Rus Model

Rus Model

Son dakika rus model haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rus model ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rus model haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rus Model

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rus model gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 rus model haberi bulunmuştur. Tüm rus model haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü Rus model Irina Shayk'ın sosyal medya paylaşımına tepki yağdı!
Ünlü Rus model Irina Shayk'ın sosyal medya paylaşımına tepki yağdı! Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş tüm şiddetiyle devam ederken Rus süper model Irina Shayk'ın paylaşımına tepki yağdı. Ünlü model Instagram'da yaptığı paylaşım sonrası 'Putin'in savaşını desteklemekle' suçlandı. İşte ünlü modelin tartışmalara neden olan paylaşımı
16.07.2022 Dünya
Trafik cezası ödememek için polise cinsel ilişki teklif eden modele...
Trafik cezası ödememek için polise cinsel ilişki teklif eden modele... Trafik cezası ödemek istemeyen Rus model Mayer, polislere saldırdıktan sonra cinsel ilişki teklifinde bulundu. Polislerin 'ahlaksız teklif'i kabul etmeyip gözaltına aldığı Rus model 18 ay hapis cezasına çarptırıldı.
7.09.2018 Dünya
ŞOK! İş adamı cinsel ilişkiye zorlayınca...
ŞOK! İş adamı cinsel ilişkiye zorlayınca... Rus model Ekaterina Stetsyuk, kaldığı otelin 6. kattaki odasından aşağı atlayarak ağır yaralandı. Genç model, cinsel ilişki teklifini reddettiği bir adam tarafından kendisine tecavüz edilmek istendiğini söyledi.
20.03.2018 Dünya
Minik Lea yerinde duramadı!
Minik Lea yerinde duramadı! Rus model Irina Shayk (31) ile sevgilisi Bradley Cooper (42), 7 aylık kızları Lea De Seine ile Malibu'da yürüyüşe çıktı. Minik Lea, ünlü çifte büyük bir sürpriz yaptı.
27.10.2017 Magazin
Bu paylaşımlar başına bela oldu!
Bu paylaşımlar başına bela oldu! Rus model Natalia Gurova'nın başı sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf nedeniyle derde girdi.
22.09.2017 Magazin
Irina Shayk geri döndü!
Irina Shayk geri döndü! Rus model Irina Shayk, Philipp Plein defilesinde tüm bakışları üzerinde toplamayı başardı.
12.09.2017 Magazin
Burak’a fena taktı!
Burak’a fena taktı! Rus model Victoria Bonya, Burak Özçivit’i yakın markaja aldı.
13.06.2017 Magazin
Rus model, Burak Özçivit'in vücuduna övgüler dizdi
Rus model, Burak Özçivit'in vücuduna övgüler dizdi Daha önce Burak Özçivit'in fotoğrafına "güzel" yorumunu yapan Rus model Victoria Bonya, şimdi de "Çok iyi bir vücuda sahipsin adamım" notunu düştü.
13.06.2017 Magazin
Gökdelenin tepesinden sarkan Rus model hakkında dava açılıyor
Gökdelenin tepesinden sarkan Rus model hakkında dava açılıyor Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) Dubai kentinde 73 katlı bir gökdelenin tepesinden hiçbir güvenlik önlemi olmadan sarkan ve sosyal medyada paylaştığı bu görüntülerle tepki çeken Rus model Viktorya Odintsava hakkında, binanın sahibi tarafından dava açılacağı belirtildi
23.02.2017 Dünya
Rus model, kız kardeşini vahşice öldürdü
Rus model, kız kardeşini vahşice öldürdü Rusya'da, uyuşturucu etkisindeki abla, birlikte parti yaptığı model kız kardeşini hunharca öldürdü.
2.03.2016 Dünya
İrina'ya sürpriz!
İrina'ya sürpriz! İrina Shayk yakın zamanda Türkiye'ye gelecek...
