Transparan

Transparan

Son dakika transparan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan transparan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını transparan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Transparan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan transparan gelişmeleri de dahil olmak üzere 672 transparan haberi bulunmuştur. Tüm transparan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünya tıp tarihine geçecek çalışmalarda Türk imzası! Kanser için umut ışığı olacak
Dünya tıp tarihine geçecek çalışmalarda Türk imzası! Kanser için umut ışığı olacak Almanya Helmholtz Doku Mühendisliği Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. Ali Ertürk, dünyada ses getiren biyoteknoloji çalışmalarını gerçekleştirdiği laboratuvarlarının kapısını açtı. Dünyanın en önemli bilim dergilerine kapak olan araştırmalarıyla sadece Almanya'da değil, dünyada tanınan Ertürk, şu anda üzerinde çalıştığımız en önemli teknolojilerden biri 3 boyutlu biyo-yazıcıları kullanarak bu haritaları hücre hücre bir dokuya dönüştürmek. Bu haritaları çıkarabilen dünyadaki tek araştırma grubuyuz. O üç boyutlu yazıcılar da mühendislik anlamında geliştiğinde tahmin ediyorum ki insan organlarının büyük parçalarının tamamını, organları, ileride üretebileceğiz. Organ nakli de aynı şekilde tarihe karışabilir" dedi.
18.02.2024 Gündem
Nesrin Cavadzade'nin transparan kıyafeti olay oldu! Galaya damga vurdu
Nesrin Cavadzade'nin transparan kıyafeti olay oldu! Galaya damga vurdu 'Şahane Hayatım' adlı diziyle yaklaşık 1.5 yıl sonra ekranlara dönen Nesrin Cavadzade, sosyal medya hesabından iddialı pozlarını yayınladı. Fit haliyle dikkat çeken oyucunun tarzı sosyal medyada beğeni topladı.
19.12.2023 Magazin
Yılın trend saç rengi belli oldu! Kuaförlerin kapısı bu renkler için çalınacak Zendaya
Yılın trend saç rengi belli oldu! Kuaförlerin kapısı bu renkler için çalınacak Zendaya 2023'ün sonlarına yaklaşırken, moda ve güzellik dünyasında 2024'te öne çıkacak trendler merak konusu haline geliyor. Yüksek moda markalarının defilelerine göre transparan detaylar, bebek mavisi tonları, hacimli omuzlara sahip ceketler gibi yeni stil unsurlarının gelecek yılın modasını belirleyeceğini gösteriyor. Ancak saç renkleri konusunda değişiklik ve yenilik bekleniyor. 2024'te öne çıkacak saç renkleri şimdiden araştırılmaya başlandı.
14.12.2023 Magazin
Hosteslere şeffaf bluz giyme kararı! İç çamaşırlarının fotoğrafını paylaşınca skandal patladı
Hosteslere şeffaf bluz giyme kararı! İç çamaşırlarının fotoğrafını paylaşınca skandal patladı Dünyaca ünlü bir havayolu şirketi, uzun yıllar sonra kabin memurları için yeni ve modern bir üniforma tasarlattırma kararı almıştı. Ancak yeni kreasyon içinde yer alan, 'transparan bluzlar' kadın çalışanların büyük tepkisiyle sonuçlandı.
9.12.2023 Dünya
Melis Sezen’in tercihi transparan oldu
Melis Sezen’in tercihi transparan oldu Kanal D’de yayınlanan ‘Sadakatsiz’ dizisinde oynadığı ‘Derin’ karakteriyle milyonların beğenisini kazanan Melis Sezen oyunculuğu dışında dansları ve sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme geliyor. Melis Sezen şimdi ise transparan elbisesiyle dikkatleri çekti.
23.11.2023 Magazin
Şevval Şahin doğum gününde transparan kıyafet giydi! 'Şehri kırmızıya boyayacağım'
Şevval Şahin doğum gününde transparan kıyafet giydi! 'Şehri kırmızıya boyayacağım' 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla sık sık magazin gündemini meşgul ediyor. Son olarak 24 yaşına giren Şahin’e sevgilisi Murat Kazancıoğlu'ndan gelen doğum günü hediyesi magazin gündemine düştü. Sevgilisinin gönderdiği devasa çiçekleri sosyal medya hesabında paylaşan Sahin’in bacak boyu kadar olan gülleri görenlere şaşırttı.
