Kate Hudson

Kate Hudson

Son dakika Kate Hudson haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kate Hudson ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kate Hudson haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kate Hudson

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kate hudson gelişmeleri de dahil olmak üzere 80 kate hudson haberi bulunmuştur. Tüm kate hudson haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kate Hudson çekim sırasında yaşadığı zorlukları anlattı!
Kate Hudson çekim sırasında yaşadığı zorlukları anlattı! Kate Hudson, genç yaşında oyunculuk yapmaya başladı ve en az onu büyüten ailesi kadar ünlü ve başarılı oldu. Artık 43 yaşında, üç çocuk annesi bir kadın olan Hudson, sektörde kalmanın ve ilerleyen yaşında hâlâ başroller bulabilmenin zorluklarını da çok iyi öğrendi. Son filmiyle gündemde olan ve televizyon şovlarına katılıp sık sık röportajlar veren güzel yıldız film çekimleri sırasında yaşadığı zorlukları da hayranlarıyla paylaşmayı ihmal etmedi.
29.12.2022 Magazin
ABD alarma geçti! Dünyaca ünlü yıldızlar kaçıyor
ABD alarma geçti! Dünyaca ünlü yıldızlar kaçıyor ABD’nin California eyaletinde halen devam eden orman yangınları nedeniyle on binlerce kişi evlerini terk etti. Evlerinden ayrılmak zorunda kalan isimler arasında ünlü NBA yıldızı LeBron James ve Hollywood yıldızları Arnold Schwarzenegger, Kate Beckinsale de bulunuyor.
30.10.2019 Dünya
'Çıplaklığı hep sevdim'
'Çıplaklığı hep sevdim' ABD’li oyuncu Kate Hudson, “İnsanlar ne derse desin, ben çıplak olmayı seviyorum ve her zaman da sevmişimdir” itirafında bulundu.
9.08.2019 Magazin
Çocukları üçledi
Çocukları üçledi ABD’li oyuncu Kate Hudson, üçüncü bebeğine hamile olduğunu duyurdu. İki oğlu bulunan Hudson, bu kez bir kız bebek dünyaya getirecek
7.04.2018 Magazin
Kate Hudson çok eğlenceli!
Kate Hudson çok eğlenceli! Geçtiğimiz yıl ‘Pretty Happy: Healthy Ways to Love Your Body’ (Bir Hayli Mutlu: Vücudunu Sevmenin Sağlıklı Yolu) adlı kitabını yayınlayan Kate Hudson (38), yeni kitabıyla geliyor.
25.08.2017 Magazin
Kate Hudson bu hale geldi!
Kate Hudson bu hale geldi! Aktris Kate Hudson yeni projesi için koltuğu oturdu ve saçlarıyla vedalaştı.
26.07.2017 Magazin
Brad Pitt’in yeni gözdesi Sienna Miller!
Brad Pitt’in yeni gözdesi Sienna Miller! Angelina Jolie ile boşanma sürecinde olan Brad Pitt’in Sienna Miller’ı yakın markajına aldığı iddia edildi. İşte kulislerde konuşulan Brad Pitt, Sienna Miller yakınlaşmasının detayları...
11.04.2017 Magazin
Suda tenis oynadı
Suda tenis oynadı Hollywood’un en sevilen kadın oyuncularından Kate Hudson da yoğun geçen günlerin ve ödül törenlerinin ardından kendini sahile atan isimler arasında.
5.04.2017 Magazin
Kate Hudson çok fena yakalandı!
Kate Hudson çok fena yakalandı! Hollywood yıldızı Kate Hudson, Los Angeles'ta bir restoranda gizemli bir yakışıklıyla yemek yerken görüntülendi.
21.03.2017 Magazin
İşte Jennifer Lopez'in yeni aşkı!
İşte Jennifer Lopez'in yeni aşkı! Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez’in, eski beyzbol yıldızı Alex Rodriguez ile aşk yaşamaya başladığı öne sürüldü.
9.03.2017 Magazin
İşte Brad Pitt'in yeni sevgilisi!
İşte Brad Pitt'in yeni sevgilisi! Angelina Jolie'den ayrılan Brad Pitt ile Kate Hudson'ın aşk yaşadığı iddiası yeniden gündeme geldi.
11.01.2017 Magazin
Kate Hudson'dan şaşırtan Jeff Bridges cevabı!
Kate Hudson'dan şaşırtan Jeff Bridges cevabı! Modacı Michael Kors ile oynadığı tahmin oyunu oynayan aktris Kate Hudson, "Hangi ünlüye tutuldun?" sorusuna, Jeff Bridges yanıtını verdi.
6.01.2017 Magazin
Kamuflaj kralı Leonardo!
Kamuflaj kralı Leonardo! Oscarlı aktör Leonardo DiCaprio, paparazzilere yüzünü göstermemek için şekilden şekile giriyor.
4.01.2017 Magazin
Brad’in gizli kadını!
Brad’in gizli kadını! Ünlülerin korumalığını yapan Kris Herzog, Woman’s Day dergisinin bu haftaki sayısına konuştu...
28.11.2016 Magazin
Kırmızılı kadın
Kırmızılı kadın Hollywood’un sevilen kadın oyuncularından Kate Hudson, önceki gün annesi Goldie Hawn’ın 71...
23.11.2016 Magazin
Şıklık yarışı
Şıklık yarışı Mücevher markası Tiffany & Co’nun Beverly Hills’de düzenlenen partisine ünlüler akın etti...
14.10.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kate Hudson ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kate hudson haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.