Şirvan

Şirvan

Son dakika ŞİRVAN haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ŞİRVAN ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ŞİRVAN haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şirvan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şirvan gelişmeleri de dahil olmak üzere 316 şirvan haberi bulunmuştur. Tüm şirvan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Akarca kimdir? Yargıtay Başkanı kim oldu, Yargıtay Başkanlığına Mehmet Akarca seçildi mi?
Mehmet Akarca kimdir? Yargıtay Başkanı kim oldu, Yargıtay Başkanlığına Mehmet Akarca seçildi mi? Yargıtay Başkanı kim oldu? Yargıtay Başkanlığı seçiminden bugün de sonuç çıkmadı. Hiçbir aday salt çoğunluğu elde edemedi. Seçimlere katılan 5 adaydan Hukuk Genel Kurulu Başkanı Adem Albayrak ile 12. Hukuk Dairesi Başkanı Ayhan Tuncal adaylıktan çekildi. Seçimin yarın yapılacak altıncı turunda Mehmet Akarca, Ömer Kerkez ve Muhsin Şentürk aday olarak yer alacak. Peki, Mehmet Akarca kimdir, nereli, kaç yaşında?
26.03.2024 Gündem
Mehmet Akarca kimdir, kaç yaşında, nereli? Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca’nın özgeçmişi
Mehmet Akarca kimdir, kaç yaşında, nereli? Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca’nın özgeçmişi Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresinin dolacak olması nedeniyle 25 Mart'ta başkanlık seçimi yapılacak. Yargıtay 3. Ceza Dairesi Başkanı Muhsin Şentürk de adaylar arasında yer alıyor. Peki, Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca kimdir?
25.03.2024 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Şirvan Hasan etkisiz hale getirildi.
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Şirvan Hasan etkisiz hale getirildi. Millî İstihbarat Teşkilatı (MİT) terör örgütü PKK/YPG'nin sözde sorumlularından Şirvan Hasan'ı, Suriye Deyrizor'da düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
17.12.2023 Gündem
Siirt'te maden ocağında göçük: 3 ölü, 2 yaralı
Siirt'te maden ocağında göçük: 3 ölü, 2 yaralı Siirt'te maden ocağında meydana gelen göçükte 3 işçi öldü, 2 işçi yaralandı.
23.11.2023 Gündem
Depremden etkilenen işletmelere 450 milyon dolarlık destek
Depremden etkilenen işletmelere 450 milyon dolarlık destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son kabine toplantısında Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Projesi’ni başlattıklarını açıklamasının ardından KOSGEB Başkanı A. Serdar İbrahimcioğlu, sahaya indi. KOSGEB Başkanı İbrahimcioğlu, depremden en çok etkilenen iller olan Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya’da KOBİ’ler ve esnafla buluşarak işletme başına 750 bin TL’ye kadar olan projenin ayrıntılarını anlattı.
5.11.2023 Ekonomi
Ferhat Paşa Antlaşması Özeti Ve Önemi... Ferhat Paşa Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Ferhat Paşa Antlaşması Özeti Ve Önemi... Ferhat Paşa Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Osmanlı Devleti ile birlikte İranların yönettiği Safevi Devleti arasında yapılan antlaşma Ferhat Paşa Antlaşması olarak ifade edilmektedir. Aynı zamanda 3. Murat döneminde gerçekleşen bu antlaşma tam olarak 12 yıldır devam bir savaşa sona erdirmiştir. Öyle ki 1578 ve 1590 arasında süren bu savaş nihayetinde barış Antlaşması ile bitmiştir. Bununla beraber duraklama döneminin de ilk Antlaşması olarak öne çıktığını söylemek mümkün. Bu sebepten dolayı Osmanlı İmparatorluğu için pek çok açıdan maddeleri üzerinden önemli bir yer taşıyor.
5.09.2023 Eğitim
56 Plaka Neresi? 56 Hangi Şehrin Plakası? 56 Hangi İlin Plaka Kodu?
56 Plaka Neresi? 56 Hangi Şehrin Plakası? 56 Hangi İlin Plaka Kodu? Türkiye’de bulunan 81 ilin her birinin özel bir plaka kodu vardır. Bu kodlar belirli bir ili temsil etmektedir. Araç plakalarındaki ilk 2 hane ile kodlar tanımlanmaktadır. Plaka kodları arasında yer alan 56 numaralı plaka Siirt şehrine tanımlı olmaktadır. Toplamda 7 ilçesi olan Siirt, KGM kayıtlarına bakıldığında ortalama uzunluğu 394 kilometre olmakta ve 21 il yolu bulunmaktadır. 
