Sultan Iı. Abdülhamit

Sultan Iı. Abdülhamit

Son dakika Sultan II. Abdülhamit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sultan II. Abdülhamit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sultan II. Abdülhamit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sultan Iı. Abdülhamit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sultan ıı. abdülhamit gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 sultan ıı. abdülhamit haberi bulunmuştur. Tüm sultan ıı. abdülhamit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Koca Yusuf kimdir? Korkunç Türk lakaplı güreşçi ne zaman öldü? Koca Yusuf uçağı Çin’deki Türkleri almak için yola çıkıyor
Koca Yusuf kimdir? Korkunç Türk lakaplı güreşçi ne zaman öldü? Koca Yusuf uçağı Çin’deki Türkleri almak için yola çıkıyor Koronavirüs salgınının ardından, Türk Silahlı Kuvvetleri, Dışişleri ve Sağlık Bakanlığı'nın yürüttüğü ortak operasyonla Çin'in Wuhan Eyaleti'nde bulunan 35 Türk ve 10 Azerbaycan vatandaşını almak için TSK'ya ait Koca Yusuf isimli A-400 kargo uçağı bugün yola çıkıyor. Çin’deki 45 kişiyi almak için yola çıkan Koca Yusuf uçağından sonra, Koca Yusuf kimdir? Koca Yusuf nerelidir? Gibi sorularda artış yaşandı.
30.01.2020 Gündem
Külliye'ye sürpriz ziyaret! Dikkat çeken rozet...
Külliye'ye sürpriz ziyaret! Dikkat çeken rozet... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meksika Birleşik Devletlerinin Ankara Büyükelçisi Jose Luis Martinez Hernandez'i kabul etti. Büyükelçi Martinez'in eşi ve aynı zamanda Sultan II. Abdülhamit'in kızı Ayşe Sultan'ın torunu olan Mediha Şükriye Nami Martinez Hernandez Osmanoğlu ile bir süre sohbet etti.
10.12.2019 Siyaset
Bize Google hatırlattı
Bize Google hatırlattı Arama motoru Google, Mihri Müşfik Hanım’ın 131. Doğum Gününe özel Doodle hazırladı. Mihri Hanım, 1922 yılında Yunan ordusunun denize dökülmesinin ardından Mustafa Kemal’in mareşal üniformasıyla portresini yapan ilk Cumhuriyet ressamı
26.02.2017 Yaşam
Mihri Müşfik Hanım, neden Doodle oldu?
Mihri Müşfik Hanım, neden Doodle oldu? Google, Türk ressam Mihri Müşfik Hanım’ın 131. doğum günü için sürpriz bir doodle hazırladı. Türkiye'de çağdaş resim çalışmalarını ilk başlatan kadın ressam olan Mihri Müşfik Hanım, yaptığı Mustafa Kemal Atatürk ve Papa XV. Benedict portleriyle tanınıyor. İşte Mihri Müşfik Hanım için hazırlanan Doodle...
29.09.2021 Gündem
2. Abdülhamid'in torununun cenazesi omuzlarda taşınmadı
2. Abdülhamid'in torununun cenazesi omuzlarda taşınmadı Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamid'in, torunu olan Bülent Osman, Fatih Cami haziresine defnedildi. Cenaze Fatih Sultan Mehmet'e saygı gereği bel hizasında taşındı.
29.09.2021 Gündem
Nihal Osmanoğlu'na kötü haber: Suada dedesinin değilmiş
Nihal Osmanoğlu'na kötü haber: Suada dedesinin değilmiş Sultan II. Abdülhamit'in torunu Nilhan Osmanoğlu'nun hak iddia ettiği Galatasaray Adası'nın (Suada) tapu kayıtlarındaki ilk sahibinin Ermeni Mimarbaşı Serkiz Efendi olduğu ortaya çıktı. Ölümünün ardından el konulan mülkün 1948'de Serkiz Efendi'nin varisleri adına tescil edildiği, onların da Galatasaray Kulübüne sattığı ortaya çıktı.
24.09.2021 Galatasaray
II. Abdülhamit’in torunu Suada’yı istiyor
II. Abdülhamit’in torunu Suada’yı istiyor Osmanlı Padişahı Sultan II. Abdülhamit'in beşinci kuşak torunu olan Nilhan Osmanoğlu, canlı yayında Suada'dan hak iddia ettiklerini açıkladı.
24.09.2021 Galatasaray
Musul'da asıl dert petrol!
Musul'da asıl dert petrol! Musul’u, terör örgütü DEAŞ’tan kurtarma operasyonuna batının gösterdiği ilgi, buradaki zengin petrol ve doğal gaz rezervinden kaynaklanıyor. Musul ve Kerkük enerji sahalarındaki rezervlerin parasal değeri 4 trilyon doları aşıyor. Kuzey Irak’taki doğalgaz rezervi Türkiye’nin 300 yıllık ihtiyacını karşılayabilecek büyüklükte. 50’nin üzerinde uluslararası enerji şirketinin çalışma yaptığı Musul ve Kerkük’te çıkarılan petrol Türkiye üzerinden dünya açılıyor.
