Yakın Doğu Üniversitesi

Yakın Doğu Üniversitesi

Son dakika Yakın Doğu Üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yakın Doğu Üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yakın Doğu Üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yakın Doğu Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yakın doğu üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.231 yakın doğu üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm yakın doğu üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Profesöre kırmızı bülten! Sınır dışı kararı verildi
Profesöre kırmızı bülten! Sınır dışı kararı verildi KKTC, bir üniversitede patlayan ‘sahte diploma ve yolsuzluk’ skandalının şokunu yaşarken, bir başka üniversitede de yapay zekâ, yazılım ve bilişim sistemleri olmak üzere mühendislik fakültesinde 3 bölüm başkanlığı yürüten bir profesörün, 13 yıldır Kanada tarafından kırmızı bültenle arandığı ortaya çıktı.
30.03.2024 Dünya
Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı? Yeni Gaziantep Valisi açıklandı mı?
Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı? Yeni Gaziantep Valisi açıklandı mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu yeni Kabine'yi açıkladı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın İçişleri Bakanı olarak atanmasının ardından, yerine Erdoğan Gaziantep Valisi Davut Gül’ü atadı. Gül’ün atanması sonrası Gaziantep Valiliğine kimin atandığı merak konusu oldu. Peki, Yeni Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı?
6.06.2023 Gündem
Maymun Çiçeği PCR Tanı Kiti geliştirildi! 1 saat içinde tanı konulabiliyor
Maymun Çiçeği PCR Tanı Kiti geliştirildi! 1 saat içinde tanı konulabiliyor Yakın Doğu Üniversitesi araştırmacıları, COVID-19’dan sonra, Maymun Çiçeği hastalığını 1 saatte saptayabilen PCR Tanı Kiti geliştirdi.
8.08.2022 Sağlık
Uyanık hastaya beyin tümörü ameliyatı gerçekleştirildi
Uyanık hastaya beyin tümörü ameliyatı gerçekleştirildi 27 yaşındaki Danyel Yousuf, beynindeki tümörden, KKTC’de ilk kez, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde beyin cerrahisi ekibi tarafından yapılan uyanık beyin tümörü ameliyatı ile kurtuldu.
11.07.2022 Sağlık
Avrupa şampiyonu Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman'dan maç sonunda tarihi konuşma
Avrupa şampiyonu Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman'dan maç sonunda tarihi konuşma Turkish Airlines Euroleague'in finalinde Real Madrid ile Anadolu Efes karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabakada rakibini 58-57 mağlup eden Anadolu Efes, üst üste ikinci kez Euroleague şampiyonu oldu. Anadolu Efes'te başantrenör Ergin Ataman, maç sonunda tarihi açıklamalar yaptı.
21.05.2022 THY Euroleague
Halil Falyalı cinayetinde flaş gelişme! Silahlar bulundu
Halil Falyalı cinayetinde flaş gelişme! Silahlar bulundu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) kumarhane işletmecisi Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş’ın öldürüldüğü silahlı saldırıyla ilgili açıklama yapan polis, saldırıda kullanılan 2 AK-47 Kalaşnikof piyade tüfeği ve 9 milimetrelik bir tabancanın olay yerine 1 kilometre mesafede bulunduğunu duyurdu.
13.02.2022 Gündem
KKTC’yi sarsan Halil Falyalı suikastinde ‘Söylemez kardeşler’ çıktı
KKTC’yi sarsan Halil Falyalı suikastinde ‘Söylemez kardeşler’ çıktı KKTC’de otel ve kumarhane işleten Halil Falyalı (53) suikastinin ‘izi’ İstanbul’a uzandı. Falyalı suikastinin perde arkasından adı Susurluk Raporu’na da giren ‘Söylemez kardeşler’ çıktı. Çete lideri Mustafa Söylemez ile tetikçi oldukları belirtilen iki kişi İstanbul’da yakalandı. Söylemez’in suikast öncesi Falyalı ile yoğun telefon görüşmesi yaptığı saptandı.
11.02.2022 Gündem
Halil Falyalı cinayeti KKTC’yi sarstı! Kör noktada 16 kurşun... 'Söylemez Kardeşler'e gözaltı
Halil Falyalı cinayeti KKTC’yi sarstı! Kör noktada 16 kurşun... 'Söylemez Kardeşler'e gözaltı Kıbrıs’ta otel ve kumarhane işleten Halil Falyalı (53) Girne’deki otelinden önceki akşam eşi ve üç çocuğuyla evine giderken zırhlı araca ailesini bindirdi. Üç araçlık konvoy eve yaklaşmışken Halil Falyalı yolda pusuya düştü. Çapraz ateşe tutulan Falyalı ile şoförü hayatını kaybederken cinayet Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni (KKTC) sarstı. Yetkililere göre saldırganlar takip ettikleri Falyalı’nın hem otelden çıkış saatini hem de zırhlı araca binmediğini biliyordu. Cinayetle ilgili "Söylemez Kardeşler" olarak bilinen suç örgütünün lideri Mustafa Söylemez ile 2 adamı gözaltına alındı.
