Trendyol

Trendyol

Son dakika trendyol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan trendyol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını trendyol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trendyol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trendyol gelişmeleri de dahil olmak üzere 741 trendyol haberi bulunmuştur. Tüm trendyol haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsmail Kartal, Galatasaray derbisinde iflas edecek! Kriz patladı, maça çıkaracak oyuncu bulmayacak
İsmail Kartal, Galatasaray derbisinde iflas edecek! Kriz patladı, maça çıkaracak oyuncu bulmayacak Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Kritik puan kaybı sonrası şampiyonluk çıkmaza girdi. Galatasaray ile oynanacak derbi öncesi yeni kriz patladı. İşte detaylar...
8.05.2024 Fenerbahçe
Mesut Özil'den daha kötü! Bıyığıyla tarz oldu, korner bile kullanamadı, 15 milyon euroluk fiyasko
Mesut Özil'den daha kötü! Bıyığıyla tarz oldu, korner bile kullanamadı, 15 milyon euroluk fiyasko Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğu mucizelere kalan Fenerbahçe'de böylelikle önüne koyduğu 4 kupa hedefini de tamamen yitirmiş oldu. Fenerbahçe'de oyuna sonradan giren Cengiz Ünder, performansıyla tepki topladı. Milli oyuncu, maçın ardından adeta topa tutularak akıllara Mesut Özil'i getirdi.
7.05.2024 Fenerbahçe
Trendyol anneler günü hediyesi doğru mu? Trendyol anneler günü hediyesi mesajı gerçek mi, Trendyol anneler günü hediyesi iphone linki gerçek mi?
Trendyol anneler günü hediyesi doğru mu? Trendyol anneler günü hediyesi mesajı gerçek mi, Trendyol anneler günü hediyesi iphone linki gerçek mi? Trendyol Anneler Günü Hediyesi kazandığına dair mesajların gelmeye başlamasıyla Trendyol iPhone Anneler Günü hediyesi gerçek mi, sorusuna yanıta aranmaya başlandı. WhatsApp ya da diğer mecralar üzerinden gelen Trendyol Anneler Günü hediyesi sonrası Trendyol Destek hesabı, sosyal medyadan gelen bir soru üzerine açıklamada bulundu. Peki, Trendyol Anneler Günü hediyesi Iphone doğru mu, Trendyol Anneler Günü hediyesi mesajı gerçek mi?
7.05.2024 Gündem
Fenerbahçe şampiyonluğu Galatasaray'a verdi! Ali Koç derbide takımı sahadan çeksin!
Fenerbahçe şampiyonluğu Galatasaray'a verdi! Ali Koç derbide takımı sahadan çeksin! Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Kritik puan kaybı sonrası şampiyonluk çıkmaza girdi. Galatasaray ile oynanacak derbi öncesi Ali Koç yönetimine bomba bir talep geldi. İşte detaylar...
7.05.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal dönemi bitti! Konyaspor maçı sonrası Ali Koç resti çekti, yeter artık
İsmail Kartal dönemi bitti! Konyaspor maçı sonrası Ali Koç resti çekti, yeter artık Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Kritik puan kaybı sabırları taşırdı. Ali Koç yönetimi İsmail Kartal ile ilgili kararını verdi. İşte detaylar...
7.05.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal istifa etti mi? Konyaspor maçı sonrası FB Teknik Direktörü İsmail Kartal görevinden ayrıldı mı?
İsmail Kartal istifa etti mi? Konyaspor maçı sonrası FB Teknik Direktörü İsmail Kartal görevinden ayrıldı mı? İsmail Kartal istifa etti mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Konyaspor deplasmanında berabere kalarak şampiyonluk yolunda kapanmaz bir yara alan sarı lacivertlilerde fatura İsmail Kartal'a kesildi. Uzun zamandır taraftarın da tepkili olduğu İsmail Kartal görevinden ayrıldı mı? Detaylar haberimizde.
6.05.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de sarı kart sınırında olan futbolcular: Hangi oyuncu ceza sınırında?
