Kar Sürprizi

Kar Sürprizi

Son dakika kar sürprizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kar sürprizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kar sürprizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kar Sürprizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kar sürprizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 113 kar sürprizi haberi bulunmuştur. Tüm kar sürprizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meteoroloji son dakika duyurdu! AKOM devreye girdi, İstanbul dahil onlarca kentte alarm verildi, hazır olun bu kez fena vuracak
Meteoroloji son dakika duyurdu! AKOM devreye girdi, İstanbul dahil onlarca kentte alarm verildi, hazır olun bu kez fena vuracak Uyarı üstüne uyarı yapıldı! İstanbul dahil onlarca kent için alarm verildi. AKOM, MGM ve Meteoroloji uzmanlarından peş peşe uyarılar geliyor. Mayıs ayında kimse bunu beklemiyordu. Saat verilerek iller tek tek açıklandı. Sadece bugün değil 5 gün boyunca etkili olacak. Adeta Mart görünümlü Mayıs yaşanıyor, montlar ve şemsiyeler geri dönüyor. İşte İşte il il hava durumu ve son dakika uyarıları ile ilgili detaylar...
10.05.2024 Gündem
Mayıs'ta kar sürprizi: Lapa lapa yağış başladı! 11 kent kara teslim olacak, 29 ilde sarı alarm verildi
Mayıs'ta kar sürprizi: Lapa lapa yağış başladı! 11 kent kara teslim olacak, 29 ilde sarı alarm verildi Kar yağışları geri döndü. Mayıs ayında lapa lapa kar yağdı. Yoğun kar yağışı İstanbul'un yanı başına kadar geldi. Kar yağışı yarın da devam edecek. Meteoroloji'den yeni kar uyarısı geldi. Kimse bunu beklemiyordu. Mayıs'ta kışlıklar yeniden çıkıyor. 11 il için kar uyarısı yapılırken onlarca kentte de sarı alarm verildi. İşte kar, fırtına ve soğuk hava dalgasıyla ilgili son dakika gelişmeleri...
6.05.2024 Gündem
Ve kar geri döndü! Meteoroloji'den yeni uyarı geldi, 18 kent için alarm verildi: Kar, fırtına ve kuvvetli yağış son kez vuracak
Ve kar geri döndü! Meteoroloji'den yeni uyarı geldi, 18 kent için alarm verildi: Kar, fırtına ve kuvvetli yağış son kez vuracak Kar yağışları geri döndü. Mayıs ayında lapa lapa kar yağdı. Yoğun kar yağışı İstanbul'un yanı başına kadar geldi. Kar yağışı yarın da devam edecek. Meteoroloji'den yeni kar uyarısı geldi. Kimse bunu beklemiyordu. Mayıs'ta kışlıklar yeniden çıkıyor. 18 il için kar uyarısı yapılırken onlarca kentte de sarı alarm verildi. İşte kar, fırtına ve soğuk hava dalgasıyla ilgili son dakika gelişmeleri...
6.05.2024 Gündem
Kar yağışı ve kuvvetli sağanak uyarısı! Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı...
Kar yağışı ve kuvvetli sağanak uyarısı! Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı... Kar yağışları geri döndü. Soğuk havaların etkili olmasıyla beraber yurdun tamamında yağışlar kendini gösterirken 23 kente sarı kodlu uyarı geldi. Meteoroloji'nin yeni hava durumu raporuna göre bugün yurdun tamamında sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıklar güney ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak. Meteoroloji yağış uyarı haritasını güncelleyerek Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Erzincan ve Tunceli çevrelerinde yağışların yarın akşamdan itibaren yüksekler karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağını belirtti.
