Sorgu

Sorgu

Son dakika sorgu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sorgu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sorgu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sorgu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sorgu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.596 sorgu haberi bulunmuştur. Tüm sorgu haberleri aşağıda listelenmiştir.
İş insanlarını dolandırdılar! Aralarında polislerde var
İş insanlarını dolandırdılar! Aralarında polislerde var İstanbul'un Esenyurt İlçesinde Suriye uyruklu iş insanlarını tehdit ederek dolandırdığı iddia edilen aralarında polis memurlarının da olduğu 6 kişiye yönelik operasyon yapıldı. Kimlik bilgileri tespit edilerek gözaltına alınan 6 şüpheliden mahkemeye sevk edilen Suriyeli 2 kişi tutuklandı.Olayda adı geçen 2 polis adli kontrol şartıyla serbest kalırken açığa alındı. Diğer 2 polis ise serbest bırakıldı. Polis ekiplerinin şüphelileri suçüstü yakaladığı an ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yakalandı.
7.04.2024 Gündem
Türkiye'de MOSSAD'a bilgi aktardıkları iddia edilen 7 şüpheli tutuklandı
Türkiye'de MOSSAD'a bilgi aktardıkları iddia edilen 7 şüpheli tutuklandı Türkiye'de İsrail İstihbarat Servisi MOSSAD'a bilgi aktardıkları iddia edilen 7 şüpheli çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.
5.02.2024 Gündem
Metafor Ne Demek, Nasıl Yapılır? Metaforum Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir?
Metafor Ne Demek, Nasıl Yapılır? Metaforum Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir? Orijinali "Metaphore" şeklinde yazılan sözcük, ilk kez M.Ö 5. yüzyılda, Antik Yunan şairleri tarafından kullanılmıştır. Eğretileme, istiare ve ödünçleme kelimeleriyle eş anlamlı olan metafor, edebiyat dışında felsefe, tarih ve mantık gibi bilim dallarında da sıklıkla kullanılmaktadır. 
31.01.2024 Gündem
Seçil Erzan fenalaştı yardımına hemşireler koştu! Kritik rapordan Fatih Terim çıktı
Seçil Erzan fenalaştı yardımına hemşireler koştu! Kritik rapordan Fatih Terim çıktı Denizbank Teftiş Kurulu’nun, Erzan’ın Bozcaada’daki evinde, aralarında Fatih Terim’in de olduğu bir gruba verdiği partiyi mercek altına aldığı ortaya çıktı. Erzan’ın, davete catering (yemek) hizmeti veren işletme sahibini de dolandırmaya çalıştığı anlaşıldı. Öte yandan Seçil Erzan’la 9 ve 10 Nisan 2023 tarihinde Denizbank Genel Müdürlüğü binasında 18. kattaki toplantı odasında yapılan sorgunun detayları ortaya çıktı. Sorgu raporunda Fatih Terim ile ilgili dikkat çeken ifadeler yer aldı.
7.12.2023 Gündem
Dilan Polat ve eşi Engin Polat çiftinin avukatından inanılmaz ifadeler! Milyonlar böyle buhar olmuş...
Dilan Polat ve eşi Engin Polat çiftinin avukatından inanılmaz ifadeler! Milyonlar böyle buhar olmuş... Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin avukatı sorgu bilinmeyenleri açıkladı. Etkin pişmanlıktan faydalanmak isteyen ailenin muhasebe işlerine bakan avukatı Ahmet Gün'ün ifadesine ulaşıldı. Gün ifadesinde çok kritik bilgiler verdi. Öte yandan Polatlara ait kayyum atanan şirketlerin kasalarının boş olduğu öğrenilirken para trafiği ile ilgili de avukat Ahmet Gün yeni itiraflarda bulundu. Sık sık yurt dışına çıkan ve gittiği ülkede pırlanta mağazası da olan Polat ailesinin kıymetli taşlarla yurtdışına para kaçırdığı iddia ediliyor.
