Turkuaz Kart

Turkuaz Kart

Son dakika Turkuaz Kart haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Turkuaz Kart ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Turkuaz Kart haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Turkuaz Kart

haberleri sayfasında son dakika yaşanan turkuaz kart gelişmeleri de dahil olmak üzere 40 turkuaz kart haberi bulunmuştur. Tüm turkuaz kart haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Guidetti'ye 'Turkuaz kart'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Guidetti'ye 'Turkuaz kart' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Giovanni Guidetti'ye 'Turkuaz kart' verdi.
21.07.2022 Gündem
Turkuaz Kart uygulaması başladı! İlk kart teslim edildi
Turkuaz Kart uygulaması başladı! İlk kart teslim edildi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, nitelikli yatırımcı ve iş gücünü Türkiye'ye çekmek amacıyla hazırlanan "Turkuaz Kart"lardan ilkini iş insanı Steven Young'a teslim etti.
17.09.2021 Ekonomi
Kıdem tazminatı ile ilgili flaş gelişme! 2023 planı...
Kıdem tazminatı ile ilgili flaş gelişme! 2023 planı... Milyonlarca çalışanı ilgilendiren kıdem tazminatı fonu ile ilgili çok önemli gelişme yaşandı. On Birinci Kalkınma Planı'nda, kıdem tazminatı reformunun sosyal tarafların mutabakatıyla gerçekleştirilmesi hedefine yer verildi.
9.07.2019 Çalışma Hayatı
İzinsiz yabancı işçi çalıştırana 8 bin 821 lira ceza
İzinsiz yabancı işçi çalıştırana 8 bin 821 lira ceza Yabancı işçi çalıştırmak isteyen işverenlerin Türk uyruklu çalışan sayısına dikkat etmeleri gerekiyor. İzinsiz yabancı işçi çalıştıranlara 8 bin 821 liraya kadar para cezası kesiliyor.
13.03.2019 Çalışan Hakları
Turkuaz Kart işsizliği yüzde 10'un altına indirecek
Turkuaz Kart işsizliği yüzde 10'un altına indirecek 10 ilde başlatılan Turkuaz Kart uygulamasına şimdiden 32 bin kişi başvuru yaptı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre yıl sonunda işsizlik yüzde 10'un altına inecek
20.03.2017 Ekonomi
Turkuaz Kart Resmi Gazete'de yayımlandı
Turkuaz Kart Resmi Gazete'de yayımlandı "Turkuaz Kart"a ilişkin yönetmelik Resmi Gazete'de yer aldı. Turkuaz Kart kişilere süresiz çalışma ve ikamet hakkı veriyor ve askerlikten muaf tutuluyor. İşte Turkuaz Kart ile ilgili tüm ayrıntılar...
14.03.2017 Ekonomi
"Fırat Kalkanı bir başarı öyküsü"
"Fırat Kalkanı bir başarı öyküsü" Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Türkiye'nin güvenli bölge ısrarını kendisinin harekete geçirerek yerine getirdiğini belirterek, "Sevinerek ve övünerek söylüyoruz, Fırat Kalkanı Operasyonu bu manada Türkiye için büyük bir başarı hikayesi olmuştur." dedi.
29.09.2021 Gündem
Turkuaz Kart, üç yıllık geçiş süreciyle geliyor
Turkuaz Kart, üç yıllık geçiş süreciyle geliyor Yabancıya verilecek Turkuaz Kart’ın detayları belli oldu. Turkuaz Kart ilk üç yılı geçiş süresi olmak kaydıyla verilecek. 3 yılın sonunda rapor ve puanı iyi olan kartı alacak. Nitelikli yabancılara ise istisna var.
1.12.2016 Ekonomi
Başbakan, 65. Hükümetin ilk 100 gününü anlattı!
29.09.2021 Gündem
Kaçan para fazla fazla geri döndü
Kaçan para fazla fazla geri döndü Darbe girişimi ile birlikte Türkiye’den kaçan 1 milyar doların üzerindeki para fazlasıyla geri döndü. Başbakan Yıldırım “Ekonomik göstergeler 15 Temmuz öncesinden daha iyi duruma geldi. Gelen para çıkan paradan 1 milyar dolar fazla” dedi.
16.08.2016 Ekonomi
Başbakan Yıldırım: İdam bir sefer ölümdür
Başbakan Yıldırım: İdam bir sefer ölümdür AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, "FETÖ gelecek, hesap verecek. Şehitlerimizin kanını döken herkesten hesap sorulacak. Ama hesabı sorarken intikam duygusuyla hareket etmeyeceğiz. Adaletle hesap soracağız. Türk adaleti hesap soracak. Hiç kimsenin yaptığı yanına kalmayacak. İdam bir sefer ölümdür ama ölümden daha büyük ölümler var onlar için. O da tarafsız ve adil yargılamadır" dedi.
29.09.2021 Gündem
Suriyeliyi kaçak çalıştıran 6 bin lira ceza ödeyecek
