Telefon Hattı

Telefon Hattı

Son dakika telefon hattı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan telefon hattı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını telefon hattı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Telefon Hattı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan telefon hattı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.037 telefon hattı haberi bulunmuştur. Tüm telefon hattı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Telefon hattı kablosu boynuna dolanan motosiklet sürücüsü öldü, eşi yaralandı
Telefon hattı kablosu boynuna dolanan motosiklet sürücüsü öldü, eşi yaralandı İzmir'de iki direk arasından yola doğru sarkan telefon hattı kablosu boynuna dolanınca nefessiz kalarak, kalbi duran motosiklet sürücüsü İsmail Çelik (69) hayatını kaybetti; arkasından düşen eşi Benek Çelik (64) yaralandı.
27.12.2023 Gündem
MEBİM 147 öğretmene teşekkür mesajı nasıl gönderilir? MEBİM 147 nedir?
MEBİM 147 öğretmene teşekkür mesajı nasıl gönderilir? MEBİM 147 nedir? MEBİM öğretmene teşekkür mesajı gönderme uygulaması 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde en çok araştırılan konu başlıklarından biri oldu. Öğretmenlerine olan sevgilerini ve minnetlerini iletmek isteyenler, MEBİM öğretmenlere teşekkür mesajı nasıl gönderilir? Sorusuna yanı aranıyor.
23.11.2023 Eğitim
Emekli profesör dolandırıcılara 1,5 milyon TL kaptırdı
Emekli profesör dolandırıcılara 1,5 milyon TL kaptırdı Emekli biyoloji profesörü Şeniz K., kendisini telefonda polis olarak tanıtan çeteye 1 milyon 516 bin TL kaptırdı. Şeniz K., "Tanıdıklarımdan bahsederek beni inandırdılar. Operasyon içerisinde olduklarını, onlara yardımcı olmam gerektiğini, yardım etmezsem başımın belaya gireceğini söylediler." dedi
5.04.2023 Yaşam
Hak Sahipliği için başvuru süreci açıklandı
Hak Sahipliği için başvuru süreci açıklandı  Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin yaralarını sarmak için çalışılırken, hasar tespit çalışmalarından sonra başlayacak AFAD Afetzede Hak Sahipliği için başvuru sürecine ilişkin ayrıntılar da belli olmaya başladı.
23.02.2023 Gündem
Murat bebeğe korkunç işkence! Detaylar tüyler ürpertti
Murat bebeğe korkunç işkence! Detaylar tüyler ürpertti Denizli’nin Pamukkale ilçesinde vücudunda izmarit izleri tespit edilen ve işkence sonucu hayatını kaybettiği iddia edilen 2 yaşındaki bebek, son yolcuğuna uğurlandı. Babası Murat bebeğe, cezaevinden görüntülü arama ile veda ederken, otopside ortaya çıkan detaylar tüyler ürpertti.
28.01.2023 Yaşam
Eşini 1500 kilometre takip etti: Bıçaklayıp elleriyle boğdu, odaya kilitleyip bekledi
Eşini 1500 kilometre takip etti: Bıçaklayıp elleriyle boğdu, odaya kilitleyip bekledi Sancaktepe'de iki çocuk annesi Şehriban Bilge (27) , Diyarbakır'da şiddet gördüğü eşinden kaçarak İstanbul'da ağabeyinin yanına sığındı. Şikayete, uzaklaştırma karına rağmen Şehriban Bilge'yi yaklaşık 1500 kilometre uzaklıkta bulan eşi 7 el ateş ederek yaraladı. Genç kadın yaşadıklarını hastane odasında anlattı.
28.01.2023 Yaşam
Miss Turkey güzeli Dilara Kurşun 'Schengen' şoku! 'Dolandırıldık'
Miss Turkey güzeli Dilara Kurşun 'Schengen' şoku! 'Dolandırıldık' Schengen vizesi almak isteyen 2016 Miss Turkey güzeli Dilara Kurşun’un başına talihsiz bir olay geldi. İşlemlerini yaptırmak için bir firma ile anlaşan Kurşun hayatının şokunu yaşadı. Vize içi belgelerini gönderdiği kişilere bir daha asla ulaşamadı. Tüm bilgileri kimliği belirsiz kişilerin eline geçen Kurşun, şoke eden detayları anlattı.