20.11.2023 Gündem
Dilan Polat ve Engin Polat'ın ifadeleri ortaya çıktı! Gözyaşlarını tutamadı, işte aylık gelirleri
Dilan Polat ve Engin Polat'ın ifadeleri ortaya çıktı! Gözyaşlarını tutamadı, işte aylık gelirleri İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde 6 saati aşkın süredir sorgulanan Engin Polat ve eşi Dilan Polat çiftinin sorgusu 23.45’de tamamlandı. Yaklaşık 6 saat süren sorguda, Dilan Polat’a 26, Engin Polat’a da 40 sayfadan oluşan soru yöneltildi. Aralarında Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu'nun da olduğu 24 kişi sabah erken saatlerde Anadolu Adliyesi’ne sevk edildi. Öte yandan Dilan Polat ile Engin Polat’ın emniyette verdiği ifadeleri ortaya çıktı. Dilan Polat’ın sorgu sırasında ağladığı ve bütün şirket hareketlerinden eşi Engin Polat ile muhasebecilerin ilgilendiğini söylediği öğrenildi. Öte yandan Engin ve Dilan Polat’ın da aralarında bulunduğu 16 şüpheli tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
4.11.2023 Gündem
'Yargı' yine reytinglerin zirvesinde!
'Yargı' yine reytinglerin zirvesinde! Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Yargı', dün akşam 65'inci bölümüyle ekranlara geldi. İzleyiciyi ekrana kilitleyen 'Yargı', bir kez daha pazar akşamının galibi oldu.
2.10.2023 Televizyon
Adalet Bakanlığı CTE mülakat sonuçları sorgulama ekranı: CTE sözleşmeli personel alımı sonuçları nereden öğrenilir? Ceza İnfaz Kurumu (CTE) tercihleri ne zaman?
Adalet Bakanlığı CTE mülakat sonuçları sorgulama ekranı: CTE sözleşmeli personel alımı sonuçları nereden öğrenilir? Ceza İnfaz Kurumu (CTE) tercihleri ne zaman? Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumu (CTE) sözleşmeli personel alımı mülakat sonuçları açıklandı Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları'nda görevlendirilmek üzere 626 sözleşmeli personel alımı sözlü sınav sonuçları duyuruldu. Adaylar sınav sonuçlarını sorgu panelinden T.C. Kimlik Numarası ile sorgulamak suretiyle öğrenebileceklerdir. Peki, CTE sözleşmeli personel alımı sonuçları nereden öğrenilir? Ceza İnfaz Kurumu (CTE) tercihleri ne zaman? İşte Adalet Bakanlığı CTE mülakat sonuçları sorgulama ekranı…
27.09.2023 Personel Alımı
Bilsem sonuçları 2023 || BİLSEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak, 19 Eylül 2023 deprem bölgesi BİLSEM mülakat sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM meb gov tr sonuçları
Bilsem sonuçları 2023 || BİLSEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak, 19 Eylül 2023 deprem bölgesi BİLSEM mülakat sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM meb gov tr sonuçları BİLSEM sınav sonuçları 2023 için detaylı araştırma devam ediyor MEB sonuçları açıklandı. Özel yeteneğe sahip öğrencilerin ilkokullarda sınavla tespit edilmesini sağlayan BİLSEM sonuçlarının açıklanmasıyla, MEB BİLSEM sonuç sorgulama ekranı da yoğun bir şekilde ziyaret edilmeye başlandı. Türkiye genelinde düzenlenen BİLSEM sonuçları veliler ve öğrenciler araştırılıyor. Peki, 19 Eylül 2023 deprem bölgesi BİLSEM mülakat sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM mülakat sonuçları sorgulama…
19.09.2023 Eğitim
Dizi oyuncusundan akıl almaz hırsızlık, canlandırdığı rolünü gerçek hayata taşıdı
Dizi oyuncusundan akıl almaz hırsızlık, canlandırdığı rolünü gerçek hayata taşıdı Dijital bir platformda yayınlanan 'Kıyma' isimli dizide rol alan U.Ü’nün Adana'da Avukat Yunus Levent Küfüdür'ün cüzdanını çalarak kayıplara karıştığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
9.09.2023 Yaşam
01 Plaka Neresi? 1 Hangi Şehrin Plakası? 1 Hangi İlin Plaka Kodu?
01 Plaka Neresi? 1 Hangi Şehrin Plakası? 1 Hangi İlin Plaka Kodu? Plaka kodları içerisinde düzenli bir sıralama olduğu bilinir. Ülkemizde bu plaka kodlarının şehirlere alfabetik olarak verildiği görülmektedir. Buna göre ilk plaka kodunun 01 olarak başladığı dikkat çekmektedir.
15.08.2023 Yaşam
'Büyü' vaadiyle istismar ve dolandırıcılık yaptı! Üzerinden çıkanlar şaşırttı
'Büyü' vaadiyle istismar ve dolandırıcılık yaptı! Üzerinden çıkanlar şaşırttı Yapılan bir ihbarı değerlendiren Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, internet üzerinden kendini medyum olarak tanıtıp, kadınlara yönelik, 'sevgilini sana geri getireceğim', 'kocanı tekrar sana bağlayacağım', 'her türlü büyü yaparım' gibi vaatlerle ilan veren M.Ç.'yi takibe aldı. Takip sonrası şahıs yakalandı.
5.07.2023 Gündem
Hikayesi pek çok filme ve kitaba ilham kaynağı oldu! Dünyayı şoke eden adam: Tek bedende 24 farklı kişilik...
Hikayesi pek çok filme ve kitaba ilham kaynağı oldu! Dünyayı şoke eden adam: Tek bedende 24 farklı kişilik... ABD'de yaşayan Billy Milligan'ın hikayesi duyanları şoke etti. Yaşadığı çocukluk travmalarından bir türlü kurtulamayan Billy, farklı bir yöntem buldu. Doktorların 11 yıl tedavi ettiği Milligan’ın hikayesi tüm dünyaya damga vurdu. Bir bedende 24 kişiliği bulunan Milligan, işlediği suçlarla ve anlattıklarıyla filmlerden kitaplara konu olurken dinleyenleri şoke etti.
7.06.2023 Dünya
Kıbrıs Türkü Asya Karaali'nin GKRY'de duvardan aşağı atıldığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı
Kıbrıs Türkü Asya Karaali'nin GKRY'de duvardan aşağı atıldığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde (GKRY) Kıbrıs Türkü 25 yaşındaki Asya Karaali'nin darbedildiği ve 2 metre yüksekliğindeki duvardan aşağı atıldığı anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
6.06.2023 Dünya
İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilk: Prens Harry hakim karşısında
İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilk: Prens Harry hakim karşısında Prens Harry, İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilke imza atarak, Daily Mirror, Sunday Mirror ve Sunday People'ın yayıncısı Mirror Group Newspapers'a (MGN) açtığı dava kapsamında tanık sıfatıyla hakim karşısına çıktı. Harry, ifadesinde bazı gazetecilere ve editörlere seslenerek, “Daktilonuz daha ne kadar parmaklarınıza kan bulaştıracak?" dedi.
6.06.2023 Dünya
Muharrem İnce soruşturmasında gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
Muharrem İnce soruşturmasında gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hakkında sosyal medyada yapılan paylaşımlar çerçevesinde yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 11 şüpheliden 3'ü tutuklanırken, ifadeler ortaya çıktı.
18.05.2023 Gündem
Yargı ekibi sezon finalini birlikte kutladı!
Yargı ekibi sezon finalini birlikte kutladı! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Yargı dün gece yayınlanan 63’üncü bölümüyle sezon finali yaptı. Yargı rüzgarının estiği gecede dizi, seyirciyi hem ağlattı hem de yeni sezona dair merakını artırdı. Soluksuz izlenen sezon finali sosyal medya listelerinin de üst sıralarında yer alırken reytinglerde de yine gecenin birincisi oldu. Dizi Ab’de 7,07 reyting 19,70 izlenme payı, 20+Abc1’de 7,69 reyting 18,51 izlenme payı, Total’de ise 6,55 reyting 17,22 izlenme payı elde ederek pazar akşamının birincisi oldu.
