Tekvando

Tekvando

Son dakika tekvando haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tekvando ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tekvando haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tekvando

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tekvando gelişmeleri de dahil olmak üzere 321 tekvando haberi bulunmuştur. Tüm tekvando haberleri aşağıda listelenmiştir.
Keçiören’deki taciz iddiasında yeni gelişme: Antrenörün telefonunda öğrencisinin üstsüz fotoğrafı çıktı
Keçiören’deki taciz iddiasında yeni gelişme: Antrenörün telefonunda öğrencisinin üstsüz fotoğrafı çıktı Ankara Keçiören’de 14 yaşındaki kız öğrencinin üstsüz fotoğrafını çektiği ileri sürülerek gözaltına alınan tekvando antrenörü ifadesinde, boy ve kilo ölçümü yapmak için fotoğraf çektiğini ileri sürdü.
26.06.2023 Gündem
Avrupa Oyunları’nda 2'si altın 5 madalya geldi
Avrupa Oyunları’nda 2'si altın 5 madalya geldi Polonya'da düzenlenen 3’üncü Avrupa Oyunları'nda (Krakow-Malopolska 2023) milli sporcular Nafia Kuş ve Sude Yaren Uzunçavdar altın madalya kazandı.
26.06.2023 Diğer Sporlar
Antrenörün taciz savunması; Öğrencimin üstsüz fotoğrafını boy-kilo ölçümü için çektim
Antrenörün taciz savunması; Öğrencimin üstsüz fotoğrafını boy-kilo ölçümü için çektim Ankara'nın Keçiören ilçesinde 14 yaşındaki kız öğrencisini üstsüz fotoğraflarını çekerek taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan tekvando antrenörü F.M.D., ifadesinde fotoğrafı boy ve kilo ölçümü yapmak için çektiğini ileri sürdü. Öğrencilerin yakınları tarafından camları kırılan spor salonu mühürlendi.
26.06.2023 Gündem
Jisoo kanser mi, gruptan ayrıldı mı? Blackpink Jisoo’ya ne oldu?
Jisoo kanser mi, gruptan ayrıldı mı? Blackpink Jisoo’ya ne oldu? Blackpink Jisoo kanser mi, Jisoo hasta mı, ne oldu? Blackpink grubunun vokali Jisoo hakkında sosyal medyada kanser haberleri dolaşınca hayranları arama motorlarına yönelerek kanser iddialarını araştırmaya başladı.
14.06.2023 Magazin
Hollywood yıldızlarının ustası köyüne döndü! ‘Sifu usta’ Eskişehir’de alabalık tesisi açtı
Hollywood yıldızlarının ustası köyüne döndü! ‘Sifu usta’ Eskişehir’de alabalık tesisi açtı Avrupa ve dünya çapında önemli başarılara sahip Eskişehirli ünlü aktör ve dövüş sporları ustası Emin Boztepe, Kovid-19 salgınıyla birlikte ABD’nin Los Angeles şehrindeki hayatını bırakıp, baba ocağı olan Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesine bağlı Bağlıca Köyü’nde alabalık tesisi açtı.
17.08.2022 Yaşam
Okul Sporları'nda 92 madalya
Okul Sporları'nda 92 madalya Uluslararası Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen bir diğer müsabaka olan Okul Sporları Olimpiyatları’nda da (Gymnasiade) 174 sporcumuz, Atletizm, Eskrim, Okçuluk, Cimnastik, Judo, Yüzme, Tekvando, Güreş, Boks, Ragbi gibi spor dallarında yarışarak, 25’i altın, 25’i gümüş ve 42’si bronz olmak üzere toplam 92 madalya kazandı.
12.07.2022 Diğer Sporlar
Muay-Thai dalında 127 madalya
Muay-Thai dalında 127 madalya Avrupa Şampiyonası’nda ise milli sporcularımız, 91’i altın, 118’i gümüş ve 129’u bronz olmak üzere toplam 338 madalya kazandı.
12.07.2022 Diğer Sporlar
Türkiye’den 2022'nin ilk 6 ayında madalya yağmuru
Türkiye’den 2022'nin ilk 6 ayında madalya yağmuru Milli sporcular 2022’nin ilk 6 ayında (1 Ocak 2022 ile 7 Temmuz 2022) arasında uluslararası arenada madalyalara ambargo koydular. Branş sporlarında milliler, 6 aylık dönem içerisinde katıldıkları dünya, Avrupa, Akdeniz Oyunları, balkan şampiyonaları ve diğer organizasyonlarda 774’ü altın, 801’i gümüş ve 1057’si bronz madalya olmak üzere toplam 2 bin 632 madalya kazanarak Türkiye’ye büyük gurur yaşattılar.
