Transfer Yasağı

Transfer Yasağı

Son dakika transfer yasağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan transfer yasağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını transfer yasağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Transfer Yasağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan transfer yasağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 590 transfer yasağı haberi bulunmuştur. Tüm transfer yasağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
FIFA'dan bir Süper Lig takımına daha transfer yasağı cezası! Sayı 6'ya yükseldi
FIFA'dan bir Süper Lig takımına daha transfer yasağı cezası! Sayı 6'ya yükseldi Süper Lig'de transfer yasağı alan kulüplerin sayısı artıyor. FIFA tarafından transfer yasağı alan kulüp sayısı 6'ya yükseldi!
26.03.2024 Süper Lig
FIFA'dan 6 Türk takımına şok! Yasak getirildi
FIFA'dan 6 Türk takımına şok! Yasak getirildi FIFA, Süper Lig’den 5, 1. Lig’den de 1 takıma transfer yasağı verdi.
20.03.2024 Futbol
Adana Demirspor’dan transfer yasağı sonrası açıklama geldi
Adana Demirspor’dan transfer yasağı sonrası açıklama geldi Lacivert-mavili kulüp, FIFA'nın uyguladığı transfer yasağı sonrası açıklama yaptı.
14.03.2024 Adana DemirSpor
Süper Lig ekibinde deprem! FIFA'dan süresiz transfer yasağı geldi
Süper Lig ekibinde deprem! FIFA'dan süresiz transfer yasağı geldi FIFA'dan geçtiğimiz Aralık ayından bu yana 3 transfer dönemi cezası bulunan Süper lig ekibi Bitexen Antalyaspor'un cezasını süresize çevirdi.
13.03.2024 Antalyaspor
Erzurumspor yapılmayanı yaptı! 2024 yılında hiç gol yemediler
Erzurumspor yapılmayanı yaptı! 2024 yılında hiç gol yemediler 1'inci Lig ekiplerinden Erzurumspor, ligde 6 maçtır kalesinde gol görmüyor. Ligin 17'nci haftasında deplasmanda lider Eyüpspor'a 3-0'lık sonuçla kaybeden mavi-beyazlılar, sonrasında oynadığı 6 maçta kalesini gole kapatarak; 4 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) yaptığı açıklamada, "2024 yılında 358 takım ve 22 lig arasında gol yemeyen tek takım Erzurumspor. Bu kolay bir şey değil. Bu gurur duyulacak bir başarı. İnşallah sürdürmeye çalışacağız" dedi.
21.02.2024 TFF 1.Lig
İkinci transfer ve tescil dönemi sona erdi! İşte en çok takviye yapan Süper Lig ekibi
İkinci transfer ve tescil dönemi sona erdi! İşte en çok takviye yapan Süper Lig ekibi Profesyonel liglerde kış transfer dönemi penceresi kapandı. En çok takviye yapan kulüp tam 9 transferle Adana Demirspor oldu. Antalyaspor ise transfer yasağı olduğu için oyuncu alamadı.
10.02.2024 Süper Lig
Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! İsmail Kartal gözden çıkardı, Sergen Yalçın alıyor
Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! İsmail Kartal gözden çıkardı, Sergen Yalçın alıyor FIFA tarafından 3 dönem transfer yasağı alan Antalyaspor bu yasağı ortadan kaldırmak istiyor. Sergen Yalçın yönetimindeki kırmızı-beyazlılar, Fenerbahçeli yıldızın transferi için girişimlere başladı.
17.01.2024 Fenerbahçe
Süper Lig devine iki dönem transfer yasağı
Süper Lig devine iki dönem transfer yasağı Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) tarafından “kış ve yaz” transfer dönemleri dahil olmak üzere iki dönem transfer yasağı cezası aldıklarını açıkladı.
22.12.2023 Samsunspor
Hasan Arat: Rica ettim, Serdar Adalı da kabul etti
Hasan Arat: Rica ettim, Serdar Adalı da kabul etti Beşiktaş'ın 35. başkanı seçilen Hasan Arat, mazbata töreninde açıklamalarda bulundu. Yönetim kurulundaki isimlerin görev dağılımını açıklayan Arat, başkanlık yarışındaki rakibi Adalı ile arasında geçen diyaloğu da anlattı.