19.10.2016 Ekonomi
'TBMM'ye Abdülhamit portresi asıldı' iddialarına yanıt
'TBMM'ye Abdülhamit portresi asıldı' iddialarına yanıt TBMM Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı, TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın Atatürk’ün portresinin bulunduğu yere Sultan II. Abdülhamit’in portresini astırdığı haberlerinin tamamen gerçek dışı, yalan, tezvirat ve provokasyon amaçlı olduğunu açıkladı.
29.09.2021 Gündem
'Bunlar geleceğin işaret fişekleri olacaktır'
'Bunlar geleceğin işaret fişekleri olacaktır' Mabeyn Köşkü'nde Japonya Başbakanı Shinzo Abe'yi kabul eden Erdoğan, ikili ve heyetlerarası görüşmenin ardından Abe ile ortak basın toplantısı düzenledi.
29.09.2021 Gündem
Mehmet Görmez'den Papa'ya tarihi mektup!
Mehmet Görmez'den Papa'ya tarihi mektup! DİYANET İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Türkiye’ye resmi bir ziyaret gerçekleştiren Papa Francesco’ya Papa X...
29.09.2021 Gündem
Tarihi kuruma 'ilk kadın' başkan
Tarihi kuruma 'ilk kadın' başkan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevini yürüten Aylin Çiftçi, Darülaceze Başkanlığı'na atanarak, kurumun ilk kadın başkanı oldu.
29.09.2021 Gündem
10 bin öğrenciye iftar vermiş!
10 bin öğrenciye iftar vermiş! Organizasyonları Osmanlı’da devlet üstlenmişti
29.09.2021 Gündem
Çok sevindiler!
Çok sevindiler! Sultan V. Murad’ın torunu Kenize Murad, Dolmabahçe Sarayı'nda açıklamalarda bulundu
29.09.2021 Gündem
Petrol fışkırıyor!
Petrol fışkırıyor! Bitlis halkını sevince boğan haber
29.09.2021 Gündem
Bu da Osmanlı'nın vadisi
Bu da Osmanlı'nın vadisi Osman Sınav, Sultan II. Abdülhamit'in hayatını anlattığı dizinin hikâyesini tamamladı
7.08.2012 Televizyon
Bulgar Vakfı’na verildi!
Bulgar Vakfı’na verildi! Bulgaristan Ortodoks Eksahlığı Vakfı, İstanbul’da 7 parça mülkü geri alma hakkını kazandı
14.06.2012 Ekonomi
Şubat Şampiyonu Atakent 3, 261 bin'den Başlıyor
Şubat Şampiyonu Atakent 3, 261 bin'den Başlıyor Avrupa Konutları tarafından inşa edilen Atakent 3 Projesi, 45 adet satış rakamı ve 18 milyon 929 bin 702 TL ciro ile Şubat ayını lider olarak kapattı.
26.05.2012 Arşiv
Atakent 3'te 263 Bin Lira'dan Başlayan Fiyatlar
Atakent 3'te 263 Bin Lira'dan Başlayan Fiyatlar Avrupa Konutları tarafından inşa edilen Atakent 3 Projesi, Mart ayını da ciro şampiyonu olarak kapattı. 2011 yılını şampiyon olarak kapatan Atakent 3, Şubat ayından sonra Mart ayında da birinciliği kimseye kaptırmadı.
20.04.2012 Arşiv
Avrupa Konutları'nda Faiz %1'in Altına İndi!
Avrupa Konutları'nda Faiz %1'in Altına İndi! Avrupa Konutları Atakent 3 Projesi’nde, konut kredisi faizini yüzde 1’in altına düşürerek yüzde 0...
4.04.2012 Arşiv
Milyarderlerin kulağı yasada gözü bu yalıda
Milyarderlerin kulağı yasada gözü bu yalıda Zeki Paşa Yalısı, İngiliz müzayede evi Sotheby’s’in en değerli ‘parçası’
17.03.2012 Ekonomi
Avrupa Konutları 3, Temmuz 2012'de teslim
Avrupa Konutları 3, Temmuz 2012'de teslim Artaş İnşaat tarafından Atakent'te hayata geçirilen Avrupa Konutları Atakent 3 projesinde aidat fiyatları metrekare başına 1 lira ile 1.2 lira arasında değişiyor. Projede konut fiyatları 261 bin liradan başlıyor.
5.12.2011 Arşiv
Avrupa Konutları 3, Temmuz 2012'de teslim
Avrupa Konutları 3, Temmuz 2012'de teslim Artaş İnşaat tarafından Atakent'te hayata geçirilen Avrupa Konutları Atakent 3 projesinde aidat fiyatları metrekare başına 1 lira ile 1.2 lira arasında değişiyor. Projede konut fiyatları 261 bin liradan başlıyor.
5.12.2011 Arşiv
“Uyuyan Kadın” haremde dekolte olduğunun ispatı!
“Uyuyan Kadın” haremde dekolte olduğunun ispatı! Cariyeler göğüslerini güzelliklerini sergilemek için gösteriyordu
19.11.2011 Arşiv
Atakent 3 Teslim Tarihinden 6 Ay Önce Teslim Edilecek
Atakent 3 Teslim Tarihinden 6 Ay Önce Teslim Edilecek Konutta kalite ve güvenin markası haline gelen Avrupa Konutları’nın son projesi Atakent 3’ün yapımı hızla sürüyor.
24.10.2011 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Sultan Iı. Abdülhamit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sultan ıı. abdülhamit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.