12.07.2022 Diğer Sporlar
Bakan Kasapoğlu: Akdeniz Oyunları'nda sporcularımız tarih yazıyor
Bakan Kasapoğlu: Akdeniz Oyunları'nda sporcularımız tarih yazıyor 19. Akdeniz Oyunları'nda mücadele eden sporcuları izlemek için Cezayir'de bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Sporcularımız, her alanda bize büyük heyecan yaşatıyor, adeta tarih yazıyorlar. Bocce, tekvando, güreşe, yüzmeye, voleybolda, her alanda iddiası olan, her alanda zirvede bir Türkiye var" dedi.
4.07.2022 Şampiy10
Tekvando çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor boş zaman buldu mu şehir şehir konser veriyor
Tekvando çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor boş zaman buldu mu şehir şehir konser veriyor Müzik hayatına çok küçük yaşlarda başlayan Casper, yaptığı başarılı çalışmalarla bu yaz da adını duyurmaya devam edecek! Muhammet Veli Bozkurt yani nam-ı diğer Casper hayranlarını mutlu edecek iki haberle karşımıza çıktı.
21.06.2022 Diğer Sporlar
Kazada yaralanan 16 yaşındaki milli tekvandocudan 77 gün sonra acı haber
Kazada yaralanan 16 yaşındaki milli tekvandocudan 77 gün sonra acı haber Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde tekvando antrenörü Nadir Özsoy (51) ile tekvandocu kızı Semanur Özsoy (22) ve şampiyonada oğlu yarışan Hüseyin Kaplan'ın (41) öldüğü kazada yaralanan milli tekvandocu Taha Görkem Sarı (16) da 77 gün sonra yaşamını yitirdi. Türk bayrağı, milli takım eşofmanı ve madalyası tabutuna konulan Sarı, gözyaşlarıyla toprağa verildi.
24.05.2022 Yaşam
MHP lideri Bahçeli'den fahiş kira artışları ile ilgili açıklama: Sınırlandırmak mecburiyetindeyiz
MHP lideri Bahçeli'den fahiş kira artışları ile ilgili açıklama: Sınırlandırmak mecburiyetindeyiz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Vatandaşlarımızı mağdur haline getiren, zincir marketlerde peynirden yumurtaya, etten süte kadar fiyat etiketlerinin kabarmasına yol açan kimler varsa suçludur, sahnelenen kirli oyunun parçasıdır. Kiralardaki yükselişe sessiz kalamayız, konut fiyatlarındaki yükselişleri atıl vaziyette seyredemeyiz. Vahim artışları sınırlandırmak, taleplerine kulak vermek mecburiyetindeyiz" dedi. Bahçeli, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyelikleri tartışmalarına ilişkin "Türkiye seçeneksiz değildir. Eğer şartlar içinden çıkılmaz hale bürünürse NATO’dan ayrılmak bile alternatif bir tercih olarak gündeme alınmalıdır. NATO’yla var olmadık, NATO’suz da yok olmayız " ifadelerini kullandı.
24.05.2022 Siyaset
Türkiye’de gündem olan antrenör ve öğrencisi konuştu: Hocam Allah rızası için bana bir tokat at
Türkiye’de gündem olan antrenör ve öğrencisi konuştu: Hocam Allah rızası için bana bir tokat at Diyarbakır'da antrenörünün tokat attığı sporcu İrem Pala, babası Murat Pala ve olayın baş kahramanı antrenör Orhan Baytekin olanları anlattı. Antrenör Orhan Baytekin, kendisi ve tekvando camiasına çok büyük bir linç girişi başlatıldığını söyledi.
