Tişört

Tişört

Son dakika tişört haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tişört ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tişört haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tişört

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tişört gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.353 tişört haberi bulunmuştur. Tüm tişört haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eşi kapıyı geç açtı! Mutfak tezgahının altında arkadaşını yakaladı
Eşi kapıyı geç açtı! Mutfak tezgahının altında arkadaşını yakaladı Adana’da eşinin kapıyı geç açmasından şüphelenip odaları aradı. Eşiyle görüşmemesini istediği arkadaşını mutfak tezgahının altında saklanmaya çalışırken bulup, bacak ve kalçasından bıçakladı. Saldırgan El-Melhem, “Eşimin üzerinde sadece tişört vardı ve iç çamaşırları yoktu. Memduh’u tezgahın altında görünce bir anlık öfkeyle bıçakladım” dedi.
24.04.2024 Gündem
Karısıyla bastığı kişiyi bıçaklayan koca tutuklandı! Tezgahın altında buldu
Karısıyla bastığı kişiyi bıçaklayan koca tutuklandı! Tezgahın altında buldu Adana’da bir kişi karısıyla yasak ilişki yaşadığını öne sürdüğü şahsı bıçakla yaraladı. Seyhan polisi tarafından yakalanan koca tutuklandı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.
24.04.2024 Adana
Adana'da Sanayi temalı Gençlik Koşusu
Adana'da Sanayi temalı Gençlik Koşusu Türkiye'deki organize sanayi bölgeleri içinde birçok ilki hayata geçiren Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB)’nin, bu yıl ulusal çapta 3’ncüsünü düzenleyeceği Türkiye’nin “Sanayi” temalı tek Gençlik Koşusu için başvurular devam ediyor.
24.04.2024 Adana
İlk üç ayın e-ihracat şampiyonu tekstil ürünleri ve mutfak eşyaları oldu
İlk üç ayın e-ihracat şampiyonu tekstil ürünleri ve mutfak eşyaları oldu Bir e-ticaret platformunun açıkladığı verilere göre 2024’ün ilk çeyreğinde Türk üreticiler en çok Suudi Arabistan, Azerbaycan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne satış yaptı. En çok ihracat gerçekleştiren iller İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra; Bursa, Adana, Gaziantep, Denizli ve Mersin oldu. Tekstil ve mutfak eşyaları ise, ihracatı en fazla yapılan ürün grupları olarak dikkat çekti.
4.04.2024 Ekonomi
E-ticaret platformu duyurdu: Şubatta en çok satış Azerbaycan ve Suudi Arabistan’a oldu
E-ticaret platformu duyurdu: Şubatta en çok satış Azerbaycan ve Suudi Arabistan’a oldu Türk üreticilerin bir e-ticaret platformu üzerinden şubat ayında en çok Azerbaycan ve Suudi Arabistan’a satış yaptığı açıklandı. Şubatta en çok e-ihracat yapan şehirlerse İstanbul, Bursa, İzmir, Ankara, Adana, Gaziantep, Denizli, Aydın, Mersin ve Antalya oldu.
15.03.2024 Ekonomi
Destek çığ gibi büyüyor! Projeler destek buldu
Destek çığ gibi büyüyor! Projeler destek buldu Biz De Varız Destekleme Derneği ve Adana Rotary Kulübü’nce bu yıl ikincisi düzenlenecek olan ‘Şehitlerimizi unutmadık, unutmayacağız’ konulu Karma Spor Etkinliği projesi her kesimden büyük takdir görüyor.
25.01.2024 Adana
Elon Musk, Tesla'nın insansı robotun tişört katladığı anları paylaştı
Elon Musk, Tesla'nın insansı robotun tişört katladığı anları paylaştı Elon Musk, CEO'su olduğu Tesla şirketinin geliştirdiği Optimus isimli insansı robotun tişört katladığı anları paylaştı.
15.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Suudi Arabistan'da ne oldu? Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden açıklama
Suudi Arabistan'da ne oldu? Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden açıklama Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Turkcell Süper Kupa maçının ertelenmesine giden süreçte yaşananlarla ilgili açıklama geldi.
30.12.2023 Gündem
Süper Kupa maçı ertelendi! TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe'den ortak açıklama geldi
Süper Kupa maçı ertelendi! TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe'den ortak açıklama geldi Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa maçı iptal edildi. İki takım, gün içinde çıkan pankart ve tişört krizleri sebebiyle maça çıkmama kararı aldı. TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe'den ortak açıklama geldi.
30.12.2023 Şampiy10
Küçük çocuğun yüzüne biber gazı sıkan şüpheliyi gözleri ele verdi
Küçük çocuğun yüzüne biber gazı sıkan şüpheliyi gözleri ele verdi Bursa'da, arkadaşıyla evinin önünde oturan Yusuf Emir Bolat'ın (9) yanına bisikletle yaklaşıp, yüzüne biber gazı sıkan ve 6 ayrı suçtan tutuklanan Veysel İlhan (31), yakalandı. İlhan'ın saldırı yerinden itibaren, kaçış güzergahındaki tüm güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, en son markette alışveriş yaparken görüntülendiğini ve göz kayması (Şaşılık) rahatsızlığı olduğunu tespit etti. Suç kaydı bulunan aynı rahatsızlığa sahip 167 kişinin listesini çıkaran polis, üzerindeki tişörtten kimliğini tespit ettiği Veysel İlhan'ı evinde yakalayıp gözaltına aldı.