Fenerbahçe'de sarı kart sınırında olan futbolcular: Hangi oyuncu ceza sınırında? Fenerbahçe'de sarı kart sınırında olan futbolcular merak ediliyor. Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Konyaspor ile karşılaşan sarı lacivertlilerde hangi oyuncular ceza sınırında? Ligin bitimine 3 maç var ve Kanarya'nın önünde zorlu mücadeleler var. Takımda Galatasaray derbisi öncesi 7 futbolcu kart sınırında bulunuyor. İşte detaylar...
6.05.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında ağır yara aldı
Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında ağır yara aldı Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında bugün TÜMOSAN Konyaspor ile deplasmanda karşılaştı. Fenerbahçe, Konyaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı ve zirvede puan farkı 6 oldu.
6.05.2024 Futbol
Milliyet Executive ile finans liderleri
Milliyet Executive ile finans liderleri Son dönemin gözdesi e-ticaretle yurt dışına açılmak isteyen şirketler, pek çok devlet desteğinden yararlanabilirken, süreç içinde püf noktalarına dikkat etmek büyük önem taşıyor. Ticaret Bakanlığı, e-ticaret yapacak şirketlere sağlanan desteklerle ilgili yeni bir rehber hazırladı. Destek başvurusunun hangi statüyle yapıldığı belirleyici olurken, e-ihracat destekleri, başvurudan ödemeye kadar 6 basamakta tamamlanıyor.
6.05.2024 Ekonomi
Hatayspor'da Erce Kardeşler isyan etti: 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz
Hatayspor'da Erce Kardeşler isyan etti: 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz Hataysporlu kaleci Erce Kardeşler, Gaziantep FK maçının ardından konuştu.
6.05.2024 Süper Lig
G.Saray yeni golcüsünü rekor bedelle transfer ediyor
G.Saray yeni golcüsünü rekor bedelle transfer ediyor Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray gelecek sezonun transfer planlamasını da yapmaya başladı. Sarı-kırmızılılar, Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin yanına genç bir yıldızı transfer etmek istiyor. Galatasaray'ın bu transfer için 23.5 milyon euroyu gözden çıkarabileceği vurgulandı.
5.05.2024 Şampiy10
Fenerbahçe'de Oosterwolde topla çalışmalara başladı
Fenerbahçe'de Oosterwolde topla çalışmalara başladı Sarı-lacivertlilerde dün yapılan idmanda bireysel koşu çalışması yapan Hollandalı oyuncu bugün de topla çalışmalara başladı.
4.05.2024 Fenerbahçe
Süper Lig'in yıldızı Fenerbahçe'ye imza attı! Mario Branco transferi bitirdi, ilk maaşı bile ödendi
Süper Lig'in yıldızı Fenerbahçe'ye imza attı! Mario Branco transferi bitirdi, ilk maaşı bile ödendi Fenerbahçe ilk transferini yaptı. Süper Lig'in yıldızını aldı. Trendyol Süper Lig'de bu hafta Konyaspor'a konuk olacak Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Şampiyonluk mücadelesi veren sarı-lacivertliler yeni sezon için de ilk hamlesini yaptı. Avrupa kupalarına katılacak olan Fenerbahçe, İsmail Kartal'ın da onayıyla ilk transferini Süper Lig ekibinden yaptı. İşte detaylar...
4.05.2024 Fenerbahçe
Hatayspor'un teknik direktörü belli oldu! Volkan Demirel'in yerine...
Hatayspor'un teknik direktörü belli oldu! Volkan Demirel'in yerine... Trendyol Süper Lig ekibi Hatayspor'da Teknik Direktör Volkan Demirel'in istifasının ardından hoca arayışları çok uzun sürmedi. Bordo-beyazlı kulüp, yeni hocasını buldu ve ilk açıklama geldi. İşte detaylar...
3.05.2024 Süper Lig
İrfan Can Kahveci'ye yapılan teklif güldürdü! Ali Koç dünya deviyle masaya oturmadan yol verdi
İrfan Can Kahveci'ye yapılan teklif güldürdü! Ali Koç dünya deviyle masaya oturmadan yol verdi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, ligde son oynanan Beşiktaş derbisinde rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı. Bu haftanın maçında Konyaspor'a konuk olacak sarı-lacivertlilerde sezonun yıldızlarından İrfan Can Kahveci için flaş bir gelişme ortaya çıktı. İşte detaylar...
3.05.2024 Fenerbahçe
Ali Koç dahil kimsenin umurunda değil! İsmail Kartal'a dayanamadılar, 4 ayrılık birden!