15.09.2023 Magazin
Emily Ratajkowski sokakta transparan elbise giydi! Tarzı çok konuşuldu
Emily Ratajkowski sokakta transparan elbise giydi! Tarzı çok konuşuldu Emily Ratajkowski'nin sokak tarzı sosyal medyada gündem oldu. Sebastian Bear-McClard'ı ihanet gerekçesiyle terk eden Emily Ratajkowski, boşanmanın ardından çok kez ünlü isimlerle gündeme gelmişti. 30 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından ünlü modelin son paylaşımı çok konuşuldu.
11.09.2023 Magazin
Gülşen'in aklı tatilde kaldı! 'Plajdan çıkıp gelmiş'
Gülşen'in aklı tatilde kaldı! 'Plajdan çıkıp gelmiş' Popçu Gülşen, kıyafet provasına geldiği Nişantaşı'nda soluklanmak için girdiği bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. İçeride yaklaşık iki saat kalarak ekibiyle toplantı yaptığı öğrenilen sanatçı, plaj kombinini andıran kıyafetiyle dikkat çekti.
19.07.2023 Magazin
Emrata kalça dansı yaptığı anları paylaştı! Sosyal medya sallandı
Emrata kalça dansı yaptığı anları paylaştı! Sosyal medya sallandı İş insanı Michael Rubin'in yaz partisine katılan güzel Emily Ratajkowski, ses getiren organizasyondan karelerini takipçilerinin beğenisine sundu. Transparan beyaz bir elbise tercih eden Emily Ratajkowski, kalça dansı yaptığı anları da sosyal medya hesabından paylaştı.
13.07.2023 Magazin
Zeynep Bastık ile Ali Can Ayyıldız aşklarını ilan etti!
Zeynep Bastık ile Ali Can Ayyıldız aşklarını ilan etti! Yeni yaşını ses getiren bir partiyle kutlayan Zeynep Bastık sosyal medya sayfasından geceye dair paylaşım yapmaya devam ediyor. Zeynep Bastık partide giydiği transparan tulumuyla takipçilerinin dikkatini çekmişti. Bastık, doğum günü partisinde Ali Can Ayyıldız ile verdiği samimi poz aşk iddialarını da beraberinde getirdi.
13.07.2023 Magazin
Zeynep Bastık'ın transparan tercihi!
Zeynep Bastık'ın transparan tercihi! Yeni yaşını ses getiren bir partiyle kutlayan Zeynep Bastık sosyal medya sayfasından geceye dair paylaşım yapmaya devam ediyor. Zeynep Bastık son olarak partide giydiği transparan tulumuyla takipçilerinin karşısına çıktı.
11.07.2023 Magazin
Gülşen kazandığını gayrimenkule yatırıyor!
Gülşen kazandığını gayrimenkule yatırıyor! Giydiği cesur sahne kostümleriyle adından söz ettiren şarkıcı Gülşen, konserlerden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Şarkıcının son olarak 500 bin dolara Barselona’dan ev aldığı iddia edildi.
22.06.2023 Magazin
Gülşen'in transparan tercihi!
Gülşen'in transparan tercihi! Gülşen önceki akşam Maslak’ta bulunan bir mekanda sahne aldı. Sevilen şarkılarını seslendiren Gülşen, tercih ettiği sahne kostümüyle gözleri üzerine çekti.
19.06.2023 Magazin
Ajda Pekkan'dan müzik şöleni!
Ajda Pekkan'dan müzik şöleni! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde, sahne dün akşam bir kez daha Süperstar Ajda Pekkan’ındı. Pekkan’ın yıldızıyla parlayan sahne, müzikseverleri mest etti. İlginin yoğun olduğu gecede Kuruçeşme sahnesi, kapasitesinin üstünde seyirci ağırlayarak Pekkan hayranlarını dansa, müziğe, eğlenceye doyurdu.
11.06.2023 Magazin
Transparan giyen Şeyma Subaşı balayı pozlarını paylaştı!
Transparan giyen Şeyma Subaşı balayı pozlarını paylaştı! Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı bir süredir birlikte olduğu iş insanı Mohammed Alsaloussi ile geçtiğimiz günlerde evlendi. 2 gece 2 gün süren düğünü uzun süre gündemde kalan Subaşı, balayından pozlarını paylaştı. Transparan bluzuyla poz veren ünlü isim büyük beğeni topladı.
24.05.2023 Magazin
Iris Law, Cannes Film Festivali'ne tül elbise ile katıldı!