5.12.2023 Beşiktaş
Süper Lig ekibine büyük şok! Transfer yasağı geliyor
Süper Lig ekibine büyük şok! Transfer yasağı geliyor İtalyan futbolcuya 2.4 milyon euro ödenmediği takdirde Süper Lig ekibine transfer yasağı gelecek.
5.12.2023 Süper Lig
Dursun Özbek şok oldu! 1.6 milyon euro'dan Galatasaray'a transfer yasağı
Dursun Özbek şok oldu! 1.6 milyon euro'dan Galatasaray'a transfer yasağı Galatasaray'da oynadığı 5 yıl içerisinde yaklaşık 20 milyon euro kazanan ve kontratı bittikten sonra bedavaya Fatih Karagümrük'e imza atan tecrübeli futbolcunun kulübü FIFA'ya şikayet etmesi Sarı Kırmızılı yönetimde şok etkisi yarattı. 1.6 milyon euro'luk alacağı sebebiyle yüzde 10'luk faiz işleten 33 yaşındaki orta sahanın avukatlarını devreye soktuğu öğrenilirken, Galatasaray'ın transfer yasağı aldığı bildirildi.
21.03.2023 Galatasaray
Yatırılan para geri gönderildi! Beşiktaş ile Kayserispor arasında 2.Oğulcan Çağlayan vakası
Yatırılan para geri gönderildi! Beşiktaş ile Kayserispor arasında 2.Oğulcan Çağlayan vakası Sözleşmesinde 1 milyon euro'ya serbest kalır maddesi bulunan ve Beşiktaş'ın Kayserispor'a bu parayı göndererek renklerine bağladığı Onur Bulut transferinde kriz çıktı.
19.02.2023 Beşiktaş
Müjde! Galatasaray transfer yasağını kaldırdı
Müjde! Galatasaray transfer yasağını kaldırdı Kadrosuna takviye yapmak isteyen Galatasaray, FIFA'nın geçici transfer yasağını kaldırdı.
18.01.2023 Galatasaray
Galatasaray camiasını şaşırtan yasakla ilgili gerçek ortaya çıktı!
Galatasaray camiasını şaşırtan yasakla ilgili gerçek ortaya çıktı! FIFA, Galatasaray’a geçici transfer yasağı getirdi, sarı-kırmızılılar şaşkınlık geçirdi. Ancak olayın küçük bir bedel olması Cim-Bom’u rahatlattı.
15.01.2023 Galatasaray
Galatasaray'a transfer yasağının altından Torreira çıktı! Rest çekmişti ama...
Galatasaray'a transfer yasağının altından Torreira çıktı! Rest çekmişti ama... Torrent, Babel, Feghouli ve Elabdellaoui'nin hakedişlerini ödemediği gerekçesiyle FIFA'dan transfer yasağı aldığı iddia edilen Galatasaray'da gerçekler ortaya çıktı.
14.01.2023 Galatasaray
Al Nassr'dan inanılmaz başarı! Galatasaray'a borçları nedeniyle FIFA'dan transfer yasağı almışlardı
Al Nassr'dan inanılmaz başarı! Galatasaray'a borçları nedeniyle FIFA'dan transfer yasağı almışlardı Cristiano Ronaldo transferiyle dünya futbolunun ilgi odağı haline gelen Al Nassr, daha önce Türk kulüplerine olan borçları nedeniyle sıkıntılar yaşamış ve FIFA tarafından transfer yasağı almıştı. Suudi Arabistan ekibi, yaşadığı toparlanma ile kısa sürede Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katabilecek bir seviyeye yükselmeyi başardı.
7.01.2023 Futbol
Hatayspor'da ikide iki yaptı FIFA'nın şok cezasıyla sarsıldı!
Hatayspor'da ikide iki yaptı FIFA'nın şok cezasıyla sarsıldı! 2020-21 sezonunda Braga'dan Pablo Santos'u transfer eden Hatayspor, 30 bin euro'luk borç sebebiyle FIFA'lık oldu.
