Cem Uzan

Cem Uzan

Son dakika cem uzan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cem uzan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cem uzan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cem Uzan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cem uzan gelişmeleri de dahil olmak üzere 808 cem uzan haberi bulunmuştur. Tüm cem uzan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sedat Peker’i kim koruyor? Dikkat çeken tespitler...
Sedat Peker’i kim koruyor? Dikkat çeken tespitler... Sedat Peker'i yurtdışına kaçırarak koruyanlara yönelik dikkat çeken tespitler...
14.05.2021 Gündem
TMSF'den Cem Uzan açıklaması
TMSF'den Cem Uzan açıklaması Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nca (TMSF), Cem Uzan'ın Fransa'da Türkiye'ye karşı bir dava daha kazandığına ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, "TMSF'nin yurt dışında Uzan hakkında başlatmış olduğu dava ve takipler TMSF lehine devam etmektedir." açıklaması yapıldı.
22.09.2020 Ekonomi
Nedim Şener: Cem Uzan, Erdoğan’ın gözüne girme çabasında!
Nedim Şener: Cem Uzan, Erdoğan’ın gözüne girme çabasında! Hürriyet yazarı Nedim Şener, bugünkü "Cem Uzan dönerse!" başlıklı yazısında, Cem Uzan'ın Türkiye'ye geri dönmesi halinde onu bekleyen 6 milyar dolar borç ve 50 yıl hapis cezasının olduğunu aktardı. Cem Uzan'ın Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu hakkında yaptığı "Yabancı ajanlarla imzaladığınız belge elimde" paylaşımını değerlendiren Şener, "Babacan ve Davutoğlu’nu hedef alması, iktidarla anlaştığı yorumlarına sebep oldu. Böyle bir anlaşmanın olmadığı, olamayacağı açık. Yaptığı kendine has bir 'uyanıklık'... AKP’den ayrılarak Erdoğan’a rakip parti kuracakları hedef alarak Erdoğan’ın gözüne girme çabasından başka bir şey değil" diye yazdı.
23.12.2019 Siyaset
Cem Uzan'a kötü haber! Satıldı...
Cem Uzan'a kötü haber! Satıldı... Uzan Grubu'nun Antalya Saklıkent Kayak Merkezi'nde yaptırdığı, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nca (TMSF) el koyulan, yıllardır atıl durumdaki otel, Milli Emlak tarafından satıldı. Oteli alan firmanın yetkilisi, gelecek kış döneminde hizmete açılacağını söyledi. Saklıkent'te yıllardır yarım kalan otel inşaatı da tamamlandı. Otele bu yıl ilk kez müşteri alınacak.
19.12.2019 Ekonomi
Ahmet Hakan: Çok yakında Cem Uzan’dan...
Ahmet Hakan: Çok yakında Cem Uzan’dan... Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, bugünkü "Cem Uzan neden kafayı çıkarmaya başladı?" başlıklı yazısında Cem Uzan'ın Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan ile ilgili yaptığı paylaşımı değerlendirdi. Hakan yazısında, "İktidarın hiç tınmadığını gören Cem Uzan, bu dakikadan sonra el arttırma yoluna gidebilir" ifadesini kullandı.
14.12.2019 Gündem
Cem Uzan harekete geçti! Yeniden yargılanma başvurusu
Cem Uzan harekete geçti! Yeniden yargılanma başvurusu Yaklaşık 10 yıldır Fransa’da yaşayan eski Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan’ın avukatı Metin Altmışkara, yeniden yargılanma başvurusu yaptıklarını, Uzan’ın Türkiye’ye dönüşü ile ilgili hukuki süreci başlattığını açıkladı.
29.11.2019 Siyaset
Bahçeli'den yeni parti çıkışı: Selam vermeyene oy verilir mi?
Bahçeli'den yeni parti çıkışı: Selam vermeyene oy verilir mi? Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün akşam MHP’yi izleyen gazetecilerle yemekte bir araya geldi. Bahçeli yeni parti çalışmalarından kadın cinayetlerine kadar gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Bahçeli, siyasetteki yeni parti girişimleri için "taş yerinde ağırdır" diyerek yerinde kalmaları ve mücadelelerini orada sürdürmelerinde ülke açısından fayda olduğunu söyledi.
12.09.2019 Siyaset
TMSF Uzan Grubu’na açtığı davayı kazandı 12 milyon TL daha tahsil etti
TMSF Uzan Grubu’na açtığı davayı kazandı 12 milyon TL daha tahsil etti TMSF yurt dışında sürdürdüğü yoğun ve kararlı hukuksal mücadeleler sonunda Uzan Grubu’ndan 12 Milyon TL daha tahsil etti.
17.04.2019 Gündem
Adabank satıldı! Türk iş adamı grubu...
Adabank satıldı! Türk iş adamı grubu... TMSF, Uzan Grubu’nun el konulan bankası Adabank’ı sattı. 60 milyon dolara Türk iş adamı grubuna yapılan satışı TMSF Başkanı Gülal da doğruladı. İki ay önce yapılan satış BDDK'nın onayına sunuldu.