Ali Koç dahil kimsenin umurunda değil! İsmail Kartal'a dayanamadılar, 4 ayrılık birden! Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe’de herkes Trendyol Süper Lig’de kalan dört maça odaklanırken, Teknik Direktör İsmail Kartal öğrencilerini uyardı. Öte yandan sarı lacivertli ekipten ayrılacak 4 yıldız belli oldu. İşte detaylar...
3.05.2024 Fenerbahçe
Süper Lig'de hakemler açıklandı! İşte Galatasaray ve Fenerbahçe yönetecek isimler
Süper Lig'de hakemler açıklandı! İşte Galatasaray ve Fenerbahçe yönetecek isimler Süper Lig'de bu haftanın hakemleri belli oldu. İşte Galatasaray-Sivasspor ve Konyaspor-Fenerbahçe maçlarını yönetecek hakemler...
2.05.2024 Fenerbahçe
Onuachu transferinde bomba patladı! Trabzonspor derken Süper Lig ekibi kapıyor
Onuachu transferinde bomba patladı! Trabzonspor derken Süper Lig ekibi kapıyor Trabzonspor formasıyla Trendyol Süper Lig'de 12 gol, 4 asistle 16 gole katkı sunan Nijeryalı golcüyü transfer etmek için Süper Lig ekibi devreye girdi.
1.05.2024 Süper Lig
Galatasaray maçı öncesi Sivasspor'da Rey Manaj gelişmesi
Galatasaray maçı öncesi Sivasspor'da Rey Manaj gelişmesi Süper Lig'de Galatasaray ile karşılaşacak olan Sivasspor’da sakatlığını Rey Manaj'ın durumu merak ediliyordu. Golcü futbolcunun son durumu belli oldu.
1.05.2024 Süper Lig
Beşiktaş'a yeni kaynak! 10 bin üyeden 50 milyon lira
Beşiktaş'a yeni kaynak! 10 bin üyeden 50 milyon lira Beşiktaş’ta 7 bin 500 kişi yeni üyelik için kulübe başvuru yaptı. Üyelik bedelinin 5 bin liradan 20 bin liraya yükseleceği 31 Mayıs’a kadar bu sayının 10 bine ulaşması bekleniyor. Siyah-beyazlı kulüp 10 bin yeni üyeden 50 milyon lira gelir elde edecek
30.04.2024 Beşiktaş
Antalyaspor'da Sergen Yalçın'dan maaş krizi iddiasına cevap!
Antalyaspor'da Sergen Yalçın'dan maaş krizi iddiasına cevap! Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sosyal medyada çıkan iddialara yanıt verdi. Yalçın, Antalya'daki maaşlarla ilgili açıklama yaptı.
30.04.2024 Süper Lig
Süper Lig'in yeni takımı belli oldu
Süper Lig'in yeni takımı belli oldu Trendyol 1 Lig'in 32. haftasında Göztepe evinde karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 2-0'lık skorla mağlup ederek, Eyüpspor'un ardındın Süper Lig'e çıkan ikinci takım oldu.
28.04.2024 Futbol
Galatasaray için olay yaratan tahmin! "Puan kaybı çok yakın"
Galatasaray için olay yaratan tahmin! "Puan kaybı çok yakın" Trendyol Süper Lig'in 34'üncü haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Mücadeleden sarı-lacivertliler 2-1 üstün ayrılırken maçın ardından şampiyonluk yarışı için sürpriz bir tahmin gündeme geldi.
28.04.2024 Şampiy10
Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde İsmail Yüksek oyuna devam edemedi
Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde İsmail Yüksek oyuna devam edemedi Fenerbahçe’de sakatlanan İsmail Yüksek, Beşiktaş karşılaşmasına devam edemedi. Bayer Leverkusen'in derbide izlediği İsmail Yüksek, 18'inci dakikada kenara geldi.
27.04.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal derbiye saatler kala 3 yıldızı kadro dışı bıraktı
İsmail Kartal derbiye saatler kala 3 yıldızı kadro dışı bıraktı Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında bu akşam Beşiktaş'la karşılaşacak olan Fenerbahçe'de 3 yıldız futbolcu derbi kadrosuna dahil edilmedi.
27.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Trendyol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trendyol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.