Sibel Can

Sibel Can

Son dakika Sibel Can haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sibel Can ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sibel Can haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sibel Can

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sibel can gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.608 sibel can haberi bulunmuştur. Tüm sibel can haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sibel Can'a hayranından 87 bin TL'lik jest! Boynuna takarak teşekkür etti
Sibel Can'a hayranından 87 bin TL'lik jest! Boynuna takarak teşekkür etti Ünlü şarkıcı Sibel Can, Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününde Kıbrıs'ta sahne aldı. İsmini vermek istemeyen bir hayranı, ünlü şarkıcıya şaşırtan bir jest yaptı.
14.04.2024 Magazin
Ünlü sanatçı Sümer Ezgü Antalya'da kaza yaptı! İşte son durumu...
Ünlü sanatçı Sümer Ezgü Antalya'da kaza yaptı! İşte son durumu... Sanatçı Sümer Ezgü, Antalya'nın Korkuteli ilçesi yakınlarında trafik kazası geçirdi. Seyir halindeki cipin kontrolden çıkarak devrildiği kazada sürücü Ezgü ile araçta bulunan ailesi şans eseri hafif sıyrıklarla kurtuldu.
4.09.2023 Magazin
Sibel Can'dan bir ilk: Kural bozdu
Sibel Can'dan bir ilk: Kural bozdu Güzelliği, sesi ve danslarıyla yıllardır sahnenin tozunu attıran Sibel Can önceki akşam yine sevenlerini büyüledi. Zarafetiyle göz kamaştıran Sibel Can basına servis edilen fotoğraflarda bu kez kural bozdu.
4.09.2023 Magazin
Bursalı kebapçıdan Elon Musk'a çağrı: Türkiye’ye gelirse onu memnun ederiz
Bursalı kebapçıdan Elon Musk'a çağrı: Türkiye’ye gelirse onu memnun ederiz Bursa'da ara sokakta salaş bir mekandaki bir kebapçı, Avrupa merkezli bir internet sitesinin yaptığı listede dünyanın en efsane ve ikonik lokantaları arasında 46. sırada yer aldı. Kebapçı Cengiz Çalışır, Elon Musk’ın favori yemeğinin ‘döner kebap’ olduğunu öğrendiklerini belirterek, “Türkiye’ye gelirse onu memnun ederiz” dedi.
23.07.2023 Yaşam
Mustafa Taşpınarlı hayatını kaybetti
Mustafa Taşpınarlı hayatını kaybetti İbrahim Tatlıses ve Sibel Can gibi ünlü isimlere sahnede eşlik eden usta keman sanatçısı Mustafa Taşpınarlı yaşamını yitirdi. 79 yaşındaki usta keman virtüözünün cenaze töreniyle ilgili detaylar belli oldu.
20.06.2023 Magazin
'Şarkılar Bizi Söyler' programından anlamlı gece
'Şarkılar Bizi Söyler' programından anlamlı gece Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, bu kez anlamlı bir geceye ev sahipliği yaptı.
18.06.2023 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler nerede çekiliyor? 17 Haziran Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler?
Şarkılar Bizi Söyler nerede çekiliyor? 17 Haziran Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? Şarkılar Bizi Söyler nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. 17 Haziran Şarkılar Bizi Söyler konukları gündemdekini yerini aldı. Bu akşam ekrana gelecek programın yeni bölümünde elde edilecek gelir depremzedelere bağışlanıyor. Sibel Can ve Hakan Altun'un sunduğu Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kimler olacak? İşte detaylar...
17.06.2023 Televizyon
'Şarkılar Bizi Söyler' sezon finali yapıyor! Şarkılar deprem bölgesi için söylenecek
'Şarkılar Bizi Söyler' sezon finali yapıyor! Şarkılar deprem bölgesi için söylenecek Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği müzik programı 'Şarkılar Bizi Söyler', muhteşem bir sezon finali ile ekrana geliyor. Her bölümü ile izleyicilere müzik ziyafeti yaşatan program, sezon finalini Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserleri kapsamında Boğaz'da yapıyor.