10.02.2022 Gündem
Halil Falyalı kimdir? Halil Falyalı öldü mü?
Halil Falyalı kimdir? Halil Falyalı öldü mü? KKTC'de otel sahibi Halil Falyalı ve şoförü uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Falyalı'nın ağır yaralı olarak hastanesine kaldırıldığı, ancak kurtatılamadığı bildirildi. Falyalı'nın şoförü olay yerinde yaşamını yitirdi. Peki, Halil Falyalı kimdir? Halil Falyalı neden öldürüldü? İşte Halil Falyalı hakkında merak edilenler...
9.02.2022 Gündem
Halil Falyalı silahlı saldırı sonucu öldürüldü!
Halil Falyalı silahlı saldırı sonucu öldürüldü! Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) kumarhane işletmecisi Halil Falyalı’nın uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiği bildirildi.
8.02.2022 Gündem
Seri üretime hazırlanan GÜNSEL, ekibini büyütmeye devam ediyor
Seri üretime hazırlanan GÜNSEL, ekibini büyütmeye devam ediyor KKTC’nin yerli otomobili GÜNSEL, üretim, tasarım, proje koordinasyonu, elektronik ve yazılım, satın alma ile pazarlama ve satış birimlerinde istihdam etmek üzere işe alımlara devam ediyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) yerli otomobili GÜNSEL, seri üretim için gün sayarken ekibini büyütmeye devam ediyor. İlk modeli B9’u 2016’da 10 kişilik bir ekiple geliştirmeye başlayan GÜNSEL’de, bugün 300 kişilik mühendis, tasarımcı ve üretim personeli çalışıyor. Bütün çalışmalarını yıl sonunda seri üretime geçme hedefiyle sürdüren KKTC’nin yerli otomobili GÜNSEL; üretim, tasarım, proje koordinasyonu, elektronik ve yazılım, satın alma ile pazarlama ve satış birimlerinde istihdam etmek üzere işe alımlara devam ediyor.
28.01.2022 Bilim ve Teknoloji
Bozkurt Kuruç kimdir? Bozkurt Kuruç kaç yaşındaydı? İşte Bozkurt Kuruç’un hayatı!
Bozkurt Kuruç kimdir? Bozkurt Kuruç kaç yaşındaydı? İşte Bozkurt Kuruç’un hayatı! Eski Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Bozkurt Kuruç hayatını kaybetti. Türk tiyatrosuna yıllarca hizmet veren ve birçok öğrenci yetiştiren Prof. Dr. Bozkurt Kuruç, 86 yaşındaydı. Bozkurt Kuruç kimdir? Bozkurt Kuruç’un kaç yaşındaydı? İşte Bozkurt Kuruç’un hayatı!
16.01.2022 Gündem
Prof. Dr. Bozkurt Kuruç hayatını kaybetti
Prof. Dr. Bozkurt Kuruç hayatını kaybetti Türk tiyatrosunun usta ismi Prof. Dr. Bozkurt Kuruç, 86 yaşında hayatını kaybetti.
16.01.2022 Kültür Sanat
Göz altı halka ve torbalarınızdan kurtulun
Göz altı halka ve torbalarınızdan kurtulun Göz altı, hayati bir sağlık sorununa neden olmasa da oluşturduğu kaygılar bir çok insana kabus yaşatıyor. Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı Dr. Serap Maden, özellikle ileri yaşta ortaya çıkan bu sorundan mezoterapi, gençlik aşısı ve ışık dolgusu gibi yöntemlerle kurtulmanın mümkün olduğunu söyledi.
15.01.2022 Sağlık
El dezenfektanları egzamaya davetiye çıkarıyor
El dezenfektanları egzamaya davetiye çıkarıyor Dr. Serap Maden, pandemi nedeniyle el hijyenine yönelik kullanılan ve ciltte alerjik reaksiyonlara yol açabilen dezenfektanların zararlı etkisinden korunmaya yönelik önerilerde bulundu
26.12.2021 Sağlık
Lohusa depresyonu ciddi sonuçlara sebep olabilir
Lohusa depresyonu ciddi sonuçlara sebep olabilir Yeni doğum yapan annelerin yüzde 70’inde görülebilen lohusa depresyonu ile ilgili Uzman Psikolog Tuğçe Denizgil Evre, "Tedavi edilmezse ciddi sonuçlara sebep olabilir" dedi.