28.08.2023 Yaşam
Demirci ustasının hobisi: İstiridye mantarı yetiştiriciliği
Demirci ustasının hobisi: İstiridye mantarı yetiştiriciliği Bitlis'te 40 yıldır demirci ustalığı yapan Hasan Şirvan, iş yerinin çatı katında oluşturduğu 30 metrekarelik alanda hobi olarak istiridye mantarı üretiyor.
15.06.2023 Ekonomi
Davut Gül kimdir, nereli, kaç yaşında? Yeni İstanbul Valisi hangi görevlerde yer aldı, evli mi, çocuğu var mı? İşte biyografisi!
Davut Gül kimdir, nereli, kaç yaşında? Yeni İstanbul Valisi hangi görevlerde yer aldı, evli mi, çocuğu var mı? İşte biyografisi! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın İçişleri Bakanı olarak atanmasının ardından Yerlikaya’nın yerine gelen isim Gaziantep Valisi Davut Gül oldu. Peki, Davut Gül kimdir, Yeni İstanbul Valisi nereli, kaç yaşında?
7.06.2023 Gündem
Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı? Yeni Gaziantep Valisi açıklandı mı?
Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı? Yeni Gaziantep Valisi açıklandı mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu yeni Kabine'yi açıkladı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın İçişleri Bakanı olarak atanmasının ardından, yerine Erdoğan Gaziantep Valisi Davut Gül’ü atadı. Gül’ün atanması sonrası Gaziantep Valiliğine kimin atandığı merak konusu oldu. Peki, Yeni Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı?
6.06.2023 Gündem
İstanbul Valiliği'ne Davut Gül atandı
İstanbul Valiliği'ne Davut Gül atandı İletişim Başkanlığı, İstanbul Valiliği'ne Davut Gül'ün atandığını açıkladı. Yapılan duyuruda, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Valisi olarak Sayın Davut Gül’ü atamıştır." denildi.
5.06.2023 Gündem
Kötü kolesterol, felç, kalp krizinin ilacı ve şifa deposu 'Zivzik' narının hem fiyatı hem de rağbeti arttı
Kötü kolesterol, felç, kalp krizinin ilacı ve şifa deposu 'Zivzik' narının hem fiyatı hem de rağbeti arttı Siirt'in Şirvan ve Pervari ilçesinin köylerinde yetiştirilen ve bozulmadan 8 ay tazeliğini koruyan "Zivzik" narına soğuk havalarla ile birlikte Diyarbakır'da rağbet arttı.
3.01.2023 Yaşam
Siirt'te 'koyun otlatma' kavgası hastaneye taştı: 4 yaralı
Siirt'te 'koyun otlatma' kavgası hastaneye taştı: 4 yaralı Siirt'in Şirvan ilçesinde, iki grup arasında çıkan taşlı ve bıçaklı koyun otlatma kavgasında yaralanan 4 kişinin kaldırıldığı hastaneye gelen yakınlarının arasında da kavga çıktı. Kavga, polis ve güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle sona erdi.
17.12.2022 Yaşam
Petrol müjdesi! TPAO duyurdu, kuyu sayısı artıyor
Petrol müjdesi! TPAO duyurdu, kuyu sayısı artıyor Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, Siirt'in Şirvan ilçesinde Şirvan-2 adlı bir sondaj kuyusu açarak petrol arayacak. Şırnak’tan da bir petrol haberi geldi. Gabar Dağı'nın terörden alındırılmasının ardından yapılan aramalarda adeta petrol fışkırdı. Bölgede açılan 14 kuyudan günde ortalama 5 bin varil petrol çıkarılıyor. İşte detaylar...
9.12.2022 Ekonomi
Siirt'te sağanak; ev ve iş yerlerini su bastı, heyelan meydana geldi
Siirt'te sağanak; ev ve iş yerlerini su bastı, heyelan meydana geldi Siirt'te akşam saatlerinde etkili olan sağanak günlük yaşamı olumsuz etkilerken, su baskınları ve heyelan meydana geldi, yollar suyla doldu. Valilikten yapılan açıklamada, "İlimizde 112 Acil Çağrı Merkezine yoğun ve etkili yağış sonrası Tillo ilçemizde 1 heyelan ihbarı, Şirvan ilçemizde 1 su baskını ihbarı olmak üzere toplam 62 su baskını ihbarı alınmıştır. Ekipler olay yerlerine intikal ettirilerek, gerekli çalışmalara başlanmış ve ilk değerlendirmelere göre herhangi bir can kaybının olmadığı anlaşılmıştır" denildi.