4.11.2023 Yaşam
Yönetmen Bilal Kısa kimdir, kaç yaşında, nereli? Kocatepe Camii'nde çekim yapan Bilal Kısa kimdir?
Yönetmen Bilal Kısa kimdir, kaç yaşında, nereli? Kocatepe Camii'nde çekim yapan Bilal Kısa kimdir? Yönetmen Bilal Kısa kimdir? Sorusuna yanıt aranıyor. Kocatepe Camii'nde yaptığı çekimin sosyal medyada gündem olmasıyla Bilal Kısa'nın hayatı merak edilmeye başlandı. Peki, Kocatepe Camii'nde çekim yapan yönetmen Bilal Kısa kimdir, kaç yaşında, nereli?
15.08.2023 Gündem
Veliefendi Hipodromu kundakçısının kimliği şoke etti! Derenin içinde bu halde yakalandı
Veliefendi Hipodromu kundakçısının kimliği şoke etti! Derenin içinde bu halde yakalandı Veliefendi Hipodromu çevresindeki yangınların kundaklama sonucu çıktığı belirlendi. Polis, güvenlik kamerasından yola çıkarak S.D.'yi gözaltına aldı. S.D.'nin seyis olarak çalışmaktayken 1 yıl önce işten çıkarıldı belirtildi.
5.08.2023 Gündem
Dilara sen finali unut! MasterChef All Star'da Dilara'nın giydiği tişört tepki çekti!
Dilara sen finali unut! MasterChef All Star'da Dilara'nın giydiği tişört tepki çekti! MasterChef All Star'da her bölüm bir başka fırtına kopuyor. 1 Ağustos akşamı oynanan dokunulmazlık oyunu öncesi Dilara Başaran'ın giydiği tişört sosyal medyayı çalkaladı. Öte yandan Tahsin ve Tanya'nın Tolga'yı potaya sokma planları suya düştü.
1.08.2023 Televizyon
Gündüzleri kavuruyor, geceleri donduruyor
Gündüzleri kavuruyor, geceleri donduruyor Sivas’ta gündüzleri 36 derecelere çıkan hava sıcaklığıyla kavrulurken, geceleri 6 derecelere kadar düşüyor. Yaklaşık 30 derecelik hava sıcaklığı farkında ne yapacağını bilemeyen vatandaşlar gündüz şort ve tişört gezerken, geceleri mont ve polar giyiyorlar. Sivas’ın bu hava durumunu duyan vatandaşlarsa şaşırıyor.
19.07.2023 Yaşam
Ev sahibi, 15 yıllık kiracısını çocuğunun gözünün önünde katletti
Ev sahibi, 15 yıllık kiracısını çocuğunun gözünün önünde katletti Gaziosmanpaşa'da kira artışı nedeniyle ev sahibi ile kiracısı arasında telefonda başlayan tartışma cinayetle sonuçlandı. Ertuğrul Deniz Ö. ile 15 yıllık kiracısı Hüseyin Asar arasında kira artışı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından kiracısının evinin önüne gelen ev sahibi, çocuğunu spor salonuna götürmeye hazırlayan kiracısını silahla vurarak öldürdü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
18.07.2023 Gündem
Galatasaray'dan açıklama geldi! Merakla bekleniyordu
Galatasaray'dan açıklama geldi! Merakla bekleniyordu Galatasaray'da yeni sezon formaları büyük merak konusuydu. 23. şampiyonluk sonrası pazar sabahı formaların satışa çıkacağı öğrenildi. Şampiyonluk tişörtlerinden ilk gün rekor gelir sağlanırken yeni sezon forma fiyatı da belli oldu.
2.06.2023 Galatasaray
Ölümcül hastalık yeniden hortladı! Her mevsimde yaşıyor, en çok bu illerde görülüyor
Ölümcül hastalık yeniden hortladı! Her mevsimde yaşıyor, en çok bu illerde görülüyor Yılın her zamanında yaşayabiliyor, en fazla görülen iller açıklandı. Havaların ısınmasıyla kabus geri döndü, vakalar yeniden hortladı. Uzmanlar, virüsünü en çok taşıyan türün ‘Hyalomma arginatum’ olduğunu duyurdu.
1.06.2023 Yaşam
14 yaşındaki Damla'dan bir haftadır haber yok
14 yaşındaki Damla'dan bir haftadır haber yok Mersin'in Tarsus ilçesinde markete gideceğini söyleyip evden çıkan Damla Çetin'den (14), 7 gündür haber alınamıyor.