17.06.2023 Magazin
Sibel Can'dan 'Şarkılar Bizi Söyler' sezon finali açıklaması!
Sibel Can'dan 'Şarkılar Bizi Söyler' sezon finali açıklaması! Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği müzik programı 'Şarkılar Bizi Söyler', muhteşem bir sezon finali ile ekrana geliyor. Her bölümü ile izleyicilere müzik ziyafeti yaşatan program, sezon finalini Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında Boğaz'da yapıyor.
16.06.2023 Televizyon
“Şarkılar Bizi Söyler” Kuruçeşme Açıkhava'da sezon finali yapıyor!
“Şarkılar Bizi Söyler” Kuruçeşme Açıkhava'da sezon finali yapıyor! Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile usta klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” sezon finali yapıyor. Kuruçeşme Açıkhava’dan canlı yayınla ekrana gelecek olan sezon finalinin tüm geliri depremzedelere bağışlanacak.
14.06.2023 Televizyon
Hakan Altun: Kusura bakmayın bağımlılık yaparım
Hakan Altun: Kusura bakmayın bağımlılık yaparım Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, konser maratonuna hız kesmeden devam ediyor. Birbirinden yıldız isimleri ağırlayan Kuruçeşme Açıkhava, müzikseverleri dün akşam arabesk müziğin prensi Hakan Altun ile buluşturdu.
29.05.2023 Magazin
Sibel Can ve Yasemin Yalçın düeti çok konuşulacak!
Sibel Can ve Yasemin Yalçın düeti çok konuşulacak! Şarkılar Bizi Söyler’e konuk olan komedyen Yasemin Yalçın programda ‘’Bağdat Yolu’’ şarkısını söyleyecek.
25.05.2023 Televizyon
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme!
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme! Son zamanlarda özel hayatıyla gündemde olan Sinan Akçıl, katıldığı programda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski sevgilisi Hadise ile ilgili soruya verdiği cevapla dikkat çeken ünlü müzisyen, "Kazanova yaftasından rahatsızım" dedi. Şöhretten sıkılmaya başladığını da itiraf eden Sinan Akçıl, siyasete atılmak istediğini duyurdu.
4.05.2023 Magazin
Hüsnü Şenlendirici, 'Şarkılar Bizi Söyler' ile ekrana geri döndü!
Hüsnü Şenlendirici, 'Şarkılar Bizi Söyler' ile ekrana geri döndü! Kanal D’nin beğeni ile izlenen eğlence programı 'Şarkılar Bizi Söyler'in sunucularından Hüsnü Şenlendirici, hastalığı nedeniyle çekimlere ara vermişti. Yaptırdığı rutin kontroller sonrasında doktorların tavsiyesi ile bir operasyon geçiren 46 yaşındaki ünlü klarnet sanatçısı, programa geri döndü.
27.04.2023 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler 22 Nisan 2023 konukları kimler? İşte Kanal D Şarkılar Bizi Söyler konukları…
Şarkılar Bizi Söyler 22 Nisan 2023 konukları kimler? İşte Kanal D Şarkılar Bizi Söyler konukları… Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile usta klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” bayramın ikinci günü ekranlara gelecek. Her bölümü ayrı bir müzik ziyafetine sahne olan programı Şarkılar Bizi Söyler, bu akşam Ramazan Bayramı'na özel bölümüyle ekranlara geliyor. Peki, 22 Nisan 2023 Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler?
22.04.2023 Televizyon
“Şarkılar Bizi Söyler” duygu yüklü bir bölümle ekrana geliyor!
“Şarkılar Bizi Söyler” duygu yüklü bir bölümle ekrana geliyor! Deprem felaketinin anılacağı bölüme Uğur Aslan, Antakya Medeniyetler Korosu, Hamdi Alkan ve Kalben konuk oluyor.
22.03.2023 Magazin
Ünlülerin Ramazan Bayramı sahne ücretleri belli oldu!
