Fifa

Fifa

Son dakika FİFA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan FİFA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını FİFA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fifa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fifa gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.277 fifa haberi bulunmuştur. Tüm fifa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig ekibine büyük şok! Sözleşmesini feshetti
Süper Lig ekibine büyük şok! Sözleşmesini feshetti Trendyol Süper Lig ekibi Antalyaspor'a kötü haber geldi. Alacakları sebebiyle FIFA'ya başvuran yıldız futbolcu, sözleşmesini de resmen feshetti.
26.04.2024 Süper Lig
TFF'den iddialara yanıt: FIFA ve UEFA ile ilişkilerimiz üst düzeyde devam etmektedir
TFF'den iddialara yanıt: FIFA ve UEFA ile ilişkilerimiz üst düzeyde devam etmektedir Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'le ilgili bugün gündeme gelen iddialara yanıt verdi.
23.04.2024 Süper Lig
Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı!
Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı! UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.
17.04.2024 Süper Lig
Ali Koç 'ligden çekilme' kararını açıkladı! Fenerbahçe'de yönetime 4 yetki verildi
Ali Koç 'ligden çekilme' kararını açıkladı! Fenerbahçe'de yönetime 4 yetki verildi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ligden çekilme opsiyonunu 3 ay sonraki genel kurula kadar rafa kaldırdıklarını açıkladı. Fenerbahçe Kulübü kritik olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdi. Süper Kupa finaline çıkmama ve ligden çekilme konusunun da tartışıldığı kongrede sarı-lacivertlilerin aldığı kararlar ve yönetime verilen yetkiler belli oldu. İşte detaylar...
2.04.2024 Futbol
FIFA'dan bir Süper Lig takımına daha transfer yasağı cezası! Sayı 6'ya yükseldi
FIFA'dan bir Süper Lig takımına daha transfer yasağı cezası! Sayı 6'ya yükseldi Süper Lig'de transfer yasağı alan kulüplerin sayısı artıyor. FIFA tarafından transfer yasağı alan kulüp sayısı 6'ya yükseldi!
26.03.2024 Süper Lig
EA sunucuları çöktü mü? EA FİFA 24 açılmıyor, EA sunucuları şu anda kullanılamıyor fc24! Ultimate Team sunucularına ne oldu?
EA sunucuları çöktü mü? EA FİFA 24 açılmıyor, EA sunucuları şu anda kullanılamıyor fc24! Ultimate Team sunucularına ne oldu? EA FC 24 Ultimate Team sunucularıyla ilgili kullanıcılar sorun yaşadıklarını paylaşıyor. Sorun nedeniyle EA’nın açıkla yapıp yapmadığı merak ediliyor.
22.03.2024 Gündem
FIFA'dan 6 Türk takımına şok! Yasak getirildi
FIFA'dan 6 Türk takımına şok! Yasak getirildi FIFA, Süper Lig’den 5, 1. Lig’den de 1 takıma transfer yasağı verdi.
20.03.2024 Futbol
Adana Demirspor’dan transfer yasağı sonrası açıklama geldi
Adana Demirspor’dan transfer yasağı sonrası açıklama geldi Lacivert-mavili kulüp, FIFA'nın uyguladığı transfer yasağı sonrası açıklama yaptı.
14.03.2024 Adana DemirSpor
Süper Lig ekibinde deprem! FIFA'dan süresiz transfer yasağı geldi
Süper Lig ekibinde deprem! FIFA'dan süresiz transfer yasağı geldi FIFA'dan geçtiğimiz Aralık ayından bu yana 3 transfer dönemi cezası bulunan Süper lig ekibi Bitexen Antalyaspor'un cezasını süresize çevirdi.
13.03.2024 Antalyaspor
Paul Pogba, Türkiye'de oynayabilir mi? 4 yıllık sahalardan uzak kalacak
Paul Pogba, Türkiye'de oynayabilir mi? 4 yıllık sahalardan uzak kalacak İtalya Dopingle Mücadele Kurulu’nun kararı sonrasında 4 yıl sahalardan uzak kalacak Fransız futbolcunun cezası, sadece Çizme’de değil, dünya çapında geçerliliği bulunuyor. Yıldız oyuncu, Fransa Milli Takımı’nda da yer alamayacak.
3.03.2024 Şampiy10
A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında iki basamak yükseldi
A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında iki basamak yükseldi A Milli Takım, FIFA sıralamasında iki basamak yükselerek 35. sırada yer aldı.
15.02.2024 Süper Lig
48. Olağan UEFA Kongresi Paris'te düzenlendi
48. Olağan UEFA Kongresi Paris'te düzenlendi UEFA tarafından bu yıl 48'incisi düzenlenen Olağan UEFA Kongresi, üye federasyon delegelerinin katılımıyla Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirildi.
8.02.2024 Süper Lig
Süper Lig devine iki dönem transfer yasağı
Süper Lig devine iki dönem transfer yasağı Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) tarafından “kış ve yaz” transfer dönemleri dahil olmak üzere iki dönem transfer yasağı cezası aldıklarını açıkladı.
22.12.2023 Samsunspor
Fenerbahçe, Avrupa Süper Ligi'ni desteklemediğini duyurdu
Fenerbahçe, Avrupa Süper Ligi'ni desteklemediğini duyurdu Fenerbahçe Kulübü, Avrupa Süper Ligi projesini desteklemediklerini açıkladı.
21.12.2023 Futbol
Beşiktaş'ta şartlı barış! 5 oyuncu da garanti verdi
Beşiktaş'ta şartlı barış! 5 oyuncu da garanti verdi Hafta başında yönetim kurulu kararıyla süresiz kadro dışı bırakılan beş futbolcu yeniden takıma döndü. ‘Performans düşüklüğü ve uyumsuzluk’ gerekçesiyle kadro dışı bırakılan futbolcular, kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etmemekle birlikte, Beşiktaş’ta kalmak istediklerini belirtirken “Teknik heyet ve yönetimin beklentilerini karşılamak için vargücümüzle çalışacağız” garantisi verdiler. Siyah beyazlı yönetim de her biri milyonlarca Euro değerinde olan bu oyunculardan fayda sağlayıp değerlerinin düşmesini önlemek ve FiFA ile sorun yaşamamak adına kadro dışı kararını kaldırdı.
17.12.2023 Şampiy10
UFL ne zaman çıkıyor? UFL mobile ne zaman çıkacak, UFL PS4’e çıkacak mı?
UFL ne zaman çıkıyor? UFL mobile ne zaman çıkacak, UFL PS4’e çıkacak mı? FIFA serisine rakip olması beklenen UFL oyunun fragmanı yayınlandıktan sonra gözler oyunun çıkış tarihine çevrilmişti. Tamamen ücret olacak UFL’nin Türkçe spiker desteği de olacak. Goals AB'ye göre oyun, beceri öncelikli bir yaklaşım ve sıfır ödeme-kazan seçeneği ile fair-to-play olarak tanımlanıyor. Peki, UFL ne zaman çıkıyor? UFL mobile ne zaman çıkacak, UFL PS4’e çıkacak mı?
16.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Galatasaray’ın eski futbolcusu ile Manchester United'ın kalecisi hakkında ‘dolandırıcılık’ iddiasıyla suç duyurusu bulunuldu
Galatasaray’ın eski futbolcusu ile Manchester United'ın kalecisi hakkında ‘dolandırıcılık’ iddiasıyla suç duyurusu bulunuldu Manchester United'ın kalecisi Andre Onana ve 4 kişi hakkında ‘dolandırıcılık’ iddiasıyla avukat Kerim Bahadır Şeker suç duyurusunda bulundu.
20.11.2023 Gündem
Jorge Jesus rahat durmadı! Fenerbahçe'ye ihtar çekti, Ali Koç'u FIFA'ya şikayet ediyor
Jorge Jesus rahat durmadı! Fenerbahçe'ye ihtar çekti, Ali Koç'u FIFA'ya şikayet ediyor Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus, sürpriz bir karar aldı. Jorge Jesus, Türkiye Kupası şampiyonluğu nedeniyle doğan alacağının ödenmediği gerekçesiyle FIFA'ya başvurmayı düşünüyor
7.11.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'ın başı belada! Tete sonrası bir kriz daha patladı: Paramızı ödeyin
Galatasaray'ın başı belada! Tete sonrası bir kriz daha patladı: Paramızı ödeyin Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaraylı yıldızın sözleşmesindeki detay resmen kriz yarattı. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne katılmasının ardından yıldız isim sarı-kırmızılıları FIFA'ya şikayet etmişti. Olayla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...
30.09.2023 Galatasaray
Shakhtar Donetsk, Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti
Shakhtar Donetsk, Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti Galatasaray, Shakhtar Donetsk'in Tete transferi için FIFA'ya başvurduğunu açıkladı.
26.09.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Tete krizi! Transfer iptal mi oluyor? FIFA'ya son dakika başvurusu
Galatasaray'da Tete krizi! Transfer iptal mi oluyor? FIFA'ya son dakika başvurusu Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda 3-0'ın rövanşında Olimpija Ljubljana'yı ağırlayacak Galatasaray'da mücadelenin hazırlıkları başlarken yeni transferler Tete ve Siraçhan Nas da takımla ilk antrenmanlarına çıktı. Tete ile ilgili son dakika gelişmesi gündeme bomba gibi düştü...
15.08.2023 Galatasaray
Cüneyt Çakır, Gürcistan Futbol Federasyonu Hakem Departmanı Başkanı oldu
Cüneyt Çakır, Gürcistan Futbol Federasyonu Hakem Departmanı Başkanı oldu Eski FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, Gürcistan Futbol Federasyonu Hakem Departmanı Başkanlığı görevine getirildi.
9.08.2023 Futbol
Fenerbahçe transferde az kalsın FIFA'lık oluyordu! Ali Koç masadan kalktı
Fenerbahçe transferde az kalsın FIFA'lık oluyordu! Ali Koç masadan kalktı Transfer çalışmalarına dört koldan devam eden ve Cengiz Ünder, Krunic, Paredes, Nicolas Dominguez, Livakovic gibi yıldız futbolcularla görüşmelerine devam eden Fenerbahçe'ye şok bir haber geldi. Menajerler tarafından önerilen orta saha için girişimlerde bulunan Ali Koç'un FIFA tehlikesiyle karşı karşıya geldiği belirtilirken, Sarı Lacivertli yönetimin 23 yaşındaki oyuncudan vazgeçtiği kaydedildi.
2.08.2023 Fenerbahçe
Lyon, Leicester ve Shaktar'da oynadı! Fenerbahçe'ye Brezilyalı kanat
Lyon, Leicester ve Shaktar'da oynadı! Fenerbahçe'ye Brezilyalı kanat Rusya-Ukrayna savaşı sebebiyle serbest kalan ve şu anda Celtic'le transfer görüşmesi yapan Brezilyalı kanat oyuncusu Tete için Fenerbahçe devreye girdi.
20.07.2023 Fenerbahçe
Nusret, Dünya Kupası'na küstü! 'Bir daha asla adım atmayacağım'
Nusret, Dünya Kupası'na küstü! 'Bir daha asla adım atmayacağım' Ünlü şef Nusret'in geçen yılki Dünya Kupası finalinde sahaya inmesi FIFA'da kriz yaratmıştı. Geçtiğimiz gün Times gazetesine konuşan Gökçe, o gün yaşananları anlattı.
26.06.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Fifa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fifa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.