Lgs

Lgs

Son dakika lgs haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lgs ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lgs haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lgs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lgs gelişmeleri de dahil olmak üzere 974 lgs haberi bulunmuştur. Tüm lgs haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Tekin öğretmen ataması için Kabine toplantısını işaret etti
Bakan Tekin öğretmen ataması için Kabine toplantısını işaret etti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, önümüzdeki hafta kabine toplanırsa atanacak öğretmen sayısı açıklanacağını duyurdu.
24.04.2024 Çalışma Hayatı
LGS NE ZAMAN? MEB LGS sınav tarihi ve saati
LGS NE ZAMAN? MEB LGS sınav tarihi ve saati Merkezi Sınav’ın başvuruları, 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Okul müdürlükleri başvuru işlemleri ile ilgili öğrencilere rehberlik edecek ve sınav başvuruları 1 Nisan 2024 tarihine kadar okul müdürlükleri tarafından onayladı.
14.04.2024 Yaşam
LGS kararı! Başvuru süresi uzatıldı
LGS kararı! Başvuru süresi uzatıldı Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki merkezi sınav için başvuru süresiyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. LGS'ye başvuru süresinin yarın saat 17.00'ye kadar uzatıldığı bildirildi.
1.04.2024 Gündem
e sınav görevli ücretleri 2024! 3 kez yapılıyor: e sınav görevli ücreti ne zaman yatar, e sınav görevli ücretini kim öder?
e sınav görevli ücretleri 2024! 3 kez yapılıyor: e sınav görevli ücreti ne zaman yatar, e sınav görevli ücretini kim öder? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan İOKBS, LGS, ehliyet sınavları, Açık Öğretim Kurumları sınavları ve diğer birçok sınavda görevli olanlar gözetmen ücretlerinin ne zaman hesaplarda olacağını merak ediliyor. Henüz hesaplarına para yatmayanlar arama motorlarına yönelerek e sınav görevli ücreti ne zaman yatar, e sınav görevli ücretini kim öder? Sorusuna yanıt arıyor. İşte e sınav görevli ücretleri 2024…
22.03.2024 Çalışma Hayatı
LGS başvuruları başladı
LGS başvuruları başladı Milyonlarca öğrenci bekliyordu... 2 Haziran'da gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav başvuruları başladı. Başvurular, 29 Mart'ta kadar "e-Okul" üzerinden yapılacağı açıklandı.
18.03.2024 Gündem
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı!
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı! Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
Demirören Medya Lisesi'nde LGS'ye girecek öğrenciler deneme sınavı oldu
Demirören Medya Lisesi'nde LGS'ye girecek öğrenciler deneme sınavı oldu Haziran ayında yapılması planlanan Liselere Geçiş Sistemi'ne (LGS) girecek öğrenciler, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde deneme sınavı oldu. Sınava 8'inci sınıfa giden 43 öğrenci girdi. İki oturumda tamamlanan 90 sorudan oluşan sınav sonrasında öğrenciler, liseyi gezerek öğretmenlerden okulun imkanlarına yönelik bilgi aldı.
2.03.2024 Gündem
2.392 memur atama müjdesi! Bakan Göktaş detayları açıkladı
2.392 memur atama müjdesi! Bakan Göktaş detayları açıkladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Pazartesi günü 2 bin 392 engelli vatandaşımızı daha kamu kurumlarımıza yerleştiriyoruz. Böylelikle kamudaki engelli memur sayımızı 68 bin 396'ya çıkarmış olacağız" dedi.
17.02.2024 Çalışma Hayatı
Marmara Bölgesi için kritik deprem uyarısı! Japon uzmandan önemli açıklama
Marmara Bölgesi için kritik deprem uyarısı! Japon uzmandan önemli açıklama Adıyaman’a gelerek deprem hakkında seminer veren Japon Deprem Uzmanı Yoshınorı Morıwakı, Marmara Bölgesi'ni ciddi bir depremin beklediğini ve deprem olması halinde binlerce kişinin hayatını kaybedebileceğini vurguladı.
4.12.2023 Gündem
Son dakika... LGS tarihi belli oldu! Bakan Tekin duyurdu
Son dakika... LGS tarihi belli oldu! Bakan Tekin duyurdu LGS merkezî sınav takvimine ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Yusuf Tekin, 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınavının 2 Haziran 2024 Pazar günü yapılacağını söyledi.
2.11.2023 Eğitim
MEB'den açıklama geldi! Okullarda yeni dönem başlıyor! Sınıf tekrarı geliyor, devamsızlığa af yok ve açık liseye geçişler zorlaşacak
MEB'den açıklama geldi! Okullarda yeni dönem başlıyor! Sınıf tekrarı geliyor, devamsızlığa af yok ve açık liseye geçişler zorlaşacak MEB'den son dakika açıklaması geldi. Okullarda yeni dönem başlıyor. MEB tarafından yapılan açıklamada milyonlarca öğrenci ilgilendiren yeni dönemin şifreleri verildi. Liselere sınıf tekrarı geliyor, devamsızlığa kesinlikle af yok, açık liseye geçişler zorlaşacak. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin okullarda yeni dönemde uygulanacak kuralları tek tek duyurdu.
17.08.2023 Eğitim
LGS 3. nakil başvuru tarihi ne, nakil başvurusu nasıl yapılır? MEB İl ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonuna nasıl başvurulur? LGS 3. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak?
LGS 3. nakil başvuru tarihi ne, nakil başvurusu nasıl yapılır? MEB İl ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonuna nasıl başvurulur? LGS 3. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 LGS 2. nakil sonuçları açıklandı. LGS kapsamında yerleştirmeye esas ikinci nakil sonuçlarının açıklanmasıyla nakiller ile herhangi bir liseye yerleşemeyen öğrenciler il ilçe nakil komisyonu başvuruları için araştırmalarını arttırdı. Peki, İl ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonu başvurusu nasıl yapılır? LGS 3. nakil başvurusu başladı mı, ne zaman başlıyor? LGS 3. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak?
8.08.2023 Eğitim
LGS 2. nakil sonuçları açıklandı
LGS 2. nakil sonuçları açıklandı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) LGS kapsamında yerleştirmeye esas 2. nakil sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
7.08.2023 Eğitim
LGS ikinci nakil sonuçları yarın açıklanacak
LGS ikinci nakil sonuçları yarın açıklanacak LGS kapsamında yerleştirmeye esas ikinci nakil sonuçları yarın açıklanacak.
6.08.2023 Eğitim
Büyükçekmece'de velilerden dolandırıcılık iddiası! Suç duyurusunda bulunuldu
Büyükçekmece'de velilerden dolandırıcılık iddiası! Suç duyurusunda bulunuldu Büyükçekmece'de iddiaya göre, 1 Ağustos'ta eğitime başlama duyurusu yapan ve kayıt paralarını toplayan dershane yetkilileri kayıplara karıştı. Dershaneyi eğitim günü geldiğinde kapısına kilit vurulmuş halde bulan veliler büyük şok yaşadı. Yetkili bir isme de ulaşamayan veliler, savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.
3.08.2023 Gündem
LGS 3. tercih ne zaman 2023? LGS 2. nakil başvurusu nasıl yapılır? e okul nakil başvurusu yapma ekranı (meb.gov.tr LGS)
LGS 3. tercih ne zaman 2023? LGS 2. nakil başvurusu nasıl yapılır? e okul nakil başvurusu yapma ekranı (meb.gov.tr LGS) Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yerleştirmeye esas 1. nakil sonuçlarını açıkladı. Bakanlığın sosyal medya hesabındaki paylaşımda, LGS kapsamında yerleştirmeye esas 1. nakil sonuçlarının Milli Eğitim Bakanlığının internet sitesinden açıklandığı duyuruldu. Sonuçlara www.meb.gov.tr internet adresinden ulaşılabilecek. Peki, LGS 2. nakil başvurusu nasıl yapılır, LGS 3. tercih ne zaman 2023? LGS 2. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte e okul nakil başvurusu yapma
31.07.2023 Eğitim
LGS 1. nakil sonuçları (meb.gov.tr 2023) sorgulama ekranı | E okul nakil sonuçları nereden bakılır, nasıl öğrenilir? LGS 2. tercih sonuçları 2023
LGS 1. nakil sonuçları (meb.gov.tr 2023) sorgulama ekranı | E okul nakil sonuçları nereden bakılır, nasıl öğrenilir? LGS 2. tercih sonuçları 2023 LGS 2. tercih sonuçları açıklandı. Yerleştirmeye esas 1. nakil için tercihleri 24 - 28 Temmuz tarihleri arasında yapıldı ve 1. nakil sonuçları ilan edildi. E-Okul üzerinden de erişim sağlanabilecek. Peki, LGS 2. Tercih sonuçları nasıl sorgulanır, MEB LGS 2. Nakil tercih sonuçlarına nereden bakılır? İşte LGS 1. Nakil sonuçları sorgulama ekranı…
31.07.2023 Eğitim
LGS birinci nakil sonuçları açıklandı
LGS birinci nakil sonuçları açıklandı Milli Eğitim Bakanlığı, LGS kapsamında yerleştirmeye esas birinci nakil sonuçlarının bakanlığın internet sitesinde erişime açıldığını duyurdu.
31.07.2023 Eğitim
(LGS boş kontenjan sorgulama) LGS boş kontenjanlar 2023 açıklandı mı, MEB 2023 LGS boş kontenjan listesi ve LGS taban puanları nasıl sorgulanır? meb.gov.tr LGS boş kontenjan
(LGS boş kontenjan sorgulama) LGS boş kontenjanlar 2023 açıklandı mı, MEB 2023 LGS boş kontenjan listesi ve LGS taban puanları nasıl sorgulanır? meb.gov.tr LGS boş kontenjan Milli Eğitim Bakanlığı, ortaokul 8'inci sınıf öğrencilerinin katıldığı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav sonuçlarını 23 Haziran'da açıkladı. LGS kapsamındaki lise tercihleri, 3 Temmuz-19 Temmuz arasında yapıldı. Milli Eğitim Bakanlığı, LGS yerleştirme sonuçlarını http://www.meb.gov.tr adresinden ilan etti. Sonuçların açıklanmasıyla LGS boş kontenjanlar 2023 açıklandı mı, MEB 2023 LGS boş kontenjan listesi ve LGS taban puanları nasıl sorgulanır? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte MEB LGS boş kontenjan sorgulama sürecine dair merak edilenler…
25.07.2023 Eğitim
LGS taban puanları 2023 (meb.gov.tr) E okul 2023 LGS taban puanları ne zaman açıklanacak? LGS 2023-2024 taban puanları, 2023 LGS boş kontenjanlar ve başarı sıralamaları
LGS taban puanları 2023 (meb.gov.tr) E okul 2023 LGS taban puanları ne zaman açıklanacak? LGS 2023-2024 taban puanları, 2023 LGS boş kontenjanlar ve başarı sıralamaları LGS taban puanları ile boş kalan kontenjanlar merak konusu oldu. LGS 1. tercih yerleştirme sonuçları "meb.gov.tr" adresi üzerinden açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı, 24-28 Temmuz arası, yerleştirmeye esas 1. nakil tercih dönemi olarak belirlenirken, sınav puanıyla bir okula yerleşemeyen öğrenciler, LGS boş kontenjan ve lise taban puanları 2023 ile ek tercihleri sona erecek. Peki, E Okul nakil dönemi boş kontenjanları açıklandı mı, MEB 2. tercih tarihleri ne zaman? İşte 2023 LGS boş kontenjanlar ve lise taban puanları…
25.07.2023 Eğitim
MEB lise kayıt takvimi 2023 lise kayıt tarihleri | Lise kayıtları ne zaman başlıyor ve bitiyor, 2023-2023 lise kayıt tarihleri belli oldu mu, 9. sınıf kayıt için gerekli evraklar nelerdir? Lise kayıt tarihleri
MEB lise kayıt takvimi 2023 lise kayıt tarihleri | Lise kayıtları ne zaman başlıyor ve bitiyor, 2023-2023 lise kayıt tarihleri belli oldu mu, 9. sınıf kayıt için gerekli evraklar nelerdir? Lise kayıt tarihleri Lise kayırları ne zaman başlıyor ve bitiyor? Sorusunun yanıtı LGS tercih sonuçlarının açıklanmasıyla gündeme geldi. LGS 2. nakil başvuru süreci devam ediyor. İlk tercihinde yerleştirmesi yapılan öğrenciler ise kayıt tarihlerine yönelik araştırmalarını yoğunlaştırdı. Gözler 2023-2024 MEB takvimine çevrildi. Sınavla öğrenci alan okullar için açılan 204 bin 812 kontenjanın 200 bin 310'u öğrenciler tarafından tercih edildi ve yerleştirme oranı % 97,80 olarak gerçekleşti. Peki, MEB lise kayıtları başladı mı, 9. sınıf kayıt için gerekli evraklar nelerdir, lise kayıtları otomatik mi yapılıyor?
25.07.2023 Eğitim
LGS yerleştirme sonuçları açıklandı
LGS yerleştirme sonuçları açıklandı LGS tercih sonuçları için beklenen açıklama geldi. Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında merkezi yerleştirme sonuçları "meb.gov.tr" ile "sonuc.meb.gov.tr" internet adresleri üzerinden erişime açıldı. Öğrenciler, yerleştirme sonuçlarına T.C. kimlik numaraları ve doğum tarihleri ile ulaşabilecek.
24.07.2023 Eğitim
LGS’de yerleştirme sonuçları bugün açıklanıyor
LGS’de yerleştirme sonuçları bugün açıklanıyor 3-19 Temmuz arasında tercih işlemleri yapılan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın yerleştirme sonuçları bugün açıklanacak.
24.07.2023 Eğitim
LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? LGS tercih sonucuna nasıl bakılır? LGS yerleştirme sonucu öğrenme ve sorgulama ekranı: LGS tercih sonucu ne zaman açıklanacak?
LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? LGS tercih sonucuna nasıl bakılır? LGS yerleştirme sonucu öğrenme ve sorgulama ekranı: LGS tercih sonucu ne zaman açıklanacak? LGS tercih sonucu ne zaman açıklanacak, LGS tercih sonucuna nereden bakılır? LGS yerleştirme sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. LGS tercih süreci 3 Temmuz’da başladı. 8. sınıf öğrencileri aldıkları puanlara ve başarı sıralamalarına göre tercihlerini yaparken tercih sürecine ilişkin araştırmalarına da devam ediyor. Adayların en merak ettiği ise LGS yerleştirme sonuçlarının ne zaman açıklanacağı oldu. Peki, LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? LGS tercih sonucuna nasıl ve nereden bakılır? LGS yerleştirme sonuçları nasıl öğrenilir? 2023 LGS yerleştirme sonuçlarının açıklanacağı tarih…
17.07.2023 Eğitim
'Torbacı' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
 'Torbacı' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Mersin'de 'torbacı' olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak operasyonu düzenlendi. 30 gözaltı kararının bulunduğu operasyonda çok sayıda şüpheli yakalandı. 
12.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Lgs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lgs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.