Sia

Sia

Son dakika sia haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sia ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sia haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sia

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sia gelişmeleri de dahil olmak üzere 118 sia haberi bulunmuştur. Tüm sia haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ba's Nedir? İslam'da Ba's Ne Anlama Gelir?
Ba's Nedir? İslam'da Ba's Ne Anlama Gelir? Türkçe diline Arapçadan geçiş yapan Ba's kelimesi çok fazla anlama gelmektedir. Aynı zamanda ilk anlamı da diriltmek ya da uyandırmaktır. Bunun yanında Ba's peygamber olarak göndermek ve de uyarmak anlamına da gelmektedir. İslam dininde çok önemli bir yere sahip olan Ba's ahiret inanç merkezinde yer almaktadır.
22.01.2024 Eğitim
Yenilenmiş telefona ilgi artıyor
Yenilenmiş telefona ilgi artıyor Tüketicilerin cep telefonu alma tercihlerine dair yapılan bir araştırma, bu yıl yenilenmiş telefon alma eğiliminde geçen seneye göre iki kata yakın artış olduğunu ortaya koydu.
24.07.2023 Başvuru Formu
Ünlü şarkıcı Sia otizmli olduğunu açıkladı!
Ünlü şarkıcı Sia otizmli olduğunu açıkladı! 'Unstoppable', 'Chandelier' ve Cheap Thrills' gibi şarkılarıyla dünya çapında ün kazanan Avustralyalı pop yıldızı Sia, hayatına dair bilinmeyenleri açıkladı. İtiraf gibi açıklamalarda bulunan Sia, otizmli olduğunu ve uyuşturucu bağımlılığıyla ilgili iyileşme sürecinde olduğunu anlattı.
1.06.2023 Magazin
Togg için kredi müjdesi! Erdoğan: Araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 0,99 oranda kredi kullandırılacak
Togg için kredi müjdesi! Erdoğan: Araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 0,99 oranda kredi kullandırılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kamu bankalarımız Togg için araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 36 ay vadeyle 0,99 oranda kredi kullandıracaklar. Yani 1 puan. Ziraat Bankası böyle bir destek verip, 36 ay vade ile bu krediyi kullandıracak ve Togg satışlarını bu şekilde yapacaklar" dedi.
24.04.2023 Gündem
KİMPUR halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? İşte KİMPUR halka arz talep toplama tarihi!
KİMPUR halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? İşte KİMPUR halka arz talep toplama tarihi! Kimya sanayi şirketi Kimteks Poliüretan Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KİMPUR)’nin, halka arz için yaptığı başvuru Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Hisselerinin yüzde 27,15’i halka arz edilecek olan KİMPUR, fazla talep gelmesi durumunda halka arz edilecek toplam payların yüzde 15’i kadar daha ek satış yapılabilecek. Peki, KİMPUR halka arz ne zaman? KİMPUR halka arz hisse fiyatı ne? KİMPUR halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte KİMPUR halka arz talep toplama tarihi!
19.04.2022 Ekonomi
Çip talebini karşılamak için 3 trilyon dolarlık yatırım gerekiyor
Çip talebini karşılamak için 3 trilyon dolarlık yatırım gerekiyor Otomotivde başlayarak elektronik sektörüne sıçrayan küresel çip tedariki sorunu giderek büyürken, çip talebinin karşılanması için gelecek 10 yılda Ar-Ge ve sermaye harcamalarına yaklaşık 3 trilyon dolarlık yatırım yapılması gerektiği belirtiliyor.
8.05.2021 Bilim ve Teknoloji
Hayat değiştiren belgesel
Hayat değiştiren belgesel İki erkek çocuğu evlat edinen Sia, Vogue dergisine konuştu.
11.10.2020 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Yunanistan açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Yunanistan açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları toplantısında siyaset gündemiyle ilgili konuştu. Erdoğan, "Kimse kendisini dev aynasında görmemeli. Şov peşinde de koşmamalı. Tekrar söylüyorum. Bizim kimsenin hakkında gözümüz yok! Ama kimseye de hakkımızı yedirmeyiz." ifadelerini kullandı.
13.08.2020 Gündem
Şarkıcı Sia, babaanne oldu
Şarkıcı Sia, babaanne oldu Sahnede yüzünü perukla örtmesiyle tanınan Sia, geçen yıl evlat edindiği iki oğlundan birinin çocuk sahibi olduğunu ve kendisinin de artık babaanne olduğunu açıkladı.