28.01.2023 Yaşam
Ünlü ismin cansız bedeni bavulun içinde bulundu! Mafyanın planı ortaya çıktı, İstanbul’a kaçarken yakalandı
Ünlü ismin cansız bedeni bavulun içinde bulundu! Mafyanın planı ortaya çıktı, İstanbul’a kaçarken yakalandı Kolombiya'da geniş bir hayran kitlesi olan, sosyal medyanın popüler isimlerinden DJ Trespalacios'ın cansız bedeni ülkenin başkenti Bogota'nın güneybatısındaki bir çöp konteynırında bavul içinde bulundu. Şüpheli durumdaki sevgilisi İstanbul’a kaçmaya çalışırken yakalandı. Cinayetin arkasında kartel olduğu iddia edildi. İşte haberin detayları...
28.01.2023 Dünya
14 bin 200 kişiyi dolandıran hacker çetesi çökertildi! Çete lider 22 yaşında çıktı
14 bin 200 kişiyi dolandıran hacker çetesi çökertildi! Çete lider 22 yaşında çıktı Türkiye genelinde birçok ilde vatandaşların telefonlarına farklı içerikli linkleri mesaj olarak gönderen hacker çetesi üyeleri, linklere tıklayanlardan elde ettiği bilgilerle 14 bin 200 kişiyi dolandırdı. Konya Polisinin yaptığı çalışma sonrasında 5 ilde düzenlenen operasyonla çetenin 22 yaşındaki lideri ile birlikte 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden çete liderinin de aralarında bulunduğu 10 kişi tutuklandı.
28.01.2023 Gündem
Arkadaşını tuzağa böyle düşürdü! Telefon hattı aldı sonrasına inanamadı
Arkadaşını tuzağa böyle düşürdü! Telefon hattı aldı sonrasına inanamadı Dostuna resmen kazık attı. İstanbul'da yaşayan Yağmur N., arkadaşı Cansu K.'dan rica ederek kendisi adına aldığı hattı bir süre kullanıp kapatacağını söyledi ancak aradan haftalar geçince gerçek ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
28.01.2023 Yaşam
'Kredici Fatmanur' hayatlarını kararttı! ‘Bana şifre vererek saklamamı istedi'
'Kredici Fatmanur' hayatlarını kararttı! ‘Bana şifre vererek saklamamı istedi' Kocaeli'nde Instagram üzerinden kredi verme vaadiyle farklı şehirlerden 5 kişiyi dolandıran aile ve komşularının aralarında bulunduğu 8 sanığın yargılanmasına başlandı. Sanıklardan bazıları suçlamaları kabul ederek, dolandırıcılık yapmak için Instagram sayfası satın aldıklarını söyledi.
1.01.2023 Ekonomi
45 dakika sürdü, çocuklar ortadan kayboldu! Kimse ne olduğunu çözemiyor
45 dakika sürdü, çocuklar ortadan kayboldu! Kimse ne olduğunu çözemiyor Sodder ailesinin yaşadığı kabus, ABD tarihinin çözülemeyen en gizemli olaylarından biri olarak yerini koruyor. Gece saatlerinde gelen garip telefonun ardından, herkesin uyuduğu sırada evde yangın çıktı. 9 çocuktan 4'ü yangından kurtuldu ancak 5'i sırra kadem bastı. Ortada ceset de kemik de yoktu. Peki bu çocuklara ne oldu?
12.12.2022 Dünya
Eski eşinin baltalı saldırısında parmakları kopan İlke: 18 ay hapis az
Eski eşinin baltalı saldırısında parmakları kopan İlke: 18 ay hapis az Aydın'ın İncirliova ilçesinde, eski eşi İsmail Demirci'nin (35) baltalı saldırısında 5 parmağı kopan İlke Kuleli (29), tutuklu sanığa verilen 18 yıl hapis cezasının az olduğunu söyledi. Üst mahkemeye itiraz başvurusu yapacağını belirten Kuleli, "Çok zorlu süreçlerden geçtim hala daha tedavilerim sürüyor. Sol elimi biraz kullanabiliyorum fakat sağ elimi hiç kullanamıyorum" dedi.
