Ural Aküzüm

Ural Aküzüm

Son dakika Ural Aküzüm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ural Aküzüm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ural Aküzüm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ural Aküzüm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ural aküzüm gelişmeleri de dahil olmak üzere 75 ural aküzüm haberi bulunmuştur. Tüm ural aküzüm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hıncal Uluç yoğun bakıma kaldırılmıştı! Yeni haber geldi
Hıncal Uluç yoğun bakıma kaldırılmıştı! Yeni haber geldi Gazeteci Hıncal Uluç'un sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Yoğun bakımda bulunan Uluç'un entübe edildiği öğrenildi.
10.07.2022 Gündem
Galatasaray yönetiminde istifa şoku! Yerine atama yapıldı
Galatasaray yönetiminde istifa şoku! Yerine atama yapıldı Galatasaray Kulübü, yönetim kurulu üyesi Hüseyin Ural Aküzüm'ün görevinden istifa ettiğini açıkladı.
11.11.2021 Futbol
Burak Elmas sinyali vermişti! Galatasaray satın alınca logo...
Burak Elmas sinyali vermişti! Galatasaray satın alınca logo... Galatasaray'ın Niğde Anadolu FK ile pilot takım olarak anlaşması sonrası TFF 2. Lig ekibi, TFF'ye resmi logo değişikliği başvurusunda bulundu.
2.11.2021 Galatasaray
İş mahkemelerinin 555 günlük mesaisi 20 günlere geriledi
İş mahkemelerinin 555 günlük mesaisi 20 günlere geriledi Arabulucular, yoğun mesaiyle çalışan mahkemelerin yükünü hafifletti. Alfa Arabuluculuk'tan Av. Arb. Ural Aküzüm, 2020de tüketici uyuşmazlıklarında yüzde 59, iş uyuşmazlıklarında yüzde 53, ticari uyuşmazlıklarda yüzde 51 başarı elde edildi. Eskiden bin güne uzanan mahkeme süreçleri arabuluculuk sayesinde ortalama 20 günlere düştü dedi.
22.10.2021 Çalışma Hayatı
Aykutalp Derkan açıkladı! 'Adaylar bu akşama kadar başvurularını yapabilirler'
Aykutalp Derkan açıkladı! 'Adaylar bu akşama kadar başvurularını yapabilirler' Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan, seçimin ertelenme konusuna değinerek "Adaylar gerekli belgeleri 7 Mayıs (Bugün) akşamına kadar teslim edebilir" ifadelerini kullandı.
7.05.2021 Galatasaray
Falcao için geri sayım! İmza an meselesi...
Falcao için geri sayım! İmza an meselesi... Galatasaray’da Radamel Falcao için geri sayım başladı. Taraftar Monacolu oyuncu için bastırırken yönetim de maliyeti karşılayacak sponsoru bulmak adına toplantı üzerine toplantı yapıyor. Sosyal medya paylaşımları transferde sona yaklaşıldığını gösteriyor, Kolombiyalı oyuncu adım adım Cim Bom’a geliyor.
25.07.2019 Futbol
70 yıllık sarı-lacivert renkler sarı-kırmızı oldu!
70 yıllık sarı-lacivert renkler sarı-kırmızı oldu! 1947'de kurulan sarı lacivertli Taçspor, Galatasaray'la yapılan protokolden bu yana maçlara sarı kırmızı formayla çıkıyor.
23.02.2018 Futbol
Önce müjdeyi verdi, sonra üçlü çektirdi
Önce müjdeyi verdi, sonra üçlü çektirdi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, görevlerinin kulübü daha iyi yerlere taşımak olduğunu söyledi. Özbek ayrıca altyapı ile ilgili olarak, “Geçmişteki gibi çilek aramak yerine çilek tarlası yapalım, çileklerimizi toplayalım” dedi.
18.01.2018 Galatasaray
Ural Aküzüm'den Arda Turan'a gönderme
Ural Aküzüm'den Arda Turan'a gönderme Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm, Liverpool - Manchester City arasında bugün oynanan maçta görev alan ve Galatasaray taraftarı olduğu bilinen İlkay Gündoğan ile Emre Can'a bir tweet attı.
14.01.2018 Galatasaray
Galatasaray'da pusula renkleri belli oldu
Galatasaray'da pusula renkleri belli oldu Galatasaray'da Olağanüstü Seçimli Genel Kurul öncesi başkan adayları renk seçimini yaptı. Dursun Özbek için "kırmızı" Mustafa Cengiz için ise "sarı" pusula kullanılacak.
