Uzan

Uzan

Son dakika Uzan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Uzan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Uzan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uzan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uzan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.423 uzan haberi bulunmuştur. Tüm uzan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Döverek öldürdüğü arkadaşının cesedini mezarlığa bırakıp kaçtı
Döverek öldürdüğü arkadaşının cesedini mezarlığa bırakıp kaçtı Pendik'te eski boksör Engin Karanlık, dini nikahlı eşine sarkıntılık yaptığını öne sürdüğü arkadaşı İkrami Güler (60)'i döverek öldürdü. Karanlık, Uzan'la birlikte Güler'in cesedini mezarlığa bırakıp kaçtı. İki şüpheli de yakalandı.
13.04.2024 Gündem
Yönetim güven tazeledi: Jeofizikçiler “Emin Pişkin” dedi
Yönetim güven tazeledi: Jeofizikçiler “Emin Pişkin” dedi Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Jeofizik Mühendisleri Odası (JFMO) Adana Şube Başkanı Emin Pişkin ve yönetim kurulu güven tazeledi.
18.02.2024 Adana
TEKNOFEST başladı! Rekor başvuru, Selçuk Bayraktar: Dünya tarihinde görülmüş şey değil
TEKNOFEST başladı! Rekor başvuru, Selçuk Bayraktar: Dünya tarihinde görülmüş şey değil Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2023, Atatürk Havalimanı'nda kapılarını ziyaretçilerine açtı. Festivale yağmurlu havaya aldırış etmeden yüzlerce kişi sabahın erken saatlerinden itibaren gelmeye başladı. Ayrıca havalimanı girişinde de araç trafiği oluştu.Türkiye'nin savunma sanayi alanındaki atılımları devam ediyor. Hava, kara ve denizde onlarca yeni proje ve ürünü hayata geçiren Türkiye akıllı seyir füzesini de yaptı. TEKNOFEST'te Bayraktar Kemankeş ilk kez sergilenmeye başladı. BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, CNN Türk'e açıklamalarda bulundu. Bayraktar TEKNOFEST'e 1 milyon başvuru yapılığının altını çizerek "Bu dünya tarihinde görülmüş şey değil" dedi.
27.04.2023 Ekonomi
YSK'dan seçimlerle ilgili yeni uygulama: Hangi aday ne kadar imza topladı?
YSK'dan seçimlerle ilgili yeni uygulama: Hangi aday ne kadar imza topladı? YSK Başkanı Ahmet Yener, "Bugün itibariyle il ve ilçe bazında anlık olarak hangi adaya ne kadar imza verildiğinin takibi mümkündür. Şeffaf bir ortam yaratmak amacıyla süreç takip edilebilir" dedi.
22.03.2023 Gündem
YSK'dan 3 aday için ret, 9 aday için eksik belge tespiti
YSK'dan 3 aday için ret, 9 aday için eksik belge tespiti Yüksek Seçim Kurulu (YSK), cumhurbaşkanlığı adaylığı başvurusunda bulunan 18 isimden 3'ünün başvurusunun reddedildiğini, aralarında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın da bulunduğu 9 kişinin başvurularında eksik belge tespit edildiğini duyurdu.
21.03.2023 Gündem
ŞIRNAK TOKİ kura sonuçları 2022! TOKİ Şırnak Merkez, İdil, Karalar 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim listesi sorgulama ve kazanan isimler!
ŞIRNAK TOKİ kura sonuçları 2022! TOKİ Şırnak Merkez, İdil, Karalar 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim listesi sorgulama ve kazanan isimler! Şırnak TOKİ kura sonuçları belli oldu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ilk kuraların 7 Kasım günü Şırnak ve Ardahan için olacağını açıklamıştı. Proje kapsamında Şırnak merkezde bin 100, İdil’de 301, Karalar’da 49 konut yapılacak. Noter huzurundaki kura çekimi ile Şırnak'ta toplam 1450 konut sahibini buldu. Peki TOKİ Şırnak kura sonuçları nereden öğrenilir? İşte TOKİ Şırnak Merkez, İdil, Karalar 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim listesi sorgulama ve kazanan isimler…
7.11.2022 Gündem
Galatasaray maçı öncesi Trabzonspor'da Bakasetas depremi
Galatasaray maçı öncesi Trabzonspor'da Bakasetas depremi Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Bakasetas'ın en az 3 hafta sahalardan uzan kalacağı açıklandı. Yunanlı orta saha Kopenhag ve Galatasaray maçlarında sahadaki yerini alamayacak.