Suriyeliyi kaçak çalıştıran 6 bin lira ceza ödeyecek Yabancı uyrukluları kaçak çalıştıranlar bir kez daha düşünmek zorunda kalacak. Kaçak çalışan yabancıya 2 bin 400 lira, çalıştıran işverene 6 bin lira, bağımsız çalışan yabancıya 4 bin 800 lira idari para cezası uygulanacak.
13.08.2016 Ekonomi
Cezası çok büyük! Çalışma izni şartı getirildi
Cezası çok büyük! Çalışma izni şartı getirildi Uluslararası İşgücü Kanunu, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Çalışma izni olmayanlar artık Türkiye'de çalışamayacak.
13.08.2016 Ekonomi
Yıldırım: Sanayi 4.0'a geçiş sürecini ıskalamamamız lazım
Yıldırım: Sanayi 4.0'a geçiş sürecini ıskalamamamız lazım Başbakan Yıldırım, "Türkiye'nin mukayeseli üstünlüğünü sağlayacak sektör sanayi sektörüdür. Sanayi sektöründe de 'Sanayi 4.0'a geçiş sürecini de ıskalamamamız lazım." dedi.
29.09.2021 Gündem
Milyonlarca memurun beklediği açıklama geldi
Milyonlarca memurun beklediği açıklama geldi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, memurların izin yasaklarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Soylu, "Çalışma Bakanlığı'nda bin 300 kişi FETÖ kapsamında soruşturuluyor; memura izin yasağının kalkması yakın zamanda değerlendirilecek" dedi.
29.09.2021 Gündem
Başbakan yatırım teşvik paketini açıkladı
Başbakan yatırım teşvik paketini açıkladı BAŞBAKAN Binali Yıldırım, bayram öncesi ’müjde’ olarak nitelediği yatırım teşvik paketini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Turkuaz hızlı geçti
Turkuaz hızlı geçti Türkiye’ye yönelik beyin göçünü teşvik için Turkuaz Kart uygulamasını da içeren ‘Uluslararası İşgücü Kanunu Tasarısı’ komisyondan jet hızıyla geçerek Genel Kurul gündemine alındı.
29.06.2016 Ekonomi
Kıdemde dersimize biraz daha çalışacağız
Kıdemde dersimize biraz daha çalışacağız Hükümet kıdem tazminatında gündemde olan Avusturya modeline alternatifler geliştirme kararı aldı. Çalışma Bakanı Süleyman Soylu, “Dersimize biraz daha çalışacağız” diye konuştu.
25.06.2016 Ekonomi
İşte yatırım paketinin ayrıntıları
İşte yatırım paketinin ayrıntıları Düzenlemenin TBMM tatile girmeden Meclis’ten geçmesini hedeflediklerini kaydeden Ağbal, paketin bir ayağıyla nitelikli insan gücünü ülkeye çekeceklerine dikkat çekti
17.06.2016 Ekonomi
Mehmet Şimşek'ten açıklamalar
Mehmet Şimşek'ten açıklamalar Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, TRT Haber'de soruları yantladı İşte Şimşek'in açıklamasından satır başları: [BES] Yeni işe başlayanlar otomatik olarak sisteme girecekler, isterlerse 6 ay sonra çıkabilirler [Zorunlu Trafik Sigortası] Nisan ayında yaptığımız düzenleme ile sistemdeki öngörülebilirliği arttırdık Türkiye'nin jeopolitik konumu yatırım ortamını etkiliyor...
16.06.2016 Ekonomi
Süleyman Soylu'dan kıdem tazminatı açıklaması
Süleyman Soylu'dan kıdem tazminatı açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, 24 Ankara Temsilcisi Melik Yiğitel'e gündeme dair konularla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu...
15.06.2016 Ekonomi
Yatırım reformu
Yatırım reformu Hükümet yatırım ortamının iyileştirilmesi için reform paketi hazırladı. Pakette vergi indirimi, Ar-Ge teşviği, yabancılara çalışma kolaylığı gibi birçok destek yer alıyor.
13.06.2016 Ekonomi
Bakanlar Kurulu sonrası önemli açıklamalar
Bakanlar Kurulu sonrası önemli açıklamalar Başbakan Yardımcısı Nurettin Canıklı Damga Vergisi ve harçlarda yapılacak olan düzenlemeler hakkında bilgi verdi
29.09.2021 Gündem
Sermaye getirene ‘Turkuaz kart’
Sermaye getirene ‘Turkuaz kart’ Türkiye’ye yönelik beyin göçünü teşvik etmek için geçilmesi planlanan Turkuaz Kart uygulamasından yabancı yatırımcılar da yararlanacak...
22.01.2016 Ekonomi
Nitelikli yabancıya 'Turkuaz Kart'
Nitelikli yabancıya 'Turkuaz Kart' 2016'da çalışma hayatının gündeminde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, kıdem tazminatı ve kamuda asıl işi yapan taşeron işçilerin de aralarında bulunduğu konular olacak...
4.01.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Turkuaz Kart ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki turkuaz kart haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.