Ünlülerin Ramazan Bayramı sahne ücretleri belli oldu! Ramazan Bayramı'nda sahneye çıkmaya hazırlanan ünlülerin sahne ücretleri belli oldu. Özcan Deniz, Sibel Can, Murat Boz, Hadise ve Yıldız Tilbe gibi isimlerin yer aldığı listede birinci sırayı Hadise aldı. Bayramda tek gece sahneye çıkacak olan Hadise rekor kıracak.
22.03.2023 Magazin
Ünlü isimlerden sosyal medyada '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' mesajları!
Ünlü isimlerden sosyal medyada '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' mesajları! Ünlü isimler '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kutladı. Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıcı etkisini de unutmayan ünlülerimiz, "Bu büyük enkazın ortasından da haykıralım hep birlikte; yaşasın kadınlar, yaşasın çocuklar, yaşasın insanlar! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü..." dedi.
8.03.2023 Magazin
Sibel Can'dan Azerbaycan halkına teşekkür!
Sibel Can'dan Azerbaycan halkına teşekkür! Şarkıcı Sibel Can, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Bakü'de vereceği konserden elde edilecek gelirin depremzedelere bağışlayacağını açıklarken, desteklerinden dolayı Azerbaycan halkına teşekkür etti.
1.03.2023 Magazin
'Türkiye Tek Yürek' oldu! Ünlü isimler depremzedeler için telefon başına geçti
'Türkiye Tek Yürek' oldu! Ünlü isimler depremzedeler için telefon başına geçti Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye Tek Yürek kampanyası için ünlü isimler ortak yayında bir araya geldi. 'Türkiye Tek Yürek Ortak Yayını’ yurt içi ve dışından ulusal ve uluslararası 213 televizyon ve 562 radyonun katılımıyla önceki akşam yapıldı. Gecede 115.1 milyar TL toplandı. Başta Kanal D ekran yüzleri Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Sibel Can, Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici, Arda Türkmen olmak üzere onlarca yıldız telefonların başına geçerek arayanların bağışlarını kaydetti. Sunuculuğunu Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şıkel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu ve Didem Arslan Yılmaz’ın yaptığı 7 saatlik yayında duygu dolu anlar yaşandı… Gecenin sunucuları birlikte poz verdi.
17.02.2023 Magazin
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? 4 Şubat Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kim?
Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? 4 Şubat Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kim? Kanal D'de Cumartesi akşamları yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programının yeni bölüm konukları belli oldu. Her hafta farklı bir konseptle izleyicinin karşısına çıkan eğlence programında bu hafta Erdal Erzincan, Belkıs Akkale ve Sevcan Orhan konuk olacak.
3.02.2023 Televizyon
Sibel Can flamenko dansıyla herkesi mest edecek
Sibel Can flamenko dansıyla herkesi mest edecek Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler yine çok izlenecek bir bölüm ile ekrana geliyor.
12.01.2023 Televizyon
Cansu Kurtçu isyan etti! "Söyleyiş şekliniz berbat"
Cansu Kurtçu isyan etti! "Söyleyiş şekliniz berbat" Ünlü besteci, söz yazarı ve şarkıcı Fettah Can'ın eşi Cansu Kurtçu, pop şarkılarını arabesk yorumuyla söyleyen şarkıcıları eleştirdi.
3.01.2023 Magazin
Uğur Aslan kimdir, nereli, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konuğu Uğur Aslan TV dizileri ve filmleri ile hayat hikayesi…
Uğur Aslan kimdir, nereli, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konuğu Uğur Aslan TV dizileri ve filmleri ile hayat hikayesi… Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konuklarından biri de Yargı dizisinin Eren Komiser'i Uğur Aslan oldu. Şarkılar Bizi Söyler programının yayınlanmasıyla Uğur Aslan hakkında merak edilenler arttı. İzleyenler Uğur Aslan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konuğu Uğur Aslan TV dizileri ve filmleri ile hayat hikayesi…
31.12.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Sibel Can ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sibel can haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.