23.08.2022 Trabzonspor
Sedat Peker’i kim koruyor? Dikkat çeken tespitler...
Sedat Peker’i kim koruyor? Dikkat çeken tespitler... Sedat Peker'i yurtdışına kaçırarak koruyanlara yönelik dikkat çeken tespitler...
14.05.2021 Gündem
Yeşim Salkım harekete geçti! Seyhan Soylu...
Yeşim Salkım harekete geçti! Seyhan Soylu... Yeşim Salkım, Sisi lakaplı Seyhan Soylu'nun kendisine sosyal medyadan hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
5.03.2021 Magazin
TMSF duyurdu! Uzanların 5 milyar dolara yakın borcu var
TMSF duyurdu! Uzanların 5 milyar dolara yakın borcu var TMSF Başkanı Muhiddin Gülal "Bizim Uzanlardan hala 5 milyar dolara yakın alacağımız var ama bunun tahsil kabiliyeti var mıdır, tabii yurt dışında çalışmalarımız devam ediyor, yurt içinde bir varlığının kalmadığını görüyoruz. Artık elimizdeki diğer dosyaların tahsil kabiliyeti çok zayıf." dedi.
17.01.2021 Yaşam
TMSF'den Cem Uzan açıklaması
TMSF'den Cem Uzan açıklaması Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nca (TMSF), Cem Uzan'ın Fransa'da Türkiye'ye karşı bir dava daha kazandığına ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, "TMSF'nin yurt dışında Uzan hakkında başlatmış olduğu dava ve takipler TMSF lehine devam etmektedir." açıklaması yapıldı.
22.09.2020 Ekonomi
Merih Demiral mucizesi
Merih Demiral mucizesi Juventus forması giyen A Milli oyuncu Merih Demiral için İtalyan basını çarpıcı ifadeler kullandı. Corriere Della Sport'ta yer alan haberde, Merih Demiral için "rekor düzeyde iyileşiyor, Temmuz ortası hazır olacak” başlığı kullanıldı.
1.06.2020 Futbol
Avrupa'nın gözü Galatasaray'ın genç yıldızlarında!
Avrupa'nın gözü Galatasaray'ın genç yıldızlarında! 17 yaşındaki Emin Bayram ve 19 yaşındaki Ali Yavuz Kol... Galatasaray’ın iki genci, pek çok kulübün scout (izleme) ekibi tarafından izleniyor. Özellikle stoper Emin’in, altyapıdan çıkıp 11 milyon Euro’ya satılan Ozan Kabak’ı bile geçeceği öngörülüyor.
21.05.2020 Galatasaray
Yeşim Salkım: Şantaj için çekilmiş başka çok kaset var
Yeşim Salkım: Şantaj için çekilmiş başka çok kaset var Şarkıları kadar yaptığı evlilikler ve açıklamalarıyla da hep gündem oldu. Evliliklerinde aceleci kararlar verdiğini kabul ediyor. “Bazı laflar söylenmemeliymiş” diye özeleştiride bulunuyor. Yaşadığı tacizi, uğradığı fiziksel şiddeti açıksözlülükle anlatıyor. Yeşim Salkım’la yeni şarkısı ‘Katil Uşak’ için buluşup birlikte hayat muhasebesine daldık.
7.03.2020 Magazin
Atama kararları Resmi Gazete'de
Atama kararları Resmi Gazete'de Dışişleri Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
20.02.2020 Gündem
Nedim Şener: Cem Uzan, Erdoğan’ın gözüne girme çabasında!