1.07.2020 Magazin
Kamil Koç resmen devroldu
Kamil Koç resmen devroldu Rekabet Kurumu Kamil Koç firmasının Flixmobility GmbH'ye devrini onayladı. Bundan sonra Kamil Koç Avrupa'nın en büyük otobüs filosuna katılmış oldu.
12.09.2019 Ekonomi
Cazseverlere Postmodern Jukebox sürprizi
Cazseverlere Postmodern Jukebox sürprizi Scott Bradlee önderliğindeki Postmodern Jukebox, Yapı Kredi 75. Yıl Konserleri kapsamında 1920’lerin estetiğini, zamansız stilini caz ve swing dokunuşlarıyla Ekim ayında Türkiye’ye taşıyacak.
1.07.2019 Kültür Sanat
AYT’de sürpriz yok
AYT’de sürpriz yok Üniversite sınavları, dün düzenlenen AYT ve YDT ile tamamlandı. Uzmanlara ve adaylara göre sınavda hatalı soru yoktu. Adaylar sürpriz bir soruyla karşılaşmadı, sorular müfredata uygun, hem bilgiyi hem de yorum gücünü ölçer nitelikteydi. Her testten ortalama 2-3 tane eleyici soru vardı. Bazı testlerde tüm kazanımlardan soru çıkmaması ve iki sınavdaki süre eşitsizlikleri, eleştirilen konular arasında yer aldı
17.06.2019 Eğitim
7 yaşında vergi rekortmeni
7 yaşında vergi rekortmeni İnternette "Rich Kids of Today" (Günümüzün Zengin Çocukları) isimli site, dünyanın en çok kazanan çocuklarının listesini yaptı. Birinciliği, YouTube'daki kanalında üç yıldır oyuncakları deneyerek yorum yapan 7 yaşındaki Ryan aldı.
26.04.2018 Dünya
‘Gülen, hocaefendi değil, meczup’
‘Gülen, hocaefendi değil, meczup’ Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) ortaya çıkışı ve faaliyetlerinin anlatıldığı 65 sayfalık kitapta, ‘Esasen hain bir elebaşı olan Gülen, bir hocaefendi olarak asla görülemez’ denildi.
22.04.2018 Gündem
İran rejimi tehlikede! Uzmanlar uyarıyor
İran rejimi tehlikede! Uzmanlar uyarıyor İran Araştırmalar Merkezi, İran yönetiminin, Sufi inancına bağlı Gunabadi dervişlerinin sokağa inmesini ulusal güvenlik sorunu olarak gördüğünü açıkladı. Uzmanlar ülkede bir süredir farklı halk kesimlerinin artan biçimde sokakta haklarını aramaya başlamasının, tarikatların da sokağa inmesinin İran rejimi açısından alarm verici bir durum olduğunu belirtiyor.
24.02.2018 Dünya
Hamaney: ABD DEAŞ'ı Afganistan'a taşıyor
Hamaney: ABD DEAŞ'ı Afganistan'a taşıyor İran Lideri Ali Hamaney, ABD'nin terör örgütü DEAŞ'ı Afganistan'a taşıdığını öne sürdü.
30.01.2018 Dünya
Altcoin nedir? Yatırım yapabileceğiniz en güvenilir altcoinler
Altcoin nedir? Yatırım yapabileceğiniz en güvenilir altcoinler Altcoin nedir? vatandaşlar tarafından derinlemesine araştırılıyor. Bitcoin'in yıllar içinde yaptığı büyük patlamanın ardından çözümlenen bitcoin şifreleri ilgiyi altcoinlere çevirdi. Peki altcoin tam olarak nedir? İşte altcoine ilişkin ayrıntılar...
5.01.2018 Gündem
İspanya'nın konuştuğu dizinin formatı, hangi Türk yapımına ait?
1.01.2018 Televizyon
Sia çırılçıplak fotoğrafını paylaştı!
Sia çırılçıplak fotoğrafını paylaştı! Hayranlarına çıplak fotoğraflarını satmaya çalışan şantajcılara Sia'dan tarihi ayar.
7.11.2017 Magazin
Kate Hudson bu hale geldi!
Kate Hudson bu hale geldi! Aktris Kate Hudson yeni projesi için koltuğu oturdu ve saçlarıyla vedalaştı.
26.07.2017 Magazin
Billboard Müzik Ödülleri adayları açıklandı
Billboard Müzik Ödülleri adayları açıklandı Billboard dergisinin her yıl müzik alanında başarılı olan isimleri ödüllendirdiği Billboard Müzik Ödülleri’ne aday olan isimler belli oldu.
15.04.2017 Magazin
Damat adayı bu seferde Miley Cyrus'a rakip oldu!
Damat adayı bu seferde Miley Cyrus'a rakip oldu! Geçtiğimiz günlerde katıldığı evlilik programında Sia'nın 'Chandalier' şarkısını söyleyen damat adayı bu seferde Miley Cyrus'un 'Wrecking Ball' şarkısını söyleyerek Cyrus'un hayranlarını üzdü.
14.03.2017 Arşiv
Çavuşoğlu ABD'den resmen asker istedi!
Çavuşoğlu ABD'den resmen asker istedi! Fırat Kalkanı Operasyonu’nun IŞİD ile mücadelede önemli bir örnek olduğuna işaret eden Dışişleri Bakanı ABD’den asker istedi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sia ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sia haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.