1.06.2023 Yaşam
Gabonlu Dina'nın ailesi teşhis için Adli Tıp'a geldi! Anne Panga: Türk devletine güveniyorum, bu kesinlikle intihar değil
Gabonlu Dina'nın ailesi teşhis için Adli Tıp'a geldi! Anne Panga: Türk devletine güveniyorum, bu kesinlikle intihar değil Karabük'te üniversite öğrencisi 17 yaşındaki Gabon uyruklu Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın Filyos Çayı'nda 26 Mart günü cansız bedeni bulundu. Genç kızın yalın ayak sokakta koştuğu görüntüler ortaya çıkarken, başlatılan soruşturma kapsamında 8 kişi gözaltına alındı. 4 kez gözaltına alınan Dursun Acar, tutuklanırken diğer 7 şüpheliden 2'si adli kontrol şartıyla diğer 5 şüpheli ise savcılıkça serbest bırakıldı. Gabonlu Dina'nın cenazesi ise İstanbul Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Gabon Cumhuriyeti'nin de yaşayan Dina'nın ailesi bugün İstanbul'a geldi. Dina'nın annesi Jessica Sandra Makemba Panga, babası Guy Serge Ibouanga Panga, amcası, teyzesi ve avukatları Kerim Bahadır Şeker ile birlikte cesedi teşhis etmek için Adli Tıp Kurumu'na geldi. Anne ve baba kızlarını görmek için içeri girdi. Annenin kızı Dina'nın resminin olduğu siyah tişört giydiği görüldü. Aile adli tıptan çıktıktan sonra avukatlarıyla birlikte açıklama yaptı.
8.05.2023 Gündem
Jack Nicholson, iki yıl sonra görüntülendi! Yorgun hali dikkat çekti
Jack Nicholson, iki yıl sonra görüntülendi! Yorgun hali dikkat çekti Ünlü aktör Jack Nicholson'ın (85) 2021'den beri evinden çıkmıyor. Nicholson'a yakın kaynaklar, usta oyuncunun akıl sağlığı için endişelendiklerini belirtmişti. Nicholson, iki yıl sonra ilk kez Kaliforniya'daki evinin balkonunda objektiflere yansıdı. Üzerine turuncu renkli bol bir tişört giydiği görülen oyuncu, yorgun haliyle dikkat çekti.
16.04.2023 Magazin
Yapay zekayla geliştirilen 'sanal haber sunucusu' haber sunmaya hazırlanıyor
Yapay zekayla geliştirilen 'sanal haber sunucusu' haber sunmaya hazırlanıyor Yapay zeka hayatın her alanının etkilemeye devam ediyor. Kuveyt Times'ın bir iştiraki olan Kuveyt News, yapay zekayla geliştirilen sanal haber sunucusu Fedha’yı tanıttı. Sosyal medya hesabı üzerinden tanıtımı yapılan Fedha’nın dış görünüşü, sarı saçlı, renkli gözlü, siyah ceket ve beyaz tişört giyen bir kadın olarak tasvir edildi.
11.04.2023 Haber
Yapay zekayla geliştirilen 'sanal haber sunucusu' haber sunmaya hazırlanıyor
Yapay zekayla geliştirilen 'sanal haber sunucusu' haber sunmaya hazırlanıyor Yapay zeka hayatın her alanının etkilemeye devam ediyor. Kuveyt News, yapay zekayla geliştirilen sanal haber sunucusu Fedha’yı tanıttı.
11.04.2023 Dünya
Selçuk İnan hayati bir karar aldı Kasımpaşa deprem faciasının eşiğinden son dakikada döndü
Selçuk İnan hayati bir karar aldı Kasımpaşa deprem faciasının eşiğinden son dakikada döndü Depreme Hatay’da yakalanan Kasımpaşa son anda otel değişikliği ile faciayı atlattı. Kasımpaşa Başkanı Hilmi Öksüz, “Hataylı olan teknik direktörümüz Selçuk İnan, Grand Boğaziçi Otel şehir içinde olduğu için takımın konsantrasyonun bozulmaması adına değiştirmemizi istedi. Bunun üzerine bizden önce Beşiktaş’ın kaldığı The Musuem Otel’e rezervasyon yaptırdık. Kafile büyük bir faciadan döndü” dedi.
15.02.2023 Kasımpaşa Spor
'Otel terliklerini giyip kırık camların üzerinden geçtim'
'Otel terliklerini giyip kırık camların üzerinden geçtim' Kasımpaşa'nın genç kalecisi Erdem Canpolat deprem anını anlatarak "Bir tişört, pantolon ve havlu kumaştan yapılmış beyaz otel terliklerini giyip kırık camların üzerinden geçtim" dedi.
14.02.2023 Kasımpaşa Spor
Babamı aradım, ‘Deprem oluyor, hakkını helal et’ dedim!
Babamı aradım, ‘Deprem oluyor, hakkını helal et’ dedim! Hatay BB Hentbol Takımı’nın antrenörü Savaş Yüksek ile oyunculardan Gökhan Şanlı ve Enes Gümüşok, depremi anlattı.
12.02.2023 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Tişört ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tişört haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.