Abdullah Gül Üniversitesi

Abdullah Gül Üniversitesi

Son dakika Abdullah Gül Üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Abdullah Gül Üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Abdullah Gül Üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abdullah Gül Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abdullah gül üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.042 abdullah gül üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm abdullah gül üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Güncel kamu personel alımı ilanları! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli yüzlerce personel alınacak!
Güncel kamu personel alımı ilanları! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli yüzlerce personel alınacak! Kamu personel alımı ilanları Resmi Gazete’de yayınlandı. Kamu kurumlarından, üniversite, belediyelere kadar pek çok kurumda, büro personeli, şoför, operatör, hemşire, öğretim üyesi, sağlık tenikeri, teknisyen bilişim personeli, koruma ve güvenlik görevlisi gibi pek çok kadroda alım yapılacak. Güncel, personel alımı ilanlarını derledik. Peki, Kamu personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
30.05.2022 Personel Alımı
Dünyada ilk kez Türkiye'de yapıldı! Büyük yenilik, artık hastane yerine evden de olacak...
Dünyada ilk kez Türkiye'de yapıldı! Büyük yenilik, artık hastane yerine evden de olacak... Dünyada ilk kez Türkiye'de yapıldı. Artık hastaneye gitmek yerine evden de yapılabilecek. Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) akademisyenleri, EOG (göz sinyalleri), EKG (kalp sinyalleri) ve EMG (kas sinyalleri) sinyallerini tek bir kartla işlemeye olanak sağlayan dünyadaki ilk tümleşik biyo-sensörü geliştirdi. Geliştirilen sensör daha şimdiden İsrail, Hindistan ve İspanya gibi ülkelere ihraç edilerek ülke ekonomisine katkı sağlamaya başladı. İşte son dakika haberinin detayları...
11.02.2022 Gündem
Abdullah Gül Üniversitesi 25 sözleşmeli personel alacak!
Abdullah Gül Üniversitesi 25 sözleşmeli personel alacak! Sözleşmeli personel alıcak! Abdullah Gül Üniversitesi duyurdu! Üniversite tarafından yayımlanan ilana göre, 2020 KPSS (B) grubu puan sıralamasına göre, 25 büro personeli, destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi alınacak. Peki, Abdullah Gül Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte sözleşmeli personel alımı şartları!
17.01.2022 Personel Alımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! O isim görevden alındı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! O isim görevden alındı Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzaladığı kararda Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcısı Gonca Işık Yılmaz Batur görevden alınarak yerine Mustafa Tuzcu atandı.
8.05.2021 Gündem
KPSS’li ve KPSS şartsız kamuya sözleşmeli 2 bin 322 memur ve nitelikli işçi alımı yapılacak! (Başvuru tarihi ve şartları)
KPSS’li ve KPSS şartsız kamuya sözleşmeli 2 bin 322 memur ve nitelikli işçi alımı yapılacak! (Başvuru tarihi ve şartları) Devlet personel başkanlığı 22 kamu kurumuna KPSS’li ve KPSS şartsız sözleşmeli memur ve nitelikli 2 bin 322 işçi alımı yapılacağını duyurdu. 14’ü engelli işçi ve 6’sı eski hükümlü personel alımı şartları da belli oldu. 2 bin 322 memur alımı ve nitelikli işçi alımı şartları nelerdir? Kamu kurumları personel alımı hangi mesleklerden yapılacak?
13.02.2020 Personel Alımı
Ulusal Programlama Yarışması'nın kazananları Avrupa yolcusu
Ulusal Programlama Yarışması'nın kazananları Avrupa yolcusu Ulusal Programlama Yarışmasını Kazanan Öğrenciler Avrupa Yolcusu Türkiye çapında 14 üniversiteden 152 öğrencinin 54 takım halinde yarıştığı Ulusal Programlama Yarışması tamamlandı. Genç bilgisayar mühendisi adaylarına yeni ufuklar açmalarını hedefleyen yarışmada kazanan takımlar, yeni başarılar için Birebir Eğitim Vakfı’nın desteğiyle Avrupa bölgesel finallerine hazırlanacak.
19.09.2019 Eğitim
Ek yerleştirmeye özel burs olanakları
Ek yerleştirmeye özel burs olanakları Tercih döneminde birçok üniversite, başarılı öğrencilere yüksek oranlarda burslar verdi. Ek yerleştirmede de pek çok üniversitede burs şansı devam ediyor. Öğrencilere 2.500 TL’ye varan bursların yanı sıra yurt dışında eğitim, iş garantisi, yurt, bilgisayar, ulaşım gibi imkânlar da sunuluyor.
6.09.2019 Eğitim
AGÜ'nün ismi Kayseri Basketbol oldu!
AGÜ'nün ismi Kayseri Basketbol oldu! Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Abdullah Gül Üniversitesi Spor Kulübü'nün (AGÜ Spor) ismi Kayseri Basketbol Spor Kulübü oldu.
17.09.2018 Basketbol
Transfer yasağı şoku! Beşiktaş, Galatasaray, Trabzon...
Transfer yasağı şoku! Beşiktaş, Galatasaray, Trabzon... Basketbol sezonlarının birer birer sonlarına doğru yaklaşılırken dokuz Türk kulübünün hâlâ transfer yasağı bulunuyor.