12.05.2014 Magazin
İşte Irina Shayk'in kardeşi!
İşte Irina Shayk'in kardeşi! O da Türkiye'ye geliyor...
8.04.2014 Magazin
Rusya kendi filosunun en önemli uçağını yanlışlıkla vurdu! Çarpıcı iddia
Rusya kendi filosunun en önemli uçağını yanlışlıkla vurdu! Çarpıcı iddia Sovyet döneminden kalan Rusya'nın en önemli uçaklarından A-50 Azak Denizi üzerinde kayboldu. Rus Telegram sayfaları uçağın bizzat Rusya tarafından düşürüldüğünü öne sürerken Ukrayna kanadı ise hava kuvvetlerinin A-50'yi düşürdüğünü iddia ediyor.
15.01.2024 Gündem
Togg'un açılışı dünya medyasına damga vurdu! 'Çılgın Türkler geliyor'
Togg'un açılışı dünya medyasına damga vurdu! 'Çılgın Türkler geliyor' Togg ile Türkiye’nin 60 yıllık hayali gerçek oldu. Togg’un Bursa Gemlik’te bulunan ve birçok ilki barındıran fabrikası resmen açıldı. Görkemli açılış dünyaya damga vurdu. Çin ve Rus haber ajanslarının yanı sıra Amerikan yayın organı Bloomberg Türkiye'nin ilk yerli otomobilini sayfalarına taşıdı. Yunan medyası ise Togg'un yanı sıra Tayfun füzesini de öne çıkardı.
30.10.2022 Ekonomi
Rus ordusunda yer yerinden oynadı, Putin kovdu!
Rus ordusunda yer yerinden oynadı, Putin kovdu! Karadeniz Filosu'nun başındaki Koramiral Osipov ile seçkin 1'inci Muhafız Tank Ordusu'nu komuta eden Korgeneral Kisel'in görevden alındığı bildirildi. Rusya lideri Putin, 5 milyon dolarlık süper tankının Ukrayna'da imha edilmesinin ardından bu kez Terminatör'ü cephe hattına sürdü.
19.05.2022 Dünya
Rus pilotlar birer birer kaçıyor! İran modeli gündemde
Rus pilotlar birer birer kaçıyor! İran modeli gündemde 30’dan fazla ülkenin Rus uçaklarına hava sahasını kapatmasının ardından Rusya, sivil filolarda uçan kiralık uçakları kendi tesciline geçirdi ve dış hat uçuşlarını Rusya üretimi uçaklarla yapmaya karar verdi. Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansı (EASA) son aldığı kararla bu durumun önüne geçmeye çalışıyor. Rus yetkililer ise yaptıkları açıklamada İran modelini örnek alacaklarını belirtti. Uzmanlar, kararın etkilerine dikkat çekti.
29.03.2022 Dünya
Gara'da benzersiz operasyon! Mağarayı keskin nişancılar koruyordu...
Gara'da benzersiz operasyon! Mağarayı keskin nişancılar koruyordu... Terör örgütü PKK’ya yönelik Gara operasyonunda, keskin nişancıların koruduğu mağaraya TSK’nın hava bindirme ile özel birlikleri indirerek teröristleri hazırlıksız yakaladığı, dünyada örneği olmayan bir operasyonun gerçekleştirildiği belirtildi.
15.02.2021 Gündem
Son dakika... Haberler peş peşe geliyor! Rusya'dan İstanbul talebi
Son dakika... Haberler peş peşe geliyor! Rusya'dan İstanbul talebi Rusya Dışişleri Bakanlığı, Suriye'deki durum İdlib'deki sorun çözülmeden normalleşmez" diye açıklama yaptı. Rusya'nın Ankara Büyükelçisi ise "Kuzey Suriye'deki durumla ilgili Türkiye ile temas halindeyiz" açıklaması yaptı. Rusya Savunma Bakanlığı, İdlib'deki hedeflerini vurduğunu kabul etti. Rusya'dan "İdlib'deki sorun çözülmeden Suriye normale dönemez" açıklaması geldi. Kremlin Dış Politika Danışmanı Yuriy Uşakov, Suriye konusunda Türkiye, Fransa ve Almanya’yla İstanbul’da zirve yapmak istediklerini duyurdu.
5.09.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rus Model ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rus model haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.