18.11.2022 Yaşam
Telefon hattı almak istedi hayatının şokunu yaşadı! Tam 14 bin adet çıktı
Telefon hattı almak istedi hayatının şokunu yaşadı! Tam 14 bin adet çıktı Kayseri’de telefon hattı almak isteyen Bahri Çağlar isimli vatandaş, hayatının şokunu yaşadı. GSM operatörüne başvuru yapan Çağlar, üzerine kayıtlı tam 14 bin adet telefon hattı olduğunu ve ve bundan dolayı kara listeye alındığını öğrendi. Kendisinin kara listede bulunması sebebiyle üzerine hat alamayan Çağlar, soluğu savcılıkta aldı. Konuyla ilgili bilgisinin olmadığını belirten Çağlar, şu anda kızının adına aldığı hattı kullandığını ifade etti.
30.09.2022 Yaşam
Bensu Soral'dan takipçilerine dolandırıcılık uyarısı!
Bensu Soral'dan takipçilerine dolandırıcılık uyarısı! Ünlü oyuncu Bensu Soral başına gelen talihsiz olayı sosyal medyadan duyurdu. Soral'ın eski telefon numarası dolandırıcılık için kullanıldı. Mahkemeye başvuran güzel oyuncu takipçilerine de 'dolandırıcılık' uyarısında bulundu. Konunun uzmanlarına hat dolandırıcılığı ile karşılaşanların ne yapması, nasıl bir önlem alması gerektiğini sorduk.
28.09.2022 Magazin
E-Devlet'e girince fark etti, hayatını kabusa çevirdi: ‘Geceleri uykum kaçıyor'
E-Devlet'e girince fark etti, hayatını kabusa çevirdi: ‘Geceleri uykum kaçıyor' Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan Oğuzhan Koçak, 10 yıl önce açtırıp 6 ay kullandıktan sonra kapattırdığı bir GSM operatörüne ait hattının, kendisinin bilgisi dışında tekrar açıldığını iddia ederek, dolandırıcıların hedefi olmaktan korktuğunu belirtti. Koçak, "Yabancı bir numara aradığında korkarak açıyorum" dedi.
21.08.2022 Yaşam
Araçları kundaklayan şüpheli yakalandı
Araçları kundaklayan şüpheli yakalandı Kadiköy Caferağa Mahallesi Moda Caddesi üzerinde 2 farklı noktada sabaha karşı kundaklama yapıldı. Polis ekipleri kundaklama yaptığı iddia edilen şüpheliyi kıskıvrak yakaladı.
15.05.2022 Yaşam
Kimliği kayboldu, hayatı kabusa döndü! Borç batağına girdi...
Kimliği kayboldu, hayatı kabusa döndü! Borç batağına girdi... Trabzon’un Sürmene ilçesinde yaşayan Osman Akyasan, yaklaşık 17 yıl önce kaybettiği kimliği yüzünden başı borçtan bir türlü kurtulmuyor. 2005 yılında kimliğini kaybeden Akyasan, GSM şirketlerinde adına borç çıktı, adına kredi kartı düzenlendi. Hayatı kabusa dönen Akyasan, mahkemeye baş vurmasına rağmen bir sonuç alamadı.
17.04.2022 Gündem
Fuhuş operasyonunda şok detaylar! Anne, baba, oğul ve gelinleri...
Fuhuş operasyonunda şok detaylar! Anne, baba, oğul ve gelinleri... Ankara'da polisin düzenlediği fuhuş operasyonunda, aralarında anne, baba, oğul ve gelinlerinin de bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı. Fuhşa zorlanan 16 kadın da kurtarıldı.
29.03.2022 Yaşam
52 yıldır kimliksiz yaşıyor
52 yıldır kimliksiz yaşıyor Esenyurt'ta resmi nikahsız eşi ve 5 çocuğu ile birlikte yaşamını sürdüren inşaat işçisi Hüseyin Dükşen (52), çocuk yaştayken kaybettiği annesi ve babası gibi nüfus kayıtlarına göre yaşamadığını, bir kimliği için yıllarca mücadele vermesine rağmen sonuç alamadığını söyledi.