Nedim Şener: Cem Uzan, Erdoğan’ın gözüne girme çabasında! Hürriyet yazarı Nedim Şener, bugünkü "Cem Uzan dönerse!" başlıklı yazısında, Cem Uzan'ın Türkiye'ye geri dönmesi halinde onu bekleyen 6 milyar dolar borç ve 50 yıl hapis cezasının olduğunu aktardı. Cem Uzan'ın Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu hakkında yaptığı "Yabancı ajanlarla imzaladığınız belge elimde" paylaşımını değerlendiren Şener, "Babacan ve Davutoğlu’nu hedef alması, iktidarla anlaştığı yorumlarına sebep oldu. Böyle bir anlaşmanın olmadığı, olamayacağı açık. Yaptığı kendine has bir 'uyanıklık'... AKP’den ayrılarak Erdoğan’a rakip parti kuracakları hedef alarak Erdoğan’ın gözüne girme çabasından başka bir şey değil" diye yazdı.
23.12.2019 Siyaset
Cem Uzan'a kötü haber! Satıldı...
Cem Uzan'a kötü haber! Satıldı... Uzan Grubu'nun Antalya Saklıkent Kayak Merkezi'nde yaptırdığı, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nca (TMSF) el koyulan, yıllardır atıl durumdaki otel, Milli Emlak tarafından satıldı. Oteli alan firmanın yetkilisi, gelecek kış döneminde hizmete açılacağını söyledi. Saklıkent'te yıllardır yarım kalan otel inşaatı da tamamlandı. Otele bu yıl ilk kez müşteri alınacak.
19.12.2019 Ekonomi
Ahmet Hakan: Çok yakında Cem Uzan’dan...
Ahmet Hakan: Çok yakında Cem Uzan’dan... Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, bugünkü "Cem Uzan neden kafayı çıkarmaya başladı?" başlıklı yazısında Cem Uzan'ın Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan ile ilgili yaptığı paylaşımı değerlendirdi. Hakan yazısında, "İktidarın hiç tınmadığını gören Cem Uzan, bu dakikadan sonra el arttırma yoluna gidebilir" ifadesini kullandı.
14.12.2019 Gündem
Cem Uzan harekete geçti! Yeniden yargılanma başvurusu
Cem Uzan harekete geçti! Yeniden yargılanma başvurusu Yaklaşık 10 yıldır Fransa’da yaşayan eski Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan’ın avukatı Metin Altmışkara, yeniden yargılanma başvurusu yaptıklarını, Uzan’ın Türkiye’ye dönüşü ile ilgili hukuki süreci başlattığını açıkladı.
29.11.2019 Siyaset
Bahçeli'den yeni parti çıkışı: Selam vermeyene oy verilir mi?
Bahçeli'den yeni parti çıkışı: Selam vermeyene oy verilir mi? Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün akşam MHP’yi izleyen gazetecilerle yemekte bir araya geldi. Bahçeli yeni parti çalışmalarından kadın cinayetlerine kadar gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Bahçeli, siyasetteki yeni parti girişimleri için "taş yerinde ağırdır" diyerek yerinde kalmaları ve mücadelelerini orada sürdürmelerinde ülke açısından fayda olduğunu söyledi.
12.09.2019 Siyaset
403 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi
403 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnamesi ile 403 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi kapsamında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki tüm ilçelere kaymakam ataması yapıldı.
8.08.2019 Gündem
Misafirliğe gittiği evde feci şekilde can verdi
Misafirliğe gittiği evde feci şekilde can verdi Muş'un Bulanık ilçesinde binanın asansör boşluğuna düşen polis yaşamını yitirdi.
22.04.2019 Yaşam
Muş'ta asansör boşluğuna düşen polis hayatını kaybetti
Muş'ta asansör boşluğuna düşen polis hayatını kaybetti Muş'un Bulanık ilçesinde binanın asansör boşluğuna düşen polis yaşamını yitirdi.
22.04.2019 Gündem
TMSF Uzan Grubu’na açtığı davayı kazandı 12 milyon TL daha tahsil etti
TMSF Uzan Grubu’na açtığı davayı kazandı 12 milyon TL daha tahsil etti TMSF yurt dışında sürdürdüğü yoğun ve kararlı hukuksal mücadeleler sonunda Uzan Grubu’ndan 12 Milyon TL daha tahsil etti.
17.04.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uzan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uzan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.