Victoria Bonya

Victoria Bonya

Son dakika Victoria Bonya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Victoria Bonya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Victoria Bonya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Victoria Bonya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan victoria bonya gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 victoria bonya haberi bulunmuştur. Tüm victoria bonya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burak Özçivit'ten Rus modele şok hareket!
Burak Özçivit'ten Rus modele şok hareket! Burak Özçivit daha fazla dayanamadı, kendisini yakın markaja alan Rus manken Victoria Bonya’yı sosyal medya hesabından engelledi.
22.10.2017 Magazin
Burak’a fena taktı!
Burak’a fena taktı! Rus model Victoria Bonya, Burak Özçivit’i yakın markaja aldı.
13.06.2017 Magazin
Rus model, Burak Özçivit'in vücuduna övgüler dizdi
Rus model, Burak Özçivit'in vücuduna övgüler dizdi Daha önce Burak Özçivit'in fotoğrafına "güzel" yorumunu yapan Rus model Victoria Bonya, şimdi de "Çok iyi bir vücuda sahipsin adamım" notunu düştü.
13.06.2017 Magazin
Monako'da Türk şovu!
Monako'da Türk şovu! Elektro keman sanatçısı Giselle Tavilson, Monako Prensi II.Albert’in desteğiyle 2006 yılından beri düzenlenen “Amber Lounge Fashion Show”da gerçekleştirdiği muhteşem performansıyla herkesi büyüledi.
1.06.2017 Magazin
İranlı'dan sonra şimdi de Rus! Fahriye delirecek
İranlı'dan sonra şimdi de Rus! Fahriye delirecek Burak Özçivit'in fotoğrafına şimdi de Rus model Victoria Bonya yorum yaptı
5.05.2017 Magazin
Rus mankene şok suçlama
Rus mankene şok suçlama Rus manken ve TV sunucusu Victoria Bonya, ABD'nin Los Angeles Havalimanı'nda casus olduğu iddiasıyla sorgulandı.
7.03.2017 Dünya
Playboy güzeline casusluk suçlaması
Playboy güzeline casusluk suçlaması Eski Playboy güzellerinden Rus model Victoria Bonya, ABD’yi son ziyaretinde havaalanı yetkililerince sorgulandığını duyurdu
6.03.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Victoria Bonya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki victoria bonya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.