Son

Son

Son dakika son haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son gelişmeleri de dahil olmak üzere 334.278 son haberi bulunmuştur. Tüm son haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kar yağışı ve kuvvetli sağanak uyarısı! Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı...
Kar yağışı ve kuvvetli sağanak uyarısı! Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı... Kar yağışları geri döndü. Soğuk havaların etkili olmasıyla beraber yurdun tamamında yağışlar kendini gösterirken 23 kente sarı kodlu uyarı geldi. Meteoroloji'nin yeni hava durumu raporuna göre bugün yurdun tamamında sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıklar güney ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak. Meteoroloji yağış uyarı haritasını güncelleyerek Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Erzincan ve Tunceli çevrelerinde yağışların yarın akşamdan itibaren yüksekler karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağını belirtti.
4.05.2024 Gündem
Irak'ın kuzeyinde 6 terörist etkisiz hale getirildi
Irak'ın kuzeyinde 6 terörist etkisiz hale getirildi Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.
4.05.2024 Gündem
TUS tercihleri ne zaman başlayacak? 2024 TUS/1 tercih kontenjanları açıklandı mı?
TUS tercihleri ne zaman başlayacak? 2024 TUS/1 tercih kontenjanları açıklandı mı? 17 Mart'ta düzenlenen, Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı ile 2024 Tıp Doktorluğu Alanında Yurt Dışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı sonuçları açıklandı. Peki, TUS tercihleri ne zaman başlayacak?
4.05.2024 Yaşam
Acun Ilıcalı'ya kötü haber! Hull City play-off'a kalamadı
Acun Ilıcalı'ya kötü haber! Hull City play-off'a kalamadı İngiltere Championship'te son hafta maçları oynandı. Ipswich Town, sezonu Leicester City'nin arkasında ikinci sırada tamamlayıp Premier Lig bileti alırken play-off'a kalan takımlar da belli oldu. Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, play-off potasına giremedi.
4.05.2024 Süper Lig
Beşiktaş Mustafa Erhan Hekimoğlu ile sözleşme yeniledi
Beşiktaş Mustafa Erhan Hekimoğlu ile sözleşme yeniledi Siyah-beyazlı kulüp, 17 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin 2026-27 sezonunun sonuna kadar uzatıldığını açıkladı.
4.05.2024 Beşiktaş
Endonezya'da sel ve heyelan felaketi: En az 15 ölü
Endonezya'da sel ve heyelan felaketi: En az 15 ölü Endonezya’nın Güney Sulawesi bölgesini vuran sel ve heyelan sonucu en az 15 kişi hayatını kaybetti.
4.05.2024 Dünya
Fatih'te kadına yumruk ve kafa atıp çantasını gasp etmişti! Bakan Yerlikaya duyurdu: Tutuklandı
Fatih'te kadına yumruk ve kafa atıp çantasını gasp etmişti! Bakan Yerlikaya duyurdu: Tutuklandı Fatih'te bir kadın yolda yürüdüğü esnada saldırıya uğradı. Gaspçı yumruk ve kafa attığı kadının çantasını çaldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya şahsın yakalandığını ve tutuklandığını açıkladı.
4.05.2024 Gündem
TFF 2. Lig'de iki maçta birden U19 vakası! Sahadan böyle çekildiler
TFF 2. Lig'de iki maçta birden U19 vakası! Sahadan böyle çekildiler TFF 2. Lig Beyaz Grup son haftasında çarpıcı olaylar yaşandı. Son haftaya lider giren Esenler Erokspor'un rakibi Serik Belediyespor maça U19 takımıyla çıkma kararı aldı, bu durumu protesto eden Vanspor FK da Bursaspor maçına U19 takımıyla çıkıp maçın 22. dakikasında sahadan çekildi.
4.05.2024 Futbol
Nicolo Zaniolo için delirmişlerdi! Şimdi kapının önüne koydular, Galatasaray'a geri dönüyor
Nicolo Zaniolo için delirmişlerdi! Şimdi kapının önüne koydular, Galatasaray'a geri dönüyor Galatasaray'dan Aston Villa'ya kiralanan ve satın alma opsiyonu olan Zaniolo konusunda İngiliz ekibi kararını verdi. İşte haberin detayları...
