Sınavsız

Sınavsız

Son dakika Sınavsız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sınavsız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sınavsız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sınavsız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sınavsız gelişmeleri de dahil olmak üzere 672 sınavsız haberi bulunmuştur. Tüm sınavsız haberleri aşağıda listelenmiştir.
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı!
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı! Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
MEB sınavsız unvan değişikliği 2024! MEB sınavsız unvan değişikliği sınavı ne zaman yapılacak 2024?
MEB sınavsız unvan değişikliği 2024! MEB sınavsız unvan değişikliği sınavı ne zaman yapılacak 2024? Taşra teşkilatında eğitim öğretim hizmetleri sınıfı dışında diğer hizmet sınıflarında görev yapan personellerin sınavsız unvan değişikliğine ilişkin sınavın ne zaman yapılacağı sorgulanıyor. Peki, 2024 MEB sınavsız unvan değişikliği sınavı ne zaman?
9.03.2024 Gündem
MEB yönetici atama yönetmeliği 2024! Yönetici atama yönetmeliği yayımlandı?
MEB yönetici atama yönetmeliği 2024! Yönetici atama yönetmeliği yayımlandı? MEB yönetici atama yönetmeliği resmi gazetede yayımlandı.
1.03.2024 Çalışma Hayatı
Ehliyette yeni dönem: Joker şirketler devrede!  ‘Sınav yok, kurs yok, beklemek yok’
Ehliyette yeni dönem: Joker şirketler devrede! ‘Sınav yok, kurs yok, beklemek yok’ Ehliyet almak isteyenlerin yerine sınava giren ‘joker şirketleri’ büyük bir sektöre dönüştü. ‘Joker’ler fizik ve tip olarak benzeyen üyeleri yerine sınava giriyor. ‘Sınav yok, kurs yok, beklemek yok’ diyerek müşteri çeken şirketler 12 bin TL’ye sınavsız ehliyet vadediyor.
16.01.2024 Gündem
8'inci yargı paketinin detayları ortaya çıktı! Evlenen kadın sadece kendi soyadını taşıyabilecek
8'inci yargı paketinin detayları ortaya çıktı! Evlenen kadın sadece kendi soyadını taşıyabilecek AK Parti’nin önümüzdeki günlerde Meclis’e sunacağı 8. Yargı Paketi’ne göre kadın, eşinin soyadı yerine yalnızca kendi soyadını taşıyabilecek.
10.12.2023 Gündem
AUZEF muafiyet başvurusu nasıl yapılır, İstanbul Üniversitesi AUZEF muafiyet başvurusu ne zaman? AUZEF muafiyet başvuru tarihleri açıklandı mı?
AUZEF muafiyet başvurusu nasıl yapılır, İstanbul Üniversitesi AUZEF muafiyet başvurusu ne zaman? AUZEF muafiyet başvuru tarihleri açıklandı mı? AUZEF 2023 – 2024 başvuru ve kayıt işlemleri tarihleri de belli oldu. Buna göre Sınavsız İkinci Üniversite başvuru ve kayıt işlemleri 7 Ağustos - 7 Ekim 2023 tarihlerinde yapılacak. Ayrıca kayıt yenileme sistemi 27 Eylül - 04 Ekim 2023 saat 23.59’a kadar aktif edilmiştir. Kayıt yenileyen öğrenciler, ders ekle sil ve üstten ders alma işlemini 5-6 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirecek. Söz konusu kayıt işlemleri devam ederken AUZEF muafiyet başvurusu sürecine dair de araştırmalar yoğunlaştı. Peki, AUZEF muafiyet başvurusu nasıl yapılır, İstanbul Üniversitesi AUZEF muafiyet başvurusu ne zaman?
29.09.2023 Eğitim
Yerel yerleştirme nedir? LGS sınavsız yerleştirme ile alan liseler hangileri? Lise yerel yerleştirme nasıl olur?
Yerel yerleştirme nedir? LGS sınavsız yerleştirme ile alan liseler hangileri? Lise yerel yerleştirme nasıl olur? LGS tercih kılavuzu yayımlandı. LGS tercih kılavuzunun yayımlanmasıyla öğrenciler sınavsız yerel yerleştirme hakkında araştırmalarını arttırdı. Merkezi ve yerel yerleştirme olarak ikiye ayrılan tercihler öğrencilerin olduğu kadar veliler tarafından da araştırılıyor. Peki, Yerel yerleştirme nedir? Sınavsız yerleştirme ile alan liseler hangileri? Lise yerel yerleştirme nasıl olur?
26.06.2023 Eğitim
“Depremzede öğrencilere sınavsız üniversite hakkı verilmeli”
“Depremzede öğrencilere sınavsız üniversite hakkı verilmeli” Nişantaşı Eğitim Vakfı Kurucusu Dr. Levent Uysal, vakıf üniversitelerine ve YÖK’e seslenerek, “6 Şubat depremlerinden zarar gören üniversite adaylarına sınavsız veya özel artı kontenjanlarla yüzde 100 burslu yükseköğrenim olanağı sağlayalım. Bu bizim milletimize borcumuzdur” dedi.
24.03.2023 Eğitim
YÖK Başkanı'ndan KPSS soruşturması açıklaması
YÖK Başkanı'ndan KPSS soruşturması açıklaması Yükseköğretim Kurulu Başkanı (YÖK) Prof. Dr. Erol Özvar, iptal edilen Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) ilişkin soruşturmada ön incelemeyi tamamlayıp, savcılığa teslim ettiklerini hatırlatarak, "Sınavın kendisinden ziyade idari süreçlerle alakalı sıkıntılar olduğunu gördük" dedi.
27.10.2022 Gündem
Erkan Yolaç yoğun bakımda tedavi görüyor! Eşi sağlık durumunu açıkladı
Erkan Yolaç yoğun bakımda tedavi görüyor! Eşi sağlık durumunu açıkladı Yaklaşık 3 aydır bağırsak enfeksiyonu nedeniyle tedavi gören sunucu Erkan Yolaç'ın son 10 gündür yoğun bakımda olduğu öğrenildi. Ünlü sunucunun sağlık durumu hakkında eşi Asuman Tuğberk Yolaç, "Son 10 gündür yoğun bakımdayız. Bilinci açılıyor, kapanıyor. Onunla konuşabildiğimiz zamanda hep 'ne zaman çıkacağım' diye soruyor. Çıkacağız Erkancığım, yürüyerek geldik, yürüyerek çıkacağız diyorum. Duaları bekliyoruz" dedi.
27.10.2022 Magazin
Valeler için flaş gelişme! Milyonluk araçlarınızı teslim ettiğiniz kişileri tanıyın
Valeler için flaş gelişme! Milyonluk araçlarınızı teslim ettiğiniz kişileri tanıyın Mesleki Yeterlilik Belgesi olmayan valenin yaptığı kazayı sigorta şirketlerinin karşılamayacağını belirten Belgelendirme Kuruluşları Dernek Başkanı Cengizhan Kutlu, belgesiz eleman çalıştırdığı tespit edilen firmanın ise faaliyetine son verileceğini söyledi.
18.10.2022 Yaşam
Anadolu Üniversitesi duyurdu! Sınavsız İkinci Üniversite başvuruları başladı! İşte sınavsız başvuru ve kayıt işlemleri!
Anadolu Üniversitesi duyurdu! Sınavsız İkinci Üniversite başvuruları başladı! İşte sınavsız başvuru ve kayıt işlemleri! Anadolu Üniversitesi ikinci üniversite başvuruları başladı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi tarafından sunulan “İkinci Üniversite” programlarına giriş sınavsız başvuru ve kayıt işlemleri alınmaya devam ediyor. İkinci Üniversite kapsamında herhangi bir ön lisans programına kayıtlı veya mezun olanlar bu kapsamdaki ön lisans programlarından birine, herhangi bir lisans programına kayıtlı veya mezun olanlar ise yine İkinci Üniversite kapsamında yer alan ön lisans veya lisans programlarından birine giriş sınavı olmaksızın kayıt yaptırabiliyor. Peki, Anadolu Üniversitesi ikinci üniversite başvurusu nasıl yapılır? Anadolu Üniversitesi ikinci üniversite kayıt nasıl yapılır? İkinci üniversite bölümleri hangileri? Sınavsız 2. Üniversite kayıt işlemleri hakkında merak edilenler…
12.10.2022 Eğitim
SGK personel alımı başvurularında son günler! Sınavsız en az lise mezunu personel alınacak!
SGK personel alımı başvurularında son günler! Sınavsız en az lise mezunu personel alınacak! Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) taşra teşkilatına sözleşmeli personel alınacak. Yayımlanan ilana göre, 171 destek personeli, 59 koruma güvenlik görevlisi, 9 teknisyen ve 102 büro personeli olmak üzere toplam 341 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Başvurular, 7 Ekim’de sona erecek. Peki, SGK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) personel alımı başvuru şartları ne? İşte SGK kurum dışı sınav uygulaması ekranı!
4.10.2022 Personel Alımı
MSB sözleşmeli er alımı başvurularında son günler! Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri’ne sözleşmeli er alınacak! İşte başvuru şartları
MSB sözleşmeli er alımı başvurularında son günler! Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri’ne sözleşmeli er alınacak! İşte başvuru şartları Milli Savunma Bakanlığı Kara, Deniz Ve Hava Kuvvetleri Komutanlıklarına sözleşmeli er alacak. Sözleşmeli er alımı başvurularında son günlere girildi. Başvurular, 25 Eylül 2022’de sona erecek. Başvurular online olarak alınacak. Peki, MSB sözleşmeli er alımı başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli er alımı başvuru şartları ne? Sözleşmeli er maaşı ne kadar? 2022 Sözleşmeli er alımı başvuru ekranı!
13.09.2022 Personel Alımı
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? GSB sınavsız 4 bin 147 sözleşmeli personel alacak!
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? GSB sınavsız 4 bin 147 sözleşmeli personel alacak! Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuruları devam ediyor. Başvurularda son günlere girildi. GSB personel alımı ilanına göre pek çok ilde büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, temizlik personeli alınacak. Başvurular 15 Eylül’de sona erecek. Peki, GSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? GSB işçi alımı 2022 başvuru şartları ne? GSB personel alımı sonuçları ne zaman açıklanır? İşte Kariyer Kapısı kamu işe alım başvuru ekranı!
13.09.2022 Personel Alımı
Başöğretmen ve uzman öğretmenlik sınavı neden yapılıyor? Öğretmenlik kariyer sınavı hakkında soruları Bakan Özer tek tek yanıtladı!
Başöğretmen ve uzman öğretmenlik sınavı neden yapılıyor? Öğretmenlik kariyer sınavı hakkında soruları Bakan Özer tek tek yanıtladı! Öğretmenlik Meslek Kanunu’nun çıkmasıyla birlikte Öğretmenlik Kariyer Basamakları Mesleki Gelişim Çalışmaları başladı. Öğretmenler temmuz ayından bu yana Başöğretmen ve uzman öğretmenlik eğitimlerine katılıyor. Eğitimler eylül ayında tamamlanacak ve öğretmenler sınava alınacak. Zaman zaman tartışmalara ve tepkilere neden olan Başöğretmen ve uzman öğretmenlik sınavı ile ilgili boykot çağrılarına geçtiğimiz günlerde Kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yanıt gelmişti. Süreç ile ilgili tepkiler büyürken Milli Eğitim Bakanı Mahmut öğretmenlik kariyer basamakları, başöğretmen ve uzman öğretmenlik sınavı ile ilgili Hürriyet Yazarı Ahmet Hakan’ın sorularını yanıtladı. Peki, Başöğretmen ve uzman öğretmenlik sınavı neden yapılıyor? Öğretmenlik kariyer mesleği mi? Başöğretmen ve uzman öğretmenlik unvanı soruna neden olur mu? İşte Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in öğretmenlik sınavları ile ilgili açıklamaları!
25.08.2022 Eğitim
2022 – 2023 AUZEF harç ücretleri! İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi AUZEF harç ücretleri ne kadar?
2022 – 2023 AUZEF harç ücretleri! İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi AUZEF harç ücretleri ne kadar? İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi 2022-2023 harç ücretleri listesi kayıt tarihleri sonrası araştırılmaya başlandı. AUZEF kayıtları yeni eğitim öğretim dönemi 16 Eylül arasında tamamlanacak. Peki, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) harç ücretleri ne kadar? 2022 – 2023 AUZEF harç ücretleri…
23.08.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Öğrenci ve öğretmen herkesi kapsıyor, 2022-2023 eğitim öğretim yılında...
MEB resmen duyurdu! Öğrenci ve öğretmen herkesi kapsıyor, 2022-2023 eğitim öğretim yılında... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. Öğrenci ve öğretmen milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, katıldığı televizyon programında eğitim gündemine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. 2022-2023 eğitim öğretim yılı, öğrenciler, ders kitapları, öğretmen atamaları, yaz okulları, uzman öğretmenlik başvuruları ve daha birçok konuda açıklamada bulunan Bakan Özer, 12 Eylül'de okulların başlayacağını belirterek, öğretmenler için de güzel bir haber verdi. İşte Bakan Özer'in yeni açıklamaları...
17.08.2022 Eğitim
AÖF kayıt yenileme! Akademik takvimde 2022-2023 AÖF kayıtları ne zaman başlıyor, kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖF kayıt yenileme tarihleri!
AÖF kayıt yenileme! Akademik takvimde 2022-2023 AÖF kayıtları ne zaman başlıyor, kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖF kayıt yenileme tarihleri! AÖF kayıt yenileme tarihleri sorgulanmaya başlandı. YKS üniversite tercih sonuçlarının açıklanınca Anadolu Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Erzurum Atatürk Üniversitesi’nin açıköğretim fakültelerinin akademik takvimi sorgulanmaya başlandı. Peki, Akademik takvimde 2022-2023 AÖF kayıtları ne zaman başlıyor, kayıt yenileme nasıl yapılır? İşte AÖF kayıt yenileme tarihleri hakkında merak edilenler…
15.08.2022 Eğitim
AÖF kayıtları ne zaman 2022 başlıyor? AÖF ikinci üniversite kayıt tarihleri açıklandı mı? ATA AÖF, AUZEF ve Anadolu Üniversitesi AÖF kayıtları!
AÖF kayıtları ne zaman 2022 başlıyor? AÖF ikinci üniversite kayıt tarihleri açıklandı mı? ATA AÖF, AUZEF ve Anadolu Üniversitesi AÖF kayıtları! AÖF kayıtları ne zaman başlıyor, sınavsız ikinci üniversite kayıt tarihleri belli oldu mu? Üniversite tercihleri 5 Ağustos’ta sona erecek. AÖF kayıtları, kayıt yenileme ve ikinci üniversite işlemleri için yapılan araştırmalar ise hızlandı. 2022-2023 Eğitim öğretim yılı Eylül ayında başlayacak. Anadolu Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Erzurum Atatürk Üniversitesi açıköğretim akademik takvimlerini yayımladı. Peki, AÖF ikinci üniversite kayıtları ne zaman başlıyor, AÖF kayıt tarihleri ne? İşte 2022 - 2023 AÖF kayıt tarihleri...
