Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Son dakika Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye kadınlar basketbol ligi gelişmeleri de dahil olmak üzere 375 türkiye kadınlar basketbol ligi haberi bulunmuştur. Tüm türkiye kadınlar basketbol ligi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadınlar Türkiye Kupası, Mardin'de
Kadınlar Türkiye Kupası, Mardin'de Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Kadınlar Türkiye Kupası finallerinin bu sezon Mardin'de yapılacağını açıkladı.
28.11.2017 Basketbol
Orduspor oyuncuları şehri terk etti
Orduspor oyuncuları şehri terk etti TKBL ekiplerinden Orduspor'da yaşanan sorunlar nedeniyle biri yabancı 11 oyuncunun takımdan ayrılmasının ardından başantrenör Hakan Yiğit görevinden ayrıldı
26.10.2017 Basketbol
Şampiyonun adı belli oldu!
Şampiyonun adı belli oldu! Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde, Yakın Doğu Üniversitesi, Fenerbahçe'yi 76-75 devirerek şampiyonluğunu ilan etti.
17.05.2017 Fenerbahçe
Nevriye Yılmaz basketbolu bıraktı!
Nevriye Yılmaz basketbolu bıraktı! Galatasaray'da forma giyen 36 yaşındaki Nevriye Yılmaz, basketbolu bıraktığını açıkladı
24.09.2021 Galatasaray
‘Son kez uyarıyoruz’
‘Son kez uyarıyoruz’ Galatasaray, dün oynanan Abdüllah Gül Üniversitesi – Galatasaray Odebank karşılaşmasında yaşananlarla ilgili bir açıklama yaptı.
16.11.2015 Galatasaray
Yakın Doğu son saniyede
Yakın Doğu son saniyede Bu yıl sekizincisi düzenlenen Erciyes Cup Bayanlar basketbol Turnuvası
2.10.2015 Basketbol
Federasyon'dan Trabzon'a transfer yasağı!
Federasyon'dan Trabzon'a transfer yasağı! TBF, Erkekler Basketbol Süper Ligi takımlarından Trabzonspor Medical Park'a transfer yasağı getirdi.
27.07.2015 Trabzonspor
Beckerspor atağa kalktı
Beckerspor atağa kalktı Beckerspor transferde atağa kalktı.
24.07.2015 Arşiv
Fenerbahçe'de 6 transfer birden!
Fenerbahçe'de 6 transfer birden! Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde başarı için yeniden yapılanmaya giden Fenerbahçe, yeni transferlerini açıkladı.
13.07.2015 Basketbol
Beckerspor'dan transfer atağı
Beckerspor'dan transfer atağı Beckerspor 3 ismi kadrosuna kattı.
9.07.2015 Arşiv
Işıl 3 yıl Galatasaray'da
Işıl 3 yıl Galatasaray'da Galatasaray, Işıl Alben ile 2+1 yıl için prensipte anlaştı.
9.06.2015 Galatasaray
'G.Saray şampiyon olur demiştim'
'G.Saray şampiyon olur demiştim' Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın oyun kurucusu Işıl Alben, Milli takım ve Galatasaray hakkında konuştu.
7.06.2015 Basketbol
Basketbolda yeni soluk
Basketbolda yeni soluk Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ne yeni bir takım geliyor
2.06.2015 Arşiv
Grishaeva Beşiktaş'ta
Grishaeva Beşiktaş'ta Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Beşiktaş, Rus basketbolcu Nadezhda Grishaeva'yı transfer etti.
2.06.2015 Beşiktaş
Dimitrakou ve Tolo AGÜ'de
Dimitrakou ve Tolo AGÜ'de TKBL takımlarından Abdullah Gül Üniversitesi, Yunan Dimitrakou ve Avusturalyalı Tolo ile anlaşma sağladı
31.05.2015 Basketbol
Dikeoulakos F.Bahçe'ye geri döndü
Dikeoulakos F.Bahçe'ye geri döndü Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Dikeoulakos'a emanet.
25.05.2015 Fenerbahçe
Erika de Souza Adana ASKİ'de
Erika de Souza Adana ASKİ'de Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ, Brezilyalı pivot Erika de Souza'yı renklerine bağladı.
11.05.2015 Basketbol
Şampiyon G.Saray'dan medya günü
Şampiyon G.Saray'dan medya günü Başantrenör Memnun: "Sezon boyunca büyük sıkıntılar yaşadık."
10.05.2015 Galatasaray
Ergin Ataman özür diledi
Ergin Ataman özür diledi Galatasaray Liv Hospital Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, bu sezon aldıkları kötü sonuçlar nedeniyle sarı-kırmızılı taraftarlardan özür diledi.
9.05.2015 Galatasaray
Şampiyon Galatasaray Odeabank!
Şampiyon Galatasaray Odeabank! Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde 2014-2015 sezonunun şampiyonu Abdullah Gül Üniversitesi'ni deviren Galatasaray Odeabank oldu.
9.05.2015 Galatasaray
BOTAŞ'lı oyuncuya 4 ay men
BOTAŞ'lı oyuncuya 4 ay men TBF Disiplin Kurulu, BOTAŞ'ın ABD'li oyuncusu Theresa Plaisance'e yasaklı madde kullandığı gerekçesiyle 4 ay hak mahrumiyeti cezası verdi
10.11.2021 Diğer Sporlar
AGÜ pes etmedi!
AGÜ pes etmedi! Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Spor Toto play-off final serisi 3. maçında Abdullah Gül Üniversitesi ile Galatasaray Odeabank karşılaştı.
7.05.2015 Galatasaray
Aslan gibi aşk
Aslan gibi aşk Sarı-kırmızılıların altyapısından çıkan iki genç sporcu ortak sevdaları olan G.Saray maçında ilk kez görüntülendi
3.05.2015 Galatasaray
F.Bahçe'den G.Saray'a transfer oldu!
F.Bahçe'den G.Saray'a transfer oldu! Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final oynayacak G.Saray, ezeli rakibinden transfer yaptı.
1.05.2015 Galatasaray
TKBL'de final heyecanı başlıyor
TKBL'de final heyecanı başlıyor Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı yarın İstanbul'da oynanacak karşılaşmayla start alacak.
1.05.2015 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye kadınlar basketbol ligi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.