5.03.2022 Yaşam
Dolandırıcılar dur durak bilmiyor! Hedef bu kez de eski bakan Azimet Köylüoğlu oldu
Dolandırıcılar dur durak bilmiyor! Hedef bu kez de eski bakan Azimet Köylüoğlu oldu Telefon dolandırıcılarının son kurbanı 82 yaşındaki eski bakan Azimet Köylüoğlu oldu. Bankalardaki tüm birikimini kaptıran Köylüoğlu, 15 milyonluk evini vekalette sorun çıkınca kurtardı.
2.03.2022 Gündem
İş yerinde bunu yapan tüm çalışanlar yandı! Kıdem ve ihbar tazminatı ödenmeyecek
İş yerinde bunu yapan tüm çalışanlar yandı! Kıdem ve ihbar tazminatı ödenmeyecek Milyonlarca özel sektör çalışanını yakından ilgilendiriyor. Bunu yapan yandı, tazminat alamayacak! İş yeri telefonunu izinsiz kullanmak işten atılma sebebi oldu. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, işverene ait olan ve kullanması için işçiye verilmeyen telefon hattını kullanan işçinin tazminatsız kovulmasının önünü açtı. Emsal kararda; işyerine ait telefon hattının işçi tarafından kullanılmasının doğruluk ve bağlılığa uymayan bir davranış niteliğinde olduğuna, iş akdinin davalı işveren tarafından haklı nedenle feshedildiği, davacının kıdem ve ihbar tazminatlarına ilişkin talebinin reddine karar verilmesi gerekildiği belirtildi.
25.02.2022 Çalışan Hakları
1.150 TL kira yardımı!  2 yıl geri ödemesiz kredi desteği, başvuran alıyor, 3 ay içerisinde...
1.150 TL kira yardımı! 2 yıl geri ödemesiz kredi desteği, başvuran alıyor, 3 ay içerisinde... Kira desteği ile ilgili son dakika açıklaması! 1.150 TL kira yardımı sağlanıyor. Başvuran alıyor. Sadece kira değil kredi desteği de veriliyor. 400 bin TL 'ye kadar kredi kullanım imkanı bulunuyor. Avantajlı kredi imkanında vatandaşlara faiz desteği, vergi, harç ve ücret muafiyeti de sunuluyor. İki yıl geri ödemesiz kredilerde 10 yıl vade imkanı bulunuyor. 18 banka tüketiciler için devrede. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bu yıl risk tespiti yapılan 100 bin konutu dönüştürecek. Evi kentsel dönüşüme girecek vatandaşlara büyük şehirlerde bin 150 liraya kadar kira yardımı veriliyor. Ayrıca avantajlı koşullarda kentsel dönüşüm kredisi de devreye alınıyor. Ancak vatandaşların iki seçeneği bulunuyor. Kira yardımı ya da kredi desteğinden sadece birinden yararlanmak mümkün.
18.02.2022 Ekonomi
Pasaport için gerekli evraklar ve belgeler nelerdir?
Pasaport için gerekli evraklar ve belgeler nelerdir? Pasaport, yurtdışına çıkmak isteyen vatandaşlara yetkili kurumlar tarafından verilen ve uluslararası geçerliliğe sahip resmi bir belgedir. İlk kez çıkarılan pasaport işlemleri uzun sayılabilecek bir zamanda tamamlanabildiği, pasaporta mutlaka seyahat tarihinden önce başvurulması gerekmektedir.
16.02.2022 Yaşam
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İŞKUR aracılığıyla sürekli işçi alacak!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İŞKUR aracılığıyla sürekli işçi alacak! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı duyurdu! İŞKUR vasıtasıyla işçi alımı yapılacak! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı taşra birimlerinde çalıştırılmak üzere sürekli işçi alımı yapılacak. Başvurular 28 Ocak’ta sona eriyor. Peki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte İŞKUR iş ilanları ve işçi alımı başvuru şartları!
24.01.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Telefon Hattı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki telefon hattı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.