20.05.2022 Gündem
19 Mayıs gösterisinde genç kıza feci tokat! Bu nasıl antrenör...
19 Mayıs gösterisinde genç kıza feci tokat! Bu nasıl antrenör... Diyarbakır'da, Türkiye Gençler Tekvando İl Seçmelerinde, antrenör O.B., müsabakayı kaybeden sporcusu, genç kıza tokat attı. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
20.05.2022 Yaşam
Tekvando seçmelerinde antrenörden elenen sporcusuna tokat kamerada
Tekvando seçmelerinde antrenörden elenen sporcusuna tokat kamerada Diyarbakır'da Türkiye Gençler Tekvando İl Seçmelerinde, antrenör O.B., müsabakayı kaybeden sporcusu genç kıza tokat attı. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
20.05.2022 Haber
Zeliha Ağrıs kimdir, nereli, kaç yaşında? Avrupa Taekwondo Şampiyonasında yarı finale yükselen Zeliha Ağrıs hakkında merak edilenler…
Zeliha Ağrıs kimdir, nereli, kaç yaşında? Avrupa Taekwondo Şampiyonasında yarı finale yükselen Zeliha Ağrıs hakkında merak edilenler… İngiltere’de düzenlenen Avrupa Taekwondo Şampiyonasında Milli Takımımız adına yarışan Dünya Şampiyonumuz Zeliha Ağrıs yarı finale yükseldi. Söz konusu gelişmenin ardından Zeliha Ağrıs’ın boyu taşı merak edilip “Zeliha Ağrıs kimdir, nereli, kaç yaşında?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Avrupa Taekwondo Şampiyonasında yarı finale yükselen Zeliha Ağrıs hakkında merak edilenler…
19.05.2022 Diğer Sporlar
Bakan Kurum: Hiçbir zaman eserden, hizmetten geri durmayacağız
Bakan Kurum: Hiçbir zaman eserden, hizmetten geri durmayacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İlbank Konya Bölge Müdürlüğü hizmet binası temel atma ve toplu açılış töreninin ardından Akören, Güneysınır ve Çumra ilçesini ziyaret edip, incelemelerde bulundu.
26.03.2022 Gündem
ultrAslan sosyal medya hesabından duyurdu! Şampiyon boksör Yavuz Ertürk hayatını kaybetti
ultrAslan sosyal medya hesabından duyurdu! Şampiyon boksör Yavuz Ertürk hayatını kaybetti WBC Başkan şampiyonluğu bulunan boksör Yavuz Ertürk hayatını kaybetti. Genç boksörün ölümünü ise ultrAslan grubu sosyal medya hesabından duyurdu.
14.03.2022 Diğer Sporlar
Lise 9. sınıf öğrencisi Şevval kalbine yenik düştü
Lise 9. sınıf öğrencisi Şevval kalbine yenik düştü Kastamonu’da kalp krizi geçiren 9. sınıf öğrencisi Şevval Ceren Bilir hayatını kaybetti.
26.02.2022 Yaşam
Dünya şampiyonu sosyal medya hesabından açıkladı! İrem Yaman bıraktı
Dünya şampiyonu sosyal medya hesabından açıkladı! İrem Yaman bıraktı Dünya ve Avrupa Taekwondo şampiyonu İrem Yaman sporu bıraktığını açıkladı 26 yaşındaki sporcu yaptığı paylaşımda, "Her şeyin bir sonu olduğu gibi şimdi de veda etme vakti beni ben yapan sporuma." ifadesini kullandı.
18.12.2021 Diğer Sporlar
TBMM Başkanı Şentop'tan Meryem Betül Çavdar'a tebrik
TBMM Başkanı Şentop'tan Meryem Betül Çavdar'a tebrik TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Dünya Para Tekvando Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Meryem Betül Çavdar ile madalya alan sporcuları kutladı.
12.12.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş yüz yüze eğitim açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş yüz yüze eğitim açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milli Eğitim Bakanlığında kurduğumuz dijital altyapı ile okullarımızdaki süreçleri, hastalığın seyrini yakından izliyoruz, izleyeceğiz. Yüz yüze eğitimi devam ettirmekte kararlıyız." dedi.
6.09.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporculara tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporculara tebrik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na katılan milli sporcuları tebrik etti. Erdoğan mesajında "Madalya kazansın kazanmasın, her bir evladımız Türkiye'yi hakkıyla temsil etmiş, bizlere büyük gurur yaşatmıştır" ifadesini kullandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Hatice Kübra İlgün bronz madalya kazandı!
Hatice Kübra İlgün bronz madalya kazandı! 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda 57 kiloda mücadele eden milli tekvandocu Hatice Kübra İlgün bronz madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Rukiye Yıldırım yarı finale yükseldi
2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Rukiye Yıldırım yarı finale yükseldi 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda milli tekvandocu Rukiye Yıldırım, çeyrek finalde Kolombiyalı Andrea Vargas Ramirez'i yenerek yarı finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Tekvando ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tekvando haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.