25.03.2019 Ekonomi
TMSF'den flaş Cem Uzan açıklaması
TMSF'den flaş Cem Uzan açıklaması Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), "Cem Uzan Paris'te davayı kazandı" başlıklı haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
21.12.2018 Ekonomi
Cem Uzan'dan eski aşkı Derin Mermeci'ye: Dövmelere ne oldu Derom!
Cem Uzan'dan eski aşkı Derin Mermeci'ye: Dövmelere ne oldu Derom! Firari iş adamı Cem Uzan, eski aşkı Derin Mermerci'nin Instagram'daki paylaşımını altına yaptığı yorum herkesi şaşırttı.
18.07.2018 Magazin
İngilizler yazdı! Cem Uzan meğer...
İngilizler yazdı! Cem Uzan meğer... Prens Charles'ın para karşılığı fotoğraf çektirdiği iddiası gündem oldu. Cem Uzan'ın bir fotoğraf için 200 bin sterlin bağışta bulunduğu söyleniyor.
22.03.2018 Dünya
Eski bakan Hasan Celal Güzel hayatını kaybetti
Eski bakan Hasan Celal Güzel hayatını kaybetti Eski bakanlardan Hasan Celal Güzel tedavi gördüğü Ankara Güven Hastanesinde 73 yaşında vefat etti.
19.03.2018 Gündem
Cem Uzan’ın el konulan lüks işletmesi sahipsiz kaldı
Cem Uzan’ın el konulan lüks işletmesi sahipsiz kaldı Antalya Valisi Münir Karaloğlu: "İçler acısı bir durum var"
29.09.2021 Gündem
MHP'den sert açıklama: Akşener bir ABD projesidir
MHP'den sert açıklama: Akşener bir ABD projesidir MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, "Bu MHP’yi bölmek için, yok etmek için yapılan bir projedir. Ama bunlardan hiç kimse başarılı olamayacaktır" dedi.
25.10.2017 Siyaset
Çekya’nın Cem Uzan’ı
Çekya’nın Cem Uzan’ı Hafta sonunda genel seçimler için sandık başına gitmeye hazırlanan Çekya’da başbakanlık için favori isim, beyaz gömlekli popülist milyarder Andrej Babis
18.10.2017 Dünya
Cem Uzan'dan ABD bayraklı paylaşım
Cem Uzan'dan ABD bayraklı paylaşım Hakkında yakalama kararı bulunan ve Fransa'da yaşayan firari iş adamı Cem Uzan'ın kişisel Instagram hesabından, '#Yurttasulhcihandasulh' etiketiyle beraber paylaştığı ABD bayraklı görsel dikkat çekti.
12.10.2017 Magazin
Cem Uzan hastanelik oldu!
Cem Uzan hastanelik oldu! Cem Uzan geçen hafta eşiyle Monaco'ya tatile gitti. Gece şiddetli göğüs ağrısı başlayınca soluğu Nice'teki Lenval De Jour hastanesinin acil servisinde almış.
20.08.2017 Magazin
Rahat Alara
Rahat Alara Cem Uzan’ın eski eşi Alara Koçibey önceki gün City’s’deydi.
4.04.2017 Magazin
Babasının kopyası
Babasının kopyası Sosyetenin tanınmış isimlerinden Alara Koçibey, önceki gün kızı Yasemin Paris ile birlikte İstinyePark AVM’deydi...
15.12.2016 Magazin
Ana-oğul sinemada
Ana-oğul sinemada Cem Uzan’ın eski eşi Alara Koçibey ve oğlu Emre Renç Uzan, önceki gün Zorlu AVM’deydi...
13.09.2016 Magazin
Kumrular rahat vermedi
Kumrular rahat vermedi Cem Uzan’ın eski eşi Alara Koçibey, sevgilisi Eren Morova ve Seben Koçibey önceki gün Bebek’te objektiflere yansıdı...
17.07.2016 Magazin
“Yeniden Genç Parti” kuruldu
“Yeniden Genç Parti” kuruldu Yeniden Genç Parti Genel Başkanı Erkin Çözeli: “Bizim doğal liderimiz Cem Uzan’dır. Uzan'ın yeniden adil şekilde yargılanması için biz bu yola baş koyduk”
29.09.2021 Gündem
Genç Parti'nin kapatılması talebine ret
Genç Parti'nin kapatılması talebine ret Anayasa Mahkemesi, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının, süresi içinde büyük kongresini üst üste iki kez gerçekleştirmeyen Genç Parti'nin hukuki varlığının sona erdiğinin tespit edilmesi yönündeki talebini, bu partinin sonradan da olsa büyük kongresini yapması nedeniyle reddetti...
29.09.2021 Gündem
Uluslararası Tahkim'den Cem Uzan kararı!
Uluslararası Tahkim'den Cem Uzan kararı! Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı, Cem Uzan tarafından Tahkim'de açılan davayı kazandı. Hakem Heyeti, Cem Uzan'ın 2,5 milyar euro tazminat talebini reddetti
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cem Uzan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cem uzan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.