaması geldi
WhatsApp'a iPhone'lar için mesaj yönlendirme sınırlaması geldi WhatsApp’ın iOS sürümüne gelen yeni güncelleme mesajlara yönlendirme sınırı getirdi. Artık aynı anda en fazla 5 kişiye mesaj yönlendirilebilecek.
6.08.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp o özelliği Türkiye'de sunuyor!
WhatsApp o özelliği Türkiye'de sunuyor! Whatsapp kullanıcılarının uzun süredir beklediği YouTube desteği, iOS kullanıcıları için tüm dünyadan sonra Türkiye'de de kullanıma açıldı.
6.03.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp önlem alıyor!
WhatsApp önlem alıyor! İstenmeyen mesajlara savaş açan WhatsApp yeni işlevini test etmeye başladı. Detaylar haberimizde.
4.03.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp para transferini getiriyor!
WhatsApp para transferini getiriyor! En çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp bu defa çok farklı bir yeniliği kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. WhatsApp‘ın uzun süredir sunmaya hazırlandığı API temelli ödeme yöntemi sonunda beta sürecine giriyor.
9.02.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'a beklenen güncelleme sonunda geldi
WhatsApp'a beklenen güncelleme sonunda geldi WhatsApp kullanıcılarını sevindiren güncelleme sonunda geldi. Popüler mesajlaşma ve sohbet uygulaması WhatsApp'ta bundan sonra 'Bahsedenler' özelliği aktif.
7.02.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp Business çıktı! WhatsApp Business nedir?
WhatsApp Business çıktı! WhatsApp Business nedir? WhatsApp tarafından bir süredir çıkarılması beklenen WhatsApp Business sonunda kullanıma sunuldu. Peki nedir WhatsApp Business? Detaylar haberimizde.
19.01.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp Youtube yeniliği sunuyor!
WhatsApp Youtube yeniliği sunuyor! WhatsApp son zamanlarda yaptığı yeniliklere bir başkasını daha eklemeye hazırlanıyor. Youtube videolarını artık WhatsApp üzerinde izleyebileceksiniz. Peki Youtube videosu WhatsApp'ta nasıl olacak? Detaylar haberimizde.
18.01.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp iPhone'da hata verdi! İşte çözüm yolu!
WhatsApp iPhone'da hata verdi! İşte çözüm yolu! iPhone'lardaki bir hata yüzünden WhatsApp dahil birçok uygulama çalışmıyor. İşte hatayı düzeltmek için yapmanız gerekenler.
16.01.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp bu telefonlarda artık yok!
WhatsApp bu telefonlarda artık yok! WhatsApp yılbaşından itibaren bazı modellerde açılmamaya başladı. Daha önce de yapılan uyarından sonra bakın hangi modellerde WhatsApp çalışmıyor. Detaylar haberimizde.
2.01.2018 Bilim ve Teknoloji
Bu telefonlar Whatsapp'ı kullanamayacak!
Bu telefonlar Whatsapp'ı kullanamayacak! En çok kullanılan mesajlaşma programlarından olan Whatsapp 31 Aralık 2017 tarihinden itibaren bu telefonlardan kullanılamayacak. Whatsapp ile ilgili detaylar haberimizde.
19.12.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp, iOS'un en sevilen emojilerini Android’e getiriyor!
WhatsApp, iOS'un en sevilen emojilerini Android’e getiriyor! Emojiler… Hayatımıza girdikleri günden beri onları çok sevdik. Emojilerin en çok kullanıldığı platformlardan WhatsApp ise artık Animoji devrimine hazırlanan Apple’ın eski emojilerine benzeyen emojilerle Android sürümünü zenginleştiriyor.
3.10.2017 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Whatsapp İos ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki whatsapp ios haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.