4.05.2024 Gündem
Kışlıkları geri çıkarın! Yükseklere kar sürprizi: Meteoroloji'den 23 ile sarı kodlu uyarı
Kışlıkları geri çıkarın! Yükseklere kar sürprizi: Meteoroloji'den 23 ile sarı kodlu uyarı Yurdun bazı kesimlerinde bugün kuvvetli yağış ve fırtına etkisi sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, beklenen gök gürültülü sağanak nedeniyle 20 ili sarı kodla uyardı. Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Erzincan ve Tunceli çevrelerinde, bu akşam saatlerinden itibaren beklenen kuvvetli sağanak yağışların, yarın (Pazar) akşam saatlerinden sonra sıcaklıklardaki düşmeye bağlı olarak bölgenin yüksek kesimlerinde (1800 m üzeri) karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması tahmin ediliyor.
4.05.2024 Hava Durumu
Mart'ta lapa lapa kar sürprizi!
Mart'ta lapa lapa kar sürprizi! Bitlis’te çatılarda biriken kar tehlike saçıyor. Çatıda biriken karın çığ gibi düştüğü anlar kameraya yansıdı.
27.03.2024 Vatan TV
15 tatile kar sürprizi: Sömestr tatili 10 Ocak'ta başlayabilir! Okullar 1 ay tatil olacak mı?
15 tatile kar sürprizi: Sömestr tatili 10 Ocak'ta başlayabilir! Okullar 1 ay tatil olacak mı? Öğrenciler için müjdeli bir haber geliyor olabilir. Beklenen sömestr tatili uzayabilir. Geçtiğimiz yıl depremler nedeniyle 1 aya uzatılan sömestr tatili bu yıl kar yağışı nedeniyle olabilir. Veliler, çalışanlar, öğrenciler dört gözle bu detayı araştırmaya başladı. "Okullar 1 ay tatil mi?" sorgusu da internette yoğun olarak sorgulanıyor.
4.01.2024 Gündem
Meteoroloji'den kar sürprizi! Bu tarihe dikkat, İstanbul beyaza bürünecek
Meteoroloji'den kar sürprizi! Bu tarihe dikkat, İstanbul beyaza bürünecek Meteoroloji'den son dakika uyarısı. Son günlerde yaşanan hava olayları nedeniyle birçok ilde hayat felç oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava tahmin raporunu yayınladı. Buna göre birçok ilde sağanak ve kar yağışı bekleniyor. İstanbul'da kar yağışı için de tarih verildi. İşte tüm detaylar...
20.11.2023 Gündem
Sultangazi'de hayalet ekran hırsızlığı! '250 bin TL zararım var'
Sultangazi'de hayalet ekran hırsızlığı! '250 bin TL zararım var' Sultangazi'de, kapalı kasa minibüsle sokağa gelen hırsızlar, park halindeki otomobilin camlarını kırarak dakikalar içerisinde 250 bin lira değerindeki hayalet ekranı çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
26.07.2023 Yaşam
Kavurucu sıcak altında kar sürprizi! Kendini buz gibi suya bıraktı
Kavurucu sıcak altında kar sürprizi! Kendini buz gibi suya bıraktı Erzincan’da doğa tutkunu Serhat Sarıçiçek Temmuz ayının sonunda karlı yamaçlardan tırmandıktan sonra buz gibi suya girerek kavurucu sıcakta serinlemeye çalıştı. Öte yandan Türkiye Tabiatını Koruma Derneği (TTKD) bilim danışmanı hidrobiyolog Dr. Erol Kesici, 'El Nino' veya 'La Lina' olarak adlandırılan okyanus yüzey sularının sıcaklığındaki büyük salınımlar ve bunların yol açtığı atmosferik olaylardaki değişkenliklerin Akdeniz ve Karadeniz'i de olumsuz etkilemesi nedeniyle Türkiye'nin daha kurak sürece gireceği uyarısında bulundu.