12.10.2022 Hatay Spor
TFF harcama limitleri neye göre belirleniyor? En yüksek harcama limiti hangi takımda? İşte takım takım harcama limitleri!
TFF harcama limitleri neye göre belirleniyor? En yüksek harcama limiti hangi takımda? İşte takım takım harcama limitleri! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) açıkladı! Futbol kulüplerinin harcama limitleri belli oldu. TFF, ilk transfer dönemi için takım harcama limitlerini açıklarken en yüksek ve en düşük harcama limiti olan takımlar da belli oldu. Peki, En yüksek harcama limiti hangi takımda? TFF harcama limitleri neye göre belirleniyor? Süper Lig harcama limitleri ne kadar? İşte detaylar…
20.06.2022 Futbol
İhale Dursun Özbek'e kaldı! Galatasaray'a büyük şok! 20 gün içerisinde yapmazsa...
İhale Dursun Özbek'e kaldı! Galatasaray'a büyük şok! 20 gün içerisinde yapmazsa... Adburrahim Albayrak döneminde transfer edilen, Burak Elmas'la sürekli ötelenen Mostafa Mohamed transferinde büyük kriz yaşanıyor. Mısır kulübü Zamalek'in FIFA gideceği öğrenilirken, seçimle yeni başkan olacağı tahmin edilen Dursun Özbek'in 20 gün içerisinde bonservis ücretini ödememesi halinde Galatasaray'ın transfer yasağı cezası alacağı ortaya çıktı.
25.05.2022 Galatasaray
Galatasaray'da tarihi kriz! Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk'ten Burak Elmas'a büyük tepki...
Galatasaray'da tarihi kriz! Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk'ten Burak Elmas'a büyük tepki... Süper Lig'de kötü gidişten sonra seçim kriziyle boğuşan Galatasaray'ı bir kriz daha bekliyor. Galatasaray'da transfer yasağı ihtimali gündeme bomba gibi düştü. İşte son dakika gelişmesinin ayrıntıları...
2.05.2022 Galatasaray
Süper Lig ekibinde deprem! Transfer yasağı geldi
Süper Lig ekibinde deprem! Transfer yasağı geldi Süper Lig'de Sacit Ali Eren döneminde transfer edilen Adriano Facchini'ye 115 bin avroluk borcu bulunan Giresunspor'a transfer yasağı geldi.
16.03.2022 Giresun Spor
G.Saray camiası şaşkın! Fatih Terim'in 1 dakika oynattığı oyuncu Fransa devine gidiyor
G.Saray camiası şaşkın! Fatih Terim'in 1 dakika oynattığı oyuncu Fransa devine gidiyor Galatasaray'da bu sezon sadece 1 dakika oynayan genç futbolcunun Marsilya'ya imza atacağı öğrenildi. Transfer yasağı bulunan Fransız ekibinin bu yasağı kaldırır kaldırmaz sarı kırmızılı yeteneği kadrosuna katacağı bildirildi.
31.01.2022 Galatasaray
Cenk Gönen İspanyol kulübüne transfer yasağı getirdi!
Cenk Gönen İspanyol kulübüne transfer yasağı getirdi! İspanyol kulübü Malaga, Cenk Gönen'e olan borçları sebebiyle büyük sıkıntı yaşıyor....
7.12.2021 İspanya
5 maç oynadı Denizlispor'a transfer yasağı getirdi
5 maç oynadı Denizlispor'a transfer yasağı getirdi Tecrübeli stoper Neven Subotic, eski kulübü Denizlispor'a transfer yasağı getirdi.
13.10.2021 TFF 1.Lig
Emre Demir'in PSG'in kapısından döndüğü ortaya çıktı
Emre Demir'in PSG'in kapısından döndüğü ortaya çıktı Barcelona'nın transfer ettiği Emre Demir ile daha önce Fransız devi PSG'in ilgilendiği ortaya çıktı.
25.09.2021 İspanya

Benzer Haber Etiketleri

Transfer Yasağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki transfer yasağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.