4.08.2022 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Özer resmen duyurdu! Tarih belli, 20 bin öğretmen atanacak
Milli Eğitim Bakanı Özer resmen duyurdu! Tarih belli, 20 bin öğretmen atanacak Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Özer, "20 bin öğretmen atayacağız. 1 Eylül'de öğretmenlerimiz okullarına gidecekler. Atama, 20 bindeki dağılımı önceliklerimize göre belirledi. En büyük öncelik okul öncesi eğitim." dedi.
25.07.2022 Eğitim
LGS yerleştirme sonuçları açıklandı! LGS tercih sonuçlarına nereden bakılır? LGS tercih sonuçları MEB giriş ekranı!
LGS yerleştirme sonuçları açıklandı! LGS tercih sonuçlarına nereden bakılır? LGS tercih sonuçları MEB giriş ekranı! Liselere Geçiş Sistemi kapsamında yapılan ilk yerleştirmelerin sonuçları açıkladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında merkezi ve yerel yerleştirme sonuçlarını "meb.gov.tr" ile "sonuc.meb.gov.tr" internet adresleri üzerinden erişime açtık. Öğrencilerimize hayırlı olsun." açıklamasını yaptı. İşte LGS tercih sonuçları MEB giriş ekranı!
25.07.2022 Eğitim
MEB'den flaş karar! 'Başlattık' dedi ve açıkladı, ilkokul, ortaokul ve lise...
MEB'den flaş karar! 'Başlattık' dedi ve açıkladı, ilkokul, ortaokul ve lise... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Tüm öğrenci ve öğretmenleri yakından ilgilendiriyor. İlkokul, ortaokul ve lise hepsini kapsıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 20 bin öğretmen atamasıyla ilgili ilk 5 branş sıralamasını paylaştı. Bakan Özer, kayıt parası isteyen okullarla ilgili de takipte olacaklarını söyledi. Öte yandan Bakan Özer, toplam 987 bin 691 öğrencinin yaz okullarına başvurduğunu açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
3.07.2022 Eğitim
LGS lise taban puanları 2022-tavan puanlar! MEB LGS 2022 taban puanları, yüzdelik dilimleri ve kontenjanları açıklandı mı, LGS YEP lise taban puanları sıralaması ne?
LGS lise taban puanları 2022-tavan puanlar! MEB LGS 2022 taban puanları, yüzdelik dilimleri ve kontenjanları açıklandı mı, LGS YEP lise taban puanları sıralaması ne? LGS lise taban puanları, MEB LGS taban puanları, yüzdelik dilimleri ve kontenjanları için aramalar arttı. 5 Haziran tarihinde yapılan LGS merkezi sınav sonuçları açıklandı. LGS sonuçları ile beraber lise taban puanları, yüzdelik dilimleri ve kontenjanları hakkında yapılan araştırmalar da yoğunlaştı. Ankara, İzmir, İstanbul ve diğer illerdeki öğrenciler, tercihlerden önce LGS lise taban puanları açıklandı mı? 2022 MEB lise tavan ve taban puanları ile yüzdelik dilim ve kontenjan listesi belli oldu mu? sorularına yanıt arıyor. Peki, LGS YEP lise taban puanları sıralaması ne? İşte LGS lise taban-tavan puanları 2022 hakkındaki detaylar…
30.06.2022 Eğitim
MEB duyurdu! 2022 LGS tercih kılavuzu yayımlandı! LGS kontenjanları ile yüzdelik dilimler açıklandı!
MEB duyurdu! 2022 LGS tercih kılavuzu yayımlandı! LGS kontenjanları ile yüzdelik dilimler açıklandı! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) duyurdu! 2022 LGS tercih kılavuzu yayımlandı! MEB, LGS kapsamında sınavla öğrenci alacak okulların kontenjanları ile geçen yılki yüzdelik dilimleri de açıkladı. Peki, 2022 LGS tercihleri nasıl yapılır? İşte LGS lise kontenjanları ve yüzdelik dilimleri…
30.06.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Sınavsız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sınavsız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.