26.07.2023 Yaşam
Ev almak isteyenlere çifte satış tuzağı! 6 daire aldı 5'i farklı kişiler de satıldı
Ev almak isteyenlere çifte satış tuzağı! 6 daire aldı 5'i farklı kişiler de satıldı Esenyurt'ta 212 dairelik bir sitede çifte satışlarla 850 kişiyi dolandıran şebekenin mağdurları konuştu. Sitenin müteahhidi Metin Uçar, "Aynı ada parseli, aynı numaralı daire birden fazla kişilere konut vaadi sözleşmesiyle kandırılarak satıldı. Tapudan minimal metrekareler 0.01 işte 0.0 bile var. Böyle parçalara bölünerek insanlar farklı yöntemlerle kandırıldı. Burada çok büyük bir mağduriyet oldu" dedi. İran uyruklu Suhaır Sarteb Mohammed Arkawazi ise şebekeden 190 bin dolar karşılığında 6 daire aldığını ve 5 dairesinin farklı kişilere satıldığını söyledi.
25.06.2023 Yaşam
Haziranda kar sürprizi çileye dönüştü! Sürücüler zor anlar yaşadı
Haziranda kar sürprizi çileye dönüştü! Sürücüler zor anlar yaşadı Karadeniz'i Doğu Anadolu'ya bağlayan Şavşat- Ardahan kara yolunun 2 bin 685 rakımlı Sahara Geçidi’ne kar yağdı. Hazırlıksız yakalanan sürücüler zorluk yaşadı.
25.06.2023 Yaşam
Mayıs ayında kar sürprizi! Bir anda bastırdı, kar kalınlığı 15 santimetreyi buldu
Mayıs ayında kar sürprizi! Bir anda bastırdı, kar kalınlığı 15 santimetreyi buldu Yaz yaklaşırken, doğuda kar yağdı. Van'da 3 bin rakımlı Karabet Geçidi'nde yağan kar sebebiyle bölge beyaza büründü, kar kalınlığı 15 santimetreyi buldu.
20.05.2023 Yaşam
Mayıs ayında kar sürprizi! Hava sıcaklığı aniden düştü
Mayıs ayında kar sürprizi! Hava sıcaklığı aniden düştü Ardahan’da sabah saatlerinden itibaren etkili olan soğuk ve sağanak yağışlı hava, daha sonra kar yağışı olarak etkisini gösterdi.
3.05.2023 Yaşam
Nisan ayında kar sürprizi
Nisan ayında kar sürprizi Malatya’nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu.
30.04.2023 Gündem
Mart ayında kar sürprizi! Lapa lapa yağdı, her yer beyaza büründü
Mart ayında kar sürprizi! Lapa lapa yağdı, her yer beyaza büründü Düzce'nin yüksek kesimlerinde mart ayında kar yağışı etkili oluyor. Sinekli Yaylası'nda da etkili olan kar yağışıyla birlikte yeşil alanlar beyaza büründü.
17.03.2023 Yaşam
Kar yağdı, her yer beyaza büründü! Öğrenciler karın tadını çıkardı
Kar yağdı, her yer beyaza büründü! Öğrenciler karın tadını çıkardı Kars'ta kar yağışı etkili oldu, bazı noktalarda ulaşım sıkıntısı yaşandı. Merkeze bağlı 2 bin 300 rakımlı Tekneli köyünde de öğrenciler, karın tadını çıkardı.
21.10.2022 Yaşam
Ardahan'da kar sürprizi! Her yer beyaza büründü
Ardahan'da kar sürprizi! Her yer beyaza büründü Ardahan’da akşam saatlerinde başlayan ve gece saatlerinde de devam eden sağanak, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı.
10.10.2022 Yaşam
O ilimizde sel felaketi! Araçlar su altında kaldı, meteoroloji uyarmıştı...
O ilimizde sel felaketi! Araçlar su altında kaldı, meteoroloji uyarmıştı... Meteorolojinin uyarılarının ardından Adıyaman’da şiddetli yağmur ve dolu yağışı yaşandı. Sağanak yağışın vurduğu ilde yağışla beraber meydana gelen sel sularından dolayı onlarca araç sular altında kaldı. Ekiplerin sular altında kalan araçları kurtarma çalışmaları devam ederken Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç da açıklamada bulundu. Kılınç, “Meteoroloji kuvvetli diyordu ama kuvvetliden çok şiddetli bir yağış oldu.” ifadelerini kullandı. İşte son dakika haberinin detayları...