21.10.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
'Haşhaşlı gevrek', kadınlar tarafından turizme kazandırılıyor
'Haşhaşlı gevrek', kadınlar tarafından turizme kazandırılıyor Isparta’nın unutulan yöresel lezzeti 'haşhaşlı gevrek', Senirkentli kadınlar tarafından gastronomi turizmine kazandırılıyor. Haşhaşlı cips olarak da bilinen gevreğin 100 gramı 25 TL’den satılıyor.
7.10.2022 Ekonomi
Kiralık ev oyunu! Gerçeği öğrenince şok oldu: ‘Bütün kirayı ben ödüyormuşum’
Kiralık ev oyunu! Gerçeği öğrenince şok oldu: ‘Bütün kirayı ben ödüyormuşum’ İnternet sitesi üzerinden bulduğu 2 kişiyle aynı evde yaşayan Çağatay Görgen, kendisinden bir buçuk yıl kiranın üstünde para alındığı iddiasıyla ev arkadaşlarından şikayetçi oldu.
21.08.2022 Yaşam
Damat balkondan içeri girerek katliam yaptı! Sebebi şok etti
Damat balkondan içeri girerek katliam yaptı! Sebebi şok etti İzmir’in Karabağlar ilçesinde, kayınpederinin evine balkondan tırmanarak giren ve boşanma aşamasındaki eşi ile kayınpederini tabancayla ateş ederek öldüren, aynı suç aletiyle de 2 baldızını yaralayan zanlının emniyetteki ifadesinde, “Boşanma davası açtığı için öldürdüm” dediği öğrenildi. Zanlı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, cenazeler de yapılan otopsinin ardından aile yakınlarına teslim edildi.
19.08.2022 Yaşam
Pençe-Kilit bölgesinde Siirtli teğmen şehit oldu
Pençe-Kilit bölgesinde Siirtli teğmen şehit oldu Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda, Siirt-Şirvan nüfusuna kayıtlı Piyade Teğmen Ömer Bağra şehit oldu.
12.08.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Silahıyla birlikte etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Silahıyla birlikte etkisiz hale getirildi Siirt-Şirvan ilçesi Akçayar köyü kırsalında 1 bölücü terör örgütü mensubu silahıyla birlikte etkisiz hale getirildi.
1.06.2022 Gündem
Siirt'te öğrenciler fark etti, hemen fotoğraflandı! Nesli tehlikede...
Siirt'te öğrenciler fark etti, hemen fotoğraflandı! Nesli tehlikede... Siirt'te nesli tükenmekte olan sarı benekli semender görüntülendi.
23.05.2022 Gündem
16 yıldır aranıyordu! Yatak odasındaki gizli bölmede yakalandı
16 yıldır aranıyordu! Yatak odasındaki gizli bölmede yakalandı Siirt'te, akraba cinayeti şüphelisi olarak 16 yıldır aranan Hikmet Kümek, jandarma ekiplerince oturduğu evin yatak odasında saklanmak için ayarlanan gizli bölmede yakalandı.
17.01.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında döviz ve faiz çıkışı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında döviz ve faiz çıkışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Siirt'te toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Son 3 yıldır ekonomimizle saldırıyorlar. Milletimizin yaşadığı sıkıntıları takip ediyoruz. Çözecek adımları atıyoruz. Tayyip Erdoğan dün de düşük faiz diyordu, bugün de. Bu Nas'tır Nas. Faiz zengini zengin fakiri fakir yapar. Çalışanlarımızı enflasyona karşı koruyacağız. Özel sektöre kamudaki fiyat artışları yol gösterici olacak. Asgari ücreti kayıpları telafi edecek düzeyde belirleyerek dar gelirli insanlarımızı biraz daha ferahlatacağız. Öğretmenlerimiz için ilave imkanlar getiriyoruz. Özel sektörün de istihdamı yükseltme yolunda ücret politikası yürüteceğine inanıyoruz." dedi.
4.12.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Şirvan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şirvan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.