4.05.2024 Fenerbahçe
5 yaşındaki Edanur Gezer'in ölümü sonrası 4 gözaltı kararı
5 yaşındaki Edanur Gezer'in ölümü sonrası 4 gözaltı kararı 5 yaşındaki Edanur Gezer'in çukura düşerek ölümünde İBB'de çalışan 2'si kepçe operatörü, 1'i işçi 1'i mühendis toplam 4 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
4.05.2024 Gündem
Kışlıkları geri çıkarın! Yükseklere kar sürprizi: Meteoroloji'den 23 ile sarı kodlu uyarı
Kışlıkları geri çıkarın! Yükseklere kar sürprizi: Meteoroloji'den 23 ile sarı kodlu uyarı Yurdun bazı kesimlerinde bugün kuvvetli yağış ve fırtına etkisi sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, beklenen gök gürültülü sağanak nedeniyle 20 ili sarı kodla uyardı. Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Erzincan ve Tunceli çevrelerinde, bu akşam saatlerinden itibaren beklenen kuvvetli sağanak yağışların, yarın (Pazar) akşam saatlerinden sonra sıcaklıklardaki düşmeye bağlı olarak bölgenin yüksek kesimlerinde (1800 m üzeri) karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması tahmin ediliyor.
4.05.2024 Hava Durumu
Yaz geldi derken lapa lapa kar yağdı!
Yaz geldi derken lapa lapa kar yağdı! Bursa Uludağ'da gece saatlerinde başlayan sağanak, sabah saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Metrekareye 14 kilogram düşen kar, oteller bölgesini beyaza bürüdü.
4.05.2024 Gündem
FED açıklaması sonrası altında düşüş devam ediyor
FED açıklaması sonrası altında düşüş devam ediyor Fed faiz kararı sonrası çarşamba günü altın fiyatları yükselse de haftanın son günü kazançlarını geri verdi. Ons altın 2303 dolardan kapanırken gram altın günü 2396 liradan işlem görmeye devam ediyor.
4.05.2024 Ekonomi
Juventus'ta Kenan Yıldız şoku! Massimiliano Allegri açıkladı
Juventus'ta Kenan Yıldız şoku! Massimiliano Allegri açıkladı İtalya Serie A'da Roma ile karşılaşacak olan Juventus'ta Kenan Yıldız şoku yaşandı. Teknik Direktör Massimiliano Allegri, Kenan Yıldız hakkında kötü haberi duyurdu.
4.05.2024 Süper Lig
Gazze’de ağır bilanço: En az 34 bin 654 ölü
Gazze’de ağır bilanço: En az 34 bin 654 ölü İsrail’in bombalamayı sürdürdüğü Gazze'de hayatını kaybedenlerin sayısı en az 34 bin 654’e, yaralıların sayısı ise 77 bin 908’e yükseldi.
4.05.2024 Dünya
İstanbul-Sivas arası hızlı tren seferleri başladı! İşte bilet fiyatı
İstanbul-Sivas arası hızlı tren seferleri başladı! İşte bilet fiyatı Sivas-İstanbul arasında aktarmasız Yüksek Hızlı Tren seferleri başladı. Ekspres seferlerle İstanbul-Sivas arası seyahat 7 saat sürecek.
4.05.2024 Ekonomi
15 yaşındaki Damlasu'dan 3 aydır haber yok!
15 yaşındaki Damlasu'dan 3 aydır haber yok! Kars'ta 3 ay önce evinden kaçırılan 15 yaşındaki kızı Damlasu Badan'ı elinde fotoğrafı ile sokak sokak gezerek arayan Erdem Badan (47), "Ne olur evladımı bulun. Hayatından endişe ediyorum" dedi.
4.05.2024 Gündem
1 Mayıs Saraçhane arbedesinde yeni gelişme
1 Mayıs Saraçhane arbedesinde yeni gelişme 1 Mayıs’ta Şaraçhane’den Taksim meydanına yürümek isteyen gruba engel olan polis ekiplerine saldırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınanlarla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
4.05.2024 Gündem
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Wilfired Zaha kararı!
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Wilfired Zaha kararı! Galatasaray'da düzenli forma giyememekten şikayetçi olan Wilfried Zaha'nın Sivasspor karşılaşmasında da yedek kulübesinde olması bekleniyor.
4.05.2024 Galatasaray
Yurt dışından telefon aldı, IMEI kaydı yaptırmak isterken hayatının şokunu yaşadı
Yurt dışından telefon aldı, IMEI kaydı yaptırmak isterken hayatının şokunu yaşadı Trabzon’un Araklı ilçesinde bir kişi yurtdışından aldığı cep telefonunu açtırmak için iletişime geçtiği şahıs tarafından 76 bin 220 TL dolandırıldı.
4.05.2024 Gündem
İçişleri Bakanlığı'nda tasarruf tedbirleri: Araç ve koruma polis sayıları azaltıldı
İçişleri Bakanlığı'nda tasarruf tedbirleri: Araç ve koruma polis sayıları azaltıldı İçişleri Bakanlığı, tasarruf tedbirleri kapsamında bakan yardımcılarının araç ve koruma polis sayılarını azalttı.
4.05.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek: 2026 yılında tek haneli enflasyona dönmüş olacağız
Bakan Şimşek: 2026 yılında tek haneli enflasyona dönmüş olacağız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Bizim en büyük önceliğimiz fiyat istikrarı. Uygulamaya koyduğumuz programla birlikte enflasyon hızlı bir şekilde düşecek ve 2026 yılında biz tekrar tek haneli enflasyona dönmüş olacağız" dedi.
4.05.2024 Ekonomi
Arda Güler çıldırdı, Modric'le bir olup sahayı karıştırdı! Ancelotti hemen müdahale etti
Arda Güler çıldırdı, Modric'le bir olup sahayı karıştırdı! Ancelotti hemen müdahale etti Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Arda Güler, idmanlarda Carlo Ancelotti ve takım arkadaşlarını yeteneğiyle şaşırtmaya devam ediyor. Cadiz karşılaşması öncesinde Valdebebas'ta Luka Modric ile Arda'nın başrolü paylaştığı sekans, İspanyol basınında da gündem oldu. Yazın Barcelona'yı gitmeyi reddeden süper solak, zaman geçtikçe Los Blancos'a alışıyor. İşte maça saatler kala Madrid idmanında yaşananlar...
4.05.2024 Süper Lig
4 Mayıs Star Wars günü nedir, Star Wars günü ne demek? Dünya Star Wars Günü ne zaman ve neden kutlanıyor?
4 Mayıs Star Wars günü nedir, Star Wars günü ne demek? Dünya Star Wars Günü ne zaman ve neden kutlanıyor? Galaksi maceralarının ve ışın kılıçlarının ışıltısının kutlandığı, hayranların Star Wars evrenine olan sevgisini gösterdiği özel bir gün olan "Star Wars Günü", dünya genelinde 4 Mayıs tarihinde kutlanıyor. Peki, 4 Mayıs Star Wars günü nedir, Star Wars günü ne demek? Dünya Star Wars Günü ne zaman ve neden kutlanıyor?
4.05.2024 Gündem
Yusuf Yazıcı, Casemiro derken 2 dünya yıldızı daha! Dursun Özbek'ten Okan Buruk'a hediye
Yusuf Yazıcı, Casemiro derken 2 dünya yıldızı daha! Dursun Özbek'ten Okan Buruk'a hediye Galatasaray'da son dakika gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Okan Buruk'un sunduğu liste doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı. Dursun Özbek 25 Mayıs'ta başkanlık seçimini kazandığı takdirde dev transfer harekatı başlayacak. Yönetim, Yusuf Yazıcı ile birlikte 2 dünya yıldızını kadrosuna katmak istiyor.
4.05.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Son ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.