Sevdanın Bahçesi

Sevdanın Bahçesi

Son dakika Sevdanın Bahçesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sevdanın Bahçesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sevdanın Bahçesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sevdanın Bahçesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sevdanın bahçesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 sevdanın bahçesi haberi bulunmuştur. Tüm sevdanın bahçesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eğitim şart
Eğitim şart Alina Boz, reyting kurbanı olan ‘Sevdanın Bahçesi’ dizisinin ardından ekranlara ara verdiğini açıkladı.
31.10.2017 Magazin
Sevda'nın Bahçesi 4. bölümüyle final yapıyor!
Sevda'nın Bahçesi 4. bölümüyle final yapıyor! Sevda'nın Bahçesi bu akşam yayınlanacak olan 4. bölümüyle final yapma kararı aldı. Kanal D'de yayınlanan Sevda'nın Bahçesi dizisi beklenen reytinge ulaşamadığı için bugün son kez ekrana gelecek. İşte Sevda'nın Bahçesi final bölümünde yaşanacaklar...
29.09.2021 Gündem
Oğlum bu poz sana özel
Oğlum bu poz sana özel Sibel Can, önceki akşam Harbiye Açıkhava’da konser verdi.
16.10.2017 Magazin
Sibel Can'a çok kötü haber!
Sibel Can'a çok kötü haber! Kanal D'nin yeni sezonda izleyiciyle buluşturduğu 'Sevdanın Bahçesi' için final kararı verildi.
11.10.2017 Televizyon
Sibel Can'a kötü haber! Zor durumda...
Sibel Can'a kötü haber! Zor durumda... Sevda'nın Bahçesi, Kanal D’nin çok şey beklediği dizilerden ama izlenme oranları alarm veriyor.
27.09.2017 Televizyon
Sibel Can'lı 'Sevda'nın Bahçesi' dizisi kötü başladı!
Sibel Can'lı 'Sevda'nın Bahçesi' dizisi kötü başladı! TV'de 23 Eylül Cumartesi günü yayınlanan programların izlenme oranları belli oldu. Kanal D'nin yeni dizisi "Sevda'nın Bahçesi" reytinglerde zirvenin uzağında kaldı.
25.09.2017 Televizyon
Annesinin kuzusu Alina Boz
Annesinin kuzusu Alina Boz Paramparça’da Nurgül Yeşilçay’ın kızını oynayan Alina Boz anne kız geleneğini bozmadı. Oyuncu bu kez Sevda’nın Bahçesi’nde Sibel Can’ın kızına hayat veriyor
15.09.2017 Arşiv
'Sevda'nın Bahçesi' başlıyor!
'Sevda'nın Bahçesi' başlıyor! Sibel Can ve Emre Kınay’ın başrolde yer aldığı "Sevda’nın Bahçesi" dizisi, 23 Eylül Cumartesi günü Kanal D ekranında izleyicisiyle buluşacak.
14.09.2017 Televizyon
Benim yazım oldu
Benim yazım oldu Sibel Can, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Kıbrıs Elexus Hotel’de sahne aldı.
3.09.2017 Magazin
Alina bana  benziyor
Alina bana benziyor KANAL D’de ekrana gelecek olan ‘Sevdanın Bahçesi’ isimli diziyle 11 yıl sonra setlere dönen Sibel Can, kızı rolündeki Alina Boz’a övgüler yağdırdı.
30.08.2017 Magazin
'Sevdanın Bahçesi'nin çekimleri başladı!
'Sevdanın Bahçesi'nin çekimleri başladı! Ünlü sanatçı Sibel Can'ın, 11 yıl sonra dizi setlerine dönmesi büyük ses getirmişti.
30.08.2017 Televizyon
Alina Boz'un yeni dizisi belli oldu!
Alina Boz'un yeni dizisi belli oldu! Paramparça dizisiyle adını duyuran genç oyuncu Alina Boz, yeni sezonda ekranda olacak. İşte Alina Boz'un yeni dizisi...
24.08.2017 Televizyon
Sibel Can'ın ekran macerası başlıyor!
Sibel Can'ın ekran macerası başlıyor! Şarkıcı Sibel Can ve Emre Kınay'ın başrolünü paylaştığı 'Sevda'nın Bahçesi' yakında Kanal D ekranında olacak.
24.08.2017 Televizyon
Dizi ile dönüyor
Dizi ile dönüyor Sibel Can, 11 yıl sonra oyunculuğa geri dönüyor. Can, Berivan yapımında beraber rol aldığı Emre Kınay ile ‘Sevdanın Bahçesi’ dizisiyle hayranlarının karşısına çıkacak
7.08.2017 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Salda Gölü'nü çevre koruma bölgesi ilan ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Salda Gölü'nü çevre koruma bölgesi ilan ediyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan Burdur'da düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Buradan çok farklı bir müjde veriyorum. Salda Gölü'nü çevre koruma bölgesi ilan ediyoruz, çevresine de 3 bin metrekarelik Millet Bahçesi oluşturuyoruz." dedi.
18.02.2019 Siyaset
Tarkan'dan albüm müjdesi
Tarkan'dan albüm müjdesi MEGASTAR Tarkan, Expo 2016 Antalya’daki konserinde, yeni albümünün yakında piyasada olacağını açıkladı.
9.07.2016 Magazin
Başbakan’dan Fethullah Gülen’e “dön” çağrısı
Başbakan’dan Fethullah Gülen’e “dön” çağrısı Erdoğan, Türkçe Olimpiyatları'nın Arena'daki finalinde Fethullah Gülen'e seslendi:
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sevdanın Bahçesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sevdanın bahçesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.