1.05.2022 Gündem
Mayıs ayında kar sürprizi! O ilimizde her yer beyaza büründü
Mayıs ayında kar sürprizi! O ilimizde her yer beyaza büründü Mayıs ayında kar sürprizi. Görenler inanamadı. Lapa lapa kar yağdı. Van'ın Bahçesaray ilçesinde kar yağışı etkili oldu. Kar kalınlığının 10 santimetreye ulaştığı Van- Bahçesaray kara yolunda sürücüler araçlarına zincir takarak şehir merkezine geldi. 
1.05.2022 Yaşam
Meteoroloji'den son dakika kuvvetli kar yağışı uyarısı! Nisan'da kar alarmı, 'sürpriz' diyerek açıkladı! Çok sayıda ilde...
Meteoroloji'den son dakika kuvvetli kar yağışı uyarısı! Nisan'da kar alarmı, 'sürpriz' diyerek açıkladı! Çok sayıda ilde... Kuvvetli kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması! Meteoroloji duyurdu, kar uyarısı yaptı. 'Yaz geliyor' diye düşünen vatandaşlar kar sürprizi ile karşılaştı. Ülke genelinde hava durumunda dalgalanmalar devam ediyor. Bugün çok sayıda il için yağmur ve kar uyarısı verilmişti. İki gün önce yazı yaşarken bugün de güneş yerini yağmur ve kar yüklü bulutlara bıraktı. Yarın da manzara farklı olmayacak. Yağışlı ve karlı hava etkisini göstermeye devam edecek. Havaların ısınacağı tarih de belli oldu. Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, yeni hava durumu tahmininde bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü de 5 günlük haritayı paylaştı. Son hava durumu raporu...
12.04.2022 Gündem
O ilimizde kar sürprizi! Her yer beyaza büründü
O ilimizde kar sürprizi! Her yer beyaza büründü Ardahan'da akşam saatlerinde kar yağışı etkili oldu, kent merkezi beyaza büründü.
8.04.2022 Yaşam
Kar yağışı kuvvetli vuracak! Meteoroloji son dakika duyurdu ve tarih belli oldu! Tamamen değişiyor, günlerce sürecek...
Kar yağışı kuvvetli vuracak! Meteoroloji son dakika duyurdu ve tarih belli oldu! Tamamen değişiyor, günlerce sürecek... Kar yağışı ile ilgili Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Günlerce sürecek. Tarih verildi ve belli oldu. Kar esareti İstanbul'da sona erse de bazı ilçelerde aralıklarla yağmur yağıyor. Çok sayıda ilde ise yağışlarla birlikte kötü hava koşulları etkisini sürdürmeye devam ediyor. Kar ve sağanak yağışların günlerce devam etmesi bekleniyor. Bugün de dahil 4 gün boyunca kar ve sağanak uyarısı yapıldı. Aynı zamanda bugün ve yarın için sarı ve turuncu kodlu uyarı yapılan iller de belli oldu. Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında seyredecek. Sadece Trakya'da sıcaklıklar 2-4 dereceye kadar artacak. Vatandaşlar cumartesi ve pazar günü havanın nasıl olacağını merak ediyor. Peki hafta sonu hava durumu nasıl? Hafta sonu kar yağışı hangi illerde var? İstanbul'da kar bekleniyor mu? MGM haritayı paylaşarak duyurdu. Meteoroloji'den son dakika hava durumu açıklaması...
24.03.2022 Gündem
Baharı beklerken kış geri geldi: 43 ilin geçiş güzergahında kar sürprizi
Baharı beklerken kış geri geldi: 43 ilin geçiş güzergahında kar sürprizi Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de, gece saatlerinden itibaren kar yağışı etkili oldu.
23.03.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kar Sürprizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kar sürprizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.