Gazete Vatan Logo
Galatasaray Ve Terim yeniden Galatasaray'da!

Ve Terim yeniden Galatasaray'da!

Galatasaray, teknik direktörlük konusunda Fatih Terim ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

Ve Terim yeniden Galatasaray'da!

Fatih Terim, G.Saray’a geri döndü. Sarı-kırmızılılar, taraftarın yolunu gözlediği Terim için Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)’a ilk bildirimi yaptı. “Şirketimiz, futbol A takımı teknik direktörlüğü için Fatih Terim’le görüşmelere başlanmıştır” denildi.
YÖNETİMİN KAP adımından önce Fatih Terim, Twitter hesabından “Nerede kalmıştık” şeklinde bir mesaj paylaştı ve G.Saray’ı etiketledi. G.Saray’a 4. kez geri dönecek olan Fatih Terim, Göztepe maçında takımın başında sahaya çıkacak.
A.GÜCÜ’NDEN SONRA BİR İLK
TERİM’İN gelişiyle birlikte sarı-kırmızılı futbolseverler büyük sevinç yaşadı. deneyimli çalıştırıcının Twitter’daki iletisinin altı mutluluk cümleleriyle donatıldı. Fatih Hoca’nın kızı Merve Terim Çetin, kişisel Twitter’ından, “Twitter hacklenmedi. Kesin bilgi yayayım” ifadelerini kullandı.
G.SARAY yönetim kurulu üyeleri gelişmeden memnuniyet duydu. Ural Aküzüm, son şampiyonluk sonrası 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne asılan G.Saray bayrağının görselini kullandı. Terim, 1987-88’nin 5. haftasında kolları sıvadığı A.Gücü’nden sonra, kariyerinde ilk kez bir takımı sezon içinde çalıştırmaya başlayacak.
16 KUPA KAZANDIRDI
DAHA önce farklı dönemlerde 3 kez G.Saray’ın başına geçen Fatih Terim, tam 16 kupa kazandırdı. İlk defa 1996-97’de göreve getirilen Terim, 4 senede müzeye 12 kupanın girmesini sağladı. Ligde üst üste 4 şampiyonluk yaşadı, TSYD Kupası’nda 1997-98, 1998-99 ve 1999-2000’de zirveye çıktı. Türkiye Kupası’nı 1998-99 ve 1999-2000’de havaya kaldıran takımın başında olan Terim, 1996 ve 1997’de Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı da aldı.
G.SARAY, UEFA Kupası’nı, 2000’de İngiliz Arsenal’i eleyerek Türkiye’ye getirdi. Terim, 2002-03 sezonunda başlayan ve 2003-04’ün son 8 haftasına kadar süren ikinci imzasında hiçbir kulvarda şampiyonluk elde edemedi. Üçüncü sözleşmesinde art arda 2 lig, 2 de TFF Süper Kupa şampiyonluğuna imza attı.

Haberin Devamı

GÖZTEPE MAÇINDA SAHADA!

Galatasaray camiasında Fatih Terim sevinci yaşanıyor. Hırvat teknik direktör Igor Tudor'un gidişinin ardından taraftarların yoğun bir şekilde göreve davet ettiği Terim'in yakın zamanda resmi imzayı atması bekleniyor.
Galatasaray'ın görüşmelere başladığı tecrübeli teknik direktörün, Süper Lig'in 17. haftasında pazar günü oynanacak Göztepe maçında takımın başında sahaya çıkacağı öğrenildi.
Öte yandan Fatih Terim'in yardımcısının Hasan Şaş olacağı ifade edildi.

Haberin Devamı

TERİM'DEN MESAJ

Fatih Terim de kendi sosyal medya hesabından Galatasaray'ı etiketleyerek, "Nerede kalmıştık" ifadelerini kullandı.

İşte Fatih Terim'in paylaşımı: