Pozlar

Pozlar

Son dakika pozlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pozlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pozlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pozlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pozlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.884 pozlar haberi bulunmuştur. Tüm pozlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sevgilisinin sergisi için verdiği pozlar olay olmuştu! Eski eşi Melis İşiten ilk kez konuştu
Sevgilisinin sergisi için verdiği pozlar olay olmuştu! Eski eşi Melis İşiten ilk kez konuştu Uraz Kaygılaroğlu'nun eski eşi Melis İşiten, geçtiğimiz gün bir ödül törenine katıldı. 'En İyi Talk Show 'ödülünü alan oyuncu, Kaygılaroğlu'nun gündem olan pozları hakkında ilk kez açıklama yaptı.
10.05.2024 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu'ndan yeni açıklama! Sergi pozlarına tepkilerden sonra özür dilemişti
Uraz Kaygılaroğlu'ndan yeni açıklama! Sergi pozlarına tepkilerden sonra özür dilemişti Fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un 'Life in Plastic' adlı sergisi için objektif karşısına geçen Uraz Kaygılaroğlu'nun verdiği pozlar, sosyal medyada gündem olmuştu. Kaygılaroğlu, yeni bir açıklamada bulundu.
21.04.2024 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu'na tepkiler dinmiyor! Sevgilisinin sergisinde verdiği pozlar yorum yağmuruna tutuldu
Uraz Kaygılaroğlu'na tepkiler dinmiyor! Sevgilisinin sergisinde verdiği pozlar yorum yağmuruna tutuldu Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun, fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için verdiği pozlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Sergide yer alan eserlerde başı kesik bir kadının yer alması üzerine tepkiler dinmiyor.
17.04.2024 Magazin
Suudi Arabistan bayrağında ne yazıyor? Tevhid bayrağı nedir, Suudi Arabistan güzeli kaçıncı oldu?
Suudi Arabistan bayrağında ne yazıyor? Tevhid bayrağı nedir, Suudi Arabistan güzeli kaçıncı oldu? Suudi Arabistan’ın Miss Asia 2024 isimli güzellik yarışmasına gönderdiği Rumi Al-Qahtani'nin vücuda sardığı bayrak sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu fotoğrafların ardından “Suudi Arabistan güzeli kaçıncı oldu?” sorusuna yanıt ararken Suudi Arabistan bayrağı ile tevhid bayrağı aynı mı, Suudi Arabistan bayrağında ne yazıyor? Sorusunun yanıtı da gündem oldu. Peki, Tevhid bayrağı nedir?
22.02.2024 Gündem
Şükrü Özyıldız ve Sibil Çetinkaya'nın aşk pozlarına Deniz Seki'den yorum geldi! "Ben bu yaşıma kadar boşuna aşk şarkıları yazmışım"
Şükrü Özyıldız ve Sibil Çetinkaya'nın aşk pozlarına Deniz Seki'den yorum geldi! "Ben bu yaşıma kadar boşuna aşk şarkıları yazmışım" Sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya, oyuncu sevgilisi Şükrü Özyıldız'ın Instagram'dan paylaştığı pozlar çok beğeniliyor. En don Çetinkaya Özyıldız’ın doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı. İkilinin aşk dolu pozlarına şarkıcı Deniz Seki'den de yorum geldi.
20.02.2024 Magazin
Rabia Soytürk'ün filin burnuna oturduğu pozlar olay oldu! "En güzel günümdü"
Rabia Soytürk'ün filin burnuna oturduğu pozlar olay oldu! "En güzel günümdü" Son olarak Veda Mektubu dizisinde rol alan güzel oyuncu Rabia Soytürk'ün Tayland tatilinden paylaştığı pozları çok beğenildi. Oyuncu o anları "En güzel günümdü." diye paylaştı.
11.01.2024 Magazin
İmaj değiştiren Hande Erçel'den yeni pozlar
İmaj değiştiren Hande Erçel'den yeni pozlar Bir yıldır iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yeni imajını paylaşmıştı. Erçel, rengini değiştirdiği saçlarıyla yeni karelerini yayınladı.
28.12.2023 Magazin
Naci Görür'den olası Marmara depremi uyarısı: Bu işin şakası yok, tehdit altında
Naci Görür'den olası Marmara depremi uyarısı: Bu işin şakası yok, tehdit altında Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür,  katıldığı 'Marmara Depremi ve Sanayide Deprem Etkisi' konulu panelde  “Bu işin şakası yok. Çocuk olmayın. Size ne hangi fay kırıldı, hangisi kırılacak, kaç sene geçti ne olacak? Siz yer bilimci misiniz? Vazgeçin bundan. Sizin bilmeniz gereken Marmara bir deprem tehdidi altında. Bilim dünyası bunu söylüyor. Bizim yapacağımız iş depreme hazırlanmak, bizi yönetenleri depreme hazırlamak için kentimizi, bulunduğumuz yeri onlardan talep etmek, zorlamak. Bize düşen görev bu" dedi.
19.12.2023 Gündem
Nesrin Cavadzade'nin transparan kıyafeti olay oldu! Galaya damga vurdu
Nesrin Cavadzade'nin transparan kıyafeti olay oldu! Galaya damga vurdu 'Şahane Hayatım' adlı diziyle yaklaşık 1.5 yıl sonra ekranlara dönen Nesrin Cavadzade, sosyal medya hesabından iddialı pozlarını yayınladı. Fit haliyle dikkat çeken oyucunun tarzı sosyal medyada beğeni topladı.
19.12.2023 Magazin
Bilge Öztürk - Daren Gerede evlenecek mi? Berna Öztürk ilk kez konuştu
Bilge Öztürk - Daren Gerede evlenecek mi? Berna Öztürk ilk kez konuştu Megastar Tarkan ile yaşadığı aşkla tanınan Bilge Öztürk'ün DJ kız kardeşi Berna Öztürk, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Öztürk, ablasının hem Tarkan ile olan eski ilişkisinden, hem de kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede ile aşkından konuştu.
13.12.2023 Magazin
Ünlü oyuncu kedisinin acısını atlatamadı, külleriyle yatıyor!
Ünlü oyuncu kedisinin acısını atlatamadı, külleriyle yatıyor! "Pearl Harbor" filmindeki rolüyle tanınan İngiliz aktris Kate Beckinsale, kedisinin ölüm acısını hala atlatamadı.
4.12.2023 Magazin
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı iş insanı Hakan Sabancı ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, dün 30'uncu yaşına bastı. Erçel, 30'uncu yaşı için 'The Great Gatsby (Muhteşem Gatsby)' temalı bir parti düzenledi. Ünlü oyuncu doğum gününe özel pozlarıyla çok konuşuldu.
27.11.2023 Magazin
Melis Sezen’in tercihi transparan oldu
Melis Sezen’in tercihi transparan oldu Kanal D’de yayınlanan ‘Sadakatsiz’ dizisinde oynadığı ‘Derin’ karakteriyle milyonların beğenisini kazanan Melis Sezen oyunculuğu dışında dansları ve sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme geliyor. Melis Sezen şimdi ise transparan elbisesiyle dikkatleri çekti.
23.11.2023 Magazin
Funda Eryiğit 39'uncu yaşını kutladı!
Funda Eryiğit 39'uncu yaşını kutladı! Oyuncu Funda Eryiğit, rol aldığı ‘Bir Başkadır’ dizisi ve ‘Cici’ filminin yönetmeni Berkun Oya (46) ile geçtiğimiz mart ayında nikah masasına oturmuştu. Evlendikten kısa bir süre sonra çift çocuklarını kucağına almıştı. Eryiğit’ten yeni pozlar geldi.
7.11.2023 Magazin
MİT'ten nokta operasyon: Muhammed Azo etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon: Muhammed Azo etkisiz hale getirildi MİT Suriye’de operasyonlarına aralıksız devam ediyor. Son olarak hudutlarımızda görev yapan güvenlik güçlerimizi hedef alan eylemin faili PKK/YPG Derik Tugay Sorumlusu Şibli Derik kod Muhammed Azo gerçekleştirilen operasyonla etkisiz hale getirildi.
28.10.2023 Gündem
Didem Soydan estetiksiz halini paylaştı!
Didem Soydan estetiksiz halini paylaştı! Verdiği cüretkar pozlar ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen ünlü manken Didem Soydan' sosyal medya hesabından okul yıllığında yer alan fotoğrafını takipçileri ile paylaştı. Soydan'ın estetiksiz hali dikkat çekti.
4.10.2023 Magazin
Sertap Erener Sezen Aksu ile olan görüntüsünü yıllar sonra ilk kez paylaştı
Sertap Erener Sezen Aksu ile olan görüntüsünü yıllar sonra ilk kez paylaştı Ünlü isimler yıllar önceki fotoğraf ve videolarını sosyal medyadan paylaşmaya devam ediyor. Son olarak Sertap Erener, Sezen Aksu ile olan videosunu paylaştı. Görüntüle ikilinin yıllar içindeki değişimini gözler önüne serdi.
2.10.2023 Magazin
Petek Dinçöz şaşırttı: Eve gidip salça yapacağım, sahneler mutfağa doğru açıldı
Petek Dinçöz şaşırttı: Eve gidip salça yapacağım, sahneler mutfağa doğru açıldı Serkan Kodaloğlu'ndan boşandıktan sonra çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturan şarkıcı Petek Dinçöz, önceki gün eşi ile birlikte bir AVM'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
18.09.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'dan yeni pozlar! 'Derdoyken bile güzel’
Serenay Sarıkaya'dan yeni pozlar! 'Derdoyken bile güzel’ Tatil sezonunu erken kapatarak setlere dönen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın reklam çekiminden yeni pozları olay oldu. Özel hayatı ve fiziğiyle sergilediği paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya, bu defa reklam çekimi öncesi paylaşımlarıyla gündeme geldi.
2.09.2023 Magazin
Utanç verici pozlar: Ünlülerin geçmişteki Instagram paylaşımları ortaya çıktı
Utanç verici pozlar: Ünlülerin geçmişteki Instagram paylaşımları ortaya çıktı Ünlü isimlerin Instagram hesaplarında yıllar önce paylaştığı fotoğraflar ortaya çıktı.
30.08.2023 Magazin
Aleyna Tilki'den şaşırtan pozlar: Ece Sükan kayıtsız kalamadı
Aleyna Tilki'den şaşırtan pozlar: Ece Sükan kayıtsız kalamadı Sosyal medya hesabında yayınladığı pozlar nedeniyle magazin gündeminden düşmeyen isimlerden biri haline gelen şarkıcı Aleyna Tilki, iç çamaşırıyla verdiği pozla gündem oldu.
25.08.2023 Magazin
51 yaşındaki Defne Samyeli'den yeni pozlar! Fiziği kıskandırdı: 'Gemilere haber edin alev aldı liman'
51 yaşındaki Defne Samyeli'den yeni pozlar! Fiziği kıskandırdı: 'Gemilere haber edin alev aldı liman' Haber sunumuyla adını duyuran Defne Samyeli’nin kariyerini oyunculuk, ardından şarkıcılık aldı. Görüntüsü ve düzgün fiziğiyle sık sık gündeme gelen Defne Samyeli’nin yeni pozları genç kızlara taş çıkardı.
23.08.2023 Magazin
Anne olmak için gün sayıyor: Ezgi Mola'dan karnı burnunda pozlar
Anne olmak için gün sayıyor: Ezgi Mola'dan karnı burnunda pozlar Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen cinsiyet partisiyle erkek bebek beklediğini duyuran Ezgi Mola, şimdi ise sosyal medya hesabından karnı burnunda pozlarını paylaştı.
23.08.2023 Magazin
Gülşen'in yeğeni Ezra merak edilen soruyu yanıtladı
Gülşen'in yeğeni Ezra merak edilen soruyu yanıtladı Popçu Gülşen'in hem meslektaşı hem de yeğeni olan Ezra, önceki gün Maslak’da görüntülendi. 32 yaşındaki şarkıcı, söz ve müziği Yıldız Tilbe’ye ait yeni parçası ‘Aşk Kazanacak’ parçası hakkında konuştu.
15.08.2023 Magazin
Doğum için gün sayan Ezgi Mola'dan yeni pozlar geldi! Kahkahaları plajda yankılandı
Doğum için gün sayan Ezgi Mola'dan yeni pozlar geldi! Kahkahaları plajda yankılandı Ezgi Mola (40), dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı (38) ile 8 Mayıs'ta nikah masasına oturmuştu. Şimdilerde İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan başarılı oyuncu, eşiyle plajda bol kahkahalı bir gün geçirdi.
15.08.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Pozlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pozlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.