19.12.2021 Sağlık
En iyi ve en kötü performanslı antikor test kitleri belirlendi
En iyi ve en kötü performanslı antikor test kitleri belirlendi ABD Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) tarafından acil kullanım izni verilen 48 farklı antikor testinin performansları Yakın Doğu Üniversitesi araştırmacıları tarafından değerlendirildi. En iyi ve en kötü performanslı antikor test kitlerinin belirlendiği çalışma, Avrupa Biyoteknoloji Kongresi’nden en iyi sözlü bildiri ödülü aldı.
9.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Hemşirelik başarı sıralaması kaç? İşte 2021 Hemşirelik taban puanları!
Hemşirelik başarı sıralaması kaç? İşte 2021 Hemşirelik taban puanları! Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) açıklanmasıyla birlikte milyonlarca öğrenci tercihler ile ilgili detayları ve bölümlerin taban puanlarını araştırmaya başladı. Özellikle de hemşirelik bölümü tercih edecekler hemşirelik taban puanlarını merak ediyor. Peki, Hemşirelik başarı sıralaması kaç? Hemşirelik bölümleri hangi üniversitelerde var? Hemşirelik taban puanları...
29.07.2021 Eğitim
Fenerbahçe Beko'yu deviren Anadolu Efes, Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon oldu
Fenerbahçe Beko'yu deviren Anadolu Efes, Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon oldu ING Basketbol Süper Ligi play-off final serisi 3. maçında Fenerbahçe Beko'yu 93-66 mağlup eden Anadolu Efes, EuroLeague zaferinin ardından ligde de şampiyon oldu.
7.06.2021 Basketbol
Survivor’dan elenen Merve Aydın kimdir? Merve Aydın kaç yaşında, nereli, boyu ve kilosu nedir?
Survivor’dan elenen Merve Aydın kimdir? Merve Aydın kaç yaşında, nereli, boyu ve kilosu nedir? Merve Aydın elendi mi 2021? Survivor 2021 ünlüler kadrosunda yer alan milli basketbolcu Merve Aydın dün akşam adaya veda etti. Başarılı performansıyla bilinen ve Survivor'a damga vuran isimlerden biri olan Merve Aydın’ın elenmesi arkadaşlarını şoka uğrattı. Survivor Merve Aydın kimdir, kaç yaşında, boyu ve kilosu nedir?
26.05.2021 Gündem
Karagöz ve Hacivat ile özdeşleşen sanatçı Mehmet Ertuğ hayatını kaybetti
Karagöz ve Hacivat ile özdeşleşen sanatçı Mehmet Ertuğ hayatını kaybetti Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ismi Karagöz ve Hacivat ile özdeşleşen gölge oyunu sanatçısı Mehmet Ertuğ hayatını kaybetti.
22.05.2021 Kültür Sanat
Çocuklarda horlama ciddi sorunların habercisi olabilir!
Çocuklarda horlama ciddi sorunların habercisi olabilir! Kulak Burun Boğaz Baş ve Boyun Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Kadir Çağdaş Kazıkdaş, erişkinlerin en az yarısında, çocukların ise önemli bir kısmında görülen horlamanın önemli bir uyku bozukluğu durumu olduğunu söylüyor. Prof. Dr. Kazıkdaş, horlamanın, erişkinlerde en sık burun tıkanıklığı, kemik eğrilikleri, burun eti büyümeleri, allerji ve kronik sinüzit nedeniyle görüldüğünü belirtti.
28.02.2021 Sağlık
Evde uygulanabilecek pratik cilt ve saç bakım önerileri
Evde uygulanabilecek pratik cilt ve saç bakım önerileri COVID-19 sürecinde pek çok kişi cilt ve saç bakımını artık evde yapıyor. Uzmanlar günlük rutinlerin büyük oranda değiştiği bugünlerde kişisel bakımın da olabildiğince evde yapılmasının sağlık açısından en iyisi olduğunu dile getiriyor. Olağanüstü önlemler aldığımız bu süreçte kişisel bakım için ihtiyacınız olan tek şey mutfağınızda bulunan doğal ürünleri nasıl kullanacağınızı bilmek! Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Yeşim Üstün Aksoy, pandemi sürecinde kişisel bakım için evde uygulanabilecek pratik önerilerde bulundu
24.02.2021 Sağlık
Mutasyonlu virüs KKTC'yi de vurdu
Mutasyonlu virüs KKTC'yi de vurdu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) artan (Kovid -19) vakalarının nedeni ilk kez açıklandı. Vakalardaki artışın, ilk kez İngiltere’de ortaya çıkan mutasyona uğramış virüsün neden olduğu ifade edildi.
5.02.2021 Dünya
GÜNSEL'de işler hızlanıyor!
GÜNSEL'de işler hızlanıyor! KKTC’nin yerli otomobili GÜNSEL seri üretim çalışmalarına devam ediyor.
7.01.2021 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Yakın Doğu Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yakın doğu üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.