16.05.2018 Galatasaray
Fenerbahçe deplasmanda farklı kazandı
Fenerbahçe deplasmanda farklı kazandı Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 24. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Abdullah Gül Üniversitesi'ni 71-57 yendi.
4.04.2018 Basketbol
Galatasaray evinde çok farklı
Galatasaray evinde çok farklı Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 23. haftasında Galatasaray, sahasında Abdullah Gül Üniversitesi'ni 86-58 yendi.
31.03.2018 Basketbol
Yakın Doğu Üniversitesi, yarı finale yükseldi
Yakın Doğu Üniversitesi, yarı finale yükseldi Basketbol PTT Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yakın Doğu Üniversitesi, Abdullah Gül Üniversitesi'ni 88-53 yenerek yarı finale yükseldi.
21.02.2018 Basketbol
Yakın Doğu zorlanmadı
Yakın Doğu zorlanmadı Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 17. haftasında Yakın Doğu Üniversitesi, deplasmanda Abdullah Gül Üniversitesi'ni 84-72 yendi.
3.02.2018 Basketbol
Yakın Doğu ilk yarıyı lider kapattı
Yakın Doğu ilk yarıyı lider kapattı Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 2017-2018 sezonunun ilk yarısı tamamlandı.
7.01.2018 Basketbol
AGÜ evinde mağlup
AGÜ evinde mağlup Basketbolda FIBA Kadınlar Avrupa Kupası E Grubu ikinci hafta maçında Abdullah Gül Üniversitesi, sahasında Polonya ekibi Sleza'ya 72-70 mağlup oldu.
18.10.2017 Basketbol
İstanbul Üniversitesi son nefeste
İstanbul Üniversitesi son nefeste Basketbolda FIBA Kadınlar Avrupa Kupası E Grubu'nun ilk haftasında İstanbul Üniversitesi, Abdullah Gül Üniversitesi'ni 76-74 yendi.
12.10.2017 Basketbol
G.Saray, turnuvada şampiyonluğa ulaştı
G.Saray, turnuvada şampiyonluğa ulaştı Mersin'de, bu yıl ikincisi düzenlenen Kadınlar Özgecan Basketbol Turnuvası'nda Galatasaray, finalde Abdullah Gül Üniversitesi'ni 77-71 mağlup ederek şampiyon oldu.
24.09.2017 Basketbol
Faideli yazı...
Faideli yazı... Yazımıza, bir derde merhem olma dileğiyle başlayalım...
21.09.2017 Eğitim
ÖSYM ek yerleştirme sonuçları hangi tarihte açıklanacak?
ÖSYM ek yerleştirme sonuçları hangi tarihte açıklanacak? Ek yerleştirme sonuçları için meraklı bekleyiş sürüyor. Adaylar ÖSYM'den gelecek ek yerleştirme sonuçları açıklamasına kilitlendi. Peki ÖSYM ek yerleştirme sonuçlarını ne zaman açıklayacak?
29.09.2021 Gündem
Yeniye rağbet az
Yeniye rağbet az Devlet üniversitelerinin yaklaşık 27 bin lisans kontenjanı boş kaldı. Köklü üniversitelerde bu durum görülmezken, son 10-15 yılda açılan şehir üniversitelerinin dolmadığı görüldü. Bayburt, Bartın ve Siirt üniversitelerinin yaklaşık dörtte biri boş
13.08.2017 Eğitim
Son dakika! Müjdeli haber geldi: 60 bin kişi alınacak
Son dakika! Müjdeli haber geldi: 60 bin kişi alınacak Memur olmak isteyenlere güzel haber geldi. İstihdam takvimi açıklandı. Devletin birçok kurumu ve bakanlıklar yıl sonuna kadar memur, işçi ve diğer alanlardaki personel alımları için ilanlar yayınlanmaya devam ediyor.
18.06.2017 Ekonomi
Dev finalde büyük kriz! Salonu terk etti...
Dev finalde büyük kriz! Salonu terk etti... Yakın Doğu Üniversitesi ile Abdullah Gül Üniversitesi'ni karşı karşıya getiren FIBA Kadınlar Eurocup finalinde protokol krizi yaşandı.
18.04.2017 TBL
Yakın Doğu Üniversitesi EuroCup şampiyonu oldu
Yakın Doğu Üniversitesi EuroCup şampiyonu oldu Eurocup Kadınlar finalinde Yakın Doğu Üniversitesi, Bellona AGÜ'yü 63-58 mağlup etti ve şampiyon oldu.
12.04.2017 Basketbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6 üniversiteye rektör ataması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6 üniversiteye rektör ataması Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakanlar Kurulunca Prof. Dr. Hatipoğlu'nun YÖK üyeliğine seçimini onayladı ve 6 üniversiteye rektör atadı
29.09.2021 Gündem
Akademik teşvikte hangi tıp fakültesi birinci oldu?
Akademik teşvikte hangi tıp fakültesi birinci oldu? Üniversitelerin ve akademisyenlerinin akademik anlamda ne düzeyde olduklarının araştırıldığı çalışmaya göre Abdullah Gül Üniversitesi birinci sırada yer alıyor.
27.02.2017 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Abdullah Gül Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abdullah gül üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.