Iris Law, Cannes Film Festivali'ne tül elbise ile katıldı! İngiliz oyuncu ve manken Iris Law, Cannes Film Festivali'nde tül elbisesi ile kırmızı halıda poz verirken tüm dikkatleri üzerinde topladı.
19.05.2023 Magazin
Nesrin Cavadzade göğüslerini çiçeklerle kapattı! 'Modellere taş çıkarırsın'
Nesrin Cavadzade göğüslerini çiçeklerle kapattı! 'Modellere taş çıkarırsın' Ekranlardan bir süredir uzak olan oyuncu Nesrin Cavadzade, sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri. Güzelliği ve fiziği ile dikkat çeken güzel oyuncu iddialı tarzıyla da sık sık gündem oluyor. Nesrin Cavadzade'nin son pozu yine olay oldu. Tamamen transparan bir elbise giyen Cavadzade, göğüslerini ise çiçeklerle kapattı.
8.05.2023 Magazin
Hadise küvet pozlarıyla yaktı geçti!
Hadise küvet pozlarıyla yaktı geçti! Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Hadise verdiği pozlarla da dikkat çekiyor. İddialı transparan elbisesinden sonra Hadise yeni şarkısı Feryat'ı küvet pozlarıyla kutladı. Hadise'nin paylaşımları sosyal medyada ses getirdi.
18.04.2023 Magazin
Merve Boluğur transparan giydi! Sosyal medya sallandı
Merve Boluğur transparan giydi! Sosyal medya sallandı Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve sosyal medya paylaşımlarıyla sürekli gündem olan Merve Boluğur, önceki akşam katıldığı davette tercih ettiği kıyafetiyle yine gündeme geldi.
13.04.2023 Magazin
Neslihan Atagül'ün transparan elbisesi olay yarattı! Fiyatı dikkat çekti
Neslihan Atagül'ün transparan elbisesi olay yarattı! Fiyatı dikkat çekti Neslihan Atagül'ün transparan elbisesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Cesur bir elbise tercih eden Atagül, iç çamaşırlarının üzerine tül bir elbise giydi. Tarzı sosyal medyadan olay yarattı.
1.02.2023 Magazin
Melis Sezen dekoltesiyle iddiasını konuşturdu!
Melis Sezen dekoltesiyle iddiasını konuşturdu! 'Gülcemal' dizisiyle ekrana dönmesi beklenen güzel oyuncu Melis Sezen, cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Sezen, bu defa fotoğrafçı Muhsin Akgül'e verdiği derin göğüs dekolteli pozlarıyla beğeni topladı
24.01.2023 Magazin
Defne Samyeli 90'lı yıllara döndü!
Defne Samyeli 90'lı yıllara döndü! Oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli, Mahsun Kırmızıgül’ün 3 Şubat’ta vizyona girecek olan yeni filmi 'Prestij Meselesi' ile nostaljik bir yolculuğa çıktı. Ünlü isim, filmde kendisini canlandırdı.
6.01.2023 Magazin
Ersin Korkut, ‘Kutsal Damacana 4’te kilt giydi!
Ersin Korkut, ‘Kutsal Damacana 4’te kilt giydi! Ersin Korkut, ilk olarak 2007 yılında sinemaseverlerle buluşan komedi türündeki ‘Kutsal Damacana’ serisinin 4'üncü filminde kilt giydi. Canlandırdığı tipleme için İskoç eteği ile kamera karşısına geçen ünlü oyuncu, seti kahkahaya boğdu.
28.12.2022 Magazin
Büşra Develi: Vahşi bir sistemin içindeyiz
Büşra Develi: Vahşi bir sistemin içindeyiz Büşra Develi oyunculuğu ve sektörü anlattı. Develi "Çalışmanın, para kazanmanın kolay bir yolu yok. Vahşi bir sistemin içindeyiz. Sektör zor ama alışıyor insan oyunun kurallarına. Benim için sonuçtan ziyade süreç tatmin edici ve öğretici" dedi.
28.12.2022 Magazin
Teoman: Albümdeki aşkların benimle alakası yok
Teoman: Albümdeki aşkların benimle alakası yok 54 yaşındaki ünlü şarkıcı Teoman, hemen her röportajında yarı emekli olduğunu, eskisi gibi çalışkan olmadığını ve genelde boş boş dolaştığını itiraf etmişti. Teoman, müzik camiasında pek çok kişinin iş yapmamasına rağmen kendisi gibi açık yürekli davranmadığını söyledi.
28.12.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Transparan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki transparan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.