8.05.2023 Televizyon
Yargı yine zirvede! Dün geceki bölümüyle nefes kesti…
Yargı yine zirvede! Dün geceki bölümüyle nefes kesti… Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Yargı’dan müjdeli haber geldi. Üçüncü sezonda da seyircisi ile buluşacak olan dizinin dün gece yayınlanan yeni bölümü seyirciyi ekrana kilitledi. Dizi Ab’de 6,78 reyting 18,97 izlenme payı, 20+Abc1’de 6,71 reyting, 16,87 izlenme payı elde ederek pazar akşamının birincisi oldu. Sosyal medyada da #Yargı, #Ilgaz, #Ceylin ve #Eren etiketleri gece boyu listelerden inmedi.
1.05.2023 Televizyon
Ilgaz'ın katili kim? Yargı'nın 62. bölümde neler oldu?
Ilgaz'ın katili kim? Yargı'nın 62. bölümde neler oldu? Pazar akşamlarına damga vuran Yargı, yine heyecan dolu bir bölümüyle ekrana geldi. Ilgaz ve Ceylin'in hayatını konu alan dizide yaşanan farklı olaylar ise daha da merak konusu oluyor. Ilgaz'ın katili ortaya çıkıyor. İşte detaylar...
1.05.2023 Magazin
Yargı’da nefesler tutuldu! Ilgaz öldü mü?
Yargı’da nefesler tutuldu! Ilgaz öldü mü? Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın pazar akşamı yayınlanacak 62’nci bölümü seyirciyi ekran başına kilitleyecek. Yargı’da bu hafta herkes ‘‘Ilgaz öldü mü?’’ sorusunun cevabını bekliyor. Heyecanla beklenen bölümden yeni tanıtım yayınlandı.  
30.04.2023 Televizyon
İstanbul merkezli 7 ilde otomobil hırsızlarına operasyon: 12 gözaltı
İstanbul merkezli 7 ilde otomobil hırsızlarına operasyon: 12 gözaltı İstanbul Merkezli 7 ilde otomobil hırsızlarına yönelik yapılan eş zamanlı operasyonda 12 şüpheli gözaltına alınırken, 17 çalıntı otomobil de ele geçirildi. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
17.04.2023 Gündem
Şanlıurfa'da 'terör' operasyonu; HDP'li ve DBP'li başkanlar dahil 25 gözaltı
Şanlıurfa'da 'terör' operasyonu; HDP'li ve DBP'li başkanlar dahil 25 gözaltı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda aralarında Halkların Demokratik Partisi (HDP) ile Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ilçe başkanlarının da bulunduğu 25 şüpheli, gözaltına alındı.
27.03.2023 Gündem
Yargı'da Pars'a veda! Yargı 58. bölümde neler oldu?
Yargı'da Pars'a veda! Yargı 58. bölümde neler oldu? Pazar akşamlarına damga vuran Yargı son bölümüyle nefes kesti. Dizinin yeni bölümünde; Uzun süren araştırmaların sonucunda Pars Başsavcı'nın katilleri yakalandı. Ilgaz ise yeni bir oyunun içine çekildi.
27.03.2023 Magazin
Ilgaz tehdit ediliyor! Yargı'nın son bölümü nefes kesti
Ilgaz tehdit ediliyor! Yargı'nın son bölümü nefes kesti Pazar akşamlarına damga vuran Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı yine soluksuz izlendi. Ilgaz ve Ceylin'in hayatını konu alan dizide yaşanan farklı olaylar ise daha da merak konusu oluyor. İşte Yargı'nın 57. bölümünde yaşananlar...
20.03.2023 Magazin
Pazar’ın galibi yine Yargı oldu!
Pazar’ın galibi yine Yargı oldu! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın dün gece yayınlanan 54’üncü bölümü heyecanlı ve duygusal anlarıyla seyirciyi ekrana kilitledi. Dizi, AB’de 8.02 reyting, 20.83 izlenme payı, 20+ABC1’de 7.60 reyting, 17.42 izlenme payı elde ederek AB ve 20+ABC1 kategorilerinde gecenin birincisi oldu.
27.02.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Sorgu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sorgu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.