8.01.2018 Galatasaray
Galatasaray'da başkan adayları belli oldu
Galatasaray'da başkan adayları belli oldu Galatasaray'da 13-20 Ocak'da yapılacak başkanlık seçiminde, Dursun Özbek ve Mustafa Cengiz aday oldu.
29.12.2017 Galatasaray
Dursun Özbek'in listesi belli oldu!
Dursun Özbek'in listesi belli oldu! Galatasaray'da 13 Ocak'ta gerçekleştirilecek Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da aday olan başkan Dursun Özbek'in listesi belli oldu. En çok merak edilen isimlerden Abdurrahim Albayrak, Özbek'in listesinde yer bulamadı.
29.12.2017 Galatasaray
İşte Dursun Özbek'in yeni yönetimi
İşte Dursun Özbek'in yeni yönetimi Başkan Dursun Özbek ekibinde büyük değişime gidecek. Muhalefette heyecan yaratan isim ise Burak Elmas!..
22.12.2017 Galatasaray
Ve Terim yeniden Galatasaray'da!
Ve Terim yeniden Galatasaray'da! Galatasaray, teknik direktörlük konusunda Fatih Terim ile görüşmelere başlandığını açıkladı.
22.12.2017 Galatasaray
"Terim varsa ben yokum"
"Terim varsa ben yokum" Fatih Terim ismi yönetimi de ikiye böldü! Yazarımız Mehmet Ayan, G.Saray'da yaşananları açıklıyor!
4.12.2017 Galatasaray
Vodafone Park'ta Beşiktaş resitali!
Vodafone Park'ta Beşiktaş resitali! Süper Lig'in 14. haftasında Vodafone Park'ta Galatasaray'ı ağırlayan Kartal evinde 3-0 kazanarak zirveye pençe attı.
2.12.2017 Galatasaray
CANLI! Beşiktaş - Galatasaray
CANLI! Beşiktaş - Galatasaray Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbinin ilk 11'leri belli oldu.
2.12.2017 Galatasaray
PFDK sevkleri açıklandı!
PFDK sevkleri açıklandı! Süper Lig'in 9. haftası geride kalırken Türkiye Futbol Federasyonu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkleri açıkladı.
24.10.2017 Galatasaray
G.Saray'dan Rıdvan Dilmen'e tepki
G.Saray'dan Rıdvan Dilmen'e tepki Süper Lig'de oynanan derbinin ardından Galatasaraylı yönetici Ural Aküzüm Rıdvan Dilmen'e sert tepki gösterdi.
22.10.2017 Galatasaray
Konya'da Galatasaraylı taraftara acımasız saldırı!
Konya'da Galatasaraylı taraftara acımasız saldırı! Sosyal medyada paylaşılan o görüntüler taraftarları harekete geçirdi. Sarı-Kırmızılı taraftara saldıran Konyasporlu bir grup, genç taraftarı acımadan darp etti.
15.10.2017 Galatasaray
Galatasaray'a yeni sponsor
Galatasaray'a yeni sponsor Galatasaray Kulübü, bahis şirketi Misli.com'la sponsorluk anlaşması imzaladı.
28.09.2017 Galatasaray
PFDK kararları açıklandı!
PFDK kararları açıklandı! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, almış olduğu kararları açıkladı.
6.09.2017 Galatasaray
Galatasaray'dan TFF Etik Kuruluna tepki
Galatasaray'dan TFF Etik Kuruluna tepki Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm, TFF Etik Kurulunun, teknik direktör Igor Tudor'un Kardemir Karabükspor'dan sarı-kırmızılılara geçmesiyle ilgili uyarı cezası verdiğini belirterek, uygulamayı eleştirdi
24.08.2017 Galatasaray
Galatasaray'dan Hakan Hepcan'a sert tepki
Galatasaray'dan Hakan Hepcan'a sert tepki "Bu şahıs adalet önünde bunun hesabını verecek. Sporseverler merak etmesin"
21.08.2017 Galatasaray
Galatasaray'a Brezilya'dan misafir
Galatasaray'a Brezilya'dan misafir Brezilya'nın alt voleybol liginde "Galatasaray Voleibol" adıyla mücadele eden kulübün başkan yardımcısı Modesto de Almeida Barros Junior, Galatasaray Kulübünü ziyaret etti.
21.08.2017 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ural Aküzüm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ural aküzüm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.